Sanne gaat zwemmen

Hallo! Mijn naam is Sanne een 16-jarige meid, die niets liever doet dan seksavonturen beleven. Vandaag ga ik naar het zwembad.

Ik ben dus Sanne en met mijn 16 jaar ben ik best wel tenger en niet zo heel groot met A-cup borstjes en een super strak kutje. Ik heb een heel hoge seksdrift en niets is te veel voor mij. Ik heb al enkele avonturen beleefd die vaak verboden zijn of op plaatsen bevinden die heel openbaar zijn.

Met school gaan we elke dinsdag zwemmen. Daar kan ik genieten van de jongens in speedo zwembroekjes en van de badmeesters die ons bekijken. Wat ik bijzonder opwindend vind want hun grote piemel zijn soms duidelijk zichtbaar. Ook kijk ik mijn ogen uit op de zweminstructrices in hun strak badpak hun stijve tepels prikken haast erdoor. Vooral van Linda heb ik mogen genieten van de vrouwenliefde! Ik moest in hun opberghok de zwemplankjes gaan halen. Zonder nadenken open ik de deur en zie ik Linda haarzelf vingeren! Twee vingers in haar kut! Ik sta verstomd te kijken terwijl ze steunt tegen de muur. Ik kon geen minutenlang wegblijven want dat zou opvallen.

Linda haar badpak is omlaag en haar grote C-cup borsten zijn ontbloot. Ze gaat telkens diep en zacht kreunt ze. Met haar andere hand houdt ze het badpak opzij en ze staat te genieten van haar gevinger. Achter mij hoor ik gestommel en ik stap naar binnen. Linda schrikt op en staat te trillen. “Ik ik moest eum ja…” Stamel ik. Linda kijkt mij heel geil aan. Ze stapt op mij af en doet de deur op slot. Zonder iets te zeggen doet ze mijn badpak uit! Puur uit geilheid laat ik haar doen. Ik sta nu naakt voor haar. Ze speelt met mijn kleine harde tepeltjes. “Is Amber er niet? Gewoonlijk komt zei met mij vrijen.” Zegt ze. Amber is een klasgenote. Ik sla een zucht want ze raakt mijn kutje aan. “Je bent mooi.” Ik zucht enkel. Ze betast mijn borstjes en mijn strakke billetjes.

“Kom lik mijn kut maar.” Ze duwt mij omlaag. Ik heb nog nooit een kut gelikt dus begon ik eerst met kusjes. Ze heeft grote schaamlippen en zo slecht deed ik het niet want ze kreunde. Ik laat mijn tong vol over de kut gaan. “Ja! Ooooh zo moet het ja! Lik mij!” Ik verhoog mijn likken en ze kreunt het uit. De kut werd met elke lik natter. Ik kijk haar aan en met gesloten ogen en open mond staat Linda voor mij. “Oooooh Je doet het echt goed.” Kreunt ze. Met mijn tong ga ik door haar schaamlippen. Ik drukte steeds harder en toen mijn tong in haar kut ging sloeg ze een luide kreet! “OOOH! Dit is zalig!” Pufte ze. Ik heb haar zo een tijdje zitten tongneuken. Puffend en hevige kreten liet ze steeds. Linda moest haar zelf stevig tegen de muur houden om niet te vallen.

Ik voel plots twee sterke handen rond mijn schouder. Ik kijk om en een stijve grote piemel klopt tegen mijn gezicht aan. Het is een van de redders van het zwembad. Zijn zwembroek ligt op de grond en hij wil duidelijk gepijpt worden. Hij drukt en wrijft zijn piemel over mijn gezicht. Linda hijgt het nog steeds uit. “Pijp mij!” Zegt hij. Ik lik aan zijn warme eikel en hij drukt steeds maar. Ik probeer hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen. Met zijn handen om mijn hoofd gromt hij. Zijn dikke harde piemel in mijn mond en zijn handen die mijn lijfje verkennen. Hij stond zo geil als iets, hij tilde mij op en legde mij neer op een stapel zwemplanken. “Wat en klein kutje!” Zij hij briesend.

Linda staat naast mij, die met haar handen mijn borstjes betast. Ik voel de dikke eikel tegen mijn kutje drukken. “OOH! Dat is zo geil! Dat kleine kutje dat zo opengerekt wordt!” Zegt Linda als ik mij voel opengemaakt worden. Staalhard voelt de piemel aan als hij mij steeds dieper penetreert. “OOOeeeemp!” Hijgt hij. Hij zit met de gehele 18cm in mijn kutje. Ik lig puffend te wennen. Linda speelt nog steeds met mijn borstjes. “Ooooooh! Dit hou ik niet lang vol!” hijgt hij. Hij duwt mijn benen meer open als hij in en uit mij gaat! Ik krijg amper tijd om te wennen als ik steeds ook word betast door Linda. Bij iedere diepe stoot gromt hij het uit. Zo erg ik toch bang ben om betrapt te worden. Linda is haarzelf aan het vingeren als haar andere hand over mijn buikje wrijft.

De deur opent plots en een jonge jongen staart naar ons. Linda loopt naar hem toe en fluistert iets in zijn oor. Ik blijf steeds puffen en genieten van de piemel. Linda sluit de deur en wandelt met de jongen naar ons toe. In zijn speedo zie ik een bobbel ontstaan ook Linda merkte het op en haalt er een piemel uit van 12cm. “Jij mag mij neuken!” Zegt ze vol geilheid en zich aanbiedt naast mij. De jongen die zin heeft kneedt haar billen en Linda smeekt om de piemel. “Ooooh Neuk mij, Stop hem lekker diep. OOOOOOH Je gaat OOOOH.” Ze kijkt mij geil aan als ze geniet van de jonge piemel. Mijn eigen kutje zit geklemd rond de piemel als hij het uithijgt. Hij wordt dikker bij elke stoot. Hij duwt hem stevig en altijd diep in mij.

Met een luide grom voelde ik hoe zijn zaad diep in mij spoot! “Mmmmm Pak alles meisje!” Ik puf en lig trillend te genieten van zijn en mijn orgasme. Bij elke nastoot vult hij mij. Mijn kutje tintelt en mijn tepels staan knalhard. Linda is ondertussen in de zevende hemel geneukt. Ze staat te hijgen met haar tong uit haar mond. Hij haalt zijn piemel uit mij als ik haast leegstroomde van mijn kutsappen. Hij wrijft over mijn buik en bedankt mij door nog eens over mijn kutje gewreven te hebben. Linda staat luid te kreunen bij elke stoot en probeert te smeken dat hij klaarkomt.

De jonge knul doet het blijkbaar heel goed want ze kwijlt en trilt nog steeds hevig. Ik zet mij wat beter en de jonge piemel gaat in en uit de volwassen kut die niets liever heeft blijkbaar dan geneukt te worden door een jonge piemel. Ze hebben zo nog zekers vijf minuten staan neuken. Het leek soms wel of ze zou flauwvallen maar dan begon ze opnieuw te kreunen. Toen hij zijn tempo minderde en harder in haar beukte kermde ze “OOOH Jaaaaaah!!! Ik voel het! Doe maar!” Hijzelf brieste en kwam dan klaar onder haar gewillige kreunen. Voor mijn ogen werd Linda volgespoten met zaad. Ook zag ik toen de piemel uit de kut ging een straal zaad over haar billen gaan!

Ik ben heel nieuwsgierig en wrijf het zaad uit over haar rug, maar proef er ook van. Linda trekt mij naar haar toe als de jongen de kamer samen verlaat met mijn neukpartner. We tongzoenen hevig! Linda’s tong gaat wild tekeer in mijn mond. “Het was geweldig!” Zegt ze hijgend als ze mij van de stapel zwemplankjes haalt. Ik voel hoe mijn kutje gevuld is en mijn benen trilden hevig. “Ga maar zwemmen, zal je wel verkoelen!” Kreeg ik nog te horen als ik mijn badpakje aantrek. Wat niet al te gemakkelijk ging met een natte kut en gevoelige tepels. Ik vervoegde mijn klasgenoten en dook het water mee in! Lekker genoten van een vrouw een grote piemel en van het zwemmen! Wat wil een geil meisje nog meer hebben?

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 3.3 / 5. Aantal stemmen: 3

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie