Het wandelen met zijn hond liep uit de hand

Ik heb een leuke vriend die een hond heeft. Zo nu en dan als ik vrij ben laat ik het mooie dier uit, als hij bij mij slaapt met zijn hond natuurlijk. Dan is hij aan het werk en ga ik ermee op pad.

Het was afgelopen zomer dat ik iets meemaakte wat ik niet heel snel zal vergeten. Want die dag was ik heerlijk met de hond aan het wandelen en toen kwam er een teefje voorbij. Direct sprong die hond van mijn vriend omhoog.

Ik kon hem nog tegenhouden maar merkte dat hij zin had. Niet alleen dat,  hij had een behoorlijke pik onder zijn lijf hangen. En ik weet niet waarom maar ineens kreeg ik heel erg veel zin in die hondenlul. Ik voelde mijzelf gewoon opgewonden raken en dat is natuurlijk helemaal de bedoeling niet van zoiets. Ik probeerde het tijdens de lange wandeling van mij af te schudden maar het had mij goed te pakken. En toen besloot ik die stoute schoenen aan te trekken. Ik bepaalde een route tijdens het wandelen. Ik wist dat daar niemand zou komen. Ik ken de stad waar ik woon op mijn duimpje en heb zo mijn geheime plekjes.

We kwamen op dat plekje aan en daar ging ik op de grond zitten, de hond naast mij. Ik keek wat om mij heen en niemand was in de buurt. Ik begon wat over zijn kop te aaien en toen langzaam over zijn onderbuik. Ik aarzelde wel een beetje maar toen ik zag dat zijn lul er alweer uit kwam zetten besloot ik deze beet te pakken. De hond kwijlde en bewoog wat wilder heen en weer. Ik stak een hand in mijn broekje en vingerde mijzelf een beetje.

Toen trok ik de hand terug en liet de hond er aan ruiken. Vervolgens deed ik mijn korte broekje naar beneden en ook mijn slipje en ging ik op mijn rug liggen. Ik deed mijn benen wijd uit elkaar en toen begon de hond op de geur van mijn hand af te gaan. Ja hoor, recht op mijn kletsnatte doos af en zijn lange tong begon er gewoon overheen te likken.

Die ruwe tong maakte mij nog geiler dan ik al was natuurlijk. Gelukkig hield het daar niet op want ik lokte hem zo dat hij op mij klom. Het dier is natuurlijk gewend om achterop een teefje te klimmen dus het had wel wat voeten in de aarde. Maar uiteindelijk wist ik hem zo op mij te krijgen dat hij zijn reu-lul in mijn natte poesje wilde proppen. En dat ging niet zachtaardig. Dat vond ik helemaal niet erg want ik houd wel van ruig zo nu en dan.

Helemaal zo’n eerste en misschien wel laatste keer met een hond. Dat wilde ik mij wel goed herinneren natuurlijk.  Zijn dikke paal had ik beet en ik stuurde hem in mijn kutje en toen begon hij mij al kwijlend en zwaar ademend te neuken. Harde stoten gingen in mij en ik voelde hoe zijn lichaam tegen mij aan ramde. Ik bleef alert, wilde niet betrapt worden. Ik woonde in die buurt en zou mijzelf niet meer normaal op straat kunnen vertonen als ik werd gezien.

Hij ramde zo diep in mij dat het haast zeer deed. Ik kon het hebben. Het kwijl van zijn tong viel op mijn onderbuik. Ik was met mijn clitoris aan het spelen en kwam al bijzonder snel op die in mij pompende hond klaar. En heel heftig was mijn orgasme kan ik je verzekeren. Ik viel haast flauw zo intens als het was. Niet veel langer daarna kwam ook de hond klaar. Het geil spoot uit zijn pik en ik voelde het n mijn lijf schieten.

Wat een geweldige ervaring vond ik dat! De hond kom daarna eigenlijk meteen van mij af en liep wat heen en weer alsof er niets was gebeurd. Ik het tasje wat ik bij mij had zaten zakdoekjes. Zo goed en zo kwaad als het kon maakte ik de boel schoon en trok mijn broekje weer aan. Ik voelde mij vies en dat was wat ik graag wilde.

Thuis aangekomen ging de hond wat eten en drinken en ik ging mijzelf even douchen. Een paar uur later kwam mijn vriend thuis. Hij vroeg hoe mijn dag was geweest. Ik vertelde dat ik gewoon heel veel plezier met de hond had gehad die dag. Dat is natuurlijk niet gelogen. Hij vond dat fijn om te horen. Hij moest eens weten wat ik allemaal had uitgespookt. Want ik had ook nog even aan die lul gelikt, later in de middag.

Toen mijn vriend die avond ook zin had zei ik ook zeker geen nee. En met een man vind ik het wel lekkerder hoor. Toch, die enorme leuter van die hond, diep in mijn maag, was wel iets waar ik wel aan zou kunnen wennen. Gewoon zo nu en dan zeg maar. Ik heb het na die keer niet meer met de hond gedaan overigens. Nu ik er zo over heb verteld is die zin wel weer wat aan het terugkomen.

Eerst maar eens wachten op het mooie weer. Daarna zullen we wel zien of ik er nog iets mee ga doen. Ik denk er een beetje over na om het aan mijn vriend voor te stellen om mij eens door de hond te laten neuken. Misschien dat we het dan filmen. Gewoon een beetje grappend brengen om te zien hoe hij er tegenover staat.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie