Dikke banaan diep in nichtje geduwd

Mijn ouders gingen voor de zoveelste keer weer naar die saaie camping in België aan de kust en natuurlijk moest ik mee. Inmiddels was ik al tiener en had daar echt de pest aan en ging veel liever met vriendinnen naar Spanje ofzo. Lekker achter de jongens aan en bakken in de zon op het strand en lekker de zee in en stappen of spelen met een dikke banaan;) Mijn ouders leek dat maar niets en dus moest ik met hun mee.

Ik gaf veel protest en dat hielp, ik mocht ook bij opa en oma blijven maar daar had ik ook echt geen zin in. Toen kwamen ze met nog een optie, en dat was naar mijn neef toe. Mijn oom en tante gingen ook op vakantie en thuis hadden ze wat dieren die mijn neef dan zou verzorgen in de vakantie.

Mijn neef stond in mijn geheugen als een etterbak, puberaal en een grote bek. Maar ja ik had hem ook al 3 jaar niet meer gezien.. Mijn ouders zeiden ga maar naar je neef Johny dan kun je met hem de vakantie wel doorbrengen. Ik dacht eerst dat is kut, want hij woont aan de andere kant van het land in een gehucht met 1 supermarkt en 1 café en iedereen kent iedereen. Ik moest het maar op me in laten werken en dan maar beslissen.

Via Snapchat kwam ik bij hem terecht en zag een paar mooie foto’s van hem. Hij was echt verandert en ik dacht ik stuur hem een leuke mail en zie wel wat hij van onze vakantie plannen vind. Al snel kreeg ik mail terug en vroeg hij om een paar leuke foto’s van mij, al snel waren we met msn aan de babbel en foto’s aan het versturen.

Natuurlijk kregen we het ook over relaties en verkering enzo. Ik was vrij maar hij had een vriendin vertelde hij. Dus ik best balen en zei dat ook met mijn stomme verstand. Zijn antwoord was dat geeft toch niet want ze is in die periode toch met haar ouders naar Frankrijk. Oh zei ik en wat bedoel je daar mee dan? Nou dat de controle weg is en ach zo verliefd ben ik niet meer zei hij.

Johny vroeg om een foto van mij in bikini en die kon ik zo snel niet vinden. Dat vond hij wel jammer en hij zei heb je geen mobiel met camera dan? Ja antwoordde ik en zei: vanavond ben ik alleen thuis en dan zal ik wel een foto voor je maken. Dit leek Johny wel wat maar natuurlijk wilde ik hem dan ook wel in een spannende outfit zien.

Het was avond en mijn ouders waren nog maar net vertrokken en ik zat achter de Snap. Hehe gelukkig hij is online. Ik had mijn mobiel al klaar liggen en had ook al een leuk bikini setje uitgezocht. Natuurlijk had ik me netjes geschoren en stond er een klein driehoekje boven mijn poesje. Ook mijn benen even geschoren en fris gedoucht. Ik was er helemaal klaar voor.

Johny viel met de deur in huis en vroeg meteen of ik die foto al gemaakt had. Ik zei nee want ik ben nog maar net alleen en ik wist niet of je al online was. Nou dat ben ik hoor was zijn antwoord en kom maar op. Ik deed mijn kleren uit en voelde even aan mijn kutje die al wat nat aan het worden was. Ook mijn tepels stonde strak en dat zag je duidelijk door mijn bikini heen toen ik deze aan had.

Ik maakte snel een paar foto’s en zocht een leuke uit. Ik stond daar met mijn half lange blonde haar een beetje hoerig op. Mijn tietjes vooruit en je zag mijn tepels vooruit staan. Ik had mijn broekje strak naar boven getrokken zodat je mijn lippen een beetje door de stof heen kon zien. Zelf werd ik al geil van de gedachte dat mijn neef dat zou gaan bekijken.

Ik stuurde er eerst 1 en vroeg om een reactie. Die kwam even later met een foto waarop een donker blonde licht gespierde gozer stond met een grijns van oor tot oor. Ook zijn broek was goed gevuld en volgens mij groeide daar iets. In zijn tekst stond: sorry maar er groeit iets in mijn short en dat is jouw schuld. Ik was vereert en werd meteen een stuk geiler en dacht: dit word een super vakantie.

Johnny vroeg of ik ook een foto zou willen sturen waar ik naakt op stond. Dat wilde ik nog niet, dus zei ik: je ziet me wel als ik bij jou op vakantie kom. Eigenlijk zou ik wel willen maar wilde ik gewoon een beetje tijd rekken om het spannend te houden. Johny wilde het spelletje truth or dare met me spelen en ik vond dat best. T zei ik en hij vroeg: ben je geil? Ik was overrompelt maar ja ik moest eerlijk zijn en antwoordde: Ja best wel.

Op zijn t vroeg ik wat hij mooi vond aan een vrouw en zijn antwoord was: gezicht borsten en kontje en ja eigenlijk een mooi poesje is ook wel lekker. Ik kreeg een heerlijk gevoel over me en ging met mijn hand zachtjes over mijn broekje heen en werd natter en natter en geiler. Na nog een paar gematigde t vragen vroeg ik of hij een grote had en hij zei 19 cm.

Oh dat is lekker dacht ik en zei dat dat wel groot was en ik probeerde hem daar mee te paaien. Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik mezelf al zowat zat te vingeren en dus vond ik het tijd voor een d. En zijn vraag was : maak een naakt foto van jezelf en stuur die naar mij. Ik dacht wat kan mij het schelen. Dus snel mijn bikini uit en naakt vaar de camera. Snel even mijn kutje droog maken en ja hoor een leuke foto. Wow was zijn antwoord, wat een lekker wijf ben jij.

Mijn antwoord was: Laat jij je pik nu ook maar eens zien en het duurde maar even en er werd gevraagd of ik zijn cam wou bekijken en dat wilde ik maar al te graag. Helaas had ik thuis geen cam dus moest hij het maar met mijn foto’s doen.

De cam ging aan en ik keek in een lachend gezicht van Johny. Hij duwde de cam wat naar beneden en daar zag ik zijn pik. O wat zag die er lekker uit. Lang zoals hij zei maar ook best dik en een grote ader er over heen. Echt gewoon super. Met zijn hand trok hij er langzaam aan en deed zo zijn voorhuid op en neer. Wat een geil gezicht was dat. Snel maakte ik een fot van mijn kutje met een vinger erin.

Het geil droop uit mijn kut en mijn hand was nat. Echt typen kon ik niet meer, ik keek alleen maar naar zijn dikke pik en oh wat zou ik die graag in me willen voelen. Zonder er over na te denken gaf ik hem mijn mobiele nummer. En nog geen 10 tellen later ging de telefoon en hoorde ik een leuke mannenstem aan de lijn. Ik hijgde al wat en dat vond hij echt geil en dat was op de cam ook goed te zien.

Zijn pik stond recht naar boven en op springen, ook zijn hand ging steeds sneller op en neer. Ik zei; ik wil je pijpen en je ballen likken en ik wil dat je me neukt in de vakantie. Het duurde maar even en hij spoot omhoog over zijn buik en borst en een tweede straal met nog meer geil liep over zijn eikel heen en ik zei: als ik bij je was had ik alles opgezogen voor je. Dat leek Johny wel heerlijk om zo gepijpt te worden. En ik beloofde hem dat ook te doen als ik bij hem zou komen.

Nu jij nog zei hij en ik voelde dat ik rood aanliep. Ik had geen cam dus vroeg ik hem hoe ik dat dan moest doen? Ik zeg wat je doen moet en jij maakt er een foto van. Ondertussen blijft mijn cam aan en kun je aan mij de reactie wel zien. Nog steeds was ik botergeil dus stemde ik in met zijn plan. Ik zei: begin maar. Eerst moest ik een close up foto van mijn kutje maken. En dan met 1 vinger erin en toen met 2.

Ik was al best wat gewend dus dat ging allemaal nog wel. In zijn opdrachten mocht ik mijn clitje niet vergeten. En ook daar van wilde hij foto’s zien. Ik deed mijn best en zag op de cam aan zijn pik alweer reactie. Ik was op zijn commando mezelf aan het vingeren en was bloedje geil en had zin om te gaan komen. Opeens vroeg hij heb je ook een dikke banaan? en ik zei ja dat denk ik wel beneden in de fruitschaal.

Haal die op zei hij en ik deed het. Doe die helemaal in je kut en maak daar een foto van. Ik wist niet of ik dit wel durfde maar ik was zo geil dat ik dacht: wat kan mij het ook schelen. dus ik voorzichtig die banaan voor mijn kutje brengen en een foto maken en zo langzaam dieper en dieper, ik genoot ervan. Mijn kut zat strak om de dikke banaan heen, zo’n dikke pik had ik nog niet in me gehad maar het voelde geweldig. Ik was erg met mezelf bezig totdat hij zei: kijk je wel op je cam?

Ik keek en zag dat hij een dikke banaan naast zijn pik hield en ik zag dat zijn pik net zo dik en lang was als die banaan. Johny zei: Als je die banaan naar binnen kunt werken dan kun je die van mij ook hebben hahahaha. Met veel liefde was mijn antwoord tussen het gekreun door. Ik haalde op zijn ritme de banaan in en uit mijn kut en voelde het branden maar ik was zo geil en wilde gewoon komen en daarom ging ik maar door.

Ik kom schreeuwde ik en duwde de dikke banaan nog 1 keer diep in me en liet hem er langzaam uit komen. De dikke banaan was zeiknat van mijn sappen en Johny genoot zichtbaar mee, zijn pik was alweer op volle sterkte en was klaar voor mij vertelde hij. We besloten om er een eind aan te maken en lekker te gaan douchen. Ik kon niet meer wachten totdat het vakantie was en dus spraken we af 2 dagen later weer contact te hebben via msn.

Ik ben onder de douche gaan staan en heb me nog heerlijk verwend met de douchekop en even later op bed zag ik de banaan nog op mijn bureau liggen en heb mijn vingers maar de vrije hand gegeven.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 3.3 / 5. Aantal stemmen: 4

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie