Met oma op de achterbank

Het gebeurde allemaal op de achterbank van ons minibusje! Ik heb mijn oma helemaal opgevuld en ze smeekte om nog meer!

Ik ben Dries 16 jaar en ik geil op mijn oma. Oma (Tania) is 52 jaar en mag zeker nog gezien worden! Ze heeft lang bruin haar, strakke kont en haar borsten een dikke D-cup. Waar ze zelf van zegt nog heel fier op is omdat ze nog stevig zijn. Op onze jaarlijkse reis in ons minibusje van mijn ouders is het eindelijk gebeurt! Neuken met oma was zo geweldig.

We maken elk jaar een autoreis. Dit jaar zijn we naar Spanje gereden samen met mijn ouders, zus en oma. Ik en oma zaten op de krappe achterbank en mijn zus voor ons met allerhande bagage naast haar. Oma droeg een zwarte rok en een ver openstaande blouse. Ik kon mijn ogen niet afhouden van haar grote borsten. Als oma ons begroet drukt ze ons steeds tegen haar boezem. Vooral ik mag altijd iets langer genieten van haar knuffels. Mijn zus (Kira) dommelde al snel in en door de hobbelige wegen was het net of oma steeds dichterbij schoof. Onze benen naast elkaar ging haar hand over mijn been. Ik kreeg onmiddellijk een stijve vooral door haar zachte wrijvingen over mijn bovenbeen.

Oma bewoog een beetje en trok haar rok wat hoger. Ik kijk op haar ontblote bovenbenen en ik merk haar roos slipje op. “Raak mij aan liefje.” Mompelt oma. Met een trage streel ga ik over haar bovenbeen. Ze neemt mijn hand en brengt het naar haar warm bedekte kut. Ze kijkt mij aan en knipoogt als haar hand naar mijn bobbel gaat in mijn jeans. Ze knijpt speels als ik over haar slip wrijf. Ik voelde haar slipje natter worden. “Ik zit niet goed!” Zegt ze luidop. “Schuif eens een beetje op Dries.” Zegt mama. Oma doet alles heel snel, haar slip gaat uit en haar rok boven haar billen neemt ze plaats op mijn schoot. Mijn stijve zit gekneld niet alleen in mijn broek maar ook tegen haar billen aan.

Ik fantaseer al een tijdje over oma en dat ik haar kan neuken. Maar nu we dit doen en dat ze zelf ook wil maakt mij gek van geilheid. Ze duwt steeds omlaag en blijft omhoog “Haal hem uit je broek.” Mompelt ze. “Zit je goed ma?” Vraagt mama. “Ja hoor.” Antwoord oma, als ik mijn broek open en mijn stijve 13cm bovenhaal. Oma voelde het ook en wiebelt hevig. Ik werd gek! Toen ik haar kutingang voelde liet ze zich zakken. Haar natte warme kut nam mijn piemel in haar. Door de bewegingen van de wagen voelde het echt zalig aan. “Oooh Mmmm!” Ze neemt hem helemaal. Ik positioneer mij wat beter en ga nog iets dieper. “Mmmmm lekker diep in oma’s kutje.” Fluistert ze.

De autotrillingen deden hun werk. Ik kon dit niet lang volhouden. “OOOH!” Gilt plots oma heel erg luid! “Wat scheelt er?” Vraagt mama. “Ik dacht dat ik een hert zag.” Geeft ze als excuus. Haar kut spant samen en haar kutsappen vloeien uit haar. “Ik ben gekomen, kom ook maar!” Als ze mij diep neemt. Zelf heb nog een stoot kunnen doen tot ik alles voelde opborrelen. Een grote straal zaad spuit ik in het kutje. Oma spant alles samen en trillend neemt ze al mijn zaad. “Mmmmmmm heerlijk!” Ik bijt op haar blouse om mijn gehijg te onderdrukken. Oma haar kut is bloedheet net als ik. De zweetdruppels gaan over mijn voorhoofd. “Heb je het warm?” Vraagt mama. Waarop papa zegt: “We zullen even stoppen aan het volgende wegrestaurant voor benzine en een drankje.

Oma blijf op mij zitten als mijn slappe piemel drukt tegen haar natte kut. Een aantal kilometers later parkeerde papa onder de schaduw en ze stappen uit. Zus springt ook uit de wagen en snel deed oma haar rok goed als ze geil achteromkijkt. Ik maak mijn broek vast en net ik uitstap en mijn ouders en zus al haast aan het wegrestaurant zijn zoent oma mij op de lippen. “Nog eens?” Zegt ze en knijpt in mijn kruis. Oma ontbloot haar borsten en haar rok gaat omhoog. “Je hebt oma al goed gevuld, maar er kan nog bij!” Al een geluk we een hoog busje hebben zodat niemand vanaf de weg ons kan bekijken. Ze had duidelijk zin want ze deed mijn broek los en uit. Met haar hand wrijft ze over mijn piemel tot hij terug hard werd.

Ze rukt zachtjes en kijkt mij geil aan. “Vond je oma’s kutje lekker?” “Heel lekker oma.” Oma gaat tegen het busje staan en bied haarzelf aan. Ik staar even naar haar billen en met mijn piemel in mijn hand stap ik dichterbij. Tussen haar billen opzoek naar haar kutje. “Mmmm Doe maar hoor! Oma wil het!” Met dat ik in oma dring begint ze hevig te trillen. “OOOOH Mmmmmm Jaaaaaah!” Kreunt ze. Ik neem haar stevig bij haar heupen en ze beweegt heen en weer. Steeds ga ik helemaal in en uit haar natte kut. Oma kreunt steeds heviger en haar adem is zwaar. Het gevoel en het feit dat het eigenlijk verboden is om met je oma te neuken maakt ons gek!

Ik kneed even haar billen als ze mij aankijkt en op de achterbank kruipt. Ik heb een geweldig uitzicht op haar natte kut als ze op de bank kruipt en haar aanbiedt aan mij. Ze opent haar kut voor mij en ik kruip op oma. Ze kon zelf amper wachten op mijn piemel die zo in haar ging. “Ooooooh jongen toch!” Hijgt ze als ik diep stoot. “Je maakt mij gek Ooooooooooooooo Jaaaaaaaaaaaaaa Ooooooooooooh ik kooooooooom!” Hijgt ze luid. Ze valt op de bank en ik lig bovenop haar met mijn piemel kloppend tegen haar kut en billen aan. “Jonge! Mmmmm Help mij met omkeren oooh mmmmm.” Ik help oma die nu op haar rug ligt. Ik open haar benen en merk haar rode vermoeide kut op.

“Kom maar klaar in oma’s kutje jongen! Vul mijn oud kutje met je jong vruchtbaar zaad.” Ik kijk haar aan als ik opnieuw in haar kutje ga. “Doe maar jongen Oooooooooh!” Ik voel dat ze mijn piemel in haar zuigt. Veel kon ik ook niet meer doen. Elke stoot of beweging voel ik mijn zaad komen. Omdat ze plots schokte spoot ik een straal in haar waarna ik haar kut helemaal opvulde. We liggen hijgend en puffend te genieten. “Dank je jongen! Mmmmm Dit mag je meer doen!” Ik heb nog even plagend mijn piemel tegen haar kut gewreven. Met een brede glimlach van oma hebben we on aangekleed want maar goed ook want enkele seconden was mijn zus terug. Al een geluk ze ons niet betrapt heeft.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie