Mijn moeder betrapt

Ik zat nog op de middelbare school, in het examen jaar van de HAVO. Ik woonde bij mijn ouders(38 en 40) en mijn drie zusjes(16, 13 en 11). Zelf was ik 18, zat veel achter meisjes aan maar had maar met twee seks gehad. Thuis masturbeerde ik best vaak, fantaseerde ook over mijn zusjes. Regelmatig had ik hun bespiet onder de douche.

Ze waren nog jong en volop in de groei. Net zoals veel jongens heb ik ook wel gefantaseerd over mijn moeder. In mijn dromen was mijn moeder gelijk aan hoe ze was. Het enige wat ik niet wist was haar vagina, zou die geschoren zijn of niet? De rest was duidelijk. Ze was brunette, had bruine ogen, normaal postuur, twee koppen kleiner dan mij en reusachtige borsten. Haar lingeriematen waren een M met 80E, dat had ik natuurlijk ook al wel uitgezocht. Het was een dinsdagmiddag, normaal gezien mijn langste dag van de week, maar nu was ik om twee uur al thuis. De deur zat thuis op slot, wel raar want mijn moeder was iedere middag thuis. Ik ging naar binnen riep mijn moeder maar er kwam geen reactie. Dan maar even wat drinken pakken en even tv kijken. Tijdens het tv-kijken hoorde ik rare geluiden dus zette ik het geluid uit. Ik hoorde iemand kreunen boven, wat had dit nou te betekenen?

Stilletjes sloop ik naar boven, naar de kamerdeur van mijn ouders. Ik gluurde door de deur en zag dat mijn moeder bezig was. Ze droeg een masker en zag dat ze de laptop op bed had staan. Blijkbaar was ze aan het sexcammen, want ze praatte tegen iemand en ze deed wat er gevraagd werd. Dit had ik nooit van mijn moeder verwacht, het was zelfs een beetje sletterig. Ergens vond ik het ook erg spannend, ik werd er erg geil van. Ik begon zachtjes te masturberen maar ik kwam al snel klaar. Doordat ik voorover leunde om te gluren en klaar kwam verloor ik mijn evenwicht. Ik viel letterlijk met de deur in huis. Mijn moeder schrok even maar ging gewoon door met zichzelf neuken met haar dildo. Na een paar minuten stopte ze en klapte haar laptop dicht. Ze bood haar excuses aan dat ik dit niet had moeten zien. Het was voor haar een manier om gemakkelijk extra geld te verdienen. Zo kon ze met een half uurtje makkelijk 250 euro verdienen, deed ze speciale dingen dan werd het nog hoger. Wat voor dingen doe je dan vroeg ik? Ze begon het allemaal op te noemen, Anaal, dubbele penetratie, fisten, anaalfisten, ze had het zelfs met onze hond gedaan. Dat laatste had haar 1500 euro opgeleverd en dat was zeker eenmalig want het beviel haar totaal niet. Ook vertelde ze dat er nog veel meer geld te verdienen was als er een man bij haar was. Alleen mijn vader wou er niet aan mee werken en mijn moeder niet vreemd gaan. Enigszins verbaasd dat mijn vader niet wou mee werken vroeg ik wat hij dan moest doen. Hij zou haar moeten neuken in haar poes en in haar kont, haar vingeren, fisten, laten pijpen en misschien ook zichzelf anaal laten gebruiken. Ik was zo erg geil geworden van mijn moeder, wat een geil beest was zij. Het moest ervan komen en ik vroeg haar of ik die man niet kon zijn, ik zou alles doen wat ze vroeg. Mijn moeder was even stil voordat ze ja zei, als ik dan maar alles onderging wat de kijker wou.

Ik kreeg ook een masker van mijn moeder, mijn kleren gingen uit en ze bekeek even mijn lichaam. Wat heb jij een heerlijk lichaam zei mijn moeder en gaf me een tongzoen. Zij zag er ook erg goed uit, heerlijk slank met reusachtige borsten. Ze zette de cam aan en ging naar cam4, een webcamsite. Binnen een 5 minuten hadden we al twintig kijkers. We besloten doelen te stellen, 20 euro pijpen, 50 euro neuken, 75 voor fisten, 100 voor anaal neuken en 150 voor anaal fisten. De doelen werden in rap tempo gehaald waardoor ik mijn moeder na een halfuurtje al aan het fisten was in haar kont. Bijna gillend kwam mijn moeder klaar. We stopten de webcam en praatten nog eventjes na. De volgende ochtend stond mijn moeder aan mijn bedrand. ‘Ik heb ons allebei ziek gemeld, we gaan namelijk plezier en geld maken’ zei ze. Ze had eten geregeld op de kamer van mijn ouders. We gingen goed ontbijten samen en daarna ging de webcam aan. Deze keer stelden we geen doel maar begonnen we gewoon. Vandaag zou ik alles ondergaan wat mijn moeder wou doen. De webcam stond net aan toen ze mij begon te pijpen. Ze liet hem helemaal naar binnen glijden en ging met haar tong langs mijn balzak. Ze liet vingers door mijn bilspleet glijden en de andere over mijn borstkas. Het idee dat mijn bloed eigen moeder mij klaar pijpte zorgde ervoor dat ik al heel snel klaar kwam. Mijn zaad spoot in haar gezicht en viel op haar borsten. Langzaam verslapte mijn pik maar mijn moeder had al wel een ander speeltje gevonden. Ik voelde een vinger mijn anus inglijden, dat voelde echt heerlijk. Ze begon mij te vingeren zoals ik meisjes had gevingerd, steeds een vingertje erbij. Inmiddels had ik weer een stijve en werd ik nu gefist door mijn moeder. De vuist deed best wel pijn, ik had mijzelf nog nooit anaal gevingerd, laat staan gefist. Haar andere hand gleed naar mijn lul en ze begon me af te trekken. Ze haalde haar hand uit mijn kont. Ik voelde de koude lucht naar binnen glijden doordat mijn anus bleef openstaan. Mijn moeder begon weer te chatten want de betaalde tijd was om. De persoon kon niet meer betalen dus de webcam werd afgesloten. We besloten dat we wel genoeg hadden verdiend voor vandaag en kleedden ons aan. Mijn moeder ging aan het koken en ik schreef mijn ervaringen op. De weken erna heb ik ook alleen geregeld gecamd, maar daar kom ik vast nog wel weer op terug.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 2 / 5. Aantal stemmen: 3

Verhaal nog geen waardering

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie