Mijn tante leren kennen

Hallo iedereen. Een aantal jaar geleden heb ik een tante van mij leren kennen. De vrouw was al ouder inmiddels. Het was de zus van mijn vader. Die laatste is al een tijdje overleden en ik wilde wat meer familieleden van zijn kant leren kennen omdat ik die nooit had gezien. Iets met een familieruzie waar ik verder niet op in zal gaan.

In ieder geval was het een leuke ontmoeting. In eerste instantie liepen we gezellig wat te kletsen. Bij haar in de omgeving waren mooie bossen en dus besloten we om daar gezellig te gaan wandelen. Ik merkte aan haar dat ze steeds meer dicht tegen mij aan kwam lopen. Soms duwde ze mij wat plagerig en maakte ze grapjes. Het klikte wel goed hoor en we hadden het veel over familie en de liefde. Ik vertelde dat ik al even geen vriendin had en soms de seks miste. Ineens greep ze mij terwijl ik even voor haar liep omdat er een smal paadje was zo vol bij de billen. Ik schrok er wel van maar merkte ook dat ik het opwindend vond. Ik val nou eenmaal op oudere vrouwen. Ze was dan wel mijn tante maar zo voelde het natuurlijk nog niet.

Uiteindelijk bij haar thuis na een lange middag stond ik op het punt weg te gaan. Tante drukte mij tijdens het gedag zeggen met een knuffel ineens tegen de muur en begon mij niet alleen vol op mijn mond te zoenen maar ook overal te betasten. Dus ook in mijn kruis. En daar reageerde mijn lul direct op. Ze bleef over mijn kruis wrijven toen ze voelde hoe hard mijn pik aan het worden was en maakte zelfs mijn broek los. Ik had het haast niet meer en wist mijzelf gewoon geen houding te geven. En dus besloot ik alles maar op zijn beloop te laten gaan en ervan te gaan genieten. Ik had het idee dat zolang ik niet zei mijn tante door zou gaan. En dat was ook zo. Ze ging op haar hurken zitten en daar in de hal van haar huis nam ze mijn lul tussen haar lippen. Het voelde heel fijn. Ik kon meteen merken dat ze heel ervaren was in het zuigen van pikken. Heel veel gevoel legde ze erin. Haar tong draaide rondjes om mijn eikel en ze zoog met kracht. Toch niet zo hard dat ik meteen klaar ging komen.

Ze nam haar tijd en begon met mijn ballen te spelen. Ze liet haar handen zachtjes om mijn balzak sluiten en kneedde mijn ballen op een heel aangename manier. Daarna liet ze mij even los en trok ze haar blouse uit en maakte haar bh los en gooide beiden op de grond. Ik keek naar een paar tieten die heen en weer begonnen te schudden terwijl ze weer aan mijn leuter zoog. Ze kwam een klein stukje omhoog en deed haar borsten om mijn pik heen. Ze trok mijn lul met die joekels af en keek mij verlangend aan terwijl ze dat deed. Na een paar minuten nam ze mijn eikel weer in haar mond en ging ze vol overgave pijpen.

‘Spuit je over mijn tieten heen lieverd?’ zei ze toen ze even ophield. Ik knikte. Ik kreeg het heel warm en voelde dat ik haast klaar ging komen. Terwijl ze aan mijn pik zoog trok ze er ook wild aan tot ik eindelijk klaarkwam. Ik zakte haast door mijn knieën heen. Zo lekker voelde het aan. Ze bleef rukken terwijl de stralen sperma uit mijn eikel op haar borsten schoten. Uiteindelijk bleef er een beetje aan mijn eikel hangen en dat likte mijn tante op. Ze ging zich schoonmaken en toen kon ik echt gaan. ‘Volgende keer kunnen we wel neuken als je wilt’ was wat ze nog even in mijn oor fluisterde. Dat is er nog niet van gekomen, maar als ik eraan terugdenk heb ik best zin….

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie