Speeltje van oma en opa

Heerlijk zo een uitje naar de stad hoorde ze haar mams zeggen tegen opa en oma terwijl oma de koffie inschonk en Marloes neerplofte op de bank naast opa die aandachtig door ging met het lezen van zijn krantje.

Zo vier volle tassen, je hebt nogal wat kleding gekocht hoorde Marloes haar oma zeggen tegen haar mam. Ja, na bijna een dag door de stad te hebben gelopen, winkel in en winkel uit. Het meeste is voor Marloes die moest nodig wat kleding hebben, die groeit overal uit en een jonge meid van bijna achttien moet er ook een beetje vlot en modern uitzien voor haar vriendjes. Marloes keek eens op terwijl mam het een en ander uit de tassen pakte om aan oma te laten zien, oh wat mooi terwijl oma keek naar een lingerie setje. Tjonge, heeft ze nu al zo een grote cup maat, zit in de familie hoorde ze oma zeggen.

Nou inderdaad zei mams, wij zijn niet onderbedeeld terwijl mams haar borsten ver vooruit hield en lachte. Opa kon zijn mond ook niet houden want die begon al, ’ja, vrouw ik ben een echte borsten man en een vrouw zonder borsten is als een man met een kleine……’ Hou je nou in er zit een meisje bij. Nou die is wel wat gewend als je eens weet waar die soms mee thuis komt. Marloes trok een scheef gezicht naar haar moeder. Die avond thuis stond Marloes voor de spiegel in het gekochte blauwe lingerie setje haar lichaam te bewonderen toen haar mam binnen kwam, oh meisje wat staat dat setje mooi. ze pakte een jurkje van het bed, trek deze eens aan.

Een tel later stond Marloes in haar jurkje en haar witte kousjes zich te showen voor haar ma. Die het bovenste knoopje losmaakte en fluisterde,’ je bent een mooie meid en je mag echt wel laten zien dat je ze heb’ grinnikte haar ma. Ze paste verder nog wat kleding maar het jurkje was wel het meest sexy, kort en ze had het gevoel dat als ze zou bukken dat haar slipje te zien was. Het weekend daarop was het mooi fiets weer en besloot ze richting opa en oma te gaan, mamma had andere dingen te doen en met de woorden van mam, doe je opa en oma de groeten van me fietste ze weg. Onderweg blies de wind onder haar jurkje en moest ze het met een hand de boel naar beneden houden ander hadden tegenliggers inkijk. Ze voelde de iets wat koude wind tegen haar slipje waaien, het gaf een vreemd gevoel tegen haar kaal geschoren kutje. Ze wreef met haar kontje heerlijk over het zadel, de dunne stof gaf een prettig gevoel.

Toen ze het pad opdraaide bij opa en oma stond opa net voor het raam te zwaaien, ze stapte af en liep naar de achterdeur die oma open deed. Zo…….meisje wat zie jij er leuk uit. Marloes liep binnen op opa af en gaf hem een paar zoenen, opa keek eens goed naar haar. Zo dat is niet mis, je wordt al een hele sexy dame grinnikte hij. Marloes plofte op een stoel neer terwijl oma wat te drinken in ging schenken, toen ze terug kwam ging oma naast Marloes zitten en keek haar aan, ‘zo, zo jonge dame wat zie je er leuk uit, ga eens staan en draai eens een rondje. Marloes draaide een rondje, haar korte jurkje kwam omhoog en oma begon gelijk, oh meisje je heb ook dat blauwe lingerie setje aan. Het staat je leuk hoor. Nou hoorde ze opa zeggen die meisjes van tegenwoordig hebben van die kleine slipjes aan, dat was vroeger wel anders oma. Tegenwoordig lokken die meisjes het alleen maar uit dat een man een stijve ervan krijgt lachte hij. Nou, dat zeg je toch niet waar zij bij is.

Ze zal wel wat gewend zijn denk ik en opa gooide er nog een schepje boven op. Heb je al een vriendje of een …..vriendinnetje. er volgde geen reactie van Marloes. Ben je al aan de pil of gebruikt hij een condoom, nou opa dat vraag je toch niet aan haar, dat moet ze zelf weten. Nou ik weet wel van jou oma dat toen wij elkaar leerde kennen dat je zo geil was dat we van alles deden en overal, oma grinnikte wat en Marloes keek oma eens aan. Ja, meisje oma was een hete meid en voordat opa ze leerde kennen ging ze om met een oudere man en toen kwam opa op haar pad en toen…….plots hoorde ze opa zeggen, ‘kom eens op mijn schoot zitten zoals je deed toen je klein was. Marloes keek oma aan die zei; doe maar maak opa eens blij. Marloes schoof op opa zijn schoot en opa sloeg zijn armen om haar heen en lag zijn handen op haar boven benen, ze hoorde zijn adem en voelde hem zwaarder ademen.

Oma keek toe en opa vroeg, hoe zit het nou met je vriendje. Is hij leuk en hoever mag hij gaan, Marloes wist zich geen houding geven tot opa zijn handen van haar bovenbenen liet glijden en zij ze voelden aan de binnenkant van haar dijen. Ze voelde iets tegen haar billen drukken en dat herkende ze wel, zijn handen gleden verder onder haar jurkje en oma keek nog steeds toen. Marloes voelde zijn vingers tegen het kruisje van haar slipje wrijven en opa hijgde in haar oor, wat ben je toch een mooie meid, opa haar lieveling, wil je heel lief voor opa zijn? .oma was inmiddels opgestaan en was naast opa gaan zitten, fluisterde in opa zijn oor. Voel je wat aan haar slipje, is ze al nat. Marloes voelde de vingers tegen haar kutje drukken. Opa zijn vingers glipten in haar slipje en wreven over haar kutje, tussen haar schaamlippen.

Een topje gleed naar binnen, verder en verder. De dikke vinger zat helemaal in haar kutje en toen oma vroeg of ze al nat was, liet hij de vinger uit haar kutje glijden en toonde die aan oma die de vinger aflikte en hem diep in haar mond zoog en daar schrok Marloes van. Opa stak hem weer in haar kutje en vingerde Marloes die kreunde van geiligheid terwijl oma toekeek en haar rok omgeslagen had met een hand in slip en wrijvende bewegingen maakte. Oma had het te pakken en ze kreunde tegen opa, als die kleine je eens heerlijk stijf pijpt dan ben ik zo heerlijk nat om die grote lul van je te ontvangen. Opa schoof Marloes van zijn schoot en keek haar aan, ‘heb je, je vriendje weleens gepijpt’. Marloes knikte en er kwam een zachte ja. Opa stond op en zijn broeken liet zakken, Marloes keek naar opa zijn stijve die er nogal groot uitzag, tenminste groter dan menig vriendje waar ze wat mee gehad had.

Opa zakte weer op de bank en daar stond zijn stijve fier omhoog en ze hoorde oma zeggen, ga eens heerlijk op je knieën tussen zijn benen en lik eens aan die heerlijke pik van hem dan kan oma eens kijken of je echt nat bent. Marloes haar gezicht kwam dicht bij de stijve pik van opa die fluisterde, lik er eens aan maak opa eens blij. Hij pakte met beide handen haar hoofd beet en drukte die richting zijn pik. Ze drukte het puntje van haar tong tegen zijn eikel en begon zachtjes te likken, hij liet haar hoofd los en ze drukte haar lippen op zijn eikel. Zachtjes schoven haar lippen over zijn eikel en oma keek toe hoe de pik verder in het mondje van haar kleindochter gleed. Haar hoofd ging op en neer en oma sloeg Marloes haar jurkje omhoog en trok haar slipje omlaag en keek naar het heerlijke jonge kontje en het kale kutje van Marloes.

Ze liet een vinger tussen de billen glijden richting het kutje met de kleine schaamlippen. Opa kreunde die vond het maar wat lekker en oma haar vinger gleed in het nauwe kutje wat al behoorlijk vochtig aanvoelde, een tweede vinger gleed erin. Oma bukte wat voorover en drukte haar tong tegen de kleine klit en begon heerlijk te likken, ze proefde het vocht van Marloes die het maar wat geil vond om opa te pijpen en zelf gelikt te worden door haar oma. Marloes stopte met pijpen en begon te kreunen, ’ooooooh, omaaaaa, omaaaaaaa, wat lekkerrrrrr’ Marloes haar warme mondje schoof weer over de gezwollen eikel van opa die begon van geiligheid ook hard te kreunen, jaaaaaaaaaa, ga door ga door mij ……kom bijna, Oma stopte met Marloes te likken, stoppen Marloes straks spuit hij je mond vol en ik wil het diep in mijn kut voelen, Marloes maakte ruimte voor oma en die ging bovenop opa zitten ze schoof met haar natte kut over de stijve pik van opa. Marloes keek toe hoe oma stevig op de pik van opa wipte en wipte, Marloes voelde zelf aan haar vochtige kutje en liet twee vingers naar binnen glippen en vingerde zichzelf in een rap tempo.

Marloes zag de pik van opa diep in oma’s kut stootten, ’jaaaaaaa, ik. Kommmmm.ik kommmmmm’ hoorde ze opa kreunen. Oma wipte steviger op zijn pik tot ook zij plots een diepe zucht liet horen, ’ooooooh, jaaaaaaaaaa, spuit me vol…pfffffff ‘. Oma kroop van opa af en schoof naast hem. Zo schat je kan het nog steeds, je zaad loopt uit mijn kut en je pik is nog stijf grinnikte ze. Marloes zat te kijken en speelde met haar kutje tot oma ze; kom doe ook nog wat kruip eens tussen mijn benen en proef opa zijn zaad eens. Ze kroop op de vloer en terwijl oma haar natte met zaad lekkende kut verder open hield drukte Marloes haar tong naar binnen en begon oma te likken, ze zoog het lekkende zaad uit oma haar kut terwijl opa keek en met zijn pik aan het spelen was die altijd nog stijf was. Oh meisje oma zit alweer tegen een orgasme aan als je zo door gaat, Marloes zoog op oma haar stijve klit en toen ze oma schoon had gelikt hoorde ze oma zeggen, ’en nu opa ook even’. Marloes schoof tussen opa zijn benen en haar mond schoof over de opgezwollen eikel en ze zoog de restjes zaad uit zijn pik tot opa het welletjes vond en opstapte terwijl Marloes nog op de vloer zat te kijken.

Oma keek naar Marloes en klopte op de bank naast haar, kom eens bij oma zitten. Marloes kroop bij oma op de bank, drukte zich stevig tegen oma aan. Heb je genoten Marloes? Marloes knikte terwijl oma haar borstjes streelde en speels in de kleine tepels kneep. Marloes keek naar oma en die lachte naar Marloes, wat ben je toch een schatje zullen we even bij opa gaan kijken boven. Samen gingen ze de trap op, Marloes als eerste en ze voelde hoe oma haar kontje streelde terwijl ze de trap op liepen naar de badkamer waar opa net onder de douche vandaan kwam. Nou dat gaat het niet meer worden met opa , die heeft rust nodig op zijn oude dag.

Die blijft wel een tijdje slap, of je hem nu trekt of zuigt grinnikte oma. Neuken zit er niet meer in Marloes, dat hou je dan te goed. Opa ging languit op bed liggen en speelde met zijn slappe pik, als die kleine zuigt dan is hij zo weer stijf . oma kroop naast opa en Marloes kroop aan de andere kant van opa. Oma pakte de hand van Marloes en lag die op de slappe pik van opa, probeer hem maar stijf te krijgen. Marloes giechelde terwijl ze met de slappe pik van opa speelde en oma toekeek. Oma kijk er zit beweging in, opa zijn pik begon te groeien en Marloes trok met haar kleine handen aan zijn pik die stijver en stijver werd. Weer eens een jonge meid aan zijn pik dat vind hij wel lekker, weer eens wat anders dan de thuishulp grinnikte oma. Trek hem maar eens heerlijk klaar, laat hem zijn zaad maar in de lucht spuiten.

Marloes hoorde opa kreunen, maak zijn pik eens nat met je mond Marloes. Ze begon zijn rode eikel te likken en zoog hem in haar natte mond terwijl ze aan zijn pik trok, Opa was zo opgewonden en hij kreunde een paar keer en voordat Marloes kon reageren spoot opa zijn hete zaad diep in haar mond. Hij pakte haar hoofd stevig beet en Marloes kon geen kant op, oma grinnikte toen liet opa los en kwam Marloes omhoog. Het zaad droop uit haar mond over haar borsten , oma drukte haar mond op die van Marloes. Ze drukte haar tong diep naar binnen, proefde het zaad. Ze liet Marloes los en likte het zaad van haar borsten, opa keek naar de twee die weer naast hem gingen liggen.

Een half uurtje later stonden oma en Marloes onder de douche elkaar in te zepen en na een kwartiertje stond Marloes klaar om op haar fiets te stappen, ze nam afscheid van oma en opa en toen ze even later de straat uit fietste schoof haar heerlijke kontje over het zadel en voelde ze haar kutje alweer nat worden van de gedachte dat oma haar gelikt had en dat zij het zaad van opa uit de kut van oma gelikt had. Haar kutje gloeide op het zadel, enige tijd later stapte ze thuis binnen en lag haar moeder al in bed. Ze riep welterusten naar haar en kroop in haar eigen bed, viel in diepe slaap.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie