Tante geniet van massage

Zal ik je even masseren? Met die woorden veranderde mijn leven! Ik ben Sandra (36) en wat ik nu beleefd heb moet ik gewoon delen!

Het is allemaal nog een beetje wazig in mijn hoofd, maar ik ga het proberen zo goed mogelijk te verwoorden. Ik ben Sandra 36 jaar met een stevige B-cup lang bruin haar en een kaal kutje. Elke woensdag ga ik eten bij mijn oudere zus Jennie (40) en haar zoontje Lenard (16). Ik ben vrijgezel nu al 6 jaar en omdat ik mij stort op mijn werk heb ik heel veel last van stramme spieren. Mijn rug en schouders zitten soms muurvast. En toen Lenard aanbood om mij te masseren heb ik mij iets te veel laten gaan!

Ik bel redelijk vermoeid aan bij mijn zus. “Jij ziet er stijf uit!” “Ja, Mijn schouders.” Beantwoord ik mijn zus. Ik plof neer in de zetel om even op adem te komen. “Ga anders eventjes liggen, het eten is over een uurtje klaar.” Ik besloot om te gaan liggen zodat ik kon rusten in de zachte sofa. Ik was eventjes ingedommeld want ik schrok wakker door Lenard. “Tante? Gaat het? Zal ik je even masseren?” Ik twijfelde eerst maar het is best een heel lieve jongen. Ik verlegde mij op mijn buik ik draag een jeans en een blouse. Hij komt naast mij zitten en begint mijn schouders te masseren. Al snel voelde ik dat de bandjes van mijn BH in de weg zaten. Hij deed verder en het voelde goed aan. “Ik ga mijn bandjes losmaken.” Fluister ik hem toe. Maar ik moest dus eerst mijn blouse en dan mijn BH uittrekken. Heel snel deed ik mijn BH uit en liet mijn blouse open.

Toen ik mij terug neerlegde voelde ik mijn stijve tepels. Hij begon terug met mijn schouders te masseren. Zijn handen gingen soms onder de blouse. Hij ging toen naar mijn rug. Net boven mijn billen tot mijn schouders. Eerst zachtjes en ook wel stevig maar het voelde geweldig aan. Mijn tepels schoven over de sofa. Ook voelde ik mijn kutje vochtig worden. Maar deze gevoelens mag ik niet beleven? Toch? Lenard is mijn neefje! En zijn moeder staat in de keuken te koken. Maar waarom windt het mij dan zo op? Zijn handen gaan heel laag en gaan aan de onderkant van mijn blouse over mijn rug. Ik schrok en kwam omhoog. “Sorry!” Zei hij. Ik hief mijn blouse omhoog als hij verder mijn onderrug masseerde. Zijn handjes gingen steeds omhoog en omlaag over mijn rug.

Hij komt onder mijn billen zitten en gaat over mijn rug. Ik kon wel kreunen van genot. Door mijn hoofd kreeg ik flitsen te zien dat ik genomen werd. Door mijn gewoel en de bewegingen was mijn blouse uit. Halfnaakt lig ik onder hem. Telkens hij tot net aan mijn billen masseerde kwam ik omhoog. Mijn gevoelige borsten met stijve tepels als hij niet op mij zat zichtbaar waren voor hem. Zijn handen ging naar mijn zei zo omhoog! Hij raakt mijn borsten aan. Hijzelf ademt ook zwaarder. Opnieuw gaan de handen omlaag tot zelfs een beetje in mijn broek! “Zal ik je benen ook doen?” Ik twijfelde geen seconde! Met zijn hulp ging mijn jeans uit en had ik enkel nog mijn string aan.

Lenard begon te masseren vooral mijn strakke billen kregen aandacht. Het was zo goed ik mijn benen wat opende. De string zat gekneld tussen mijn natte schaamlippen. De handjes die mijn billen kneden. Ik kon mijn kreuntjes niet meer onderdrukken. Mijn tepels schuren over de sofa en het maakt mij gek. Van mijn billen gaande naar mijn schouder gaat hij. Ik hoor gestommel in de keuken van de kookpotten. Ik geniet maar ik besef ook dat ik haast op handen en knieën zit voor hem. Ik hoor en voel hem bewegen. Met het geluid van een opende rits dringt het echt tot mij door! “Zou hij mij gaan neuken?” Gaat er door mijn hoofd. Hij heeft nog enkele kneden gegeven in mijn billen, dat zijn handen mijn string naar beneden doet.

Ik voel zijn hand omhooggaan richting mijn natte kutje. Toen hij mij daar aanraakte begon ik te trillen. Hij verkent mijn schaamlippen. “Mmmmmmm ooooo!” Kreun ik stil. Ik kijk achterom en zie dat hij zijn piemel stijf rukt. Hij heeft best een grote piemel zelfs! Ik schat toch zeker 15cm! Er gaan verschillende beelden door mijn hoofd. Tot zijn eikel mijn schaamlippen openden en hij in mij binnendrong. “Ooooooemph” Puf ik. “Tante toch!” Zegt hij en begint met stoten. Over en weer ga ik over de piemel die mij opvult. Mijn kutje zit heerlijk strak rond de knalharde neukstaaf. Zijn handen gaan over mijn rug als ik heen en weer ga. Ik moest mijn kreunen inhouden zodat zijn moeder geen argwaan kreeg.

Hij stopte eventjes en zijn warme adem op mijn rug! “Je bent zo lekker!” Zegt hij. Ik kon niets zeggen enkel goedkeurend kirren. Met zijn handen kneedt hij nu mijn borsten. “Oooooh Mmmmmmm Pfffffff” Kir ik. Ook begint hij mij opnieuw te neuken. “Maak mij klaar! Laat mij komen OOOOOOOOOH!” Hij hield mij vast als ik hevig klaarkom op zijn piemel. Hij laat mij bijkomen maar veel tijd kreeg ik niet. “MMmmm Ooooooh even wachten…. Oooooooooh!” Met harde en vooral diepe stoten gromt hij luid. Lenard doet mij dingen voelen die al heel lang geleden zijn.

De harde piemel die steeds in en uit mij gaat. Ook zijn handen die mijn lichaam verkennen en het verboden gevoel. Om maar niet te spreken het gevoel om betrapt te worden. Hij heeft mij nog zeker tientallen stoten gegeven. Als hij hevig mijn billen vastneemt en gromt: “Ik ga je kutje vullen!”. Ik knik goedkeurend en kijk hem aan als hij mij wilt neukt. De stoten werden harder net als zijn gekreun! Knalhard slaat hij in mijn kut. “Kom mee klaar!” Pufte hij. Ik kon niets zeggen. De handen houden mijn billen stevig vast als hij mij laat komen. “OOOOH, Mmmmmmmmm ik kommmmmm Oooooooo!” Met een derde stoot voel ik zijn piemel exploderen.

Mijn kutje wordt volgepompt met zaad. Stoot na stoot vult hij mij. Ik zit met hijgende bewegingen alles te ontvangen. Nadat hij nog een laatste bries gaf liet hij mij los. Ik viel op mijn buik uitgeput op de zetel. Hijgend lig ik te genieten. Mijn kutje gevuld en mijn schouders voelen ook heel wat beter aan. Hij hielp mij nadien uit de zetel en zei: “Dit moeten we meer doen.” Ik beantwoorde hem met een speelse zoen. Nu laat ik mij meermaals masseren, soms zelfs twee keer per dag! Heerlijk de massages van mijn neefje.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4.2 / 5. Aantal stemmen: 9

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie