Zwanger zusje neuken

Het is nu avond, maar ik ben nog steeds opgewonden over wat er vanmiddag is gebeurd. Maar laat ik bij het begin beginnen. Ik heet Chantal, ben 21 jaar en in verwachting van de eerste. Mijn zwangerschap begint nu echt duidelijk te worden, mijn tieten lijken wel meloenen, opgezwollen, met bijna altijd stijve, lange bruine tepels. Ik weet niet of het er bij hoort, maar ik ben doorlopend zo geil als wat.

Dat is een klein beetje een probleem, want mijn vriend zit voor zijn werk regelmatig in het buitenland. Zo ook nu weer, al weer een week of drie, hij belt wel regelmatig, maar dat maakt me alleen maar geiler. Vanmiddag belde hij weer en nadat ik had opgehangen, besloot ik een douche te nemen. Ik kleedde me uit en stond voor de spiegel en bekeek mijn enorme buik en liet mijn handen over mijn tieten glijden en speelde met mijn tepels.

Sinds ik weet dat ik zwanger ben scheer ik mijn kuthaar niet meer en onder mijn buik zag ik in de spiegel een grote bos zwart haar. Toch ook wel een geil gezicht, vond ik. Ik had nog geen zin om onder de douche te gaan en ging op bed liggen. Ik was met mezelf aan het spelen en was zo geil dat ik besloot mezelf klaar te vingeren.

Ik schrok op toen ik de voordeur hoorde opengaan. Ik wist dat het alleen familie kon zijn, want die hebben een sleutel. Hallo zus, ben je thuis? hoorde ik roepen. Het was mijn kleine broertje. Ik riep, In de slaapkamer, maar geef me even, ik ben niet gekleed. Ik was nog niet uitgesproken of hij stond al in de kamer.

Mijn broertje keek even naar me en zei toen. Sorry, ik was te snel, allemachtig, moet je die tieten zien, en die buik, wat ben jij zwaar, doet het geen pijn? Ik lachte en liet hem kijken. Nog nooit een zwangere blote vrouw gezien? Hij kwam nieuwsgierig dichterbij. Nog nooit, ook geen niet zwangere blote vrouw. Ik was zo mogelijk nog geiler geworden en zei hem naast me te komen liggen.

Ik weet niet waar ik de moed vandaan haalde, maar ik zei hem dat hij een beetje met mijn tieten moest spelen. Voorzichtig begon hij mijn borsten te strelen. Ik pakte zijn hand en bracht hem naar mijn tepel. Knijpen, hard knijpen, dat vind ik lekker. fluisterde ik. Wil je ook met mijn kut spelen? vroeg ik hem wat later. Ik voelde zijn vingers mijn kut inglijden.

Door mijn zwangerschap stond hij wijd open en ik was kletsnat van geiligheid. Ik had het niet meer en trok zijn vingers uit mijn kut. Doe ik het niet goed? vroeg hij verschrikt. Je doet het heel goed, maar maak nu een vuist en duw die langzaam naar binnen. Hij deed wat ik hem zei en ik voelde zijn vuist beetje voor beetje mijn kut binnendringen.

Ik begon tegen zijn hand die nu helemaal in me zat aan te rijden. Op en neer gaan met je hand, hijgde ik. Je hoorde het soppen, zo nat was ik. Dit had ik nodig. Ik kronkelde van geiligheid, mijn kut heerlijk gevuld. Johnny zat nu op zijn knieën tussen mijn gespreide benen en bewoog zijn vuist hard en snel in en uit mijn gleuf. Ik vingerde mezelf en voelde een reusachtig orgasme aankomen.

Ik bewoog mijn kut omhoog en omlaag in ritme met Johnnies vuistneuken. En toen kwam het. Ik kwam klaar als nooit eerder tevoren. Terwijl ik dit opschrijf voel ik nog de rillingen in mijn kut. Doorgaan, Johnny, pompen, ik kom, ik kommmm. schreeuwde ik. Ik pakte hem bij zijn pols en liet hen nu wat rustiger bewegen, toen duwde ik zijn vuist diep in me en zei hem niet meer te bewegen.

Zo bleef ik een tijd liggen, tot ik eindelijk weer kon praten. Dat was lekker, broertje, waar heb je dat geleerd? Haal je hand nu maar uit mijn kut. Ik keek naar hem en vroeg hem. Je bent zeker nu ontzettend geil. Heb je een stijve pik? Zou je me willen neuken? Johnny kwam omhoog en zei me dat hij nog nooit had geneukt. Ik zei hem zich uit te kleden. Als ik er weer aan denk snap ik het nog steeds niet.

Ik ging op mijn knieën zitten en stak mijn kont achteruit. We moeten op zijn hondjes, dat is beter voor mij nu. Kom achter me en zet je lul voor mijn kut opening. Ik keek achterom en zag dat mijn kleine broertje een flinke pik had. Ik trok mijn schaamlippen nog wat verder uit elkaar. Schuif hem er maar in, zei ik, het gaat vanzelf. Ik voelde hem manoeuvreren en even later voelde ik hem naar binnenglijden.

Onervaren als hij was begon hij meteen wild te stoten. Het was heerlijk die stijve lul in mijn kut te voelen, maar ik was bang dat hij te snel zou komen. Ik hoorde hem hijgen en grommen, toen voelde ik hem schokken en voelde zijn warme zaad in me spuiten. Heerlijk geil, maar veel te vlug. Deed ik het goed? vroeg hij schor.

Heel goed, maar we doen het nog een keertje, maar dan wat rustiger. Dan kan ik ook komen. Kom maar naast me liggen en als je weer stijf bent, doen we het nog een keer. Hij zei me dat hij nog steeds stijf was. Ik kwam moeizaam overeind en ging over hem heen zitten. Langzaam liet ik mijn kut over zijn stijve pik zakken. Mijn zwangere buik maakte het onmogelijk te zien wat er daar beneden gebeurde, maar ik voelde zijn heerlijke lul nu weer diep in me.

Ik zei hem rustig te beginnen. Ik ga steeds een stukje omhoog en als ik me weer laat zakken, duw jij je pik zoveel mogelijk omhoog en zo diep mogelijk in mijn kut. Hij had de slag direct te pakken. Soms bleef ik even stil zitten met zijn lul diep in me en dan begonnen we weer. Ik boog zoveel mogelijk voorover en zei hem op mijn tepels te zuigen. Hij leerde snel en neukte me heerlijk.

Hij deed zijn handen onder mijn kont en zoog en beet op mijn tepels. We neukten langzaam naar ons hoogtepunt. Ik voelde het weer aankomen en spoorde Johnny aan. Harder nu, Johnny, naai me maar zo hard als je kan. Kom samen met me klaar.Spuit mijn kut maar vol, ik ben zo geil, ik wil je zaad in me voelen spuiten. Johnny begon te kreunen. Ik dacht nog, Nu niet bang voor de buren zijn en begon te schreeuwen.

Geile broer, ik kom weer, ik kommmmmmm, je hebt me zo lekker genaaid. Mijn broertje schreeuwde nog harder. Ja, Chantal, ik kom ook, ik ben je geile kut aan het volspuiten. Mijn zusters lekkere geile kut. Oh, Jezus, ik heb mijn zwangere zus geneukt. Na een tijdje liet ik me van hem afrollen en terwijl zijn zaad uit mijn kut drupte, vroeg ik hem.

Wat kwam je eigenlijk doen? Hij keek me aan. O, ik kwam zomaar eventjes langs, kijken hoe het met je ging. Maar genoeg gepraat. Zullen we weer gaan neuken? We hebben het inderdaad daarna nog twee keer gedaan en hij is net weg. Morgen komt ie weer, zei hij.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 3.8 / 5. Aantal stemmen: 5

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie