Dochter betrapt moeder

Hallo, ik ben Judith. Mijn ouders zijn al toen ik nog heel jong was gescheiden en sindsdien woon ik met mijn moeder en mijn zusje Maaike in een klein alleenstaand huisje. Mijn moeder was nog heel jong toen ze mij kreeg, net zo oud als ik nu ben.

Ik moet er niet aan denken nu al kinderen te krijgen, maar ik moet toegeven dat het wel voordelen heeft om een jonge moeder te hebben. Mijn moeder is best een wilde en dat geile dat heb ik van haar geërfd, daar ben ik wel achter gekomen. Een paar maandjes geleden zou ik op een zaterdagavond bij een vriendin van me blijven logeren.

Ik daarheen, hardstikke gezellig en zo, komt ineens de moeder van mijn vriendin de kamer binnenlopen met tranen in haar ogen en vertelt ons dat de oma van mijn vriendin plotseling is overleden. Ze moesten met het hele gezin meteen naar het ziekenhuis en het logeerpartijtje werd dus vroegtijdig afgeblazen. Ik mijn spulletjes maar weer bij mekaar pakken en hup, op de fiets weer richting huis.

Eenmaal thuis ging ik zoals gewoonlijk via de achterdeur naar binnen en bleef halverwege de keuken stil staan. Ik hoorde vreemde geluiden uit de huiskamer komen. Toen ik wat beter luisterde besefte ik dat ik naar twee mensen die met elkaar aan het neuken waren aan het luisteren was. Ik hoorde een man kreunen en hijgen en het gekraak van het leren bankstel in een niet mis te verstaan ritme.

Ik werd een beetje nieuwsgierig en liep de gang op. Het geluid werd heviger en ik hoorde nu ook mijn moeder opgewonden kreunen. De deur naar de woonkamer stond wagenwijd open. Ik werd een beetje zenuwachtig, maar mijn nieuwsgierigheid maakte dat ik voetje voor voetje dichter naar de deuropening liep. En toen zag ik ze bezig. Een gespierde vent met krullend bruin haar lag boven op mijn moeder en was haar aan het neuken dat het een lieve lust was.

Mijn moeder lag met haar ogen dicht en haar armen om zijn nek geslagen. Ik kon het niet helpen, maar ik vond het best een opwindend gezicht. Mijn moeders stevige dikke tieten werden bij iedere stoot door elkaar geschud. De man trok zich nu terug en klom van haar af en tot mijn grote verrassing kwam er nu een andere man bij mijn moeder op de bank liggen.

Ik had hem niet gezien omdat hij in een hoek van de kamer had gezeten. Deze tweede man draaide mijn moeder op haar buik en begon haar van achteren te neuken, terwijl mijn moeder de man met het krullende haar begon te pijpen. Het leek wel een van die pornofilmpjes die mijn eerste vriendje altijd stiekem van internet haalde. Ik wist dat mijn ma geen braaf huisvrouwtje was, maar dit had ik niet achter d’r gezocht.

Mijn kutje begon er behoorlijk nat van te worden. Zonder er echt bij na te denken liet ik een hand onder mijn rokje glijden en aaide ik zachtjes tussen mijn benen terwijl ik die drie daar bezig zag. Ik schoof mijn slipje iets opzij en gleed met een vinger op en neer door mijn spleetje. “Toe maar, Joop, neuk me diep in mijn kut” hijgde mijn moeder. Joop voerde het tempo meteen op.

De andere man stond nu klaar om mijn moeders gezicht onder te spuiten en mijn moeder trok hem lekker stevig af terwijl ze haar mond voor hem openhield. Daar kwam het. In dikke witte stralen spoot het uit die paars aangelopen pik over mijn moeders wangen en en in haar mond. Gulzig slurpte ze het naar binnen. ‘Joop’ neukte mijn moeder nu als een wild beest. “Neuk me in mijn kont!” riep mijn moeder.

Ze klom van de bank af en ging met haar kontje hoog in de lucht op handen en knieën zitten. Ik keek recht tegen haar kaalgeschoren kutje aan en tegen haar roze kontgaatje. O mijn god wat werd ik heet van die aanblik. Ik stond me voluit te vingeren met mijn rokje omhoog gestroopt en mijn slipje op mijn enkels. Ik lette op niks anders meer dan mijn moeder en schrok me dan ook wild toen de man die net in mijn moeders gezicht was klaargekomen ineens voor mijn neus stond.

Ik slaakte een gil en nu keken mijn moeder en Joop ook op. Het was meteen duidelijk. Ik stond halfnaakt in de gang, mijn vingers glommen van mijn eigen geil. “Hallo Judith” zei mijn moeder zenuwachtig na een korte stilte, “ik dacht dat jij bij Janneke bleef slapen vannacht.” “Ehm… ja.. dat zou ik ook maar haar oma is ineens overleden. En toen… en toen kwam ik hier binnen en ik hoorde jullie bezig en.. en…”maar verder kwam ik niet.

Ik stond ineens te trillen als een rietje. Die man stond nog steeds op een meter afstand van me in zijn blote pik… “Ben je nou boos?” vroeg ik. Mijn moeder was inmiddels naar me toe komen lopen en sloeg een arm om me heen. “Nee joh, maar ik ben wel erg geschrokken. Het was niet echt de bedoeling dat je dit zou zien, snap je? Ik dacht dat ik een avondje alleen thuis zou zijn.”

“Doe je dit soort dingen vaker?” vroeg ik met een fluisterstemmetje. Mijn moeder keek me aan, bekeek me van top tot teen. Toen knikte ze en ik zag dat ze er een beetje verlegen van werd. Maar na een paar seconden verscheen er een ondeugend lachje op haar gezicht. “Dus jij vond het wel spannend om een beetje te gluren?” Ik haalde mijn schouders een beetje op keek nog eens naar het mooie lichaam van mijn moeder en knikte.

“Volgens mij ben je net zo’n geil tiepje als ik,” lachte ze. Haar hand gleed over mijn rug naar beneden en ze gaf me een speels kusje in mijn nek terwijl ze mijn kontje aaide. “Ik weet dat je geen maagdje meer bent,” zei ze met een geile stem, terwijl haar vrije hand mijn tietjes begon te kneden, “ik ben benieuwd wat jij allemaal al uitgevreten hebt”.

Ze gaf me een kus op mijn mond en de punt van haar tong likte langs mijn lippen. Ze fluisterde in mijn oor : “Heb je het al eens met een meisje gedaan?” en zonder me de kans te geven om te antwoorden begon ze me te tongzoenen. Ik wist niet wat me gebeurde. Als in een reflex beantwoordde ik haar zoen en begon met mijn handen nu ook over haar naakte lijf te gaan.

In een ooghoek zag ik dat de twee mannen hier allebei een flinke paal kregen, en Joop begon zich zelfs een beetje af te trekken terwijl hij geboeid naar ons tweeën zat te kijken. Mijn moeder hielp me uit mijn truitje en ik stroopte mijn rokje ook maar helemaal af. In mijn blootje op mijn sokken en gympies na liet ik me weer in mijn moeders armen nemen.

Ze nam mijn tepels een voor een in haar mond en sabbelde er op zoals ik in een ver verleden ook aan haar tepels gesabbeld had. Met een hand aaide ze zachtjes over mijn kontje en met de andere speelde ze met mijn kutje. Ik was in totale extase Ik stond tegen de deurpost geleund en mijn moeder kuste steeds verder naar beneden tot ze bij mijn drijfnatte spleetje was aangekomen en daar begon ze met speelse likjes mijn klitje te verwennen.

Joop begon zich ermee te bemoeien. Hij nam achter mijn moeder plaats, maakte zijn vingers nat en stak ze in haar kontje. Hij vingerde haar kont terwijl ze mijn kutje bleef beffen en vingeren. Ik hield het niet meer en kwam kreunend klaar. Na een tijdje zette Joop zijn lul tegen haar gaatje en begon haar stevig anaal te neuken. De andere man stond zich nu ook lekker bij het schouwspel af te rukken en ik was zo geil dat ik hem gebaarde te komen.

Ik zakte op mijn knietjes en begon hem te pijpen. Hij had een heerlijk grote lul, bijna net zo groot als die van de gymleraar op school. Ik liet hem zien wat ik al allemaal aan ervaring had opgedaan in mijn jonge leventje. Na een tijdje ging ik naast mijn moeder zitten op handen en knieën.

Ik schudde verleidelijk met mijn kontje en ik kreeg van deze man waarvan ik nog niet eens de naam wist dezelfde behandeling als mijn moeder. Even deed het pijn, maar toen ik aan zijn tempo en grootte gewend was lagen ik en mijn moeder om het hardste te gillen van genot.

Steeds sneller pompten die pikken in onze kontjes op en neer tot beide mannen niet meer konden en ons schokkend en kreunend in onze mondjes spoten. Ik en mijn ma tongden hun heerlijke sperma op en neer. “Zo meisje, wij gaan nog een boel lol beleven met mekaar,” hijgde mijn moeder.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 7

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie