Neuken op carnavalsfeestje

Op het carnavalsfeestje van de buren heb ik (Katrien) mezelf helemaal laten gaan! Ik heb genoten van kutjes en piemels!

Ik ben dus Katrien 39 jaar lang bruin haar een kutje dat seks tekort komt en C-cup borsten. Ik heb een hoge seksdrift dat ik steeds meer gedachten heb om te neuken met mijn zoontje (Bart 16j) ook fantaseer ik over mijn dochter Nicole 18j) Mijn man heeft een hele drukke baan waardoor de wekelijkse seks nu een jaarlijkse gebeurtenis is geworden! Toen mijn kinderen mij uitnodigden voor het carnavalsfeest bij de buren twijfelde ik geen moment! Want het zijn feestjes waar steeds over gesproken wordt. De voorwaarden waren dat je 16+, onherkenbaar moest zijn en je vooral amuseren!

De kinderen waren al vertrokken en na een laatste controle of mijn catwoman kostuum goed zit. De latex zit heerlijk strak rond mijn lichaam en ben volledig ingepakt zelfs mijn kinderen weten van niets. Ik bel aan en een kleine jongen in cowboy pak opent de deur. Hij staart mij aan en bekijkt mij uitgebreid. Het wond mij al enorm op. Een meisje verkleed als verpleegster biedt mij een drankje aan. Ik sta in de tuin te kijken waar twee vrouwen aan het zoenen zijn. “Handen omhoog kat!” Het is de cowboy. Ik doe wat hij zegt. “Meekomen bandiet!” Ik volg hem tot in de garage. Het bleef even stil. Ik denk hij mij goed aan het bekijken was want mijn billen zaten ultra strak in het pak.

Zijn hand gaat over mijn namaak staart. Ik stond zo heet en mijn kutje drupte in mijn pak dat ik zei: “Zal ik eens met jouw staart spelen?” Met mijn handen omhoog keer ik mij om. Hij staart mij aan vanachter zijn zakdoek. Ik zie enkel zijn ogen die mij aanstaren. Hij heeft in zijn linkerhand zijn revolver en met zijn andere knoopt hij zijn broek los. Ik sta te popelen om de piemel. Hij haalt hem uit zijn gulp en ik krijg een stokstijve en vooral jonge 11cm piemel te zien. Ik weet dat hij 16+ is want anders zou hij niet binnen mogen. Ik laat een hand zakken en stap iets dichterbij. Ik neem de warme piemel in mijn hand en ontbloot zijn eikel. Hij staat trillend voor mij. Ik tril zelf ook want deze gebeurtenis ging vaak door mijn hoofd om eens met een jonge jongen te neuken.

Ik doe de drukknopjes tussen mijn benen los en ontbloot nu mijn kleddernat kutje voor hem. Ik ga als een krolse kat op de vloer zitten op handen en knieën.  Met mijn kutje gewillig aanbiedend. Ik wacht af als ik eerst zijn hand voel. Toen voelde ik de eikel drukken tegen mijn gleufje dat ook opengemaakt werd en de volledige 11cm in mij penetreerde. Ik gaf een kreun en hij vond het goed want hij begon gelijk te neuken. Hij ging steeds volledig in mij en bij elke stoot genoot ik. Ik ben wel groter gewend maar zo een verboden belevenis met een jonge knul is genieten! Ik voelde dat hij rustiger werd en de eikel die ook dikker voelde. Ik hoorde enkel zijn gehijg.

“Gaat het?” Vraag ik. Hij stoot heel diep en hield hem ook diep. Toen voelde ik het! Hij begon mijn kut te vullen met zaad! Bij elke pulsering spoot hij zijn zaad in mijn kut. Ik ontving alles en werd haast wild toen mijn kut klaarkwam. Mijn kutsappen stroomde en zijn zaad bleef mij maar vullen. Hij heeft mij nog enkele nastoten gegeven alvorens hij uit mij kwam. Hij hielp mij met opstaan en ging toen uit de garage. Mijn natte kut kon ik niet zomaar wegbergen dus ik besloot om de achterdeur in de garage te nemen richting de tuin. De frisse lentelucht zou mijn kutje wel de nodige koeling bezorgen. Ik open dus de deur en loop op een oudere man ik herkende zijn wandelstok het is Gustaaf de opa van de vrouw des huizes. Hij is verkleed als zorro al is zijn hoed op zijn rug. En onder hem ligt een jong meisje! Ze heeft een verpleegster uniformpje aan dat omhoog is en merk de oude piemel die verdwijnt in het kutje. Hij briest luid en zei ligt te kirren van genot op de tuinbank.

Het is een verdomd geil uitzicht! Mijn kut begint weer te stromen en ook mijn borsten die gekneld zitten in het pak willen aandacht. Met een vinger wrijf ik over mijn natte kut! Het meisje heeft mij gezien en gebaart mij naar hen. “Ik wil je kut likken.” Zegt ze. Gustaaf toont mij fier zijn knalharde oude piemel want voor een 88-jarige man mag hij nog gezien worden. De piemel is toch 16cm en zit diep in het strakke kutje. Ik positioneer mezelf op haar mond en al snel likt ze en port haar tongetje in mijn kut. Hij zipt mijn pakje wat los en mijn borsten floepten eruit! Hij betast ze zorgvuldig en neukt ook lustig verder. Haar likjes zijn kort en snel. Hij gunt mij een blik op zijn piemel.

De oude piemel is nat door het kutvocht. Gustaaf heeft het naar zijn zin en het jonge meisje kirt nog steeds. Ze zuigt aan mijn kutje en ik tril het uit want mijn orgasme nadert. Nadat ze zo hard zoog kon ik mij niet meer bedwingen. Ik ben klaargekomen op haar mond. Ik hoorde haar alles opslurpen tot ik wel van haar moest gaan want anders viel ik. Ik zet mij op de tafel die verkoeling bracht aan mijn hete kut en billen. Gustaaf kijkt tussen mijn benen en alsof het normaal is komt hij gelijk met zijn piemel tot aan mijn kut. Ik open mijn benen en hij dringt volledig in mij! 16cm diep in mijn overgevoelig kutje. “Veel heb ik niet meer nodig!” Gromt hij. Ik moet echt mijn kreunen inhouden, stoot na stoot gaan diep in mij.

Gustaaf haalt met een grom zijn kloppende piemel uit mij en begint het jonge kutje opnieuw te neuken! Hij gromt luid en hij stoot hevig puffend zijn klaarkomende piemel in haar! “Grrrrr Oooooooh!” “Jaaaaa Oooooh Jaaaaa!” Kirt ze heel gewillig? Hij heeft nog een paar stootjes gegeven alvorens ze begonnen te zoenen. “Heerlijk dames!” Zegt hij. We hebben ons gefatsoeneerd en uitgeput begaf ik mij naar het buffet. Ik werd aangetikt door Spiderman. “Wil je mij even helpen?” Vraagt hij. Ik volg hem naar de badkamer. Voor ik het wel besef toont hij mij zijn piemel. “Ik zag je bezig in de tuin.” Ik staar naar de 14cm piemel. Hij rukt zich voor mij.

Ik toon hem mijn borsten en met een hand doe ik de drukknopjes los. Hij gaf een zucht toon mijn kut zichtbaar werd. “Oooooh! Mama wat ben jij mooi!” Ik herkende nu pas zijn stem! Het is mijn eigen jongen! Ik neem plaats op de gesloten wc hef mijn benen op. Mijn natte kut stond open, open voor de piemel van mijn zoon! Hij kwam steeds dichterbij, die knalharde piemel. Hij ging heel zacht en trillend in mij. Ik genoot van het gevoel. “Ooooooh lieve mama!” Fluistert hij. De kleine deugniet bekijkt mij uitgebreid. Mijn tepels staan hard en mijn kutje geniet van de piemel. Het voelt echt goed aan en het overtreft mijn stoutste dromen zelfs. “Mmmmmm Jongen Ooooooo!” Kreun ik. Hij raakt steeds mijn gevoeligste plekje.

“Ooooooooh! Ik Oooooh jongen! Maak mama klaar!” Onder zijn teder volle stoten beleef ik een orgasme dat ik nog nooit heb gehad. “Mamaaa…Ik Ik OOOH!” “Jaaaaa, Kom klaar ook!” Moedig ik hem aan. We vangen elkaars stoten op en we zijn tezamen geweldig klaargekomen. Het leken wel liters zaad die hij in mij spoot! Ik heb hem laten bijkomen en heel eerlijk ik ook moest toch mijn adem vinden. Ik heb zijn piemel nog gelikt. Mijn jongen heeft mij nog betast toen ik mezelf aan het verfrissen was en wat mijn ogen vooral opende. Hij wil mij nog neuken! Het was een geweldig feestje dat ik nooit zal vergeten!

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie