Onze dochter aangetroffen in een sexclub

Wij hadden ons voorgenomen om deze zaterdagavond weer eens naar de sexclub te gaan waar wij vaker waren geweest. De hele week niet geneukt, nee alles opgespaard voor deze avond. Diny deed haar leuke setje weer aan waarin haar volle borsten mooi in beeld kwamen, haar kutje wat bijgeschoren, niet helemaal kaal maar een leuke strook laten staan en ik had mijn zak wel kaal gemaakt en mijn schaamhaar gekortwiekt. Wij hadden alle twee goed zin om goed van bil te gaan en voordat wij weg gingen had ik natuurlijk even gevoeld bij haar. Ze was nat maar ik had het ook niet anders verwacht, net als een stijve pik bij mij.

Het was gezellig druk aan de bar. Allemaal mensen in lingerie en boxershort en zo hier en daar een blote borst waar mee werd gespeeld. Op schermen zag je pornofilms om in de stemming te komen en wat handen die op verkenning gingen. Na een uurtje kwam een man naar ons toe en vroeg of Diny vrij was. ik zei ja hoor. ‘mag ik met haar dansen?’ vroeg hij. ‘wanneer zij wil, ga je gang’ en Diny wilde wel. In zijn slip had zij wel een flinke tent zien staan die hij tijdens het dansen tegen haar aan drukte. ja waarom ook niet en zij genoot. Handen op haar billen en drukken maar, zal hij hebben gedacht want dat deed hij, ook drukte hij zijn borstkas tegen haar dikke borsten en ik zag dat hij haar wilde kussen. zij bood spontaan haar mond aan en toen hij wilde tongen deed zij driftig mee. Na een kwartier kwamen ze terug en ze nam plaats en hij bleef naast haar staan, bestelde nog een drankje voor ons drieën en proosten op elkaar. hij liet een hand tussen haar benen gaan. Ik knipoogde tegen Diny en gaf een sein ‘laat maar gaan’ en ze deed haar benen wat verder uit elkaar en hij gleed verder. Diny haakte een vinger achter het kruisje en hij vond haar natte kutje. dat kon niet anders. Zij kneep in zijn kruis en ontdekte zijn dikke lul en ze schoof met haar kont wat meer zijn kant op. hij moest wel met vingers in haar kut zitten roeren en aan haar ademhaling kon ik zien dat hij goed deed. Hij trok haar hoofd weer naar hem toe en ze zaten te tongen en toen ze daar mee stopten zei ze ‘ik ga met hem mee schat’ en gleed van de kruk.

Ik zat nog een beetje in gedachten toen ik ineens naast mij hoorde; ‘hallo pap’ en daar stond onze dochter in een geil setje. ‘dag lieverd, jij ook hier?’ ‘ja en jullie dus ook. waar is mam?’ ‘die is net met een andere man naar boven.’ ‘Dus die laat zich nu neuken?’ zei ze. ‘ja ik denk het wel.’ ‘komen jullie hier vaker?’ vroeg ze. ‘wij zijn hier vaker geweest en jullie dan?’ ‘nee wij zijn hier voor het eerst, maar we zijn wel in andere clubs geweest’ bekende ze. Ik zag dat haar tepels dik waren en ook dikke borsten had. had ik wel verwacht maar kon ze nu mooi zien. ‘waar is Cees?’ vroeg ik. ‘die zit daar met een ander stel te kletsen.’ ‘wanneer hij weet dat jullie hier zijn, dat weet ik dat hij één ding wil.’ ‘en dat is?’ vroeg ik. ‘dan wil hij mam neuken.’ ‘Mam?’ vroeg ik. ‘ja mam’ zei ze. ‘hij geilt al zo lang op haar.’ ‘nou van mij mag hij’ zei ik. ‘ik zou jou wel willen neuken maar ik blijf van je af.’ ‘jammer hé want ik denk dat jij een lekkere dikke pik hebt’ en zij kneep er wel even in. ‘mijn verwekker’ zei ze lachend. ‘Ik ga boven eens kijken‘ zei ik ‘kijken waar je moeder ligt.’ ‘ik ga mee. ik wil haar zien neuken’ en samen gingen wij de trap op en ik legde mijn hand op haar kontje. Op de grote matras zagen wij haar liggen en ik hoorde haar ook kreunen. ‘daar is ze’ zei Marion. ‘ja duidelijk te horen. ze gaat lekker te keer’ zei ik. ‘ja ik heb het niet van een vreemde. kijk ze gaat komen.’ Diny sloeg haar benen om de man heen en hij beukte goed door en wij waren zo gespannen aan het kijken dat wij niet door hadden dat Cees achter ons stond. ‘Kijk ma wordt gepakt’ zei Marion tegen hem ‘zie je wel dat het een geil dier is’ zei hij ‘al net zo geile slet als jij bent. kom ik ga je neuken en daarna ga ik je moeder een beurt geven.’ Diny zag dat Marion en Cees komen en Cees kneep in haar dikke borst ‘blijf zo liggen mam, Cees wil jou ook neuken’ zei Marion die gelijk op handen en knieën ging en Cees nam haar achterlangs en ik zag haar volle borsten lekker slingeren. De man die Diny neukte stond op en ze bleef liggen en haar neukkut bleef open staan. Cees sloeg er tegen aan en hij ramde even door en spoot zijn zaad in Marion haar kut. Gelijk kroop hij tussen de benen van Diny en schoof zij lul in haar kut en begon gelijk te neuken. ‘eindelijk’ zei hij ‘dit wilde ik al zo lang, jou neuken. ik heb vaak tegen Marion gezegd dat ik je een geil wijf vond met die strakke poten.’ ‘Nu heb je dan dat geile wijf te pakken, Cees. leef je uit op deze slet’ en dat deed hij. Het duurde niet lang of Diny begon te kreunen ‘door gaan Cees. neuk dit wijf klaar’ en dat deed hij en spoot zijn zaad in haar kut. ‘Blijf liggen’ zei ik tegen Diny ‘mijn zak staat op knappen’ en ik was na een paar keer al klaar ‘ik was zo bloedgeil’ waarna wij naar de bar gingen om te proosten op deze avond.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4 / 5. Aantal stemmen: 6

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie