Lekker hard in mijn kontje

Ik zat in de auto op weg naar huis. Ondertussen dacht ik aan de gesprekken die vanavond op het werk hadden plaats gevonden. Ik ben de enige vrouw bij ons en de heren interesseert het geen bal wie erbij zit. Ze praten openlijk over seks. Ook waar ik bij ben. Dat maakt mij niet uit, ik vind het wel grappig.

Vanavond was het onderwerp anale seks. Een fantasie van de meeste collega’s, maar niet van mij. Mijn man, had het er wel eens over gehad, maar ik zag dat gewoon niet zitten.

Uiteindelijk vroeg een van mijn collega’s of ik het wel eens anaal gedaan had en ik ontkende dat. Hij wilde weten waarom niet en bla bla bla. Ik vertelde dat ik dacht dat het heel veel pijn zou doen. En mijn collega bevestigde dat, maar het kon ook zonder pijn als ik voldoende ontspannen zou zijn en er voldoende glijmiddel gebruikt werd.

Hij vertelde over anale seks met zijn vrouw en de andere collega’s joelden. Ik merkte dat ik enigzins interesse begon te krijgen. Het was iets nieuws, iets verboden. Lekker? Ik voelde dat ik een beetje vochtig werd.

Na de dienst, kwam mijn collega naar mij toe. Hij was bang dat ik misschien boos was en een klacht zou indienen. Ik stelde hem gerust en reed naar huis.

Onderweg dacht ik na over anaal. En hoe meer ik erover dacht, hoe meer ik besloot dat het tijd werd. Ik heb glijmiddel. Mijn man is lief. Waarom niet? Gewoon om te zien hoe het is.

Toen ik de voordeur opende ging mijn adem al hortend en stotend. Ik was verschrikkelijk opgewonden en geil. Vandaag zou ik mijn kontje aanbieden aan hem.

Hij zat op de bank televisie te kijken. Ik zei tegen hem dat het druk geweest was op het werk, dat ik mij ging douchen en omkleden en of hij zin had om samen te douchen. Daar had hij wel oren naar.

Enkele minuten later stonden we samen onder de douche. Terwijl we van het lekker warme water genoten stond ik met mijn rug tegen hem aan en ik duwde mijn billen tegen zijn mannelijkheid. Deze reageerde meteen.

Ik draaide mij langzaam om en begon hem zachtjes te kussen, langzaam over zijn borst naar beneden. Ik knielde neer en nam hem in mijn mond. Waarop ik hem langzaam begon af te zuigen. Hij werd zo hard!

Dat zou straks…hmmm! Een rilling van opwinding schoot door mij heen. Hij legde zijn handen in mijn nek en begon mijn hoofd ritmisch heen en weer te duwen op zijn harde pik. Na een minuut hield ik hem tegen en kwam omhoog, met mijn borsten langs die heerlijke harde pik glijdend.

Ik trilde nu nog harder van opwinding. En hij zag dat. Ik fluisterde tegen hem dat ik naar de slaapkamer wilde. Nog nat van de douche, maar dat kon ons niks schelen gingen we naar de slaapkamer.

Hij duwde mij op het bed en schoof zijn heerlijke pik in een keer in mijn poesje. Ik was zo verschrikkelijk nat dat hij verbaasd reageerde. Zelf had ik dit ook nog nooit zo gevoeld.

Na een aantal stoten ging hij weer van mij af en draaide mij op mijn buik en trok mij aan mijn heupen omhoog. Hij reeg mijn poesje weer aan zijn heerlijke dikke pik en begon mij hard te nemen.

Hij was zo geil. Dat ook hij hijgde. En ik merkte dat ik hem moest gaan afremmen als ik vanavond nog iets anders wilde.

Ik fluisterde tegen hem dat vandaag een speciale dag was. En dat leidde hem iets af. Hij begon zachter te doen en aaide mijn rug en billen. Hij vroeg mij wat er vandaag zo speciaal was.

En ik antwoordde hem. Ik vertelde hem dat vandaag de dag was dat ik heel graag door hem genomen wilde worden. Hierop lachte hij en zij dat mijn wens zijn bevel was en dat ik toch niet meer terug kon. Ik keek achterom en keek hem zwoel aan. Ik zei dat hij het niet begreep.

Enigzins verward keek hij mij aan. En ik verduidelijkte wat ik bedoelde. Ik zei hem dat vandaag de dag was waarop ik door hem genomen wilde worden…zachtjes in mijn kontje. Zijn ogen werden groot en vol verlangen. Dit wilde hij al zo lang en ineens ging ik dat geven. Hij vroeg of ik het zeker wist. En ik kreunde diep, ja ik wilde dit, ik wilde dit heel heel heel erg en ik wilde het nu!

Ik pakte het flesje glijmiddel uit de la en gaf het hem. Hij smeerde royaal mijn sterretje er mee in en ging zachtjes met een vinger naar binnen. Dat hadden we al eerder gedaan en dat voelde goed.

Ik was zo opgewonden dat ik mijn kontje echt naar hem toe stak. Hij lachte en zei dat hij zag dat ik het echt wilde. Daarna deed hij glijmiddel op zijn heerlijke pik en zette toen zijn eikel tegen mijn sterretje. Hij vroeg nog een keer of ik het wilde. Ik smeekte hem zowat om het te gaan doen.

Zachtjes duwde hij zijn eikel een stukje naar binnen. Onbewust spande ik mij aan en hij duwde nog een stukje verder. Dat deed pijn en ik verkrampte. Daarop hield hij stil en begon mijn rug zachtjes te masseren en mijn billen. Hierdoor ontspande ik weer en duwde hij zachtjes iets verder.

Dit bleef hij volhouden en ineens gleed hij helemaal naar binnen…zoiets had ik nog nooit gevoeld. Wat was dit intens! Wat was dit lekker! Wat stout, wat opwindend! Hij kreunde! Ik vroeg hem om zachtjes te stoten en dat deed hij.

Wat een zaligheid. Geen pijn. Pure opwinding en lust. Mijn clit puilde uit van opwinding en terwijl hij zachtjes in mijn kontje aan het stoten was masseerde ik mijn clit. Ik kwam bijna, maar dat hield ik in. Ik wilde hier nog langer van genieten.

Zachtjes trok hij zichzelf iets terug en begon met alleen het kopje van zijn pik in mijn kontje te rijden. Ik kreunde van genot. Ik voelde zijn geilheid. Hij fluisterde dat hij dit al zo lang zo graag gewild had.

Ik vertelde hem dat ik dat begreep en vroeg hem wat hij nog meer wilde. Hij zei daarop dat hij graag diepe lange halen wilde doen. Ik stemde een klein beetje bang toe. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen.

Diep stootte hij zich naar binnen. Trok zichzelf weer helemaal uit mijn kontje en stootte zich er diep weer in. Hij greep mijn heupen beet en drukte zijn harde dikke pik zo diep naar binnen als hij kon. Ik spande mijn sterretje aan om het nog strakker voor hem te maken. En ja dat deed pijn, god wat deed dat pijn, god wat was dat lekker, god wat was dit fout!

Tranen van pijn liepen over mijn gezicht maar ik was ook zo verschrikkelijk opgewonden. In masseerde ondertussen keihard mijn clit. Ik kreunde hard. Terwijl hij mijn kontje helemaal aan het uitwonen was.

Ik had nog nooit zulke tegenstrijdige gevoelens gehad tijdens seks van pijn en genot tegelijk. Nog een lange haal en een diepe stoot ik voelde hem spannen en ik duwde mijn kontje naar achteren om hem zo diep mogelijk te kunnen ontvangen, ik kneep mijn billen en mijn sterretje bij elkaar.

Een harde kreun en ik voelde hem in mij kloppen en zijn warne zaad vulde mijn kontje, het werd gladder daar binnen en op dat moment liet ik mijzelf ook gaan. Ik kreunde het uit van puur genot. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit klaar gekomen was. Dit was geweldig! Dit gingen we zeker nog vaker doen.

Hij had mij helemaal kapot geneukt in mijn kontje. Echt uitgewoond en hard gepakt en ik wilde het nog een keer.

En we hebben het nog vaker gedaan. We doen dit zelfs vaker dan normale seks. En het blijft gewoon strak elke keer weer. En de opwinding…hmmm!

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie