Maria ik hou van je

Meteen stapte ik de huiskamer binnen om Maria te steunen maar zij werd opeens vuurrood. Hoelang stond je daar al ? Een minuut of vijf antwoordde ik en keek naar haar betraande gezicht.

Wat is ze mooi 57 jaar kort blond haar en die grote borsten onder haar truitje en die lange benen die op kniehoogte onder haar rok staken. Ze is echt prachtig vooral nu zo hulpeloos. Haar grote donkere ogen waren als meren zo diep en ze liep vlug op me af om me om de hals te vliegen. Ik voelde haar grote borsten tegen mij aan pletten en drukte haar tegen me aan. Nog wat na snikkend tegen mij aan terwijl ik me ernstig zorgen maakte over mijn harde piemel die tegen haar buik aan duwde. Met een handige beweging wist ik hem zo te krijgen dat hij omhoog stak en niet naar voren. Ach ik hoorde het niet eens zei ik om haar wat gerust te stellen en boog mijn hoofd wat omlaag om mijn neus in haar blonde haren te steken. Het rook licht naar lavendel en ik werd nog geiler. Ik had echt grote moeite om haar niet ter plekke op de grond te gooien en te willen neuken.

In plaats daarvan bleef ik roerloos staan en liet me enigszins bedwelmen door de lavendelgeur. Even later trok ze zich terug en keek mij verwonderd aan. Gelukkig huilde ze niet meer en kon ik proberen me op andere dingen te concentreren. Zullen we televisie kijken ? Dan maak jij koffie voor ons en maken we het nog wat gezellig. Maria knikte met een glimlach en spoedde zich naar de keuken. Ik ben al een hele tijd gek op Maria en trok me zeker al 2 jaar af terwijl ik aan haar dacht. Altijd probeerde ik iets van haar lichaam te zien altijd gluurde ik haar grote borsten. Ze heeft erg stevige borsten met kleine tepels die nog naar voren staken. Op haar beurt keek Maria met grote ogen naar mijn harder wordende piemel die al gauw de 17 centimeter naderde. Verder wist ik me geen raad met deze situatie en verliet snel weer de badkamer wel keek ik nog even achterom om haar billen te keuren en ook dat zag er prima uit. Ook zij keek om en haar ogen keken gebiologeerd naar mijn harde piemel die nu de volle 17 centimeter had bereikt.

Even bleef ik zo staan, vervolgens vluchtte ik naar mijn slaapkamer en trok me binnen 5 minuten naar één van de meest intense orgasme’s die ik tot dan toe heb gehad. We zaten naast elkaar op de bank dronken koffie en zapten lusteloos langs wat zenders er was niet veel te beleven op de beeldbuis. We zeiden niets tegen elkaar totdat Maria zei dat we eens goed met elkaar moesten praten. Ze stond op en deed alle lichten in de kamer uit alleen het licht uit de keuken zorgde voor wat schemerlicht. Ze pakte een kussen en legt die op mijn schoot. Daarna ging ze op haar rug op de bank liggen zodat haar hoofd op het kussen terecht kwam. Gelukkig was mijn harde piemel door dat kussen getemd zodat hij nu niet hinderlijk omhoog kwam ook al doordat zij met haar hoofd op dat kussen lag. Ze draaide zich een kwartslag om zodat ze nu met haar hoofd naar mij toe lag. Ik streelde haar over haar wang en met de andere hand over haar rug net dat gedeelte pal onder haar BH sluiting en vlak boven de rand van haar rok. Ze vond het lekker want ze legde een arm ter goedkeuring op mijn schouder. Mijn god wat was ik geil mijn harde piemel deed gewoon pijn omdat hij steeds maar klem zat.

Gelukkig maar dat ik jou heb anders zou ik het niet weten. Bij jou kan ik mijn liefde nog wel kwijt. Op de een of andere manier voelde ik dat de tijd er nu rijp voor was. We waren nu erg intiem met elkaar en bijna achteloos begon ik haar billen te strelen. Maria protesteerde niet en maakte ook geen bewegingen om mij te stoppen ze drukte haar hoofd nu zacht tegen mijn buik aan en pakte mijn schouder wat steviger vast. Hierdoor aangemoedigd trok ik haar rok langzaam naar boven zodat de onderkant ter hoogte van de onderkant van haar mini string kwam te zitten. Ik voelde en hoorde nog steeds geen protest en ging met mijn hand onder haar rok om haar billen zo beter te kunnen voelen alleen haar mini string zat er nog tussen. Met mijn andere hand trok ik haar gezicht nog wat dichter tegen mijn buik aan. Is het lekker zo ? Maria keek me niet aan maar maakte een tevreden geluid. Ja het voelt heerlijk. Je bent ook zo heerlijk zacht ik vindt het fijn je te strelen. Ik bewoog mijn hand nu wat hoger en stak hem van bovenaf in haar mini string. Even ging ik met mijn wijsvinger in haar bilspleet maar trok toen voorzichtig maar met vaste hand haar mini string helemaal omlaag over haar enkels heen en liet het op de vloer vallen. Met een lange strelende beweging ging ik via haar kuiten en dijen terug naar haar kont. Het was zo ontzettend lekker zacht maar toch stevig en Maria begon zachtjes te kreunen zij vond het ook erg lekker vooral toen ik met mijn wijsvinger weer haar bilspleet inging en nu afdaalde naar haar kale kut.

Mijn vinger vond haar zachte buitenste schaamlippen en ik ging er heel zachtjes over. Maria huiverde even en keek me toen wel even geil aan ze had een hele zachte uitdrukking op haar gezicht het was pure liefde wat ze uitstraalde. Ik wilde haar Oooooooooooooohhhhhhhh Maria zei ik hees ik wil je met je tongkussen ik wil je borsten je tepel je hele lijf kom op me zitten. Maria keek me aan en liftte haar hoofd omhoog. Ze gaf me een kus op mijn mond en daarna nog een. Ik opende mijn mond en likte haar lippen waarop zij ook haar mond opende en mijn tong naar binnen liet glijden. Het werd een lange geile tongzoen die maar doorging en haar met geopende lange benen op mijn schoot ging zitten. Ze omhelsde me innig en de kus hield niet op ook niet toen ik van achteren haar truitje om hoog trok en haar BH los haakte. Pas toen ik de trui over haar hoofd trok en meteen ook de BH verwijderde werd de kus onderbroken. Geil keek ik naar die grote borsten van Maria die voor mijn ogen hingen. Hongerig gaf ik haar eerst weer een passievolle tongzoen en begon toen haar grote borsten zacht te kneden. Haar kleine tepels verstijfden onder mijn handpalmen en ze ging wat hoger op haar knieën zitten zodat ik er nu goed met mijn mond bij kon komen. Jaaaaaaaaaaahhhhhhhh wat is dit lekker zo lekker hijgde ze terwijl ik haar tepels een voor een likte.

Ik kneedde haar grote borsten zodat haar kleine tepels recht naar voren staken en zoog ze toen om en om in mijn mond terwijl Maria mijn hoofd moederlijk naar haar grote borsten stuurde. Maar er was natuurlijk meer haar kut Ik wilde ook haar kut. Mijn linkerhand bleef haar rechterborst en tepel kneden mijn mond zoog aan de linkertepel en mijn rechterhand ging strelend omlaag naar haar natte kut. Omdat ze nu met geopende benen boven mij hing waren haar schaamlippen nu open. Ik streelde eerst van boven naar beneden door die lekkere kut en voelde al dat ze drijfnat was. Even streelde ik op de zone tussen haar kut en anus maar keerde weer terug naar haar kut. Ik stak een vinger in die drijfnatte kut en maakte cirkeltjes langs de natte kut wanden. Maria huiverde nu veel erger en trok me opeens strak tegen haar aan. Ooooooooohhhhhhhhh schat van me ik kom klaar zei ze met hese stem in mijn oor. Ik voelde haar onderlijf schokken en haar tepels sidderen. Zeker nog een minuut zwoegde ze om weer wat op adem te komen en toen was wat haar betreft het hek van de dam. Ze overlaadde mijn gezicht met natte zoenen en gaf me korte maar heftige tongzoenen om daarna mijn gezicht helemaal af te likken. Ik had het niet meer en worstelde om mijn broek uit te krijgen. Wacht maar dat doe ik wel zei Maria. Ze ging op haar knieën op de vloer zitten en verwijderde mijn spijkerbroek slip en sokken terwijl ik zelf mijn shirt over mijn hoofd trok. Ze slikte toen ze mijn keiharde piemel zag met een druipende sliert sperma die aan de eikel vastzat.

Zeg me wat ik moet doen lieve schat van me. Ooooooooohhhhhhhhh Maria trek er een beetje aan. Maria deed wat haar werd gevraagd en ik zakte steeds meer onderuit op de bank. Er kwam steeds meer vocht uit het gaatje en Maria ving het op met haar wijsvinger. Slik het maar in lik het van je vingers af. Maria deed het ze keek me geil aan toen ze het slijm van haar vinger likte. Kus nu mijn harde piemel toe maar kus hem maar Maria kuste mijn harde piemel eerst voorzichtig maar even later kuste ze elk deel van mijn harde piemel. Dit werd super. Geef hem nu een tongzoen jaaaaaaaaaaahhhhhhhh lik hem helemaal af met je tong. Lik die harde piemel van me Maria. Ik raakte door het dolle heen maar ook Maria had geen remmingen meer ze likte aan mijn harde piemel maar vooral aan mijn eikel terwijl ze met haar duim zachtjes over mijn eikel streelde. Ik hoefde haar niet te vertellen dat ze moest zuigen dat ze hem in haar mond moest nemen. Ze hapte spontaan 5 centimeter van mijn harde piemel in haar mond en zoog er verwoed aan. Toen ze ook nog heel zachtjes mijn ballen begon te strelen en met een wijsvinger tegen mijn anus aanduwde voelde ik het sperma komen. Ik keek omlaag en Maria keek naar mij. Ze wist dat ik zou gaan klaarkomen en ze trok haar mond iets terug zodat alleen mijn eikel nog maar in haar mond zat.

Ik viel met mijn hoofd achter tegen de rugleuning aan sloot mijn ogen en kreeg het heerlijkste orgasme van mijn leven kreunend spoot ik mijn sperma tegen haar gehemelte aan. Straal na straal gulpte in haar mond en ze slikte alles naar binnen. Ook toen ik helemaal versuft op de bank hing bleef ze aan mijn slinkende piemel likken en zuigen. Even later gingen we naar boven naar haar grote slaapkamer en daar trok ze zelf haar rok uit. We omhelsden elkaar staande gaven elkaar weer een paar heerlijke tongzoenen en gingen op het grote bed liggen. We vrijden hartstochtelijk met elkaar daarna zakte ik omlaag en zocht die prachtige grote borsten weer op. Nu bood Maria haar grote borsten zelf aan me aan. Ze bracht zelf haar tepels naar mijn mond en minuten lang likte en zoog ik eraan wat haar weer deed zuchten en steunen. Toe maar lieve schat van me Jaaaaaaaaahhhhhhh zuig maar lekker. Daarna zakte ik verder omlaag ik kuste haar navel en streelde over haar nu halfgeopende natte schaamlippen. In reactie daarop opende ze haar lange benen zover ze kon. Met mijn tong vond ik haar klit en mijn duim stak ik in haar soppende kut. Haar kut sappen liepen al uit haar kut en daar bevochtigde ik mijn wijsvinger mee. Jaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh kreunde Maria en schudde haar hoofd van genot heen en weer.

Al likkend en vingerend in beide gaten bracht ik haar naar een tweede orgasme. Haar onderlijf maakte spastische bewegingen toen ze klaar kwam. Wat een lekker geil wijf is Maria. Toen ze weer wat tot rust was gekomen kuste ik me weer een weg naar boven bleef nog even bij haar grote borsten hangen en wilde haar weer op haar mond zoenen maar opeens zag ik wat tranen in haar ogen maar gelukkig waren het nu liefdestranen. Oooooooooooohhhhhhhhh jongen wat ben je lief voor mij ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Jij maakt iets in me los wat nog nooit iemand heeft gedaan ik hou nog meer van je dan ik ooit heb gedaan. Ik hou ook zoveel van je Maria ik wilde dit al zolang en zo graag. Ik wil zo graag je man zijn en gaf haar toen een hele lange lekkere tongzoen. Het maakte haar niet uit dat ik kort daarvoor haar drijfnatte kut had gelikt ze zoog mijn tong vol passie haar mond in. Intussen schuurde mijn alweer harde piemel over haar kale kut. Ik deed even mijn kont omhoog pakte mijn harde piemel en plaatste hem voor haar natte kut. We keken elkaar recht in de ogen toen ik mijn harde piemel centimeter voor centimeter haar kut naar binnen schoof. Oooooooooooohhhhhhh Jaaaaaaaaaahhhhhhhhh We genoten van elke seconde dat ik haar penetreerde tot de volle 17 centimeter er in zat en ik tegen haar baarmoeder aanstootte.

We keken elkaar steeds geil aan ook toen ik haar lekker begon te neuken. We kusten elkaar lekker intiem en keken elkaar geil aan. Wel een uur lang neukten we op deze manier. Maria kwam ondertussen nog 2 X klaar maar ik hield in omdat ik zolang mogelijk wilde neuken met Maria. Uiteindelijk kon ik me niet meer beheersen en begon harder te stoten. Maria beukte furieus met me mee en begon me hijgend aan te moedigen. Jaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh kom maar lekker klaar in mijn kut schat spuit me maar vol spuit alles maar mijn baarmoeder in Jaaaaaaaaaaaahhhhhhh neuk je eigen Poolse collega maar en spuit mij vol met je sperma. Kom maar lekker klaar in mij. Ooooooooooohhhhhhhh Jaaaaaaaaaaaahhhhhhh lieve schat van me neuk me maar lekker diep. Jaaaaaaaaahhhhhhhhh Toen ik het sperma door mijn harde piemel op weg naar buiten voelde komen kwam Maria ook weer heftig klaar. Kreunend spoot ik mijn sperma haar baarmoeder binnen en Maria kreunde Ooooooooooohhhhhhhhhh Het leek of de hemel op de aarde was gekomen. Mijn slap worden piemel gleed met een plop uit haar schede en ik viel uitgeput naast haar neer. We kusten elkaar loom en vielen in een lange diepe slaap. Toen ik de volgende morgen wakker werd scheen de zon door een kier van de gordijnen naar binnen toe. Opeens herinnerde ik me alles weer. Snel trok ik een sportbroek aan en ging naar beneden waar Maria in de keuken koffie zette. Een golf van liefde stroomde door me heen toen ik haar van achteren zag, alleen maar gekleed in een flinterdun kort nachthemdje. Ik wilde de keuken binnen lopen toen Maria zich omdraaide. We vielen elkaar in de armen en kusten en tongden elkaar lekker wild.

Ik hou van je Maria echt waar. Ik hou ook van jouw mijn jongen zei Maria. Ik liep terug naar de kamer op zoek naar een sigaret stak hem aan en ging bij de tafel zitten. Even later kwam Maria met koffie en ging op mijn schoot zitten. Ik werd daar zo geil van dat ik me moest beheersen om je niet aan te raken. We dronken een tweede kop koffie en namen toen gezamenlijk een douche. We zeepten elkaar in en spoelden het zeep van elkaars lijf. Ik wist haar nog klaar te maken door de straal van de douchekop op haar kittelaar te richten en hem daar lang te houden. Met gesloten ogen huiverde ze naar een hoogtepunt. Daarna richtte zij de douchekop op mijn half harde piemel en trok met haar hand weer een draad sperma naar buiten. Ze keek me lief en geil aan bukte voor over en nam de eikel even in haar mond. Daarna droogden we elkaar af en gingen weer naar haar slaapkamer waar ik achterover op het bed ging liggen. Maria snapte de bedoeling en ging op me liggen. Ze gaf me een lekkere lange tongzoen likte toen aan mijn tepels en zakte af naar mijn harde piemel. Eerst likte ze uitvoerig aan mijn eikel nam hem in haar mond en trok mij lekker af. Maar nu probeerde ze zoveel mogelijk van mijn piemel in haar mond te nemen. Daarna begon ze heftig met haar hoofd en mond op en neer te gaan en zoog met luide slikkende geluiden aan mijn harde piemel.

Lekker was dat, Maar ik wilde haar ook neuken, diep in haar natte kut. Ik trok haar omhoog en plaatste haar kale kut boven mijn harde piemel. Maria keek me weer ontzettend lief aan toen ze haar kont liet zakken. Mijn harde piemel gleed moeiteloos haar natte kut naar binnen. Ze boog helemaal voor over zodat haar grote borsten op mijn borst lagen en sabbelde aan een oorlel. Ik dacht dat je weer in mijn mond wilde klaarkomen zei ze met een geile stem terwijl ze me neukte. Dat doe ik straks wel als je dat zo lekker vindt. Jaaaaaaaaaahhhhhhhhhh dat vindt ik heel lekker ik vindt je sperma heel erg lekker. Ze wist me zo wel weer geil te maken. Ik duwde haar bovenlijf omhoog omdat ik ook met haar grote borsten wilde spelen. Jaaaaaaaaaahhhhhhhhh wil je ze weer zuigen mijn lieve jongen ? En weer pakte ze haar eigen grote borsten om ze naar mijn mond te brengen. Terwijl ze me lichtjes bleef neuken zoog ik haar tepels om de beurt ver in mijn mond. Het duurde niet lang toen ze voor de tweede keer die ochtend klaarkwam ik voelde haar kut vocht langs mijn harde piemel omlaag stromen en mijn ballen werden er nat van. Ik kreeg nu ook de behoefte om klaar te komen.

Met een vloeiende beweging, zonder dat mijn harde piemel haar kut verliet, draaiden we om en lag ik op haar. Niet lang want spoedig haalde ik mijn kloppende harde piemel uit haar soppende kut en klom over haar heen. Maria deed vlug een tweede kussen onder haar hoofd en opende haar mond om mijn harde piemel te ontvangen. Ik pakte het hoofdeinde van het ledikant goed vast toen Maria mijn harde piemel vast pakte en hem voor de helft haar mond naar binnen zoog. Mijn God Ooooooooooohhhhhhhh Jaaaaaaaaaaahhhhhhhhh daar begon het weer en ik maakte neukende bewegingen. Maria hield haar lippen nu heel strak zodat ik het gevoel kreeg een jonge kut te neuken. Ik werd er gek van en al vlug voelde ik het sperma weer komen. We keken elkaar weer recht in de ogen aan toen ik met een zucht alles in haar mond spoot. Toen ik een minuut later omlaag keek zag ik dat ze het niet had ingeslikt. Ze opende haar mond een beetje en stak haar tong gekromd naar buiten. Ik zag dat ze een flinke klodder sperma op haar tong hield terwijl een sliertje uit haar ene mondhoek langs haar kin droop. Ze keek me wellustig aan en slikte toen het sperma op haar tong gulzig naar binnen. Ik hou van jou zei ze Ik hou ook van jou Maria.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie