Zeilen

De laatste tijd, twijfel ik nogal aan me geaardheid, hetero, bi of misschien toch gay. Weet het even allemaal niet meer. Ben erg verlegen naar vrouwen toe. Maar als ik eenmaal in relatie zit ga ik er volledig voor en helemaal qua seks. Heb niet veel bed partners gehad, maar na mijn idee waren ze niet ontevreden. Probeerde van alles uit. De laatste tijd kijk ik regelmatig gay porno en droom veel over seks met mannen. Ik, hetero 35 jaar zwart grijs haar, niet heel groot heel klein buikje. Ben niet lelijk maar ook niet knap gewoon er lekker tussen in.

Afgelopen zomer had ik twee weken vakantie. Toen een collega, noem hem even Henry vroeg of ik mee ging zeilen want dat wou ik nog steeds een keer doen. Henry is homo en de planner van het bedrijf, ik zei gelijk ja. Trok me zwembroek aan en gritste wat spullen uit de koelkast wat biertjes en wat eten en fris. Reed met me auto naar hem toe. Hij vroeg of ik nog een bakkie koffie wilde, ja is goed we gingen in de tuin zitten. Henry had een vrij korte broek aan zodat je alles goed zag zitten. Je zag ze billen goed en aan de voorkant te zien was hij niet klein geschapen. Koffie op en op weg naar de jachthaven. Boot klaar gemaakt en op de motor de haven uit, onderweg zeil uit gehangen en zo gingen we op de wind een stuk zeilen.

Merkte dat Henry steeds naar me aan het kijken was, voelde me er een klein beetje ongemakkelijk bij maar bloosde toch. Na een stuk gezeild te hebben zei hij we gaan naar een haven om even wat te eten. Zo gezegd zo gedaan, terwijl ik de kajuit in liep ging hij achter me aan en drukte zich tegen me aan. Hij zei weinig ruimte hier hè, ik probeerde op een andere plek te gaan staan maar hij blokkeerde de uitgang. Toen zei die volgens mij weet jij niet wat je bent ik keek hem geschrokken aan en zei wat niet. Nou ik zie wel dat het je iets doet dat ik tegen je aan sta ik zei nee. Maar ik had een halve stijve in me broek zitten, hij legde ze hand erop en begon te wrijven duwde ze hand weg en zei dat ik daar niet van gediend was. Hij gaf me een duwtje zodat ik op het bed viel, hij kwam boven op me en hield stevig me handen vast. Ik kwam niet los, hij deed me shirt omhoog met 1 hand en nam me tepel in ze mond. En als er 1 zwakte is dan zijn het me tepels dan ben ik als was. Ik sloeg een kreun en schrok daarvan voor hem was dat een teken om door te gaan. Hij pakte een stuk touw en vond me handen aan het bed. Ik probeerde in alle macht los te komen ik kon schreeuwen wat ik wou maar we lagen in een afgelegen haven. Hij bleef aan me tepels zuigen en hoe meer ik tegen spartelde hoe meer hij zoog. Ik begin te kreunen en was zo stijf zo stijf was ik nooit geweest. Ze hand ging me broek in, en hij begon me af te trekken ik spartelde steeds minder tegen me verzet was bijna gebroken.

Toen hield hij op en trok met een karabijn haak het touw naar hem toe en ik draaide mee zo kwamen me handen omhoog te staanden kwam vooruit op me buik te liggen. Hij trok ze broek naar beneden en daar kwam me een grote stijve pik uit, die drukte hij tegen me lippen ik wilde niet maar hij begon in me tepels te knijpen zodat ik begon te kreunen me mond ging er van open en hij stak hem zo naar binnen. Hij begon te stoten, en ik liet het gaan terwijl me tepels nog steeds gemasseerd werden begon ik te zuigen en te likken. Hij had het door en stootte niet meer hij liet me me gang gaan. Nam hem in me mond en likte eraan en zoog of me leven eraf hing. Ik keek hem aan en hij zag het en zei volgens mij ben je nu van mij. Ik nam hem weer in me mond en hij begon weer te stoten probeerde me lippen zo strak mogelijk om ze lul te houden. Hij werd steeds dikker en voordat ik het wist spoot die heel me mond vol, en hij liet hem zitten zodat ik alles door slikte. Ik lag daar te hijgen. Zo zei hij nu gaan we verder ik keek hem even angstig aan want ze pik stond nog steeds stijf. Hij trok aan het touw me armen werden slap en hij vond ze op me rug. Daar deed hij nog een touw aan en hij hijste me een soort van op hij legde een balk onder me buik zodat ik helemaal met kont omhoog kwam en me hoofd naar beneden. Hij begon me vingeren eerst ging er 1 naar binnen, het deed zeer maar stiekem ook lekkernijen voelde ik een tuut naar binnen gaan en hij spoot glijmiddel naar binnen toen ging er niet 1 maar twee vingers naar binnen hij bleef ze heen en weer halen en spreide elke keer ze vingers zodat me gaatje groter werd. Zodra die dat deed trok hij ook aan me pik, maar daar was niet veel voor nodig want kwam gelijk klaar. Hij zei zo jij bent nu mijn sletje, hij pakte een vibrator en stak deze in me kont met glijmiddel doordat hij me zo had lopen uitrekken ging die er redelijk makkelijk in het deed zeer en de tranen sprongen in me ogen. Hij duwde hem op het eind in 1 keer door een flinke pijn scheut kwam uit me mond. En toen zette hij hem aan, de pijn verdween een beetje doordat het lekker was, me pik werd bemant gelijk weer stijf. Hij zette hem op de snelste stand en ik kreeg me een genot door me lijf wat was dit lekker, doordat de dildo zo me gspot aan het neuken was kwam ik zonder aanraking nog een keer klaar. Toen zei hij blijf maar even zo liggen, ik kon geen kant op.

Denk dat die vijf minuten weg was en ik werd helemaal uitgewoond door de dildo, hij kwam terug en zei zo nu ik hij duwde een flesje poppers onder me neus en moest flink halen zo wat werd ik geil, hij ging achter me zitten en nam de dildo uit me kont, ik denk dat als je achter me had gestaan een groot gat te zien was. Hij zette ze lul tegen me gaatje aan en stootte zonder te zeggen hem in 1 keer naar binnen dit deed zeer zeg en hij hield gelijk weer het flesje onder me neus. Ik verdoofde helemaal en werd heel warm en geil. Hij begon zachtjes te stoten, na een paar keer flink gehaald te hebben zei hij ineens ik heb een verassing en er liep iemand het trappertje af daar stond een vriend van Henry. Zo zei hij heb je hem eindelijk je sletje gemaakt, en hij trok ze broek naar beneden zijn pik was even groot als die van Henry maar een stuk dikker ik keek verschrikt ik zei ik wil dit niet. O nee zeiden ze en hij stak weer het flesje onde me neus ik probeerde te weigeren maar een hele geile gloed ging door me lijf en ze pik gleed zo me mond in. Henry begon weer te stoten en Piet nam het tempo over door met het zelfde ritme in me mond te gaan stoten.

Zo ging het minuten door en werd genomen door twee mannen. Kreeg rijke op me mond en de pik werd tegen me gezicht aan geslagen en toen zei ik uit het niets vul me neuk me. Doe alles met me nou dat was een sein zeg, ze begonnen me echt heel hard te neuken. Het deed zeer maar de opwinding overwon het beeld maar kreunen en roepen om meer. Na minuten te stoten kwamen ze klaar werd in twee gaten tegelijk gevuld. Ze haalden hem eruit en lieten me hangen, na een kwartier kwamen ze terug en begon hetzelfde maar dan andersom doordat Henry me zo had uitgewoond ging die van Piet er vrij makkelijk in alleen de breedte was een probleem maar niet voor Piet want die stootte hem gewoon in 1 keer naar binnen. Ik slaakte een pijnlijke kreun maar doordat me mond open gingen stak Henry ze pik er al weer in. Zo ging het heel de middag door werd geneukt in allerlei standjes omstebeurt of tegelijk. Ik lag helemaal voor Pampus op bed helemaal kapot geneukt. We kwamen terug in de haven en er werd niet veel gezegd, we gingen terug naar Henry ze huis toen we binnen kwamen zei hij zo sletje pijpen maar. Ik ging op me knieën zitten en nam ze luk goed in me mondje en begon hem weer te pijpen. Me verzet was gebroken, als Henry belt of roept zit ik al met me mondje open of me kontje omhoog soms met Piet erbij of meerdere. Ik ben een zaadslet geworden.

Ooit komt dit uit of eindelijk geneukt worden door een man maar zolang ik verlegen blijf zal het nooit gebeuren. En eindig ik alleen of met een vrouw terwijl ik verlang naar een pik.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie