De oude schuur

Ik was er nog nooit geweest. Het grote huis aan het eind van de weg, half verscholen achter een lange rij rododendrons. Wel vaak langs gefietst als ik naar mijn werk ging. Mijn werkgeefster had hele verhalen over dat huis en de eigenaresse, een rare, excentrieke vrouw met maffe kleren aan. Haar buurvrouw, ook al zat er bijna twee kilometer tussen beide huizen. Er was een pakket bij mijn werkgeefster bezorgd die dus voor die ‘rare’ bestemd was. Of ik straks op weg naar huis het pakket wilde afleveren. Dat wilde ik best, dus zo fietste ik drie uur later naar het grote huis. Het was bewolkt en koud en al enigszins donker, maar ja, wat wil je in december. Ik kwam bij het grote huis aan en belde twee keer aan, maar er werd niet opengedaan. Ik twijfelde…zal ik het pakket ergens neerzetten en een briefje in de brievenbus doen of loop ik het erf verder op. Ik besloot het laatste te doen. Ergens neerzetten kon altijd nog. Voorzichtig liep ik langs het huis heen en zag toen een oude schuur staan. Daar brandde licht. Wellicht was ze daar! Ik liep naar de oude schuur en ging op zoek naar de deur, want die zat niet zoals verwacht aan de voorkant van de schuur.

Ik liep om de schuur heen en zag toen een gedaante, een vrouw in de schuur staan. Ze had een heel wijd shirt van fleecestof aan en een lange wijde rok. Ze leek al wat ouder, zo tegen de zestig. Voor haar stond een grote ezel met een schildersdoek er op. Naast de ezel stond een grote tafel met allemaal tubetjes verf, een paar glazen potjes en een kwastreiniger of zo. Ze was zo te zien een stilleven aan het schilderen. Ik bleef even kijken en zette het pakket op de grond neer. De vrouw zat op een stoel en bewoog de kwast behendig over het doek. Ze stopte en legde de kwast op tafel neer. Daarvoor moest ze wat draaien en ik zag dat ze haar benen wijd deed. Ze trok de rok omhoog en zo keek ik ineens tegen een blote kut aan. Wauw! Ze had niet eens een onderbroek aan. De vrouw begon met zichzelf te spelen. Ze streelde zichzelf en na een paar minuten deed ze haar ogen dicht en legde haar hoofd wat meer in de nek. Ik zag haar tepels stijf worden. Aangenaam verrast door het schouwspel bleef ik kijken naar haar. Plotseling stopt ze en gaat ze weer recht zitten, doet haar rok naar beneden en pakt de kwast weer op.

Er komen een stuk of vijf kleine kinderen op haar af rennen.”Omaaa!” hoor ik ze roepen. De vrouw lacht, maar ze baalt vast dat ze is gestoord in haar spel. Ik pak het pakket op, loop om de schuur heen en zie de deur. Ik klop aan en loop dan brutaal naar binnen. Ik zie dat in een deel van de schuur hooi ligt. “Goedemiddag mevrouw, ik ben de hulp van mw. Graat en kom een pakket afgeven die voor u bestemd is, maar bij haar is bezorgd”. Ik loop naar haar toe en zet het pakket op tafel. Ze knikt even en praat tegen haar kleinkinderen. Of ze naar opa willen gaan in huis, oma moet werken. Maar de kinderen rennen door de oude schuur en zijn geenszins van plan om te gaan. “Sorry, heeft u even een momentje?”, vraagt ze aan mij en bemoeit zich weer met de kinderen. Die willen niet luisteren en ik heb sterk het vermoeden dat oma ze kwijt wil om verder te kunnen gaan met haar eigen spelletje. Spannend eigenlijk wel dat ik weet dat ze opgewonden is. Ik voel een soort kriebels in mijn buik en krijg zo maar ineens zin om me met haar bezig te houden. Ik loop een beetje door de schuur tot ik achter haar kom te staan. Zij spreekt haar kleinkinderen streng toe en zet daarbij haar handen op tafel. Ze staat licht voorovergebogen en haar shirt valt open aan de voorkant. Zou ik daar met mijn handen onder kunnen komen? Ik ga vlak achter haar staan, raak haar net niet aan en reik met mijn handen onder haar shirt. O mijn gut, ze heeft ook geen bh aan! Mijn vingers raken haar tepels aan en de vrouw stokt even met praten. Heel voorzichtig strijk ik over haar tepels. Wat een grote, dikke tepels heeft zij! Twee kleinzoons rennen en stampen door de schuur heen, zij hebben overduidelijk energie te veel.

Oma heeft geen zin in dit ‘gevecht’ met haar kleinzoons. Ik streel en rol haar tepels met toewijding en dat het oma niet koud laat, merk ik al snel als zij licht met haar heupen draait. Het windt mij op dat ik in staat ben om deze vrouw opgewonden te krijgen. Ik zie het als zij haar handen klemt om de tafelrand en zacht uitblaast. Ik leg mijn borsten licht tegen haar rug aan, breng mijn mond naar haar oor en fluister: “Geniet er van”. Als reactie duwt zij haar billen een aantal keren tegen mijn bekken aan. Ik kijk over haar schouder naar de tafel en zie een schaar liggen. “Wil je wat voor jezelf doen? Pak de schaar en schuif die naar de rand”, fluister ik. De vrouw doet dat zo onopvallend mogelijk, maar de kinderen hebben niets door. Terwijl ik met één hand met een tepel bezig blijf, pak ik met mijn andere hand de schaar. Ik ga meer rechtop staan en druk de punt van de schaar oor de stof heen. Ik knip een stuk open en leg de schaar weer op tafel. Met mijn vrije hand draai ik de rok zo dat de opening meer aan de rugzijde komt te zitten. Ik steek mijn hand door de opening en ga naar haar billen. Met mijn vingers kriebel ik over haar billen heen.

De vrouw beweegt haar heupen feller. Plagend laat ik mijn vingers afglijden naar haar stuitje. De vrouw duwt haar billen omhoog en ik leg mijn middelvinger in haar bilnaad. Het topje van mijn vinger ligt nét voor de opening van haar kut. Langzaam laat ik de vinger naar haar opening glijden en dan voel ik ook hoe ontzettend nat zij is. Dat vrouwen van haar leeftijd nog zo nat kunnen zijn, wist ik niet. Het topje van mijn vinger strijkt langs haar clit. “O jemig Vincent!”. Eén van haar kleinzoons kijkt op, blijkbaar verrast door zijn oma’s reactie. Zou hij iets gedaan hebben? Maar oma reageert verder niet, althans niet op hem. Wel op twee vingers die haar kut inglijden. Kletsnat komen ze er uit en dan laat ik mijn vingers over haar clit heen glijden. Haar bekken maakt trillende bewegingen. Geil!!! “Vincent en JanKees, ga naar opa…NU!”. De jongens kijken verschrikt naar oma, maar hebben door dat het menens is, dus ze gaan. “Deur dicht!!” Zodra de deur dicht is, begint oma te trillen op haar benen. “Ppfff….o jongens…ooh aaahh” en ik beweeg mijn vingers nog iets sneller. De vrouw heeft witte knokkels van het stevig vasthouden van de tafel. Haar hoofd buigt naar beneden en ze buigt haar knieën. “Oooohhhh, oooohhhh, ooohhh, ik…ga….kooo-menn….”. Ik versnel nog even gauw het tempo en als de vrouw klaarkomt, strekt ze haar rug en gaat ze op haar tenen staan.

Even later is ze wat bijgekomen en ik duw mijn middelvinger in haar kut. “Ga naar het hooi”, zeg ik zacht en ze loopt zonder tegensputteren. Ze klimt zelf al de trap op en ik volg, nog steeds mijn vinger in haar kut. Boven aangekomen haal ik mijn vinger er uit en de vrouw gaat meteen liggen. Wow, ze heeft nog niet genoeg! Ik pak met beide handen de opening in haar rok vast en trek het verder open tot de rok helemaal open valt. Ik ga over één been heen liggen en mijn hand leg ik in haar knieholte. Ik duw haar been naar boven en weg. Nu ligt ze open en bloot voor mij. Ik kus de binnenkant van haar bovenbenen en werk naar haar liezen toe. De vrouw pakt met beide handen mijn haren vast. Ik geef allemaal kusjes in haar liezen en neem steels haar schaamlippen mee. “Ik heb dit nog nooit gedaan”, fluistert ze. “Sssttt, geeft niets…geniet”, fluister ik. Ik kus haar venusheuvel en schaamlippen tot ik uiteindelijk een kleine kus op haar clit geef. De vrouw drukt mijn hoofd aan. Met het puntje van mijn tong beweeg ik over haar clit. Haar handen grijpen in het hooi en ik lik nu tussen haar schaamlippen door en weer naar haar clit. Af en toe duw ik mijn tong naar binnen. Ik kus en lik…en kus en lik…en zet dan heel zacht mijn mond over haar clit. Héél zacht zuig ik aan haar clit. De vrouw beweegt haar heupen op en neer en stoot haar bekken naar boven. Ik voel hoe ze aan mijn haren trekt als ze klaarkomt. Haar mond gesmoord in haar rok om maar zo weinig mogelijk geluid te maken. Haar ogen draaien zelfs heel even weg. “Godallemachtig”, zegt ze als ze is bijgekomen, “dit is heftig!” Ik klim van de hooizolder af als zij verder ligt bij te komen. Als een speer ga ik naar huis. Mijn kerel krijgt een zware avond vanavond..

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie