Els gaat eten bij de buurvrouw

Het was nou niet bepaald lekker eten wat de buurvrouw voor haar gekookt had, maar bij haar aanwezig zijn vond Els toch wel heel erg fijn. Ze was namelijk geil op haar buurvrouw en had geen idee dat de buurvrouw dit allang wist en ook geil op haar was. Na het eten liep ze even weg en zei dat ze het toetje even klaar moest maken. Het duurde eventjes maar ineens zag Els haar terugkomen met alleen een slipje aan. Dat was nog eens een aangenaam toetje, beter nog dan chocolade. En ze was echt gek op chocolade. De buurvrouw kroop bij haar op schoot en begon haar zomaar te zoenen. Els gaf antwoord door haar lippen van elkaar te doen en de tong van de buurvrouw naar binnen te laten komen.

De buurvrouw kwam een stukje overeind en deed haar slipje uit, liet zich weer zakken en zat daarna naakt bij haar op schoot. Els genoot van het warme gevoel van haar lichaam, die mooie billen die op haar dijbenen aan het rusten waren, die heerlijke tieten die tegen de hare aandrukten, de warme mond van de buurvrouw die eindeloos door leek te willen zoenen, het waren zoveel heerlijkheden die bij elkaar kwamen, dat ze er gewoon geil van werd. Nog geiler dan ze al was. De buurvrouw stapte van Els haar schoot en ging op de keukentafel liggen. Els stond meteen op en zo snel als ze kon deed ze haar kleren uit. Nu waren er twee bloedmooie lesbiennes naakt in de keuken. Het klonk als het begin van een grap, maar dat was het zeker niet.

Els liep heupwiegend naar de keukentafel toe en trok de buurvrouw met haar kontje naar de rand van de tafel, spreidde haar benen en dook met haar gezicht in haar kruis en begon speels aan haar schaamlippen te knabbelen. Kleine beetjes in haar schaamlippen deden de buurvrouw kronkelen van genot. Daarna duwde els haar vingers tegen die schaamlippen aan, trok ze met een zachte beweging uit elkaar en likte aan het al gezwollen klitje van de buurvrouw, die op haar onderlip beet van genot en met haar tieten begon te spelen. Ze draaide haar tepels in het rond, wat een klein beetje pijn door haar lichaam liet schieten. Dat was iets waar de buurvrouw extra van opgewonden werd. Soms had ze dat gewoon even nodig en hoewel dit bij Els zeker niet het geval was, deed ze het toch, gewoon om een beetje meer sensatie door haar verhitte lichaam te laten glijden. Els likte uitvoerig aan de kut van de buurvrouw, die inmiddels met haar klitje begon te spelen, terwijl de tong van Els er overheen aan het likken was. Els vingerde zichzelf rap en kwam dan ook binnen een paar minuten klaar, midden in de keuken. Haar sappen dropen Linea recta op de vloer en ze moest zelfs nog uitkijken dat ze er niet over uit zou glijden. De buurvrouw lag te kronkelen en te kreunen, tot ze zelf ook tot een overheerlijk orgasme kwam. Daar lag ze, hijgend op de keukentafel, terwijl Els net zo lang doorlikte tot het kutje van de buurvrouw redelijk droog was. Als je iedere dag zulke toetjes maakt, moet ik vaker bij je komen eten, zei Els glimlachend, terwijl ze nog een beetje met het kutje van de buurvrouw aan het spelen was. Als jij komt, maak ik je toetje iedere keer zo klaar, beloofde de buurvrouw stellig. Vanaf die avond kwam Els een aantal keren in de week bij haar buurvrouw eten. Tenminste, als haar man de hort op was natuurlijk.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie