Lesbienne laat mij heerlijk squirten

Als lesbische vrouw ben ik altijd op zoek naar een uitdaging. Ik wil een partner die mij alles kan geven waar ik al zo heel lang van heb gedroomd maar gewoon niet kan vinden. En zo zoek ik steeds het internet af naar vrouwen die mij dat kunnen geven.

Ik zoek het voornamelijk op seksueel gebied. Misschien is dat een beetje plat maar het is zoals het is. En tot nu toe slaag ik daar behoorlijk goed in al zeg ik het zelf. Er was nog wel een dingetje wat ik op mijn seksuele bucketlist had staan. Er was nog geen enkele vrouw geweest die mij kon laten squirten. En het is misschien gek maar ik heb daar gewoon een oproep voor geplaatst. Ik wilde seks en iemand die mij spuitend kon laten komen. De oproep was geplaatst en ik was het met alle geduld aan het afwachten.

Maar echt heel lang wachten hoefde ik gelukkig niet. Een mooie meid met de naam Thea (wat niet haar echte naam is overigens) reageerde. Ze woonde redelijk in de buurt en ik zou haar wel willen ontmoeten. Het was niet direct mijn type maar ik zou haar ook niet zomaar mijn bed uittrappen. We gingen ontmoeten en het was een heel leuke ontmoeting moet ik eerlijk zeggen. We hadden best wel een leuke klik en daardoor besloot ik om haar een kans te geven.

Zelf had ze aangegeven dat ze heel goed iemand kon laten spuiten. Tijdens onze ontmoeting vroeg ik nog grappend of dat ook bij vrouwen was. Daar kon ze best wel om lachen, ook al was dat niet heel erg hard. Maar het ijs was daardoor in ieder geval gebroken. De dag erna zou ik weer naar haar huis komen en zouden we dan ook gaan vrijen. Ze had mij verteld dat ze een sleutel onder de plantenbak bij de voordeur zou plaatsen. Ze had best wel veel vertrouwen in dat het goed zou aflopen. Ik had zo’n actie zelf nooit gedaan, maar goed.

Ik pakte de sleutel en ging naar binnen. De deur klapte achter mij dicht, waar ik een beetje van schrok. Maar gelukkig zakte dat alweer weg toen ik allemaal kleding op de grond zag liggen. Het was een soort spoor dat ik moest gaan volgen. Dat deed ik met plezier en uiteindelijk kwam ik in een kamer met een bed aan, waar Thea lag. Ze was helemaal bloot en was met zichzelf aan het spelen. Het wond mij best op om haar vingers zo over haar poesje te zien glijden en er ook in en uit te gaan. Het soppende geluid was waar ik enorm geil van werd en terwijl ik luisterde nek eek, gingen ook mijn kleren uit.

Ik kwam bij haar op bed liggen en  ze begon met haar nog natte vingers over mijn borsten te strelen en gleed zo heel langzaam naar mijn poesje toe. Ze hoefde niet veel te doen want ik was naast behoorlijk nat ook al uitgesproken geil. Ik voelde hoe ze heel langzaam met haar vingers naar binnen ging. Daarna boog ze haar mooie hoofdje en gleed ze zo tussen mijn benen. Al likkend en vingerend werd ik al meer en meer opgewonden.

En terwijl haar vingers in mij gleden, boog ze hen ineens. Ze gleed langs een plek waar ik een heel bijzonder gevoel door kreeg. Ze had mijn G spot gevonden! Ze gleed er eerst heel rustig langs maar verhoogde het tempo steeds meer. En toen ineens voelde ik het op komen zetten en terwijl ik keek, zag ik het sap uit mijn kutje schieten. Ze bleef met haar vingers heen en weer gaan terwijl mijn vagina zich strak ging trekken.

Nog een keer herhaalde ze het proces. Ditmaal met haar tong al likkend langs mijn klitje en voor het eerst in mijn leven had ik zowel een squirt orgasme als een gewone. Dat was een gevoel dat  mijn hele lijf liet schudden en trillen en het kippenvel schoot over mijn lichaam heen. Wat een wonderbaarlijke ervaring! Sinds ik dat met Theo heb mogen beleven spreek ik nog vaker met haar af. Natuurlijk ook om spuitend klaar te komen maar ook omdat ze best een lekker ding is. Daarnaast leert zij mij ook hoe ik het aan een ander kan geven. Het is makkelijker dan je denkt, als je het maar eenmaal door hebt.

Ondertussen blijf ik nog steeds met andere hete lesbienne afspreken. At weet Thea ook en zij doet hetzelfde. Dus als je denkt, ik wil met die Anne nog wel eens een leuke sexafspraak maken, dan houd ik mij zeer zeker aanbevolen. Via deze weg kunnen jullie mij wel vinden. En anders gewoon op zoek gaan naar mijn squirt oproep want die staat natuurlijk nog steeds online. Ik woon in Zwolle, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Geile kusjes van squirtende Linda uit Brugge

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie