Ik neuk de vrouw van m’n vriend

We waren al ruim 15 jaar bevriend met Hans en Gerda. Tijdens feestjes gebeurde het vrij veel dat ik met Gerda danste en vooral met de langzamere dansen drukte we onze onderlichamen nogal vrij stevig tegen elkaar aan en leek ze er van te genieten om mijn harde lul tegen haar onderbuik te voelen. Verder dan tegen elkaar aanrijden gebeurde er niets.

Toen kwam mijn vriend met de mededeling dat hij voor zijn werk naar Amerika moest verhuizen en dat dit al vrij snel ging gebeuren. Nadat de nodige voorbereidingen waren getroffen ging mijn vriend vooruit om daar de boel in orde te brengen en bleef Gerda achter om hier alles af te handelen en de verkoop van hun huis te regelen. Toen het moment daar was dat ook zij moest vertrekken zou ik haar met haar laatste spullen ophalen en nog even wat dingen in hun huis in orde maken.

Toen ik daar aankwam en naar binnen ging liep ze echter nog in haar ochtendjas en kwam direct op me af en zoende me hartstochtelijk op de mond terwijl ze haar onderlichaam tegen me aandrukte. Ze wierp haar ochtendjas uit en daaronder was ze helemaal naakt. Zo, zei ze, voor ik wegga wil ik eerst die harde lul van je nog eens goed in m’n lichaam voelen in plaats van dat rijen tegen mijn onderbuik. Ze ging op haar knieën zitten en in een mum van tijd had ze mijn broek naar beneden en begon m’n lul af te trekken waardoor hij al snel recht overeind stond. Ze nam hem in haar mond en begon m’n eikel te likken en m’n ballen te kneden. Dit is wat we allebei al heel lang willen, zei ze. En ik zei, ja ik voel al dat ik ga klaarkomen. Ze zoog gewoon door en met wilde stoten spoot ik mijn sperma in haar mond waarbij ze begon te kokhalzen. M’n zaad droop langs haar kin en ze zei teleurgesteld dat dit wel erg snel was.

Ze stond op en ik trok haar tegen me aan. Ze voelde echter al snel dat m’n lul nog steeds recht overeind stond en trok me mee naar boven waar in de slaapkamer nog een matras lag. Gerda duwde me achterover op het matras en gromde dat ze die dikke lul in haar lichaam wilde hebben. Ze ging op me zitten en schoof haar kutje over m’n staaf heen en begon wild op en neer te rijden. Al snel voelde ik hoe ze verkrampte en luid grommend klaarkwam. Ze liet zich voorover zakken en terwijl m’n lul in die druipnatte kut bleef zitten begonnen we heerlijk te tongen. Al snel begon ze draaiende bewegingen met haar onderlijf te maken en begon ik weer in en uit te pompen.

Toen ik voelde dat er weer een zaadlozing onderweg was trok ik haar van m’n lul en bracht dat heerlijke kutje boven m’n gezicht en begon haar klitje met m’n lippen en tong te bewerken. Al snel perste ze haar kutje op m’n lippen en grommend en kreunend kwam ze weer klaar. Direct schoof ik haar weer naar beneden en ramde m’n lul in een razend tempo in en uit die kut. Steeds wilder werd ze en ze begon van neuk me, neuk me en harder en harder. Dit liet me niet onberoerd en al snel spoot ik haar druipnatte kut vol met m’n zaad. Zij was echter zo geil dat ze gewoon door bleef rammen op m’n lul en ik voelde hoe m’n zaad uit haar kutje langs m’n ballen droop. Dit alles was zo geil dat m’n lul geen moment verslapte en ze al snel weer grommend klaarkwam. Ze was zo vermoeid dat ze zich weer voorover liet vallen en bovenop me bleef liggen om uit te rusten terwijl ik langzaam in haar kutje heen en weer bleef glijden.

Jij bent onverzadigbaar, fluisterde ze in m’n oor, dat ding van jou blijft gaan. Neuk me, fluisterde ze, neuk me. Door dat geile gefluister voelde ik alweer een zaadlozing komen en wild spoot ik alweer haar kutje vol. Nu was het bij mij wel een beetje over en ik voelde hoe m’n lul verslapte en uit haar kutje plopte. Ze ging naast me liggen en begon met m’n slappe lul te spelen en m’n ballen te masseren. Even op adem komen Gerda, wie weet wat er zo nog gebeurt, laten we eerst even douchen om op te frissen.

Samen stapten we onder de douche en stonden we elkaar lekker af te soppen. Toen ze m’n lul afgesopt had ging ze door de knieën en zei ze: even kijken of er nog leven in zit en nam m’n slappe lul in haar mond. Het duurde niet lang of hij was weer keihard en klaar voor gebruik. Pak me achterlangs, hijgde ze en boog voorover. Ik ramde hem in een stoot weer diep in haar kut en begon weer wild op haar in te pompen. Al snel bereikten we nu samen een hoogtepunt en spoelden ons weer af.

Moe maar voldaan ging ik de laatste klusjes in huis nog even doen, terwijl Gerda in alleen haar ochtendjas rond bleef lopen. Toen de klusjes erop zaten moest ik weer mee naar boven en vroeg ze me haar kutje nog eens te likken, omdat ze dat toch wel erg lekker vond. Ik kleedde me weer uit en ze kwam weer met dat heerlijke kutje boven m’n gezicht zitten en ik likte haar klitje en kutlippen als nooit tevoren. Ze draaide zich om en zo kwamen we in standje 69 en terwijl ik haar klitje likte, zoog en likte ze aan m’n lul of haar leven er vanaf hing. Toen ze even later weer grommend en kreunend klaarkwam hield ik het ook niet meer en spoot haar mond weer vol. Deze keer likte ze alles op en slikte alles naar binnen.

Toen was het tijd om te vertrekken, anders werd het wel verdacht laat voor ik thuis terugkwam. We kleedden ons aan en na de laatste spullen geladen te hebben stapten we in de auto en reden we weg. Onderweg pakte ze mijn hand en bracht die onder haar jurkje naar haar kruis, ik voelde dat ze geen slip aan had en terwijl ze iets onderuit zakte begon ik haar nog steeds natte kutje te vingeren en kneep telkens zachtjes in haar opgezwollen klitje. Ook mijn lul begon weer aardig in de weg te zitten en ik ritste mijn broek open. Haar hand was al snel aanwezig om hem tevoorschijn te halen en langzaam begon ze me af te trekken. Na een poosje begon ze harder in m’n lul te knijpen en hoorde ik haar weer zuchtend klaarkomen. Ze duwde mijn hand weg en boog zich voorover naar m’n lul en begon hem weer heerlijk af te zuigen. Na al die zaadlozingen duurde het heerlijk lang voor ik voor de zoveelste keer klaarkwam. Ze likte hem weer helemaal schoon en stopte hem daarna weer terug.

Terwijl zij een slip uit haar tas haalde en die aantrok ritste ik m’n gulp dicht en reden we het laatste stuk stilzwijgend en elkaar glimlachend aankijkend verder. Thuisgekomen vond m’n vrouw het nog wel lang geduurd te hebben om haar op te halen, maar verder werd er niet meer over gepraat. De volgende morgen was ik vroeg op, maar toen ik in de kamer kwam was Gerda er ook al. Ik schonk koffie in en toen ik die bij haar neerzette kneep ze zachtjes in m’n kruis en zei: Bedankt, ik zal dit nooit vergeten. Later die morgen hebben we haar naar het vliegveld gebracht en afscheid genomen in de hoop dat we elkaar spoedig weer zouden zien. Nu is het inmiddels bijna 10 jaar later en hebben ze laten weten dat ze binnenkort naar Nederland komen en bij ons komen logeren. Ben benieuwd hoe dat gaat aflopen.

Je kan het geloven of niet, maar dit verhaal is, op de namen na, waargebeurd en iedere man zou dit bestempelen als de “wereldwip”.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4 / 5. Aantal stemmen: 5

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie