Vreemdgaan in de pauze

Een maand of twee geleden ben ik vreemd gegaan. Het was met een meisje dat in een broodjeszaak werkt. Ik kom daar altijd in de pauze. We hadden een klik en ik heb haar nooit verteld dat ik een vrouw heb. Ik doe dan ook altijd mijn ring af als ik daar naartoe ga. Op een gegeven moment is het er dan van gekomen dat ze tijdens mijn pauze vrij had en we afspraken. We gingen naar haar huis. Ze woont in een flat lak in de buurt en aangezien ik een uur pauze heb altijd hebben we alle tijd.

In haar appartement was het heel lekker vertoeven. Er hing een ontspannen sfeer en dat was maar goed ook, want ik vond het allemaal wel spannend op zich. Alsof ik betrapt zou worden of iets dergelijks. We begonnen met wat zoenen en toen me wat meer. Ze voelde over mijn broek heen en ik had al vrij snel een keiharde paal staan. Die haalde ze dan ook zonder te twijfelen uit mijn broek. Ze begon mij heel ontspannen af te zuigen. Het was heel fijn om tet zien hoe haar mooie donkere hoofd op en neer ging. Ze is namelijk donker van huidskleur en daar heb ik een zwak voor. Mijn vrouw is zelf blank en blond, een stereotype voor een Hollandse meid. Ik voelde de dikke lippen van de vrouw over mijn eikel glijden als ze haar hoofd naar beneden liet gaan en de zuigkracht als ze omhoog kwam. Het was een hele fijne pijpbeurt die ik kreeg.

Gelukkig hield ze precies op tijd op anders had ik al in haar mond gespoten. Ze ging uit haar kleren en ik genoot van haar mooie lichaam. Ze was volslank en had de juiste rondingen. Ze nam mijn lul nog even speels tussen haar dikke tieten en toen gingen we naar de slaapkamer. Op bed heb ik nog even met haar kutje gespeeld door haar te vingeren. Maar we hadden een uur en dus kon het allemaal niet heel erg uitgebreid zoals ik het in mijn hoofd had. Ik nam haar been en tilde het de licht in. Terwijl ik tegen haar aan kwam liggen drukte ik mijn pik in haar. Ik had geen condooms mee en ik heb daar tot op de dag van vandaag spijt van. Ik begon haar lekker te neuken. Mijn pik ging diep in haar en ik voelde hoe ze met haar poesje begon te kneden. Ze spande spieren aan waardoor alles strakker aan ging voelen. Precies zoals het hoort.

Vervolgens ging ik op haar liggen en begon ik diep in haar te pompen. Ik hield haar bij de polsen vast en ze kon zo geen kant op. Ze kronkelde onder mij terwijl ik dieper en harder neukte. Mijn ballen sloegen tegen haar lichaam aan. Na een aantal minuten kwam ik dan ook klaar. Ik spoot mijn zak leeg in haar. Het voelde zo goed op dat moment. Naderhand bleef mijn paal nog hard en kon ze mij voor een tweede keer klaar laten komen, ditmaal over haar tieten heen.

Toen het uur voorbij was ging ik naar kantoor. Een aantal dagen had ik haar niet meer gesproken. En de dag dat ik dat wel deed, vertelde ze mij dat ze zwanger is. Ze zegt dat het mijn kind is. Ik kan dat natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Ik hoop stiekem van niet. Maar als het wel zo is dan weet ik niet goed wat ik moet doen. Als zal ik er wel goed voor zorgen, het is ook mijn verantwoordelijkheid en daar loop ik niet voor weg. Ik zal het dan in ieder geval aan mijn vrouw vertellen en zal vanuit dat punt wel mijn beslissingen moeten nemen denk ik zo. We gaan het zien, maar spannend en geil was het wel. De volgende keer een condoom om, dat op zeker.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie