Mijn 60 jarige leraar ontmaagde mij onvrijwillig!!

Hallo Annelot hier!
Samen met Sandra die dit verhaal gaat schrijven die is gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis;)

Veel lees plezier -AL-

Ik ben Sandra ik heb bruin haar tot mijn schouders en een paars streepje erin, mijn ogen zijn ook bruin zelf ben ik best wel bleek, ik ben vol slank met cup c.

Dit gaat over mijn leraar die mij ontmaagde

Het was ochtend ik deed een kort paars jurkje aan ik denk dat hij zo kort was dat je mijn slipje wel kon zien als je het probeerde!

Daarna deed ik mijn haar in een staart deed paarse lipstick op En wat mascara daarna stapte ik op de fiets, en fietste naar school toe

Op de fiets realiseerde ik me dat ik vergeten was om mijn bh aan te doen ik had alleen geen tijd meer om terug te gaan

Toen ik op school was merkte ik dat veel jongens naar mij keken ik werd er best geil van en omdat ik geen bh droeg kon je mijn stijve tepels er doorheen zien

Mijn leraar rekenen riep me naar zijn lokaal en zei dat het ongepast was dit soort kleding te dragen naar school ik zei “sorry meneer”
Daarop vroeg hij” je hebt niet eens een bh aan he vieze slet?” en pakte mijn borst beet ik schrok daar best wel van. Meneer doornsbruge is 60 jaar oud denk ik heeft grijs haar een snor. Zelf ben ik 18 dus Het is niet straf baar dacht ik bijmezelf.

Ik zag bij hem een bobbel groeien twijfelde eventjes en pakte hem beet deed zijn rits open en begon hem af te trekken.
Hij kreunde en zei dat ik een vieze slet was.
“Sneller slet!! Anders krijg je een onvoeldoende geile slet”
Ik pakte de 24 cm in mijn hand en stopte hem in mijn mond. Ik begon mijn leraar te pijpen . Hij pakte mijn jurkje en deed hem uit. Hij duwde mijn slipje op zij en zei dat ik nu aan de beurt was hij legde me op zijn bureau en begon me te beffen. Ik was super geil!
Na 10 minuten kwam ik klaar. Toen stopte hij zonder pardon zijn lul in mijn kut en begon keihard te stoten ik was nog maagd en schrok er van het deed heel veel pijn ik vroeg hem te stoppen maar hij drukte een hand op mijn mond en stote alleen maar harder tot dat hij klaarkwam al het sperma ging mijn baarmoeder in hij ging met een servetje over zijn pik heen deed zijn broek aan spuugde me recht in mijn gezicht en zei “vieze slet ik zie jou vanmiddag weer!” En liet mij huilend achter.

Hoe leuk vond je dit verhaal?

Klik op een ster, om te waarderen!

gemiddeld: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Verhaal nog geen waardering

Geef een reactie