Onze hond Dario heeft me ontmaagd

Hallo allemaal,

Ik ben Joyce en ben 14 jaar. Ik ben 1m67 en 45 kg. Ik heb lange blonde haren en diepblauwe ogen. Ik heb een strak kontje en mooie tieten.

Op een woensdagnamiddag kwam ik thuis en was ik helemaal alleen thuis, want mijn papa en mama werken allebei. Ik had geen zin in huiswerk en ik besteed mijn tijd op de PC. Ik ben best wel een geile meid en ik surf vaak naar pornosites. Meestal surf ik naar sites waar meiden masturberen en zichzelf vingeren met allerlei attributen zoals die van camtieners. Na een tijdje gekeken te hebben had ik zin om mezelf te vingeren. Ik sloot de PC af en ging op de bank zitten. Ik deed mijn broek en slipje uit en begon langzaam over mijn kale kut te strelen. Ik maakte draaiende bewegingen met mijn wijsvinger over mijn spleetje en voelde dat het snel nat werd. Ik besloot toen om een vinger in mijn kut te steken en mezelf goed te vingeren. Mijn kut was zo nat dat ik al snel twee vingers in mijn kut stak en mezelf aan het klaar vingeren was. Opeens voelde ik een warme adem aan mijn kutje. Toen ik mijn ogen opende zag ik dat Dario, onze Duitse herder, voor mijn kutje stond en er geil naar keek. Ik haalde mijn vingers uit mijn kut om hem weg te duwen, maar hij stak zijn hoofd tussen mijn benen en begon mijn kutje wild te likken. Ik leunde achterover en voelde een intense sensatie door mijn lijf gaan. Zijn tong maakte grote likbewegingen over mijn geile natte spleet en af en toe ging zijn tong zelfs in mijn kut. Het was zo zalig dat ik alweer klaar kwam. Dario stopte echter niet, hij wou op mijn knieën klimmen en ik zag zijn grote piemel. Ja, Dario wou zijn stijve in mijn kutje steken, maar ik duwde hem weg want ik ben nog maagd. Ik stond op en wou naar de keuken gaan om mijn natte kut af te vegen. Ik struikelde echter en kwam met mijn buik op de grond. Dario profiteerde hiervan en kwam direct op mij liggen. Zijn stijve pik drumde tegen mijn billen aan en hij maakte stevige neukbewegingen. Zijn pik zat nog niet in mijn kutje, maar na enkele pogingen ging zijn pik diep in mijn kut. Ik schreeuwde van de pijn, want hij had mijn maagdenvlies gebroken. Hij trok zich daar niets van aan en paalde mij gewoon door.
Ik voelde hoe zijn stijve pik mijn kutje in en uit ging. Hij gromde wat en opeens voelde ik iets vochtigs in mijn kutje. Dario zijn pik bleef nog even in mijn kut zitten en pas na enkele minuten floepte zijn nog half stijve pik uit mijn kutje. Ik voelde bijna gelijktijdig ook zijn sperma naar buiten lopen en over mijn benen naar beneden gaan.
Ik vond het een zalige ervaring en ik neuk nu regelmatig met Dario. Ik heb geen pil en vraag me nu af indien ik nu zwanger kan worden? Hem een condoom aandoen vind ik te moeilijk dus neukt hij me altijd zonder en spuit hij diep in mijn kut.

Over mijn verdere sexervaringen met Dario en met anderen wil ik best een volgende keer over vertellen, afhankelijk van de reacties die ik hierover krijg.

Groetjes,

 

Gelezen: 11585 x Gestemt: 155 x Cijfer: 8 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 22-01-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kevin295

Wat een mooie ervaring ik droom er al een tijtje over om een meid geneukt te zien worden door haar hond