De kameraden van mijn vader

Het is al laat als ik onder de douche stap. Als het warme water over mij heen spoelt, kom ik weer wat bij. Terwijl ik het geil van mijn lichaam spoel, dringt het door dat ik mij door drie mannen  heb laten neuken. Drie.  Op dit moment heb ik een mentor. Een top die ouder is dan ik ben en die goed voor mij is. Die op mij past en mij nieuwe dingen laat ontdekken. Hoewel ik erg tegen de term 'daddy' ben, noem ik hem uiteindelijk toch zo. Omdat hij goed voor mij is en hij dat fijn vindt. Ergens wist ik natuurlijk wel wat daddy voor mij in petto had toen hij zij dat hij een paar vrienden had uitgenodigd. Dat ze er misschien nog waren als ik bij hem kwam maar dat dat ok was. Dat zij wel wat gewend waren.  Bij binnenkomst waren de beide heren, beiden van ongeveer dezelfde leeftijd als daddy, er inderdaad nog geweest. Wat mij meteen opviel was hun blik. Hoe ze naar mij keken. Vooral één van de twee had een vrij dominante blik waarvan mijn hart in de keel klopte. Ik slikte even toen ik werd voorgesteld om daarna snel de keuken in te duiken om wat drinken te pakken. Terug in de woonkamer zaten de mannen nog met daddy samen wat te drinken. Daddy had een pornofilmpje opgezet en terwijl ze met elkaar zaten te praten, keken ze er met een schuin oog naar. Ik keek naar daddy niet goed wetend waar ik moest gaan zitten en besloot naast hem te gaan zitten.
Daddy legde zijn hand op mijn knie en voelde daarna de binnenkant van mijn dij. Ik hield mijn benen nog wat bij elkaar, ik moest nog erg aan het idee wennen dat dit voor het oog van de beide mannen gebeurde, maar een blik van hem maakte dat ik gehoorzaam mijn benen uit elkaar deed. Voor het oog van de beide mannen liet ik daddy de binnenkant van mijn dijen strelen totdat zijn hand op mijn kruis ruste.
Ik zag de blik van de twee mannen, die mij waren voorgesteld als zijn vrienden. Ze keken geïnteresseerd toe en gevoelens van schaamte en geilheid gingen door mij heen.

Ik werd hard en daddy merkte het. En hij begon openlijk, goed zichtbaar voor de beide mannen, mijn kruis te strelen. Een van de vrienden stond op, alsof er niets vreemds gebeurde, en haalde nog wat te drinken. Hij vroeg ook aan mij of ik nog wat wilde drinken, iets waar ik met een brok in mijn keel antwoord op gaf. Ondertussen had daddy met de  afstandbediening een ander filmpje gestart. Ik herkende het filmpje. Het was een amateurfilmpje dat we samen al een paar keer hadden bekeken. Het was het filmpje waar een jonge boy door verschillende oudere  mannen werd geneukt. Het had mij erg opgegeild en daddy had er  steeds dankbaar gebruik van gemaakt. Nadat ook mijn drinken op tafel was gezet, vond daddy het blijkbaar genoeg. 'Ga eens staan'. Ik kwam overeind. Nog steeds de blikken van de andere mannen voelend. 'Kleed je uit.' Aarzelend trok ik mijn shirt en broek voor hen uit. Ik heb een goed lijf. Sportief. Slank en strak. Het is een geil en trots gevoel dat ik daddy altijd opwind met mijn lichaam. Maar nu waren er ook die twee anderen en alle drie zaten ze erbij alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ik zo voor hen stond. De één richtte zicht tot daddy: 'Hij is wat ouder dan ik normaal date, maar heeft inderdaad een goed lijf'. De ander knikte instemmend. 'Ga eens naar Dirk.' Ik deed wat daddy zei en liep gehoorzaam naar hem toe. Vlak voor de bank bleef ik staan terwijl Dirk naar mij opkeek. 'Dichterbij'. Ik liep naar de zijkant van de bank waar Dirk zat. Dirk streelde mijn strakke buik, haakte met een vinger achter mijn boxershort en trok hem iets naar beneden waardoor mijn half-harde pik zichtbaar werd. 

Hij knikte goedkeurend. 'Groot'. Ik knikte. Om vervolgens gehoorzaam toe te kijken hoe Dirk naar mij toe boog en mijn pik in zijn mond nam. Een golf van geilheid en gewilligheid ging door mij heen en ik deed al snel mijn ogen dicht van genot.  
'Bied je pik eens goed aan. Benen wijd.' Ik deed het. Binnen twee tellen was ik hard. Beschaamd keek ik naar Daddy en de andere vriend die toekeken terwijl ik openlijk mijn pik, mijzelf,  gewillig aanbood aan Dirk. Dirk die nu ook zijn handen over mijn lichaam liet gaan. Mij openlijk even aftrok en tussen mijn benen voelde.
'Kom ook eens bij mij.' Vragend om toestemming keek ik naar Dirk, die knikte en die mijn boxershort weer over mijn harde pik deed (mijn pik stak er nu hard boven uit). Gehoorzaam en met mijn hart in mijn keel liep ik naar de andere kant van de bank, naar de andere vriend van daddy.  Ook hij trok de rand mijn boxershort iets naar beneden.  'Aanbieden.' Gehoorzaam kantelde ik mijn heupen weer naar voren, mijn grote harde pik meer naar hem toe. Ook hij begon mij voor het oog van de anderen te pijpen terwijl zijn handen mij stevig op de plaats hielden.  Hij pijpte goed. Diep. Mannelijk. 

In extase sloot ik weer mijn ogen en hoorde dat daddy opstond en achter me kwam staan. Zijn mannelijke lichaam tegen mijn rug. Zijn handen die mijn heupen vastpakten. Zijn stem fluisterend bij mijn oor. 'Geil? ' Ik knikte. 'Kom eens bij mij op schoot dan'. Daddy ging weer zitten en ik wilde schrijlings op hem gaan zitten. Maar hij leidde mij naast hem op de bank, zodat ik uiteindelijk languit op mijn buik op de bank lag. Mijn borst op zijn schoot. Zijn handen teder strelend over mijn hoofd en rug. We tongzoenden elkaar en terwijl ik zo lag hoorde ik de twee vrienden vlak voor daddy gaan staan. Ik voelde de handen van Dirk over mijn lichaam gaan. 'En? Heb ik iets teveel gezegd? Ik zei het toch dat hij een lekker lijf had.' De handen van Dirk streelden over mijn ronde billen en streelden even tussen billen, over mijn kutje. 'En....ook echt strak? Daddy knikt en grijnsde.  'Dat was aardig van ze, dat ze jou zo pijpten, vond je niet?' Vragend keek ik naar hem op. Ik knikte. Ik zag de twinkeling in zijn ogen en hoorde hoe er achter mij iemand zijn broek langzaam openmaakte. 'Ik denk dat je Drik maar even moet bedanken daarvoor.' En daddy leidde mijn hoofd naar de al half-harde pik van Dirk.  Ook Dirk streelde mijn hoofd nu en samen met daddy leidde hij mij naar zijn pik, die ik gehoorzaam in mijn mond nam.

'Goed zo jongen'. En daddy streelde tevreden mijn lichaam terwijl ik op zijn schoot lag en Dirk gewillig pijpte. Dirk was groot. Erg groot en al gauw kreeg ik het moeilijk dat hij steeds zo diep in mijn mond wilde. Af en toe stopte ik even en keek dan vragend naar daddy. Of het zo genoeg was, maar daddy moedigde mij aan. Fluisterde in mijn oor dat het zo'n geil gezicht was als ik mijn best deed. Uit mijn ooghoek zag ik dat ook de andere vriend zijn broek open had gemaakt en naast Dirk ging staan. Weer keek ik vragend naar daddy. Moest ik nu echt...? Maar daddy knikte en leidde mij van de pik van Dirk naar de andere. Was Dirk behoorlijk groot, de andere vriend was huge. Een XL pik. Iets wat ik erg geil en tegelijkertijd ook intimiderend vind. Zowel daddy, als Dirk vonden het duidelijk een geil gezicht om te zien hoe de XL staaf rustig en langzaam steeds in mijn mond verdween terwijl ik opkeek naar de man van wie die pik was. Ik zag ogen die dominantie uitstraalden en deed als vanzelf nog meer mijn best om deze Mr. XL tevreden te stellen. Toen ik bijna kokhalsde en even pauze mocht nemen, voerden de heren even kort overleg.
'Ga jij maar alvast met mij en  Dirk naar boven? 'Ik weet nog steeds niet waarom, maar ik knikte gehoorzaam en ging daddy en Dirk voor naar boven. In de slaapkamer was het warm. Daddy had blijkbaar de verwarming al aangezet. Tot mijn verbazing haalde Dirk het dekbed van het bed zodat er alleen het matras over was. 'Ga eens voor ons liggen. Buik op het matras' Nog wat onwennig ging ik liggen. 'Neuk het matras maar jongen'. Ik had vragend opgekeken maar begon toen te gehoorzamen. Beide mannen hadden hun drinken meegenomen en stonden samen wat te drinken terwijl ik op mijn buik lag en voor hun ogen het matras neukte. Het duurde niet lang of  Dirk zette zijn drankje weg en begon met zijn handen mijn bovenbenen te strelen. Ik voelde hoe hij wilde dat ik iets omhoog kwam met mijn billen, wat ik deed, en langzaam stroopte hij mijn boxershort naar beneden. 

Ik voelde hij hoe zijn knie tussen mijn benen plaatste zodat ik mijn benen wel iets van elkaar moest doen. Voelde zijn handen op mijn benen, zijn handen die mijn billen uit elkaar deden. Daddy had hem blijkbaar verteld dat ik geil werd als ik gelikt werd,  Voordat ik iets kon zeggen, voelde ik hoe zijn handen mijn kontje kantelde en mijn kutje begon te likken. Ik hapte even naar adem en stamelde dat ik daar heel gevoelig ben en...en.... Het enige wat ik kreeg was een flinke tik op mijn billen, maar toch nam Dirk toch iets gas terug en begon mij langzaam te verwennen. Ik keek op naar daddy die goedkeurend knikte. Hij wist dat ik hier altijd geil van werd. Bloedgeil....Neukbaar geil. En het duurde niet lang of ik lag kreunend te kronkelen onder handen van Dirk. Dirk nam de tijd. Veel tijd. Ongetwijfeld ook door daddy ingefluisterd. Pas toen ik zo geil was dat ik uit mijzelf mijn kontje naar hem toe kantelde, mij hoerig aan hem aanbood, hield hij op. Terwijl hij glijmiddel en condooms pakte, kwam ik weer iets terug op aarde. En besefte mij dat daddy op het punt stond naar beneden te gaan en mij alleen te laten met deze man. Smekend keek hem aan, maar ik wist dat ik het ergens ook wilde. En met een, 'ik kom zo wel terug' ging hij naar beneden. De komende tijd was ik van Dirk.
Dirk wist goed wat hij deed. Hij gebruikte veel glijmiddel en begon rustig mijn strakke kutje op te rekken. Ongehaast. Lekker. Ik werd weer geil. Hij  merkte het en duwde mijn kontje iets omhoog om zo onderlangs mijn pik met zijn andere hand te kunnen  pakken. Hij begon mij langzaam en goed af te trekken. Gewilliger en hoeriger kon hij mij niet krijgen. Blijkbaar maakte ik Dirk ook geil want toen hij even later zijn condoom omdeed, ging dat snel en makkelijk. Hij had niets extra's nodig om hard te worden. Ondertussen gingen zijn vingers langzaam en diep in mijn kutje terwijl ik in een soort half-doggy standje ook door hem werd afgetrokken. Ik kreeg bijna zin om zo door hem geneukt te worden. Toch, op het moment dat ik zijn eikel tegen mijn kutje voelde, drong het door dat Dirk behoorlijk groot was. Ik deed mijn best, ontspande me, maar toch. Pas na een paar pogingen lukte het. Dirk liet me gelukkig even wennen terwijl ik happend naar adem hem vroeg om alsjeblieft voorzichtig met mij te zijn. Ik was beslist geen doorgewinterde neukslet en strak en supergevoelig en...en...

Het voelde alsof hij al diep in mij was, maar dat bleek niet het geval want langzaam, rustig voelde ik hoe Dirk zijn harde staaf mij meer en meer begon te vullen. Dirk was duidelijk een ervaren top en hij begon hij niet als een bezetene gevoelloos te pompen maar stootte rustig. Eerst ondiep en langzaam, om dan langzaam dieper en dieper te gaan zonder het tempo op te voeren. Toch had ik het zwaar en hij merkte het. Al die tijd lag ik op mijn buik, mijn favoriete standje, maar op een gegeven moment trok Dirk mij omhoog. Op z'n hondjes. Met zijn handen stuurde hij mij en liet er geen twijfel over bestaan hoe hij het wilde. Hoerig en beetje bij beetje liet ik mij steeds dieper neuken door de vriend van daddy. In dat standje hoorde ik hoe de deur langzaam open ging en zag daddy en Mr XL binnenkomen. Opgelaten en beschaamd door het besef dat zij toekeken hoe ik in dit hoerige standje mij openlijk liet neuken, keek ik naar daddy. Terwijl Mr XL zijn kleren begon uit te doen, vroeg daddy aan Dirk of ik wel goed mijn best deed. Aan Dirk te horen kwam hij niets tekort, maar volgens daddy kon ik nog wel wat meer....nog wel wat beter...hetgeen ik deed. Omdat daddy het vroeg, maakte ik mij extra lekker voor Dirk die nu onbeperkt mij diep kon neuken. . Inmiddels had de andere vriend van daddy, Mr XL, zich uitgekleed. Ik was weer even onder de indruk toen ik zijn formaat zag. Mr XL ging op zijn knieën voor mij op bed zitten, Zijn handen door mijn haar, zijn pik op mijn ooghoogte. Ook daddys handen kwamen er nu bij en samen leidde ze mijn mond weer naar zijn pik. Zowel Dirk als mr XL deden rustig aan en onder toezicht van daddy werd ik in een langzaam tempo in mondje en kontje geneukt. Diep. Bezittend. Iets waar de beide heren duidelijk van genoten.
Het duurde niet lang of Dirk kwam. Ik voelde iets van trots toen hij zijn orgasme uitschreeuwde en hoe goed hij diep in mij kwam. Zo lekker was ik dus.  
Ergens was ik ook blij dat er even een pauze kwam in al dit geweld, maar die was van korte duur. Want terwijl Dirk uit mij ging en de kamer uitging, pakte mr XL mij steviger aan en eiste al mijn aandacht op. Op de vraag van daddy of hij mij ook wilde neuken, schudde hij van nee. Nog niet. Daddy stond inmiddels naakt naast het bed en ik ging op zijn aanwijzing voor hem op de grond, op mijn knien zitten en liet mr XL zien waarom ik daddy's favoriet ben. Ik pijpte hem vol overgave waarop daddy mr XL uitnodigde om naast hem te komen staan. Nu kon ik, met dezelfde overgave, Mr XL pijpen terwijl daddy toekeek.  Mr XL was niet alleen groot, hij was ook mooi recht en dik geschapen. Een  mooie pik die ik stiekem steeds lekkerder en lekkerder begon te vinden. Iets wat mr XL doorkreeg en daar zelf ook op geilde. Ook toen daddy achter mij ging zitten en mij in dat standje begon te neuken, bleef ik Mr XL met zaadvragende ogen aankijken. Ik genoot van daddy, maar ik genoot nog meer van deze XL. Ik nam hem dieper dan daarvoor. Beter dan daarvoor en doordat hij zo diep in mij stootte, pijpte ik hem als vanzelf ook natter dan daarvoor. Mr XL ging dood en naar de hemel terwijl ik in een trance zijn pik volledig toeliet en alles gaf wat ik had.

Ik had een vaste regel en dat was dat ik niet iemand in mijn mond liet klaarkomen. Iedereen heeft wel iets en dit was mijn ding. Alleen...bij mr XL had ik voor het eerst dat ik mij bedacht hoe geil het zou zijn als hij in mij kwam. Hoe die grote mannelijke pik zijn zaad niet meer tegen kon houden en passievol in mijn mond zou spuiten. Uitnodigend keek ik naar hem op en hij knikte terug. Ik voelde hoe hij op het punt stond te komen en op dat moment  besefte ik dat grenzen nu echt even begonnen te vervagen en stopte even en vroeg een time-out. Mr XL knipperde even met zijn ogen en gaf mij een niet-begrijpende blik maar hij stopte. Daddy ging uit mij en vroeg even echt bezorgd of alles goed was. Ik knikte. Ik had alleen even een time-out nodig, dat was alles. Terwijl ik op mijn buik in bed ging liggen, keek ik naar mr XL die nog steeds groot en hard naast het bed stond. Kijkend naar mij begon hij zich af te trekken om, tot mijn vreugde en schrik, een condoom uit het pakje condooms te halen en die om zijn perfecte XL te doen.   Vragend keek ik naar daddy die aangaf wat al vreesde. Als mr XL mij wilde neuken, wel... Waarop ik door mr XL in doggy standje werd gezet. Het duurde niet lang of ik voelde mr XL in me. Voelde hoe hij mij vulde. Helemaal vulde en meer terwijl ik smekend op mijn knieetjes zat en hem smeekte om voorzichtig te zijn. Om te voelen hoe strak ik wel niet was. Hoe groot hij wel niet was. Hij voelde toch ook hoe strak mijn kutje om zijn paal sloot? Ook mr XL was duidelijk een ervaren Top en bouwde het rustig op. Desondanks zat ik bij iedere diepere stoot tegen het plafond. Als hij een millimeter groter was geweest of iets ruwer had gedaan, was de balans de verkeerde kant op geslagen. Maar nu kon ik het net aan. Af en toe ging hij uit me, werd mijn kutje nog eens extra voorzien van glijmiddel om vervolgens weer gevuld te worden door zijn kloppende harde pik. Al die tijd voelde ik de ogen van daddy die zag hoe zwaar ik het had en die zich af zat te trekken terwijl hij naar zijn sletje keek.. Langzaam, heel langzaam bood ik mij steeds meer aan en liet hem diep in mij tot hij voelde dat ik er echt van begon te genieten en hij mij steviger kon neuken, wat hij ook deed. Het was de max wat ik aan kon en goddank duurde het maar even of mr XL kwam ook. Waarschijnlijk had de voorafgaande mindblowing pijpsessie daar iets mee te maken. 
...
Inmiddels ben ik wel uitgedoucht en wil net de kraan dichtdraaien als de deur van de badkamer opengaat. Het is mr XL. 'Hi' 'Hi' 'Van daddy mag ik wel bij je onder de douche.' Ik knik. Het voelt goed als hij achter mij gaat staan en zijn arm om mij heen slaat. Ik voel zijn pik tegen mijn billen langzaam hard worden. Ik schud van nee. Ik heb genoeg gehad en ben niet meer geil. Hij knikt begrijpend. Toch gaat zijn hand naar mijn pik en hij begint me onder de douche langzaam af te trekken. Duwt mij tegen de douchewand en duwt zachtjes mijn benen uit elkaar zodat ik in een A-standje sta. Ik schud van nee. Ik ben al zo'n slet geweest vanavond. Opnieuw gaat de douchedeur open. Het is daddy die op de rand van het bad gaat zitten en toekijkt hoe mr XL mij opgeilt. Ik word hard en mr XL merkt het. Maakt mij nog harder. Het duurt even voordat daddy spreekt. Dan vertelt hij mij dat hij heeft gezien hoe ik was met Mr XL en dat hij mij een tijdje aan Mr XL wil uitlenen. Of ik dat ook wil? Ik knik. Denk terug aan het moment dat ik Mr XL in mijn mond wilde laten komen, iets wat ik nog nooit eerder gewild heb. Ik kijk naar mr XL. Hij knikt ook. Dan bied ik mr XL mijn kontje aan. Binnen no-time heeft hij een condoom om en ik voel hoe zijn pik mijn kutje opzoekt.  Zijn stem bij mijn oor en de belofte dat hij mij voor het oog van daddy dit keer heel lang gaat neuken.

Gelezen: 4486 x Gestemt: 9 x Cijfer: 9 lengte: lang schrijver: Onbekend Datum: 29-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet