Drie Geile Chinezen

Ik was 23 jaar en natuurlijk had ik seks met jongens gehad, meerdere keren. Maar deze ervaring was compleet nieuw voor me.

Ik was met een vriend voor een maand met vakantie in Thailand.

We wilden naar de sauna Babylon in Bangkok. We wisten dat wel eens wat te beleven viel. Alleen de gedachte al daar heen te gaan voelde ik aan m’n pik. We hadden bij de sauna een kamer in het hotel geboekt.

We begonnen te struinen in de sauna. Mijn vriend en ik hadden afgesproken dat we ieder onze gang zouden gaan, als we elkaar nodig hadden wisten we wel hoe.

Ik, 23 jaar, goed figuur, een sick-pack, wie maakte me wat? Ik zag dan ook diverse knapen naar mij staren, maar ik trok me er niet veel van aan, ik wilde eerst zelf de kat uit de boom kijken.

Wel viel mijn oog op een mooie jongen, misschien iets ouder dan ik met een prachtig lichaam, een Chinees achtig type. Ik schonk er eerst weinig aandacht aan. Ik wilde eerst wat drinken en iets eten. Dus ik ging een bar binnen. Tot mijn verbazing volgde de Chinees mij en ging aan een tafeltje zitten iets verder op.

Toen ik klaar was, ging ik weer de gangen door en weer liep die mooie Chinees achter me aan. Bij een hoek hield hij me plotseling aan en vroeg “Go room ?”

Er waren naast die gang diverse kamertjes met ligbedden. Hij trok me een lege kamer in en ik dacht “Ach, waarom ook niet” en liet me door hem op een matras vallen.

We werden wat handtastelijk, hij had poppers, die hij me onder de neus hield. Nou, daar ben ik meestal niet vies van. Je kunt er gemakkelijk een stijve van krijgen. Maar tot echte seks kwam het niet. Wel had hij een stevige, sexy aanpak wat me wel ligt en ik werd er dan ook wel opgewonden van. Ik probeerde wat met hem te praten, maar dat lukte maar matig. Hij sprak slecht Engels. Hij kwam uit Taiwan, heette Lai en was 27 jaar oud. Hij was met nog twee vrienden voor vakantie in Thailand.

Op eens stond hij op en zei “come up, we go”

Zonder achterom te zien liep hij naar de kleedkamers. Nieuwsgierig volgde ik hem. Ik was benieuwd wat hij van plan was. Hij kleedde zich snel aan – korte broek, en T-shirt en slippers. En zei tegen me “You too”.

Nou dat begreep ik nog wel. Dus ik ook naar mijn kastje en trok de weinige kleren die ik droeg aan en liep met hem naar de uitgang.

De straat door naar de hoofdstraat. Daar hield hij een taxi aan. We reden naar Silom, een gay-buurt van Bangkok. Hij scheen de buurt te kennen, want toen we daar waren stapten we uit en hij trok me een straat in.

Voor in de straat bleef hij bij een bar staan en zei tegen me: “wait here”. Na een aantal minuten kwam hij terug en trok me mee naar het eind van de straat. Een discobar. De muziek was luid buiten te horen.

Binnen trok hij me een W.C. binnen, deed de deur op slot en liet twee pilletjes zien, waarvan hij er één in z’n mond stak. De andere gaf hij aan mij. Ik volgde zijn voorbeeld en we gingen de disco binnen. Er was zoveel muziek dat ik hem geen vragen kon stellen.

Na ca. 20 minuten zei hij “Come, we go”. Weer in een taxi, die daar overvloedig reden en het bracht ons naar het Lumpini Park aan de Rama IV Road, naar het Lumpini hotel. Ik kende die buurt wel, ‘k was daar wel vaker geweest, ’t was dicht bij de sauna.

Op de 14de verdieping stapte hij uit de lift en liep naar een kamer, deed een sleutel in het slot en ging de kamer binnen. Deur achter hem ging weer op slot.

De kamer was bewoond, er brandde licht en jonge knaap zat in een stoel en stond op toen we binnen kwamen. In vlotte taal spraken ze met elkaar. De jonge knaap liep naar een aanrecht en zette iets op een . elektrische plaat.

Lai trok me mee naar een andere hoek van de kamer en begon zich uit te kleden. M’n slippers had ik bij binnenkomst al uitgedaan en m’n T-shirt volgde. Broekie hield ik aan.

Ik liep naar de knaap bij het aanrecht en zag dat hij op de elektrische plaat een pannetje met water had staat met daarin een schaaltje, waarin hij de inhoud van een flesje had gegoten. Het water in het pannetje probeerde hij aan de kook te krijgen, wat zo te zien wel zou lukken.

Lai trok me naar de hoek waar hij zich had uitgekleed. Er lagen matrassen met grote handdoeken daar overheen.

Lai trok mij broekje tot op mijn enkels, de rest deed ik zelf. Beiden naakt zaten we op de matrassen.

Het pilletje (waarschijnlijk XTC) begon te werken. Ik voelde me licht in het hoofd en behoorlijk geil worden. Lai had dezelfde ervaring merkte ik aan z’n houding en wat hij met zijn handen en mond deed. Ik volgde hem maar al te graag en we begonnen lekker te geilen. Waar we elkaar konden grijpen deden we dat. Onze lullen stonden stijf en steil omhoog. Hij had een prachtige pik met een bocht. Het eerste stuk liep schuin omhoog, het tweede deel inclusief zijn eikel verticaal. Ik zag die pik al in m’n holletje. Prachtkans voor m’n prostaat. Maar zover waren we nog niet. Maar het wond me wel op. Ik werd er verdomde geil van, Voorlopig deden onze tongen nog het meeste werk. Lekker zo’n pik achter in je keel.

Ondertussen was de jonge knaap klaar met zijn kokerij en kwam het schaaltje brengen. Hij had het voor bewerkt, d.w.z. de achtergeblevene smurrie van de wand van het schaaltje geschraapt en de witte poeder op een spiegel gedaan. Hij maakte daar lijntjes van en bracht met een paar rietjes het zaakje naar ons in de hoek.

Hij nam er eerst zelf van, elk neusgat een lijntje en zei:

“O.K., - O.K.” en bood het Lai aan.

“Come on” zei Lai “we do K”. Wat ‘K’ was wist ik niet, maar ik besloot zijn voorbeeld te volgen. Ik was al zo ver heen dat ik alles wilde doen.

Lai nam een paar flinke lijnen ‘K’ en bood het mij aan. Ik volgde. Ging achterover op de matras liggen met m’n pik omhoog. Lekker gevoel. Het duurde een poosje maar er kwam een ‘woush’ in m’n lijf opzetten en ik werd tóch geil. “Rete geil en fucking high”.

Lai keerde me op m’n buik op de matras en begon me te rimmen, waar de honden geen brood van lusten. Lekker diep en geil naar binnen.

Zijn lange tong verdween in mijn pleet en hij pompte dieper. Ook ik liet me niet kennen en spoedig lagen we in 69 positie, elkaar af te lebberen.

Plotseling werd er op de deur gebonsd. Ik schrok. Trok snel mijn broekje weer aan. Maar Lai bleef doodkalm.

De jonge knaap van de kokerij liep naar de deur en opende die. Een lachsalvo volgde. Een Taiwanees kwam binnen. “ My friend Wee” zei Lai.

Wee kwam naar onze hoek. Keek ons glimlachend aan. Hij sprak redelijk goed Engels. Met hem kon ik een gesprek voeren. Maar veel was er niet te vertellen. De situatie was duidelijk. Lai lag nog naakt, ik alleen een kort broekje aan. Het was duidelijk dat we aan seks deden. Op de lage tafel lag witte poeder. “Ha”, zei hij, “ik kom precies op tijd”. Hij keek me met belangstelling aan. ”wie is dit”? vroeg hij Lai.

De laatste stelde ons voor. “Mag ik mee doen”? vroeg hij. “Natuurlijk” was Lai’s antwoord, “maar wel broek uit”. Wee wees op mij, ik had m’n broekje immers aangetrokken. Lai trok mijn broek weer op m’n enkels. Greep me weer bij m’n lul. Stak hem in z’n geile bek en begon weer te pompen.

Dat was kennelijk te veel voor Wee en al zijn kleren vlogen door de kamer. De jonge knaap kwam er ook bij en bood Wee de schaal met ‘K’ aan. Gretig nam Wee hier van en gaf hem toen aan mij. Ik snoof dapper mee. Weer die heerlijke geile tintelingen door je lijf.

De jonge knaap wilde ook weer van de ‘K’ proeven, maar Wee hield hem tegen. “Eerst broekje uit” zei hij. Ik ben zijn naam vergeten, laten we hem KK noemen (‘K’- koker). Hij wist niet hoe snel ook hij naakt op de grond zat. Prachtig gezicht. Vier mooie en vooral geile knapen naast elkaar.

Je kon aan Wee niet merken dat hij nog ‘achter’ liep. Lai had hem in rap Taiwanees van mij verteld, want telkens keek Wee me lachend aan. Ze vonden mij kennelijk interessant want ze waren met hun tweeën met me bezig. Wee zoenend en z’n tong gebruikend, terwijl Lai zich met mijn pik bemoeide. KK keek nog toe, maar ook zijn pikkie begon te steigeren.

Prachtig 4 geile pikken. Ik kreeg er niet genoeg van.

“Zullen we hem ‘high’ maken”? vroeg Wee. “Ja” siste Lai, “laten we dat doen !”.

Lai liep naar het aanrecht en kwam met een flesje terug. Stak er z’n middelvinger in, die geheel nat werd. Liep er mee naar de “k” schaal en haalde die door de witte poeder.

Wee was ondertussen druk bezig met me eerst te rimmen en toen intensief te vingeren.

Ik lag op m’n buik steunend op mijn elle bogen.

KK stond voor me met zijn stijve pik vlak bij m’n gezicht.

Logisch dat ik daarin hapte. KK glimlachte. “Hoe oud ben jij?” vroeg ik. Hij keek me glazig aan.

Wee, - die me druk aan het vingeren was – 2, 3 vingers, zei: “hij is 20, ziet er jonger uit, maar is een lekker geil knaapje”.

Ik ging door met de lul van KK, en Wee met mijn jongenskutje. Vooral zijn lange middenvinger ging ver. Heerlijk !

Met de twee wijsvingers van beide handen hield hij m’n gaatje zo wijd mogelijk. Lai met zijn natte, witte vinger ging voorzichtig m’n holletje binnen, zo diep mogelijk, al draaiend met die vinger.

Eerst voelde ik een prikkeling, toen begon het te branden, niet pijnlijk, maar mijn hele lijf concentreerde zich daarop. Ik voelde in m’n hol net wat je voelt als je je tong tegen een batterij houdt. Er steeg een geilheid in me op, zoals ik nog nooit had meegemaakt. Ik wilde opspringen, maar Wee hield me tegen, “je bent nog niet klaar” riep hij. En weer kwam Lai met een natte, witte vinger m’n holletje binnen. Nu nog dieper roerend en op en naar pompend. Ik vloog in brand – niet pijnlijk, maar wel ingrijpend.

Ik stond op en vloog naar het mannenkutje van Wee, eerst vingeren – voor rimmen had ik geen tijd – toen m’n keiharde lul er in en maar pompen – heerlijk. Ik kon zo uren doorgaan, dacht ik.

Ik werd er door Lai uitgetrokken, want hij deed bij Wee dezelfde anus behandeling – natte, witte vinger. Zijn gaatje was het kennelijk gewend wat het ging heel gemakkelijk bij hem. Wel bracht KK poppers aan, waar ik ook van snoepte. Ik stond te dansen van geiligheid en na een tweede behandeling dansten Wee en ik samen. Wel hielden we elkaars harde pikken stevig vast. Afgewisseld door tongenwerk – ‘france kissing’.

Lai werd ongeduldig en riep “nou me” – Ik sprong naar voren en zei dat ik het wilde doen. Liep naar het flesje met vloeistof (olie of iets anders), doopte m’n vinger er in en vervolgens een ‘k’ behandeling. Wee was nog niet klaar met de oprekkingen. Dus zat met m’n natte, witte vinger te wachten. Ik besteedde de tijd goed door even van de ‘k’ te snoepen met m’n neus.

Ik zorgde vervolgens dat ook Lai aan zijn trekken kwam. Ik bleef maar roeren in zijn ‘suikerpot’. Ik hoorde hem kreunen van genot.

Ook KK kreeg een behandeling. ’t Was zijn eerste keer zei Wee.

Wat we allemaal met elkaar deden weet ik niet meer, onze geiligheid piekte. Op een gegeven moment zaten we alle vier aan elkaar vast. Ik werd toch heerlijk geneukt ! We gingen uren door, namen de overgebleven ‘K’ en snoven het op.

Ik stortte me op KK de geil meedeed. Hoe vaak ik klaar kwam die nacht weet ik niet meer, maar voor mijn gevoel kwam er geen eind aan.

We experimenteerden tot ieders genot met dubbele penetratie. Onze holletjes waren immers wijd opgerekt door de ‘natte – witte’ vinger behandelingen.

Maar aan alles komt een eind. De morgen begon reeds te gloren toen ik naar het hotel strompelde. Doodmoe, maar nog steeds geil viel ik in bed. Ik kon niet slapen. M’n vriend nam me mee naar de hotelbar, die nog open was en schonk me een drankje in – wat weet ik niet, maar ik sliep er lekker op. 

Gelezen: 2254 x Gestemt: 14 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 16-02-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet