Het kriebelde

Ik ontdekte al vroeg dat mijn lul reageerde op aanraking door anderen zelf van oudere mannen, dat ontdekte ik toen ik in contact kwam met de eigenaar van een boekenzaak die ook boeken uit leende. Ik haalde daar vaak boeken en op een dag hielp hij mij met zoeken en ik had een korte broek aan met wijde pijpen. Hij zei dat er goeie boeken voor mij op een hoger schap stonden en dat ik maar even op de trap moest gaan staan die hij ophaalde. Ik deed dat en op een gegeven ogenblik zei hij, kom eens wat omlaag, ik deed dat en voelde zijn hand een pijpje in gaan, langs mijn been steeds hoger komen en hij had mijn redelijk grote lul te pakken, Ik bleef staan vindt je dit prettig vroeg hij, ik kon het niet ontkennen ja zei ik stotterend en hij speelde door. Er kwam een klant de winkel binnen die ons niet kon zien staan en zijn hand verdween en hij ging naar de voorkant en ik kwam van de trap af en las in een boek die ik had gepakt. De winkelbel ging ende klant verdween en hij kwam terug, dus je vond het lekker zei hij en trok mij overeind en zijn hand lag op mijn broek. Laat je lul, eens zien zei hij volgens mij is die al aardig groot en ik maakte mijn broek open en trok mijn lul er uit en hij pakte hem vast, je hebt een flinke lul zei hij en begon er mee te spelen. Kijk wanneer je ouder bent zal jouw lul zo groot zijn en hij maakte zijn broek open en trok zijn lul er uit, ja die is pas groot zei ik, je mag hem wel pakken hoor zei hij wat ik deed. Weer een klant snel broeken dicht en ik liep achter hem aan hij stempelde het boek en ik zei tot de volgende week en verliet de winkel. Kom dan wat later zei hij nog snel dan hebben wij de tijd.

Een week later ik was geil en kwam met een stijve lul de winkel binnen en hij stond een klant te helpen, de winkel zou nog een half uur open blijven en ik liep vast naar de achterkant. Op de tafel liggen wat boekjes voor jou zei hij en ik vond daar seks boekjes en natuurlijk had ik belangstelling en zat te kijken naar de foto’s van lullen en kutjes, kaal en behaard en natuurlijk werd mijn lul alleen maar dikker. De klant ging weg en hij kwam je hebt ze gevonden zie ik, ik dacht dat jij dit wel geil zou vinden en maken en dat is gelukt. Hij kneep mij kruis , ja lekker dik nog even en de winkel gaat dicht hebben wij mooi de tijd om wat te spelen hou hem maar lekker dik en dat gebeurde natuurlijk wel. Ik hoorde dat hij de winkel dicht deed ,de verlichting ging uit en hij kwam aanlopen en trok mij mee achter een muur vanaf de straat waren wij niet te zien. Trek je broek uit zei hij en ik deed het ik vond het spannend en daar stond ik met een dikke lul. Nu kan ik pas zien hoe groot hij is zei hij en pakte hem vast en ging op zijn hurken zitten en begon mij voor het eerst te pijpen, ik vond alles prima en vond het ook lekker, je hebt ook al flink wat haar en grote ballen Jan. Hij kwam overeind en trok zijn broek en onderbroek ook uit en trok mij tegen zich aan en zo stonden onze lullen klem tegen elkaar aan wat vond ik dat geil. Je speelt zeker vaak met je lul zei hij ja wel vaak bekende ik en dan kom je klaar vroeg hij ja ik spuit dan veel. Mag ik jou laten spuiten vroeg hij ik wil je zaad zien spuiten en voordat ik kon antwoordde draaide hij mij om zodat ik met mijn rug naar hem toe stond en hij begon te trekken spuit maar lekker op de plavuizen zei hij kan ik gemakkelijk weg halen en dat deed ik. Hij rukte lekker en ik zei daar komt het spuit geile beer zei hij en dat deed ik en er kwam heel wat meer dan anders. zo jij hebt een flinke zaadlul zei hij daar kunnen vrouwtjes of mannen mooi plezier van hebben en jij helemaal.
Nu mag je mij klaar rukken zei hij en mijn hand omsloot zijn dikke lul, je hebt ervaring zei hij ruk maar lekker door want ik kom zo ook lekker klaar en ik zal je laten zien wat ik kan spuiten en daar kwam hij. Met machtige stralen spoot hij zijn zaad weg een heel eind ik stond verbaasd. Wat veel zei ik en wat ver ja dat krijgt jij later ook wel maar vaak rukken en spuiten dan gaat het vanzelf.

Een half jaar later gingen wij verhuizen, natuurlijk hadden wij regelmatig onze ruk sessies en na zes jaar was ik inde buurt van onze vorige woonplaats en ik dacht eens kijken of de winkel er nog is. Hij was er nog en vol spanning stapte ik binnen en hij stond achter de toonbank en herkende mij gelijk, zo dat is een poos geleden zei hij en ik vertelde dat ik in de buurt was, mooi dat je binnen bent gekomen, hier liggen wel herinneringen van jou, ja door om kwam ik ook langs. Trek je nog steeds vroeg hij pardoes ja hoor het is toch heerlijk om klaar te komen, zullen wij straks eens kijken wie het meest en het verst spuit stelde hij voor, ik voelde mijn lul gelijk stijf worden ja goed zei ik. Hij sloot de winkel af en wij liepen naar achteren, ik ruk jou en jij mij zei hij en onze broeken lagen zo naast elkaar op een stoel en daar stonden wij met onze harde lullen, Zo die is flink gegroeid zei hij en pakte hem vast en begon te rukken en na een poosje zei ik, ik kom klaar door rukken wat hij deed en nu spoot ik een paar flinke stralen over de plavuizen. Zo dat is heel wat zei hij verbaasd en ver en toen rukte ik hem klaar en hij kwam niet zo ver als ik, jij hebt gewonnen zei hij en dat heb jij jou voorspeld dat jij ook ver zou komen en veel zou spuiten.

Ik vertelde dat ik een vriendin had en dat zij mijn zaad ook voelde spatten wanneer ik klaar kwam in haar kutje. heeft ze een lekkere kut vroeg hij ja wil je het zien ja graag en nadat wij onze broeken hadden aangetrokken haalde ik een paar foto’s te voorschijn die ik van haar had gemaakt, naakt foto’s met opnames van haar kut ook waarbij ze haar lippen uit elkaar trok. Neuk dat kutje maar goed zei hij het ziet er geil uit dat is ze ook zei ik en voldaan verliet ik de winkel weer.

Gelezen: 3144 x Gestemt: 36 x Cijfer: 8 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 13-08-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet