Lekker Marokkaans kontje

Ik ben Karim een 28 jarige man van Marokkaanse komaf.

Dit verhaal gaat over een geil Marokkaanse jongen uit Utrecht. Hij heet Yazid en hij is 24 en ik had nooit gedacht dat hij zo geil zou zijn. Ik kende hem al een tijdje een half jaartje maar nooit mee gedate alleen even gebeld en geappt maar toen daarna geen contact meer mee gehad. Hij stuurde mij van die geile foto’s en k zag dat hij een heerlijke kontje had hij was slank maar had zo’n lekker lijf, me lul word weer stijf als ik er aan denk. Zijn kontje was ook zo mooi en rond lekker bol gewoon het perfecte kontje toen ik het zag wou ik er in bijten likken en neuken ik werd helemaal gek. Hij droeg vaak van die driekwartsbroeken in alle soorten kleuren hij stuurde mij een keer een foto met een rode slip met een strak shirt er over heen, wat zag dat er toch geil uit. Ik stuurde een foto met mij in mijn boxer en je zag die heerlijke grote dikke lul afgedrukt in mijn boxer en hij was groot 19×6 en hij schrok is dat echt jou eigen lul op de foto, ik zei dat zul jij wel merken als je een keer langs komt.

Hij vond het heerlijk zei hij, zijn jongenskutje werd nat. Ik hield het niet meer en begon me zelf af te trekken mijn ballen waren gewoon helemaal vol ik wist dat ik echt veel zou spuiten dus ik begon het op te nemen en ik spoot mijn zak helemaal leeg. Zo veel zaad had ik nog nooit gespoten, en dat filmpje stuurde ik naar hem toe. Hij reageerde met van was ik maar bij jou dan nam ik jou lul in me mondje en slikte ik alles door. Hij stuurde een geile filmpje mee terug van hem. Hij had zijn broek een beetje naar beneden getrokken en begon zijn jongenskutje te vingeren en hij zei dat hij mij wel wilde pijpen en dat ik hem dan moest neuken en hij filmde zijn jongenskutje en gezicht. Ik werd gek en me lul begon weer helemaal omhoog te komen, ik begon mezelf weer te trekken en ik spoot weer en dat stuurde ik hem weer op.

Zulke geile dingen deden we maar d’r kwam maar geen afspraak en ik had het wel voor gezien dus opeens hadden we geen contact meer en had zijn nummer gewist. Ik was hem helemaal vergeten tot op een dag hij mij belde, ik wist niet wie hij was maar hij zei: “ja je nummer staat in mijn telefoon maar weet niet wie je bent” dus hij wou kijken wie ik was maar hij wist wel wie ik was maar ik wist niet wie hij was. Hij stelde zich voor als Yazid uit Den Haag en was 24.

Na een beetje gepraat te hebben zei hij of ik vandaag wat te doen had, hij wou me wel even zien, zei hij. Ik ben gewoon thuis kom maar langs, zei ik. Hij zei; ok dat is goed, haal je me op van het station? Oké, zei ik.

Het was nog vroeg, rond de klonk van half 2, toen m’n telefoon weer ging. Het was Yazid. Hij zei dat hij er over 10 minuten was dus ik pak de auto en rij ernaartoe. Ik vertelde hem dat ik een rode Renault Megane had. Dus ik was aan het wachten en ik zag een mooie Marokkaanse jongen richting mij lopen. Hij had een zwart jasje en zwarte trainingsbroek aan met een lange shirt over zijn lekkere kontje heen. Hij stapte in de auto en ik had nog niks door. Hij gaf me een hand en vroeg hoe het ging. Ik zei: gaat lekker en met hem ging het ook goed.

Toen we bijna thuis waren zei hij tegen me: ja je moet niet denken dat ik makkelijk ben en ik gelijk met je mee naar huis ga en dat ik iets met je ga doen, dus haal dat maar uit je hoofd. Ik doe niks met je. Ik wil gewoon chillen, gezellig met jou. Oké, is ook goed, ik ben toch verlegen, dus ik had toch geen plannen vanavond, zei ik. Hij had een joggingbroek aan en op de trap ging hij me voor en hij liep heupwiegend voor mij en hij keek mij zo geil aan met zijn mooie groene ogen, en toen dacht ik: hè hij komt me echt bekend voor. Maar ik zei niks en liet het ook niet merken.

Ik deed de deur open en de gang is best smal maar hij kan er makkelijk langs zonder mij aan te raken, maar hij kwam met zijn kontje langs mijn lul, en hij voelde hem want hij bleef even zo en hij groeide. Hij deed zo zijn schoenen uit en bukte en weer omhoog. M’n lul was nu zo groot en zichtbaar hij draaide zich en hij zag aan mij dat ik geil was. Hij keek m’n lul aan en zei plagend: ow sorry. Je wordt snel warm, zei hij. Ik zei ja als je zo met je kontje tegen mij aan komt, logisch. Hij zei: oowwww sorry, ik had het niet door, maar ik voelde al iets dacht ik, lachte hij en keek mij weer zo geil aan. Ik wou hem wel opvreten maar hield me in. We gingen naar de woonkamer en daar begon alles. Ik wist niet wat mij overkwam.

Ik wou net op de bank zitten en een beetje praten met hem, maar hij pakte me bij m’n lul en ik zoende heerlijk zei hij tegen mij. Wat is je ekelo (lul) lekker groot. Dat maakte mij nog geiler en werd wilder. Hij ging naar beneden en beet in mijn lul, door mijn joggingbroek heen. Ik pakte zijn hoofd en haalde mijn lul er uit en hij deed zijn mond open. Ik stop m’n lul in 1 keer in zijn mondje en neukte zijn mondje lekker hard. Hij vond het heerlijk, want hij kon niet meer staan bijna. Ik ging maar door en hij stopte ineens en zei tegen mij: kom Karim, gaan we lekker een blowtje draaien. Ik dacht: hè wat gebeurt hier?

Hij zei: kom, rustig aan, lekker chillen, je gaat wat meemaken. Ik werd helemaal gek. Ik blowde niet meer maar ik dacht: ach ja waarom niet? 1 keer kan geen kwaad en had er ook lekker zin in. Hij begon te draaien en hij zei in het Marokkaans: jouw lul is groot, stop hem maar lekker in mijn mondje. Ik stopte hem gelijk weer in zijn mond en hij streelde me heerlijk. Hij likte mijn ballen en de schacht van mijn lul heerlijk en keek me zo geil aan. Ik zei wat een lekkere geile jongen ben jij. Hij zei: ja, jouw geile mannetje. Jij mag alles met me doen maar ik ben de baas, ik zei oké. Toen stopte hij weer, ik werd gek mijn lul stond op springen. Hij zag dat ook aan mij. Hij zei tegen mij: je wilt me hè? Je wilt me goed en hard neuken hè geile man met je grote dikke lul? En ging verder met zijn jointje.

We waren lekker aan het blowen en had een film op gezet en waren lekker relax aan het chillen hij keek steeds vaker en geiler naar me met zijn mooie geiler ogen van hem. Hij gaf mij die joint en ik rookte lekker en opeens ging hij voor me dansen en deed zijn lange shirt uit. Ik had een heerlijk uitzicht, dat kontje ging maar heen en weer hmmm. Ik werd helemaal gek hij bukte helemaal voorover, sloeg op zijn kontje en keek zo geil naar achter, ik wist niet wat mij overkwam. Hij zei ik moet je wat vertellen over dat ik wel weet wie je bent en jij weet ook wie ik bent. Ik zei wie dan want ik had al die gedachte dat ik jou kende ze vertelde dat hij Yazid heette, ik dacht dat moest wel met zo een kontje hmmmm. Ik dacht we zouden nooit afspreken. Toen kwam hij op me zitten en kwam hij met een sierlijke beweging, heerlijk op mijn lul zitten, ik kwam bijna klaar dat zag hij en stopte ook meteen. Hij zei ja ik wil nog niet dat jij meteen klaar komt. Toen haalde hij mijn lul weer uit mijn joggingbroek en begon hij weer hard te zuigen aan m’n lul, een lekkere geiler marokkaan aan mijn lul. Hmmmm, dat zag er zo geil uit hè..

Hij likte mijn ballen en trekt me af en stopte hem weer in zijn mondje en ik neuk hem weer hard in zijn mondje, hij werd alleen maar geiler. Toen pakte hij mij bij m’n billen en duwde mijn pik diep in zijn mondje en hield hem lekker diep tot hij niet meer kon. Hij genoot er echt van en toen stopte hij een vinger in m’n kontje en zuig te mij ik wist niet wat mij overkwam. Ik voelde iets door mij heen gaan en hij zoog door. Ik hield het niet meer en hij plaagde mijn kontje. Ik stond op het punt om te spuiten en dat kreng dat stopte. Ik werd gek hij bleef maar naar mijn lul kijken en aaide er over heen en gaaf een kusje op mijn ballen en op mijn dikke lul en toen likt hij mijn voorvocht weg. Hmmmmmmmm smaakt lekker, zei hij. Hij begon weer te dansen en ik kwam achter hem en ik schuurde zijn kontje heerlijk hij draaide zich om en we zoende heerlijk. Ik pakte zijn kontje en begon te kneden en pakte zijn lekkere tepels vast met mijn hand. Hij ging toen op zijn handen en knieën voor me zitten met zijn kontje omhoog, ik vond het een heerlijk uitzicht. Ik ging met m’n lul voor zijn gezicht en sloeg een paar keer met mijn dikke lul in zijn gezicht, hij vond het heerlijk. Hij deed zijn mondje open, maar die gaf ik hem niet. Ik dacht; ik ga dit Marokkaanse sletje gek maken. Wat hij ook met mij doet, zal ik met hem doen. Dus lekker slaan met m’n lul langs zijn lippen even lekker in zijn mondje stoten en weer stoppen, hij wordt gek.

Hij zegt: Karim, ik word gek als je zo doet, ik ga helemaal wild worden. Ik zei: word maar lekker geil, ik ga jou nog geiler maken. Ik pakte hem bij zijn kontje, ik trek zijn trainingsbroek een beetje naar beneden en zijn slip en lik zijn lekkere billen. Hij wordt gek, want hij zegt: ooohhh Karim, ik wil je, ik wil je, ik wil je lul in me voelen maar ik laat hem lekker gek worden. Ik lik zijn jongenskutje lekker van achter. Hij duwt mijn hoofd richting zijn kontje, ik kom beetje hoger en lik zijn kontgaatje. Hij begint te kreunen en zegt Karim niet doen Karim ooohhh… ik stop m’n vinger rustig in zijn kontje niet helemaal een beetje alleen maar ik voel dat hij hem dieper wil hebben want zijn kontje gaat open en duwde richting mijn vinger en ik haal hem weg en hij word gek. Hij draait zich om legt mij op het tapijt, hij kom lekker liggen op zijn standje 69, hij zuigt mij heerlijk en ik lik zijn kontje en en kreunt keihard. lik jou Marokkaanse sletje ik word gek en kreunde zelf hard en ik wou klaar komen hij voelde dat en stopte weer. Ik stond op en pakte zijn gezicht en neuk te hem hard in zijn mondje, hij liet me mijn gang gaan toen ik begon te schokken duwde hij me weg.

En likte weer mijn voorvocht, ik wist niet wat mij overkwam. Ik werd gewoon gek dus ik pakte hem en legde hem op zijn knieën en handen, kontje omhoog en ik schoof mijn dikke lul in zijn lekkere natte jongenskutje. Hij zegt: jaa Aaaaagh Karim, wat is die groot! Ik voel hem gewoon hoe die mijn jongenskutje vult! Ik begon te stoten. Hij voelde mijn dikke eikel in en uit gaan. Hij werd gek en ik stopte. Hij zegt: nee, Karim neuk me, je gaat me nu neuken, ik word gek. En ik stop hem weer erin en ik begin hem hard te neuken en sneller. Hij wordt gek, hij houdt het niet. Hij zegt: Karim neuk me, geef me je zaad, geef het me, geef me je zaad, geef het me nu, nu, nu alsjeblieft…en ik stop weer, maar hij ligt zichzelf verder te vingeren. Ik vind dit zo geil en ik stop hem weer erin en neuk hem lekker zacht en sla op zijn billen en hij stoot hard terug naar achter. Ik stop een vinger in zijn kontje. Hij begon helemaal wild te worden en te schokken en hij komt schreeuwend klaar en zegt: jouw geile Marokkaanse sletje komt klaar!!! En hij bleef maar kreunen en hijgen. Hij blijft maar geil, lijkt het, want hij pakt mijn lul en zuigt erop en pakt mijn kontje en wil met zijn tong mijn kontje likken. Hij likt mijn bil en gaat naar mijn gaatje en likt het. Ik vond het te geil, nog nooit zoiets gehad. Hij zoog weer mijn lul en likte mijn ballen. Nu hield ik het niet en hij bleef maar doorgaan. Hij zei: Karim, geef me je zaad, ik wil het hebben en lekker slikken. Ik voelde het zaad omhoog komen en ik schoot in zijn mondje, op zijn gezicht. Over heel zijn gezicht, overal lag mijn zaad, over heel zijn hoofd. Hij keek me geil aan en zei: hmmm jouw zaad smaakt naar meer, ik wil meer, ik wil jou helemaal.

Toen ging zijn telefoon, het was zijn vriend Mohammed. Hij vroeg wat hij deed en waar hij was. Hij zei: ik ben in Rotterdam bij een vriend die ik ken van vroeger. Hij vroeg aan Yazid of hij aan mij wilde vragen of hij ook komen..? Heb zin om te chillen, had hij gezegd. Hij vroeg het aan mij of zijn vriend Mohammed ook mocht komen. Ik zei: ja, dat is goed. Hij had een auto dus hij vroeg naar het adres. Hij zou binnen een uurtje er zijn. Yazid vertelde mij dat Mohammed echt een geile jongen was en dat zij het wel eens met elkaar deden, maar echt heel soms als hij zo geil was, en er geen andere mannen in de buurt zijn…

Nou willen jullie zeker wel weten hoe het afloopt, en geef reacties en als je een verhaal wil over jou laat het me weten.

Geile kusjes

Gelezen: 3673 x Gestemt: 22 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 18-03-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet