Mijn anus is mijn speel terrein

Ik ben Roel. Mijn verhaal gaat over de dominante vriend die ik een aantal jaren geleden als partner in mijn leven had. Het was een heel erg lieve man hoor, die altijd voor mensen klaar stond en mij op zich wel goed behandelde. Maar in de slaapkamer was het een heel ander verhaal. En in eerste instantie begon het allemaal heel rustig en lief, maar naarmate we meer aan elkaar waren gewend, elkaar meer vertrouwden, werd hij wilder en ruiger. Mijn anus was zijn speelterrein, daar kwam het in feite op neer. En dat vond ik niet erg. Eerst niet. Een beetje hard in mijn kont geneukt worden vond ik wel lekker, helemaal als ik een dag had waarop ik zo geil als boter was.. Maar op een bepaald punt was het dus te veel, vooral omdat hij het altijd ging doen. Ik zal een beetje vertellen hoe het zo allemaal ging.

Op een avond bijvoorbeeld kwamen we thuis van een verjaardag. En daar was een man aanwezig die we niet kenden, maar hij was ongelooflijk lekker om te zien en het maakte ons geil. Ons allebei dus. Thuis hadden we het er zo over en ineens, middenin het gesprek, begonnen we elkaar te zoenen en te strelen en elkaar uit te kleden. We waren gewoon zo enorm opgewonden geraakt dat we meteen met elkaar aan de gang wilden gaan. We hadden in een recordtijd onze kleren uitgetrokken en zaten naakt op de bank, met beide pikken heel erg hard en dus rechtop staand. Hij begon aan mijn lul te trekken en ik aan de zijne. Met mijn andere hand speelde ik met zijn ballen en ik begon even de leiding te nemen. Ik leunde voorover en hij liet mijn lul los, terwijl ik mijn volle lippen om zijn purperen eikel sloot.

Het voorvocht was al uit het gaatje komen zetten, hij was dus enorm opgewonden. Ik likte het op en slikte het door, waarna ik hem dus heel lekker af begon te zuigen. En terwijl ik die lul in mijn mond had, kreeg ik beelden in mijn hoofd van die man op dat feestje die mij in mijn anus aan het neuken was. Terwijl ik de lul van mijn toenmalige vriend nat aan het zuigen was, hield ik even op en keek ik hem aan en smeekte hem mij in mijn kontje te nemen. Ik had eerst zin om hem te neuken, maar ik had mij bedacht door de beelden die ik in mijn hoofd had gehaald. Na een paar minuten te hebben gepijpt en ik de smaak van zijn lul nog in mijn gehemelte en op mijn tong kon proeven, hield ik op en ging ik op handen en voeten op de bank zitten, mijn kont naar mijn mannetje uitgestoken. Hij had een behoorlijk dikke lul en daar houd ik heel erg veel van.

Ik zat daar dus echt klaar om lekker genomen te worden. Eerst spuugde hij op mijn anus. Lekker wild, daar ben ik ook dol op. Hij smeerde zijn spuug met zijn vingers uit en heel zacht drukte hij een vinger in mijn kont. Hij bewoog hem in en uit en het was voor mij echt genieten. Ik was dus heel ontspannen alles aan het voelen, toen zijn andere hand ineens mee ging doen. Zijn andere wijsvinger gleed ook in mijn kont. Dat had ik even niet aan zien komen, maar ik kon er wel mee leven, dat gevoel maakte mij meer opgewonden. Ik was benieuwd wat hij met mij ging doen. En daar kwam ik al snel achter, want met zijn beide vingers trok hij mijn anus open. Ik veerde haast overeind, het voelde alsof ik een gapend gat daar had zitten en het deed ene beetje zeer, gelukkig niet zo heel erg veel, ik had zijn enorme lul er al in gehad, dus was gelukkig wat gewend.

Daarna bewoog hij zijn vingers in verschillende richtingen en rekte de boel uit op welke manier hij ook maar zin had. Ik kon niet eens iets inbrengen, ik was totaal verrast. Op het moment dat ik iets wilde en kon zeggen, trok hij zijn vingers uit mijn anus, drukte zijn eikel er tegenaan en begon hij meteen zijn hele en vooral ook dikke pik in mij te drukken. Het leek of alle lucht uit mij werd gedrukt, ik moest echt even naar lucht happen. Hij schoot zo naar binnen en alles rekte juist nog meer op. Zijn ferme handen grepen mijn billen heel stevig beet en hij begon mij als een idioot zo hard te neuken. Ik schudde heen en weer, greep met mijn handen het kussen op de bank boven mijn hoofd beet en voelde hoe hij haast de hele bank verschoof door zijn enorme harde en diepe stoten.

Hij greep mijn heupen zodat hij nog harder in en uit mijn anus kon pompen en ineens, als uit het niets, trok hij zich uit mij en spoot hij zijn sperma over mijn onderrug en billen heen. Ik liet mij zakken en moest even laten bezinken wat er nou allemaal aan het gebeuren was. Misschien kon ik aan zijn ruige neuken wennen, het sprak mij in ieder geval wel aan. Maar nadat hij dat iedere keer ging doen, soms lang en andere dagen echte vluggertjes, was ik het wel zat en sprak ik hem er dan ook op aan. En dat was alles wat er nodig was om hem zo boos te maken dat hij letterlijk direct zijn tas ging pakken, vertrok en ik heb hem daarna nooit meer gezien. Jammer, want ik vond het altijd een lieve man verder. Maar ik hoop dat hij een andere homo man blij kan maken met zijn harde neuken en zijn anus met zijn vingers uit elkaar trek fetisj.

Gelezen: 2581 x Gestemt: 8 x Cijfer: 6 lengte: kort schrijver: pixel Datum: 06-06-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet