Mijn verlangens naar jongens

Ik ben een man van 60 jaar en woon in het midden van het land. Ik heb zwart haar ben 186cm lang en 77 kg zwaar. Ik heb een normaal/slank postuur. Ik zie er een stuk jonger uit (zeggen ze) en daar ben ik best trots op, Ik val wel op jonge jongens mijn hele leven heb ik dat gevoel gehad maar er eigenlijk niet mee kunnen doen behalve weg stoppen. De laatste jaren ben ik op zoek gegaan want mijn verlangens naar jongens zijn heviger dan ooit. Af en toe kom ik een jongen tegen die mijn verlangens wilt beantwoorden. 

Ik heb een jongen van 20 jaar gekend met wie ik een leuke tijd heb gehad. Vaak kwamen we bij elkaar of bij hem thuis of elders zoals een gay sauna. Samen een dagje weg ergens naar toe zoals Antwerpen of Brussel was een feest voor mij en hij genoot ook heel erg want hij vond het fijn bij mij. Samen een korte vakantie naar Londen of gewoon ergens in Nederland waar we met en van elkaar genoten. 

In april zijn we samen naar Spanje gegaan. Eerst Sevilla 5 dagen lang en daarna naar Madrid waar we nog 4 dagen waren. Wat hebben we genoten van veel bezienswaardigheden.Genoten van de zon heerlijke gegeten en gedronken op terrasjes en in restaurants.
Het uitgaansleven was fantastisch met de vele barretjes en discotheken.
Heel veel dansen en genieten van de muziek en een drankje tot diep in de nacht.
En als we dan voldaan terug keerden in ons hotel dan kropen we tegen elkaar aan vielen met een heerlijk gevoel in slaap. 

Natuurlijk hadden we ook seks met elkaar we vonden het heerlijk elkaar te zoenen veel en langdurig. We streelden door elkaars haar en over onze lijven. 
Al kroelend en vrijend genoten we van elkaar we wisten precies wat we fijn vonden heerlijke momenten in overvloed. Ik vond het heerlijk hem te verwennen met mijn handen en mijn mond hij genoot zo intens het leek wel of er geen einde aan kwam. Zijn heerlijke piemel nam ik dan in mijn mond en sabbelde zachtjes zijn eikel en ik streelde ondertussen zijn ballen. Zijn lijf schokte hij maakte geluidjes van genot. Om niet te snel te komen stopte ik en toen kusten we elkaar weer intens op de lippen terwijl met onze lijven strak tegen elkaar. Ik liet hem niet meer los wat een heerlijk genot is dat. een zacht warm lijf van een jongen tegen me aan. 
Ook hij weet hoe hij mij kan verwennen zoals door mijn haar strelen en het vele en langdurig kussen. Zijn handen over mijn hele lijf al strelend en met zijn tong en over mijn ballen. Terwijl ik door zijn haren streelde pijpte hij me zachtjes o wat was dat lekker. 
Toen ging hij voor me staan ik stopte zijn piemel in mijn mond en ik pijpte hem zachtjes dan weer wat sneller. Zij piemel ging kloppen hij kwam klaar op mijn buik en daarna ging hij voldaan naast mij liggen met zijn hoof op mijn schouder, Hij streelde me en trok mij ook klaar.
Dan samen onder de douche elkaar nog lekker beet houden en kussen. Elkaar wassen en af drogen terug in bed om vervolgens uitgeput maar voldaan dicht bij elkaar in slaap te vallen en vaak in elkaars armen.

Lieve lezers ik verlang meer en meer naar jongens die het fijn vinden met mij een fijne tijd door te willen brengen. Elkaar leren kennen samen wat drinken en eten gewoon leuke dingen doen en wie weet sla jij dan ook je armen om me heen want dat is iets waar ik naar verlang. Wat er verder van komt zien we dan wel. Het gaat me niet alleen om de seks maar ook het samen zijn het genieten met en van elkaar. Ik hoop dat een lieve jongen zich geroepen voelt en het fijn vindt om bij mij te zijn voor een gezellige en fijne tijd. 
 

Gelezen: 2324 x Gestemt: 8 x Cijfer: 7 schrijver: Onbekend Datum: 15-07-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet