Slik Slik En Nog Eens Slikken

Nu ben ik eindelijk uit de kast zoals je dit noemt.

Vorig jaar op mijn verjaardag gebeurde het.

Het was niet zoals ik het verwacht had en was allemaal ook niet zo bedoeld.

Ik wist al eerder dat ik op jongens viel en had met de carnaval ook al eens gekust met een oudere jongen. Hierna experimenteerde ik met de vibrator van mijn moeder tot kaarsen en zelfs met een deo roller om bij mezelf zo diep mogelijk naar binnen te gaan.

Ik was dus jarig op een vrijdag maar vierde het op de zaterdag. Mijn familie was er en wat klasgenootjes.

’S Avonds was er alleen mijn familie nog en voor hun was het dan ook gebruikelijk om flink te zuipen. Ik kneep er tussen uit om achter in het gangpad achter de schuur een sigaret te gaan roken wat ik al eerder deed die dag.

Het was schemerig en schrok toen ik de poort van de buren hoorde open gaan. Het was Wim de buurman van twee deuren verder op. Gek genoeg woonde Wim alleen en had ik ergens een vermoedde dat hij ook gay was vanwege z’n oorbelletje en de manier hij gekleed ging. Los van de aantal mannen die daar in en uit liepen. Mijn ouders zeiden het ook al maar ik stond er eigenlijk nooit echt bij stil.

Hey Sven stiekem aan het roken grapte hij en kwam naar mij toe gelopen.

Alles goed vroeg hij waarop ik ja knikte en zei, met u ook ?

Ik kreeg een leuke preek omdat ik hem met u aansprak. Het gesprek wat we voerde ging nergens over en het leek erop alsof hij ging joggen.

Hij had sportkleding aan maar het meest wat mij opviel was de strakke korte sport broek wat hij aanhad.

Je zag gewoon zijn ding naar beneden hangen en blijkbaar keek ik te vaak en te lang ernaar.

Waarop hij zei, mijn ogen zitten hier hoor... en voelde meteen een schaamte over mij heen. Hij schoot in een lach en zei, maakt niet uit hoor sommige vallen op jongens en sommige op vrouwen.

En jij heb je al een vriendinnetje of heb je een vriendje... Blijkbaar twijfelde ik te lang, want opeens zei hij... Oh je weet het nog niet. Ik zei niets en was het liefst heel hard weggerend.

Even was er een stilte waarop Wim opeens vroeg waarom het zo druk bij ons was. Ik zei dat ik jarig was.

Nou waarom zeg je dat niet joh en stak zijn hand uit, net toen ik mijn hand uitstak en de zijne vastpakte zei hij opeens. Kom hier joh en drie dikke zoenen waarop hij mij naar zich toe trok en heel zacht eerst op mijn linker wang kuste en daarna op de rechter en toen opeens zei;” en één zacht kusje op je mooie lipjes” , waarop hij mij op mijn mond kuste maar zijn mond dicht hield. Echter bleven zijn lippen tegen mijn lippen geplakt. Ik bevroor, stond stil en kon mezelf niet bewegen.

Even trok hij terug maar duwde daarna weer zijn lippen op de mijne en voelde nu zijn tong mijn mond in gaan.

Ik weet niet of ik dit wilde maar ik weigerde ook niet en voelde nu hoe zijn tong om de mijne draaide.

Ik weet nog hoe mijn sigaret uit mijn hand viel en zijn handen nu mijn hoofd vastpakte.

We stopte niet en eigenlijk wilde ik ook niet stoppen, ik voelde vlinders in mijn buik en gek genoeg hield ik hem nu ook vast.

Ik vond het fijn het kussen en genoot enorm tot hij mijn hand vastpakte en ermee omlaag ging totdat ik het gladde stof van zijn broekje voelde en nu ook de bobbel die voorheen er zo doorheen drukte nu in mijn hand voelde.

Ik vond dit spannend en met mijn hand nog steeds vastgehouden moest ik erover wrijven.

Ik wist niet meer wat ik moest denken totdat ik zijn hand nu opeens over mijn ding voelde wrijven. Ik kon mezelf al te goed en wist dat ik meteen een stijve zou krijgen wat ook gebeurde.

Wim had alle macht over mij en kon er ook niets tegen doen toen hij mijn broek open maakte. Zijn handen waren groot net als de bobbel die nu enorm door zijn broekje drukte.

Zijn hand sloot heel gemakkelijk om mijn stijve piemel heen waarop hij opeens zei, mag ik je een verjaardagskadootje geven.

Ik denk uit nieuwsgierigheid knikte ik ja en hij mij opeens aan mijn hand mee trok richting zijn poort. Hij opende deze waarop ik hem volgde en hij de poort achter mij sloot.

Bij het tuinhuisje bleven we staan en zag nu dat niemand ons kon zien.

Het was inmiddels donker geworden en weer kuste hij mij en voelde ik zijn handen overal waarop mijn broek en onderbroek omlaag werd getrokken.

Net op het moment dat hij mij stopte met kussen ging hij omlaag en werd mijn fantasie echt. Ik werd gepijpt voor het eerst en Wim maakte alleen maar kreunende geluiden. Ik wist niet wat ik moest denken maar wist wel dat ik dit lekker vond want na twee minuten voelde ik dat ik ging klaarkomen. Nee ik wilde niet dat dit stopte maar kon er niets aan doen. Toen ik dacht dat hij zou stoppen bleef Wim mij pijpen en dacht ik alleen maar aan mijn sperma wat hij zou zeggen... wat hij zou doen.

Ik kwam klaar en net dat ik iets wilde terugtrekken voelde ik een vinger langzaam bij mij naar binnengaan. Dit was wat ik lekker vond...Wim stopte niet en voelde mijn sperma in zijn mond lopen.

Ik voelde hoe zijn dikke vinger in en uit mijn achterwerk ging. Mijn hele lichaam maakte schokkende bewegingen en dit bleef voor nog een minuut doorgaan totdat Wim mij hardhandig omdraaide en mij naar voren duwde. Wim zat nog geknield en wist ik niet wat hij wilde totdat ik iets zachts over mijn kontgaatje voelde gaan. Zijn mond zat tussen mijn billen en voelde ik hoe nat het daar beneden werd.

Dit was het lekkerste gevoel ooit dacht ik op dat moment.

Voor minuten bleef hij doorgaan totdat hij opeens opstond en ik zijn tong in mijn nek voelde glijden.

Ik hou van kleine geile jongetjes zoals jij en op dat moment voelde ik een harde iets tegen mijn gaatje duwen.

Ik wist dat dit nu zijn piemel was. Moest ik weigeren en stoppen en gewoon naar huis gaan, maar mijn enige gedachten was... Mijn moeders vibrator, de deo roller.. De tientallen kaarsen wat ik wegwerkte in mijn gaatje en nu... nu was er geen terugkeer meer...

Ik voelde hem heel langzaam naar binnenschuiven en gek genoeg deed het niet eens pijn.

Althans dat was even de gedachte want al snel schoof zijn ding er helemaal in.

Waarschijnlijk trok ik gekke bekken en een pijnlijk gezicht maar ik wilde niet dat hij stopte.

Het enige wat ik dacht was, ik neuk nu echt...

Voor minuten lang werd ik geneukt en hoorde ik Wim alleen maar geile dingen zeggen totdat hij opeens zijn ding eruit haalde en mij omdraaide en tevens omlaag drukte.

Eigenlijk wist ik wat hij wilde maar was ik toch verast.

Nog meer verast van zijn gevaarte wat mijn mond in ging. Nauwelijks kon ik mijn mond eromheen duwen maar met geweld stootte Wim door.

Weer kreunde hij en nu voelde ik opeens een flinke scheut op de achterkant van mijn tong, gevolgd door een grotere. Ik kreeg sperma in mijn mond en dacht er eerlijk gezegd niet over na om te slikken ja of nee.

Ik deed het gewoon en waarvan ik altijd gedacht had dat het vies zou zijn dronk ik het gewoon weg. Ik genoot van zijn piemel in mond. Ook al begonnen mijn kaken nu pijn te doen. Ik dacht er over na hoe deze grote piemel bij mij naar binnen kon. Ik had wel iets pijn maar wist dat ik het weer zo zou doen.

Wim trok mij omhoog en kuste mij weer... Ik moet nu echt gaan zei hij maar als je morgen zin hebt mag je bij mij langskomen. Niets wilde ik liever en beiden liepen we zijn poort uit.

Na een afscheidskus en een aai over mijn broek rende hij weg.

Ik rookte nog een sigaret en ging terug naar binnen. Niemand was het opgevallen dat ik weg was en zei ik tegen mijn moeder dat ik naar boven ging.

Die avond pakte ik weer de deo roller en deze verdween makkelijker in mij dan ooit tevoren.

Tegelijkertijd trok ik mezelf af en kwam die avond weer klaar.

De volgende ochtend was het al enorm warm en wist ik eigenlijk niet hoe ik naar Wim toe moest gaan.

Na het douchen moest ik eerst beneden mee helpen opruimen en toen was het al 13:00.

Via het gangpad achter liep ik naar Wim zijn poort en twijfelde even. Toch opende ik de poort en zag Wim naakt op een bedje liggen met zijn ogen dicht. Hij keek op en glimlachte waarop ik de poort achter mij sloot. Ik liep met lood in mijn slippers richting Wim en zag nu voor het eerst zijn piemel. Ik schrok van de grootte en dit terwijl hij daar maar slap hing.

Hey fluisterde hij.. Waarop ik hoi zei en Wim meteen een gebaar maakte om stil te zijn. Hij trok zijn linkerbeen op en klopte op het bedje zodat ik kon zitten. Ik ging zijwaarts zitten maar hierop legde hij zijn opgetrokken linkerbeen nu op mijn schoot. Ik zat vast tussen zijn benen en gek genoeg kon ik mijn ogen niet van zijn piemel afhouden. Hier zitten mijn ogen grapte hij weer... En moesten we beide zacht lachen.

Lekker geslapen vroeg hij mij waarop ik ja knikte.

Even was het weer stil totdat hij zijn piemel vastpakte en hiermee naar mij wees. Heb je deze gemist vroeg hij zacht. Ik antwoordde niet maar mijn glimlach en staren naar zijn piemel zei reeds genoeg.

Neem hem maar zei Wim. Ik twijfelde wat ik zelf wilde doen maar blijkbaar zei het kleine stemmetje in mijn hoofd ..pijpen... Nu dat hij zacht en slap was kon hij makkelijk in mijn mond maar dit was van korte duur. In mijn hand en mond groeide hij weer uit naar dat kolossale gevaarte van gisterenavond. Ik deed wat ik lekker vond en bleef dit doen. De tijd stond stil en het enige wat ik hoorde was het zachte gekreun van Wim. Of het nou minuten waren of een kwartier was ik weet het niet meer tot ik zijn sperma weer voelde in mijn mond. Ook nu weer had ik moeite om zoveel in een keer weg te slikken maar ik wilde het graag.

Ik stopte niet met pijpen want ik wilde dit voor altijd blijven doen. Wim trok mij omhoog op het bedje en kuste mij wild en kleedde mij tegelijkertijd uit wat vrij makkelijk was. Een korte bermuda met een t-shirt en slippers. Ik lag tussen zijn benen en voelde hoe hij zijn benen optrok en mijn piemel tegen zijn gaatje drukte. Voordat ik een beweging echt kon maken gleed mijn eikel al meteen eens stuk naar binnen en was ik verast... Hij keek mij lachend aan en zei zacht, glijmiddel...

Ik neukte nu voor het eerst, ik neukte goed en ik voelde mij de baas... Ik neukte en neukte en niet langer dan denkelijk 5 minuten kwam ik al klaar...

Ik wilde meer en kreeg dit ook... Die middag werd er alleen maar geneukt en gepijpt en kwam ik 4 keer klaar.

Tot het moment kwam en ik naar huis moest, hierop zei Wim. Ik heb je dit geleerd nu moet je je eigen weg gaan en ervaring opdoen met jongens.

Ik begreep het wel maar wilde eigenlijk alleen met Wim seksen.

Weken en maanden gingen voorbij en gebeurde er niets totdat ik online een christelijke gay vriendengroep leerde kennen van mijn leeftijd. Eerst vond ik het vreemd we spraken af in de kerk maar ontdekte dat ze vrij hecht waren maar dan als echte vrienden.

Weken gingen voorbij totdat ik kuste met Marc, alleen ik had al een beetje ervaring en stond hij er versteld van hoe ik vrijwillig hem voor het eerst pijpte en zijn sperma wegslikte. Hij vond dit zo geweldig dat ik dat de komende dagen steeds vaker deed. Hij vertelde dit aan Simon en al snel kwam Simon bij mij thuis langs als een “ gewone vriend “ zonder dat Marc dit wist. Simon was 16 en ook ik wist wat Simon wilde en dat kreeg hij, maar ook Simon pijpte en zo werkte we elkaar af. Al snel kreeg ik een naam en werkte ik zo onze hele vriendengroep van 7 jongens af. Soms deed ik twee tegelijkertijd en vond dit zelfs geil totdat Mike mij eigenlijk een beetje claimde. Mike neukte mij tenminste en nog steeds trouwens echter weet Mike niet dat ik achter zijn rug om nog steeds de meeste jongens zie en dan wil ik niets anders dan hun sperma in mijn twee gaatjes. 

Gelezen: 6057 x Gestemt: 17 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 03-01-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
WILLIAMIII

Lekker zo'n eerste keer