Het slipje van Suzan

Fred loopt door de tuin naar de schuur, hij moet weer naar school maar heeft er geen zin in. Hij denkt eraan om gewoon te spijbelen, meestal is er in het winkelcentrum wel iets te beleven wat interessanter is dan de school. Hij pakt zijn fiets uit de schuur, als hij de deur dicht wil doen valt zijn blik op een stukje kleding wat net onder een doos ligt geschoven. Zijn nieuwsgierigheid is te groot om nu gewoon weg te gaan, hij gaat terug de schuur in en trekt het stukje stof onder de doos uit. Gelijk ziet hij dat het een slipje is, aan de maat te zien vermoed hij dat het van zijn zusje is. Het slipje heeft hij al vaker in de wasmand zien liggen, er zit een vlek in die nog nat is. Heel voorzichtig ruikt Fred aan het slipje, hij kan niet vertellen wat voor vlek het is. Glimlachend verstopt hij het slipje op een andere plek en gaat dan naar school, al lang zoekt hij een mogelijkheid om zijn zus naakt te zien en misschien wel meer met haar te kunnen doen. Fred is bijna zeventien en zijn zusje wordt volgende week vijftien, zij heeft al een heel mooi vrouwelijk lichaam. Haar borsten hebben een vorm waar alle mannen naar kijken, de maat weet Fred niet. Suzan is vrij groot voor haar leeftijd, een beetje gezet wat haar vormen alleen maar ten goede komt. De dag gaat gelukkig heel snel voorbij, voor het eerst sinds lange tijd heeft hij het naar zijn zin op school. Fluitend fiets hij terug naar huis, zijn zus komt vandaag een uur later thuis. Zijn moeder werkt op deze dag en van zijn vader heeft hij helemaal geen last want die is pas rond een uur of zeven thuis. In de schuur zet hij zijn fiets tegen de muur en pakt het slipje van zijn zusje. Glimlachend loopt hij het huis binnen, met een glas drinken gaat hij naar zijn kamer. Snel maakt Fred zijn huiswerk, een poosje later hoort hij het hek open gaan. Fred staat op en kijkt naar buiten, zijn zusje zet haar fiets in de schuur en trekt de deur een stuk dicht. Normaal doet zij dat nooit, het duurt een poosje voor zij de schuur uit komt. Aan de uitdrukking op haar gezicht kan Fred zien dat zij een beetje geschrokken is. Met een goed gevoel gaat hij weer bij zijn buro zitten om zijn huiswerk af te maken. Een aantal minuten later hoort hij zijn zus de trap op komen, normaal komt zij dan gelijk bij hem de kamer binnen. Nu gaat zij naar haar eigen kamer, heel even wacht Fred en loopt dan snel naar de kamer van Suzan. Zonder te kloppen doet hij de deur open, wat hij hoopte te zien is het geval. Zijn zus heeft haar lange broek op het bed liggen en schuift een slipje langs haar benen omhoog. Met een stamelende ‘sorry’ blijft Fred even kijken en gaat dan terug naar zijn eigen kamer. Het goede gevoel heeft een heel aparte wending gekregen, misschien heeft hij nu een manier gevonden om haar zover te krijgen dat zij dingen zal doen voor hem.

Een paar minuten later komt Suzan zijn kamer in gelopen, zij laat zich op zijn bed zakken. Het gezicht van Suzan straalt verdriet en angst uit, Fred draait zich naar zijn zus en kijkt haar genietend aan. “Wat is er zusje? Je kijkt zo sip.” “Ik ben bang dat ik vanavond op mijn donder ga krijgen van mama.” “Wat heb jij uitgevreten dan?” “De laatste tijd ga ik vaak zonder slipje naar school, de meiden uit mijn klas doen dat ook. Ik heb het nog niet gedurfd om dan alleen een rokje aan te trekken, een paar dagen geleden betrapte mama mij. Zij heeft gezegd dat ik zulke dingen niet meer mag doen anders zou ik straf krijgen. Vanmorgen heb ik mijn slipje in de schuur verstopt, toen ik dat bij terugkomst wilde pakken was het slipje weg. Het is een heel mooi slipje wat ik van mama heb gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben nu bang dat zij het slipje heeft gevonden, ik weet niet wat ik nu moet doen. Heb jij niet een idee Fred? Ik heb er bijna alles voor over om het niet aan mama te hoeven te vertellen.” Fred denkt snel na, hij heeft zijn zusje klem zitten. Er groeit een plan in zijn hoofd, voor het eerst zal hij zijn zusje zonder al teveel kleding gaan zien. “Ik zou jou best willen zien in een kort rokje zonder slipje eronder. Dat lijkt mij een heel opwindend gezicht.” Suzan kijkt haar broer strak aan, heel even denkt zij na. “Als jij ervoor zorgt dat mama het niet te weten komt doe ik alles voor jou.” “Begin dan maar met dat rokje, ik wil er een paar mooie foto’s van maken die ik ga bewaren als aandenken.” “Nee geen foto’s.” “Oké dan niet, zoek het dan zelf maar uit met mama.”

Fred draait zich naar zijn bureau en gaat verder met zijn huiswerk. Vanuit zijn ooghoek houdt hij Suzan in de gaten, met een kwaad gezicht staat zij op en verlaat zijn kamer. Een paar minuten later gaat de deur weer open, Suzan komt met een angstig gezicht de kamer weer in gelopen. Zij heeft een kort rokje aan met aan haar voeten een paar pumps met een hoge hak. Fred kijkt naar zijn zus en voelt zijn pik groeien, snel pakt hij zijn camera en maakt verschillende foto’s van Suzan. Het lijkt of zij er ineens niet meer mee zit, de ene na de andere pose neemt Suzan aan. Iedere keer toont zij haar broer een blik onder haar rokje, de bult in zijn spijkerbroek wordt steeds groter. Dan laat Suzan zich op het bed vallen en tilt haar benen op en zet haar voeten op het bed. Fred kijkt nu recht tegen haar kut aan, Suzan kijkt hem strak aan en streelt met haar tong langs haar lippen. “Mag ik nu foto’s van jou maken? Ik zie dat je een stijve hebt en die wil ik graag zien.” “Jij mag foto’s van mij maken als jij er voor zorgt dat ik klaarkom. Ik heb op internet gezien dat je dat op verschillende manieren kunt doen, jij mag kiezen op welke manier.” “Wil jij mij neuken broer!?” “Ik wil jou al heel lang neuken mooie zus, ik vind jou er heel lekker uitzien.” “Trek je broek maar uit, en geef mij de camera.” Zonder er verder over na te denken geeft Fred de camera aan zijn zus. Als hij rechtop staat maakt hij zijn broek los en schuift hem samen met zijn boxer van zijn billen. Zijn forse paal springt de vrijheid tegemoet. Suzan kijkt er met grote ogen naar en vergeet om foto’s te maken. Met gespreide benen laat zij zich achterover op het bed vallen, haar ogen kijken uitdagend naar Fred. “Volgens mij durf jij mij niet te neuken broertje, ik ben er helemaal klaar voor. Mijn kut is zeiknat en jouw paal lekt al net zo hard zie ik. Kom vent neuk mij als je durft, nu mag het, duurt het te lang dan gebeurt het nooit meer.”

Fred twijfelt even, hij kijkt naar de glinsterende kut van zijn zus. Langzaam loopt hij naar haar toe en gaat tussen haar benen liggen, met een rustige beweging schuift hij zijn staal harde paal tussen de lipjes van Suzan. Er gaat een hevige sensatie door zijn lichaam als hij zijn pik tot aan zijn ballen in haar schuift. Suzan kreunt zachtjes in zijn oor, met haar tong streelt zij langs zijn oor en fluistert zachtjes in zijn oor. “Ooooo broer hier droom ik al lang van, ik wilde jou voelen in mij. Het is heerlijk, neuk je geile zus met stevige stoten, ik wil je zaad in mij voelen spuiten. Ooooojaaaa en dan moet jij mij likken, ik wil klaarkomen op die tong van jou. Ooooo neuk mij broer. Neem mij zoals je wilt…doe het mmmmm.”
Fred kan zich niet langer inhouden en stoot zijn harde paal hard in zijn zus, heel even laat hij hem zitten om hem dan langzaam terug te trekken. Met een harde stoot ramt hij zijn paal weer tot aan zijn ballen in de natte kut van Suzan. Bij iedere stoot kreunt Suzan hard. Fred laat zich helemaal gaan en neukt zijn zus steeds sneller en harder. Hier heeft hij altijd van gedroomd en nu gebeurd het Hij wil zijn kokende zaad in haar spuiten voor zij zich gaat bedenken. Suzan heeft zich achterover op het bed laten vallen en komt Fred bij iedere stoot tegemoet met haar onderlichaam. Aan de ongecontroleerde stoten van Fred voelt zij dat hij klaar gaat komen, snel wrijft zij met haar vingers hard over haar klit. Fred spuit zijn zaad met een harde kreun diep in haar en gelijk komt zijzelf ook tot een orgasme. Heel even blijven zij liggen, langzaam voelt zij de pik van haar broer uit zich glijden. Met stralende ogen kijkt Suzan naar Fred en duwt dan zijn hoofd naar beneden, heel even twijfelt hij maar drukt dan zijn mond op de kut van Suzan. Met langzame bewegingen streelt hij de lipjes van haar, bij iedere lik vindt hij het lekkerder worden. Het duurt niet zo heel lang voor Suzan huilend tot een tweede orgasme komt. Fred kijkt naar haar en voelt een onbedwingbare passie in zich op komen. Suzan staat op en verlaat glimlachend de kamer, even later staat zij onder de douche. Eindelijk is haar plan gelukt, vanaf de eerste keer dat zij Fred naakt zag staan, onder de douche, wilde zij die mooie paal in zich voelen. Niet voor de passie of uit liefde, gewoon voor de lust. Na deze ene keer zal zij het niet meer laten gebeuren, dit was een eenmalige keer. Het slipje heeft zijn werk gedaan, het zal snel wel in de wasmand liggen.

Gelezen: 4967 x Gestemt: 16 x Cijfer: 8 schrijver: Onbekend Datum: 07-05-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet

Meer Incest verhalen
Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter 2 Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter 1 Het geile kutje van mijn zusje scheren Onze dochter haar kontje Ongehoorzame dochter Het Altaargenootschap Vastgebonden De notarisdochter Karin-2 Marokkaanse slet verkracht door familie Moeder verleidt zoon Betrapt met mijn favoriete dildo door mijn zoon Dildo kopen voor mijn zus Mijn zoon met zijn lange lul Ik neuk mijn moeder met carnaval Haar tuintje is weer gesnoeid en besproeid! Mijn pik in de kut van mijn zus Zonsopkomst Mama stond onderaan de trap Hoe ik met mijn zus speelde Gefeliciteerd met je verjaardag Mams! Ik wilde altijd al mijn zus neuken Ik heb seks met mijn moeder Zomervakantie met mijn zus Pap zou jij je dochter durven neuken Toen Mijn Zoon Ging Studeren Belevenissen van een puber Alleen thuis met mijn broertje Stiekem met mijn zusje van 18 geneukt Jong zwanger van mijn broer Standje 69 met moeder Knakworst in dochter Mijn Moeder Mijn zus is zwanger Zusje wil niet trekken Avond op stap met mijn zoon Mijn broer komt seks tekort Ik neuk mijn moeder in haar kont Het kerkdorp 2 Het kerkdorp 1 - moeder en zoon Moeder stopt haar zoon toe in bed Mijn moeder betrapt, of werd ik betrapt? Mijn vader heeft me ontmaagd Papa heeft een ochtendstijve Ruiken tussen de billen van mijn zuster In het donker Sex in het openbaar met zus Strippoker met mijn broer Verslaafd geraakt aan mijn zoon Bart Mijn zusje van 19 heeft mij afgetrokken Het slipje van Suzan Halfbloedje geneukt door vader Verleid door mijn zoon Ontmaagding van zijn geile dochter Isis weddenschap met haar vader Betrapt door mijn zusje In de sauna met mijn dochter Eerste keer met mama