Barbara verwend door lesbo's

Ik ben Barbara en ben op zich geen lesbienne, maar val ook wel een beetje op vrouwen. Je zou mij bi kunnen noemen, hoewel ik het liefst met mannen naar bed ga, maar soms gebeurt het gewoon dat ik bij een vrouw in bed terecht kom. En dat is op zich helemaal niet erg en soms is het zelfs zo dast het ineens een verrassing wordt, omdat er dan iemand bij ons in bed kruipt. En dat is dus wat er de laatste keer gebeurde. Tijdens het uitgaan werd ik door een leuk meisje verleid. Ik had zin in een meisje, helemaal als ze er zo lekker als haar uitzagen. Lange zwarte haren, mooie strakke benen en lekkere billen, ferme boezem en voor de rest ook een genot om naar te kijken.

Ze deed erg veel moeite en uiteindelijk was het zo ver gekomen dat ze mij mee naar haar huis wist te nemen. Maar ik wilde niet direct weg, ik had nog een lekker drankje en die wilde ik rustig en genietend tot mij nemen. Ze leek erg veel haast te hebben om weg te gaan en dus was ik dan ook wel weer zo om maar met haar mee te gaan en sloeg ik dus het drankje achterover en liep met haar mee. We namen een taxi en reden naar haar huis toe. Ze betaalde de taxi voor ons, wat ik wel heel attent vond. Ondertussen was ze al aan het appen geweest, ik had geen idee waarom maar had ergens een gevoel dat het met haar en mij te maken had. Maar ik liet het los en zou gewoon gaan genieten. Dat hoopte ik tenminste en dat was gelukkig ook zo.

We gingen naar binnen, namen daar nog een wijntje samen en toen uiteindelijk begon ze mij te zoenen. Heel zacht. Teder maar wel lekker genoeg om mij op te winden. Haar handen gingen door mijn haren en ik speelde met haar zwarte haren, die in et licht van de lamp leken te schijnen. Prachtig was dat haar, echt ongelooflijk. In ieder geval, onze handen gleden over elkaars lichamen heen en zo bestudeerden we elkaars curves en rondingen, puur op de tast. Het werd steeds een stukje wilder, een beetje gekker. Uiteindelijk verdween de kleding van mijn lijf en zij trok ook haar kleding uit. Ik genoot van het uitzicht. Haar perfecte strakke lichaam was gewoon om op te vreten en ik wilde niets liever dan met haar spelen. Ik wilde haar pakken en haar helemaal leeg gaan likken, maar ze hield me tegen en zei dat het mijn tijd was om verwend te worden.

Ik moest op de grond gaan liggen. Ze had een heel erg zachte vloerbedekking en daar lag ik zalig op. Zodra ik daar lag, gaf ze een soort signaal met haar hand en kwam er een andere vrouw naar binnen. Dat had ik eigenlijk al verwacht, omdat ze die papjes aan het sturen was. Maar goed, ik vond het niet erg, ik was wel toe aan een lekkere dame erbij. Haar vriendin had hetzelfde soort lichaam, maar dan was ze roodharig en dat maakte haar al meteen heel erg geil. De beide geile meiden begonnen mijn lichaam te zoenen. Ze begonnen in mijn nek en werkten zo hun weg naar beneden toe. Ieder aan een kant zoenden ze en ze likten aan mijn tepels en speelden er een beetje mee, alvorens langzaam naar mijn buik toe te gaan, wat voor mij niet alleen een gevoelige plek is, maar ook een erogene zone, hoewel ik niet eens weet of dat officieel een erogene zone is.

In ieder geval likte en zoenden ze daar zalig, totdat ze mijn benen van elkaar drukten en heel voorzichtig met mijn poesje gingen spelen. Ze streelden mij daar en begonnen met hun vingers over mijn gezwollen schaamlippen te glijden en ze likten aan mijn klitje, terwijl ze elkaar ook nog aan het zoenen waren. Uiteindelijk begonnen ze mij te vingeren. Twee vingers van iedere dame werden in mijn kutje geschoven. Ik werd door vier vingers onder handen genomen en ze gingen meteen over mijn g spot glijden. Die stimuleerden ze dusdanig dat ik kronkelend van genot over hen heen ging squirten. Ik kwam haast niet meer bij, want direct daarna zorgden ze ervoor dat ik nogmaals spoot. Deze keer kwam er nog meer uit en schoot het echt alle kanten op, terwijl ze hard over mijn kutje aan het wrijven waren, zodat het veel intenser eruit zag en ook aanvoelde.

Ik had het haast niet meer en wilde nu mijn echte orgasme wel eens voelen. En dat zou ik ook krijgen. De vrouwen waren al een half uur tot drie kwartier mij aan het laten squirten en ik was als was in hun handen. Maar daar kwam dan mijn echte orgasme aan en het ging op positieve wijze door merg en been, ik had geen controle meer over mijn lichaam en kwam op die likkende tongen, zoenende en zuigende lippen en bewegende vingers klaar. Ik lag nog heerlijk na te genieten, terwijl de twee mij nog een beetje aan het bespelen waren. Ik denk dat ik je niet hoef te zeggen dat we het nog meerdere keren hebben gedaan, of wel? Want er kwamen speeltjes en van alles aan te pas en ik denk dat die vloerbedekking daarna in ieder geval aan vervanging toe was, want het geil droop en schoot er aan alle kanten uit.

Gelezen: 4623 x Gestemt: 15 x Cijfer: 7 lengte: kort schrijver: pixel Datum: 06-06-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Eric

heel fijn verhaal, mooie opgebouwd en de dames waren zo te lezen echt fantastisch, lekker toch?

pixel dank je