Trio van Spanje

Dit verhaal gaat over mijn vakantie op Mallorca afgelopen jaar. Ik was daar samen met 2 vriendinnen (allemaal 19 jaar) Alle drie zijn we eigenlijk hetero

Met z'n drieën stonden we in onze lingerie voor de spiegel. Ons klaarmaken voor een avondje uit. Het viel me op dat Eva eigenlijk erg grote borsten had. Een beetje afgeleid ging ik door met mijn make-up. Susanne liep achter mij langs om haar borstel te pakken en gaf me daarbij een speelse tik op mijn billen. Ik schrok, maar tegelijkertijd maakte het ook iets in mij los. We keken elkaar aan en ik schrok van mijn gedachte. Eigenlijk was ik best benieuwd naar hoe het zou zijn om seks te hebben met een meisje. Met z'n drieën praatten we veel over seks, maar het onderwerp lesbische seks kwam nooit aan bod.

Ik en Susanne liepen tegelijkertijd naar de slaapkamer om de outfit voor vanavond uit te zoeken. Terwijl ik in mijn koffer zocht naar mijn jurkje bestudeerde ik haar lichaam. Een paar mooie borsten, cup c, een paar mooie stevige ronde billen. Terwijl ik naar haar lichaam staarde keek Susanne op. Ze keek me aan en ik deed iets wat ik normaal nooit zou durven. Ik liep naar haar toe en gaf haar een kus op haar mond. Ze keek me heel even aan en daarna begonnen we te zoenen. 1 hand legde ik op haar borst en zij reageerde door mijn bh uit te trekken. Hevig zoenend belandden we op het bed. Ik was zo ontzettend geil! Ze kneedde in mijn borsten en begon heerlijk te zuigen aan mijn tepels. Ik kreunde zachtjes. Heel langzaam duwde ze mij naar achter en ze vroeg me of ik dit echt wel wilde. Ik knikte ja en langzaam trok ze mijn string naar beneden.

Susanne trok mijn benen uit elkaar en begon heerlijk te beffen. Nog nooit was ik gebeft door een vrouw, maar wat was dit lekker. Heel langzaam ging haar tong over mijn clitoris heen en ik begon te kreunen. Ze ging steeds iets sneller en keek mij steeds ondeugend aan. Haar tong ging in en uit mijn inmiddels natte kutje. Ze zoog aan mijn clitoris.

Ondertussen was ook Eva de kamer binnen komen lopen. Ik zag dat ze schrok, maar al snel kwam ze op bed en begon de anus van Suzanne te likken. Suzanne begon te kreunen. Terwijl haar anus gelikt werd, wreef Eva over haar clitoris. Speels stopte ze telkens een vinger in haar kletsnatte kutje. Suzanne werd steeds geiler en begon ook mij steeds sneller te likken. Ze stopte een vinger in mijn kutje en begon te vingeren terwijl ze mijn clitoris bleef likken. Ik begon steeds harder te kreunen. Hevig kwam ik klaar. Ik ging overeind zitten en Susanne en ik zoende.

Eva kwam ook overeind en kwam bovenop mijn gezicht zitten. Heel langzaam begon ik haar kutje te likken. Terwijl ze zachtjes kreunde stopte Suzanne weer twee vingers in mijn kutje. Langzaam begon ze te vingeren en zoog ze aan Eva's tepels. Ik stopte mijn tong snel in en uit Eva's kutje en ze werd gek van opwinding. Ze begon langzaam te rijden over mijn gezicht. Ze schoof naar beneden en kwam met haar kutje op die van mij liggen. Langzaam bewoog ze op en neer terwijl haar anus werd verwend door Suzanne. Eva en ik zoende hevig en ik zoog aan haar tepels.

Suzanne kwam boven op mij liggen met haar kutje naar mijn gezicht, Ik begon haar heerlijk te vingeren en te likken terwijl Eva heerlijk zoende met Suzanne. Suzanne ging hevig op en neer met haar kontje over mijn tong. Ze kreunde. Ik stopte mijn vinger zo diep mogelijk in haar kutje. Ze kreunde steeds haar. Ze kwam met een hoop gekreun klaar.

Suzanne liep naar haar toilettas. Ik had al een vermoeden wat ze ging doen. Ze haalde er een grote roze flexibele dildo en een vibrator uit. Deze heeft ze altijd in haar toilettas. Ze stopte hem in haar mond en heerlijk geil pijpte ze de dildo. Ik lag met mijn benen wij op bed. Eva kwam tussen mijn benen liggen met haar kutje op die van mij. Heel langzaam stopte Suzanne de dildo in Eva's kutje. Eva kreunde. De andere helft stopte ze in mijn kutje. Eva begon op en neer te bewegen. Samen neukte we de dildo. Ik voelde de dildo diep in mijn kutje gaan. Ik kon niet stoppen met kreunen. Eva ging op en neer alsof haar leven ervan af hing. Ik kneep in haar billen en duwde haar nog meer. Suzanne haar de dildo uit Eva en likte hem heerlijk af. Ze stopte hem langzaam weer terug. Eva en ik zoende terwijl Eva hevig op en neer ging. Haar tempo versnelde en ik merkte dat het niet lang meer zou duren voordat we beiden zouden klaarkomen. Samen kwamen we klaar.

Suzanne haalde de dildo uit ons en Eva en ik likte hem samen af. Eva ging liggen met haar benen wijd. Ik begon haar kutje te likken terwijl Suzanne haar lekker begon te vingeren. Suzanne pakte de vibrator. Ik hield Eva's benen uit elkaar terwijl Suzanne de vibrator op Eva's kutje zette. Eva begon hevig te kreunen en bewoog veel op en neer. Ik vingerde haar. Ik stopte mijn vingers zo ver mogelijk in en uit haar natte kutje. Schokkend en kreunend kwam ze weer klaar.

Gelezen: 2778 x Gestemt: 12 x Cijfer: 6 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 12-02-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet