Asiye en suraya

Inleiding

Dit verhaal maakt deel uit van de reeks "Tienerhoertjes", om te weten wat er vooraf ging moet je het laatste deel daarvan lezen. Ik vond het echter een goed idee om eens een verhaal te schrijven meer vanuit het standpunt van één van de meisjes. Daarom ga ik misschien een reeks wijden aan deze twee meiden en vertellen over al hun avonturen, al dan niet met elkaar...

Deel 1: Het begin

Met een diepe kreun en een laatste harde stoot van de jongen werd Asiye voor de eerste keer in haar jonge leven volgespoten. De kerel haalde zijn pik uit haar kut en sloeg ermee op haar kontje. Ze voelde hoe zijn sperma uit haar gleuf langs haar benen liep. "En, was het wat?" hoorde ze een andere stem zeggen. "Ja," zei de jongen die haar net had ontmaagd, "best een lekkere teef!" De twee jongens lachten. "Wacht," zei de andere, "dan ga ik haar ook neuken." Ze hoorde het geritsel van een broeksriem en een rits die openging. Ze gaf een kort gilletje toen ze, enkele tellen later, voelde hoe een dikke pik zich toegang verschafte tot haar vaginakanaal. Deze jongen had een dikkere en langere pik dan de vorige en zijn paal gleed traag maar zeker helemaal in haar. Hij wachtte enkele seconden toen hij er helemaal inzat en begon dan te stoten. Zijn ballen kletsten stevig tegen haar tienerkut aan. De kerel wist verdorie goed wat hij deed en neukte een tijdje hard door. "Inderdaad niet slecht," zei hij en ze voelde hoe hij zich in haar begon leeg te spuiten. Hij trok zich terug, gaf haar enkele klapjes op haar billen en kneep nog even hard in haar kleine tieten. "Ga je maar snel even douchen," zei hij, "en kom dan bij mij terug." Versuft stond ze op en keek om zich heen. Ze moest even zoeken alvorens ze wist waar de douches ergens waren. Met haar kut nog druipend van het zaad begaf ze zich naar de wasruimtes. Om zich heen zag ze verscheidene andere meisjes naakt rond lopen. Ze zette de douche aan en stapte onder de warme waterstraal. Ik ga aan de pil moeten gaan, dacht ze verschrikt bij zichzelf toen ze het zaad uit haar kut waste. Hier had Suraya niets van gezegd en ze had gedacht dat er wel met condooms ging geneukt worden. Maar hier werd er, zo goed als altijd, recht in de tienerkut gepompt, dat zou ze nog wel vaker ondervinden.

Toen ze klaar was met douchen ging ze, nog steeds naakt, terug naar de zaal. Ze keek even verbaasd, rond en zag overal meisjes op de grond liggen. Deze werden in verschillende standjes geneukt en rond elk meisje stonden er meerdere jongens te wachten. Ze zag de twee jongens die haar geneukt hadden, Maarten en Mark, druk rondlopen om foto's en filmpjes te nemen van de gebeurtenissen. Het gekerm en gekreun van de tienerhoertjes vulde de ruimte. Mark merkte haar op en kwam naar haar toe. Hij gaf haar een briefje van 100 euro. Verbaasd keek ze naar het geld en nam het haastig aan. "Ben je al aan de pil?" vroeg hij. "Nee, nee," zei ze schuchter. "Dat moet eerst gebeuren, alvorens je kan beginnen," zei hij. "Maar aangezien je vandaag toch al bent volgespoten, kan je misschien nu al enkele klanten doen," ging hij verder, "als je wilt natuurlijk." Ze dacht even na en knikte. "Ja is goed," zei ze stilletjes. "Ga maar liggen dan," zei hij en wees naar een plek op de grond. Ze ging onrustig en gespannen op haar rug op de mat liggen. "Doe je benen wel wat open," zei hij, "en spreid je kut!" Ze was zo'n taalgebruik zeker niet gewend en wist niet goed wat ze moest doen. Toen hij zag dat ze aarzelde, ging hij op de grond zitten en nam haar handjes vast. "Zo!" zei hij en legde haar handen op haar spleetje. Ze trok haar kutlipjes opzij en opende haar gleuf. "Mooi zo!" zei hij tevreden. Ze bleef zo enkele minuten liggen alvorens er drie jongens bij haar kwamen staan.

De eerste jongen zei niets en kwam onmiddellijk tussen haar benen zitten. Ze keek even angstig naar hem en zag hoe hij zijn lul stijf trok. Hij duwde haar benen in haar nek en plaatste zijn paal klaar. Zijn staaf gleed in haar kut en ze kon een kreet niet onderdrukken. Het was nog een jonge kerel die haar neukte, niet veel ouder dan ze zelf was en ging maar wat stuntelig te werk. Het was niet zoals Mark, die veel beter wist wat hij deed. Maar dat maakte niet echt veel uit, zeker voor de jongen niet. Die was er enkel op uit haar te neuken en vol te spuiten. En dan deed hij dan ook snel. Hij kreunde eventjes, spoot zijn sperma en ging zwijgend weer weg, plaats makend voor de tweede jongen die stond te wachten. Ze schrikte toen ze de tweede jongen zag en besefte dat ze hem kende. "Hé Asiye," begroette hij haar. "Tim! Wat doe jij hier?" vroeg ze, verbaasd om haar klasgenoot te zien. "Ja, wat denk je?" zei hij lachend, "neuken natuurlijk!" Ze moest ook lachen om zijn uitspraak, wat zou hij hier anders komen doen. Hij gaf haar een kus op de mond, kneep even in haar tepels en stak zijn pik in haar spleet. "Mmm, lekkere kut heb je hoor!" zei hij tevreden en bewoog zijn penis stevig in en uit haar Turkse kut. Hij was duidelijk meer ervaren dan de vorige kerel en pompte hard en diep. Ze betrapte zich erop dat ze genoot van wat hij deed en vond het spijtig dat ook hij redelijk snel al klaar kwam. Vijf à zes dikke stralen sperma spoten uit zijn eikel en zorgden voor een stevige lading zaad in haar kutje. "Bedankt!" zei ze toen hij zich terug trok. "Met plezier!" antwoordde hij en gaf haar nog een kusje op haar tepels. Het was tijd voor de derde jongen, een jonge twintiger met een mooie harde pik. Ze keek vol bewondering naar zijn glimmende eikel terwijl de kerel zich klaar maakte. Hij had overduidelijk de meeste ervaring van de drie jongens en zijn pik raakte plekken waar de andere niet waren geweest. Toen hij met haar klaar was, was haar kut helemaal beurs geneukt en tot barstenstoe met zaad gevuld. Op de mat onder haar lag een grote natte vlek van al het sperma dat niet in haar kut was blijven zitten.

Ze lag nog uit te hijgen toen Mark opnieuw bij haar kwam staan. Moeizaam kwam ze overeind om het geld aan te nemen dat hij haar aanbood. Ze kreeg nog eens 100 euro toegestopt per klant die ze had afgewerkt. Zo veel geld had ze nog nooit samen gezien. "Als je eenmaal goed en wel aan de pil bent," zei Mark, "kom je terug wanneer je wilt." Ze knikte en stopte het geld in haar zak. Haar kutje lekte nog wat zaad in haar slipje terwijl ze zich terug aankleedde. Ze verliet versuft en verdwaasd het gebouw. Eenmaal buitengekomen stapte ze op haar fiets en reed, met haar hoofd in de wolken, naar haar vriendin Suraya. Het mooie Indische meisje was tevreden dat haar boezemvriendin ook deel zou uitmaken van het groepje hoertjes. Trots toonde Asiye het geld dat ze op zo'n korte tijd had verdiend. "Kan je eens een nieuw mooi lingeriesetje mee kopen," zei Suraya knipoogend naar haar vriendinnetje. Beide meisjes lieten zich giechelend op het bed vallen en lagen een tijdje stilletjes naast elkaar. Asiye doorbrak als eerste de stilte. "Mijn kutje doet wel wat pijn," jammerde ze. "Het is helemaal gezwollen, die laatste kerel is er stevig op in gegaan." Ze was er best wel wat trots op. Suraya wuifde haar geklaag echter weg. "Wacht maar tot de mannen van de bikerclub eens bij je passeren. Dat ga je pas stuk geneukt thuis komen!" zei ze stoer. Suraya had zich het taalgebruik van de kerels al snel eigen gemaakt en Asiye keek vol bewondering naar het mooie grietje dat naast haar op het bed lag. "Ik heb trouwens je hulp nodig," zei Asiye. "Ik ben nog niet aan de pil!" Suraya schrok rechtop en keek verbaasd naar het Turkse meisje. "Maar, ze hebben je toch volgespoten vandaag?" vroeg ze. "Jaja," stamelde Asiye, "vijf keer zelfs". Suraya stond op en ging naar de badkamer, ze rommelde wat in één van de kasten en kwam met een doosje pilletjes terug. "Neem snel een noodpil dan, en morgen gaan we samen naar de dokter voor het voorschrift." Ze nam de pil en was gelukkig dat ze zo'n goede vriendin had waar ze kon op rekenen. Dit kon ze nooit aan haar ouders vertellen.

"Moet je straks nog dienst doen?" vroeg Asiye. Suraya knikte. "Ik heb vernomen dat Linus komt om mij te neuken," zei ze met een lachje. "Die jongen uit de andere klas waar je al zo lang verliefd op bent?" vroeg Asiye. "Ja!" riep ze uitbundig. "Vorige keer had hij Mijke geneukt en ze had gezegd dat hij het echt geweldig deed!" Suraya zat echt vol verrassingen, dacht Asiye bij zichzelf. Ze wist echt niet van haar boezemvriendin dat ze zo'n geile snol was. En ook van zichzelf was ze verbaasd. Dat ze zich zo gemakkelijk had laten overhalen en dat ze er, op bepaalde momenten, ook echt van genoten had. "Ik heb hem horen zeggen dat hij mij mooi vond, en dat ik de volgende was die hij ging komen neuken," ging ze verder. "Volgens Mijke heeft hij een harde pik!" Ze raakte echt niet uitgepraat over de jongen. Beide meisjes giechelden wat af terwijl ze over de jongens praatten. "Weet je wie mij geneukt heeft vandaag?" vroeg Asiye. Het andere meisje schudde haar hoofd. "Tim!" riep ze opgewonden. "Nee? Tim uit onze klas?" vroeg Suraya. "De schuchtere verlegen Tim?" Ze geloofde haar oren niet. "Ja, diezelfde Tim," zei ze. "Was het wat?" vroeg Suraya nieuwsgierig. "Ik moet zeggen dat hij best een grote lading geproduceerd heeft, ja!" antwoordde ze met een glimlach. Suraya had haar hand in haar broek gestoken en betastte zichzelf. "Pfoe, wat ben ik al geil geworden, zeg," zei ze terwijl ze haar broek losmaakte en haar slipje naar beneden schoof. Asiye keek naar het kutje van haar vriendin. Ze had, net al zijzelf, een donker spleetje met een dun streepje schaamhaar. Het Indische meisje wreef over haar gleufje en stak er een vinger in. Haar kut was reeds goed nat en maakte soppende geluidjes terwijl ze er haar vingers in bewoog. Met grote ogen keek Asiye toe hoe haar vriendin zichzelf lag te bevredigen. "Mag ik het jouwe ook eens zien?" vroeg Suraya. Asiye stroopte haar broek naar beneden en bemerkte dat er een enorme vlek in haar slipje was. Er was nog wat zaad uitgedrupt. "Wow!" riep Suraya, "ze hebben je precies wel goed volgespoten!" Ze lachte en trok Asiye's slipje naar beneden. Haar lipjes waren nog rood en gezwollen van de neukpartijen en ze rook nog hevig naar sperma. Alvorens Asiye iets kon zeggen werd ze op het bed geduwd en had Suraya plaats genomen tussen haar benen. Ze begon het gevoelige, pijnlijke kutje teder te likken. Asiye wist niet wat haar overkwam, maar het gevoel van haar vriendin die rustig haar gebruikte kutje likte, was hemels. Suraya's tong verkende elke plooi van haar vriendin's kutje. Ze knabbelde zachtjes aan de lipjes en haar klitje, ze likte zelfs wat van het opgedroogde zaad op. Asiye kreunde en steunde en duwde het hoofdje van haar vriendin steviger tegen haar kutje aan. Schokkend kwam ze klaar en Suraya likte gulzig al het vocht op dat de strakke kut van haar vriendin had geproduceerd. Glimlachend keek ze naar Asiye. "Nu jij bij mij!"...

Deel 2 misschien...

Gelezen: 2186 x Gestemt: 6 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 22-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet