Karin

Als ik bij de supermarkt kom en daar Karin achter de kassa aantref is het altijd weer gezellig.

Karin lijkt heel stil en verlegen, maar er is altijd ruimte voor een grapje en een lieve blik van haar. Soms dacht ik wel eens als ….. Maar die gedachte liet ik altijd weer snel varen. Wat haalde ik me in mijn hoofd, Karin is een jaar of 18, 19 en best een leuke meid, die zit echt niet te wachten op een gescheiden man van 42 met twee kinderen. Maar voor mij bleef het een feest als ik haar bij de kassa trof.

Het is Zondagmiddag als ik samen met mijn kinderen buiten ‘de buurt aan het onveilig maken ben’ zoals wij dat noemen. We zijn op het grasveld aan het voetballen en we hebben met dekens een hut gebouwd onder het klimrek. Dan zie ik ineens Karin op haar scooter aankomen. Buiten de winkel om heb ik haar nog maar zelden gezien en ik ben aangenaam verrast met wat ik zie. Ze is zomers gekleed met een witte overgooier en legging. Ze stopt en zegt vriendelijk gedag. Direct is mijn zoon daar want die vind haar scooter wel héél erg leuk. Wil je een rondje mee vraagt Karin spontaan? Ze heeft het type scooter waarvoor geen helm nodig is en al snel zit mijn zoon achterop en weg zijn ze. Als ze terug komen wil mijn dochter natuurlijk ook wel een keer. Karin vindt het allemaal best en als ze weer terug zijn doet ze vrolijk mee met alles wat de kinderen doen. Ook ik vind het heel gezellig zo met iemand erbij waarmee je tenminste ook nog een goed gesprek kunt voeren.

De tijd vliegt voorbij en voor ik het weet is het tijd dat de kinderen wat te eten krijgen. Hun moeder komt ze al snel weer halen. Ik stel voor om maar even snel wat pannenkoeken te bakken voor de kinderen. Zelf eet ik later wel wat. De kinderen zijn gelijk dol en trekken Karin mee en roepen wil jij ook pannenkoeken? Karin is meteen voor en neemt ze beide mee op haar scooter en zet die in de tuin. Het eten is een vrolijk feest en Karin en ik eten voor de vorm nog een pannenkoekje mee. Alles lijkt heel gewoon, een leuke jonge meid die leuk met mijn kinderen omgaat en verder niets bijzonders.

Maar soms is daar een blik van haar of buigt ze voorover en gunt mij een blik in haar overgooier. Ik weet inmiddels dat ze geen BH draagt en een paar mooie borsten heeft, een c cup schat ik. Heeft ze nu echt niets in de gaten als ze bukt om het speelgoed op te pakken? En staat ze dan expres met haar kont naar me toe? Onder het eten schud ik nog maar eens mijn hoofd, Wim je begint echt een beetje gek te worden. Wat haal ik mezelf nou in mijn kop? Natuurlijk zit deze meid jou niet uit te dagen, die meiden zijn gewoon wat vrijer tegenwoordig.

De pannenkoeken zijn nog maar net op als mijn ex de kinderen komt ophalen. Mijn kinderen nemen afscheid van Karin alsof ze afscheid nemen van een vriendinnetje en vragen of zij de volgende keer weer komt. Ja hoor dat lijkt me heel gezellig is het antwoord van Karin. En daar ben ik heel blij mee, deze leuke meid mag van mij elke dag wel komen. Ik sta nog bij de deur om ze uit te zwaaien als Karin het huis weer inloopt. Even de tafel afruimen zegt ze.

Als ik weer binnen kom staat Karin bij het aanrecht met haar rug naar me toe en ik hoor een kreet van o nee! Ze draait zich om en ik zie dat haar hele voorkant onder de chocolademelk zit. Hoe dit kon gebeuren is me een raadsel, maar het uitzicht wat het oplevert is heerlijk. Haar borsten lijken door haar dunne kleding heen te prikken, de tepels staan stijf vooruit.

Alles plakt tegen haar lijf. Even weet ik mezelf geen houding te geven. Eigenlijk wil ik gelijk roepen trek uit die natte zooi. Maar ik ben ook weer bang dat zij dit verkeerd zal uitleggen en denken dat deze man het op haar voorzien heeft. Dat ís eigenlijk ook zo maar ik wil dat niet laten blijken, bang dat zij dan gelijk zal weggaan.

Een paar seconden kijken we elkaar aan. De blik in haar ogen is er een die iets uitstraalt van geiligheid en uitdaging. Terwijl ik alle reserves laat varen stap ik op haar toe. Die moet snel in de was mompel ik en pak haar overgooier aan de onderzijde vast. Ja stamelt zij en doet spontaan haar armen in de lucht zodat ik haar kan ontkleden. Met haar overgooier uit zie ik duidelijk de chocolademelk over haar borstjes lopen. Karin kijkt naar beneden. Het zit overal merkt ze op. Zelfs haar legging vertoont vlekken van de chocomel.

Zal ik dit eerst maar schoonmaken vraag ik terwijl ik naar haar borsten kijk. Zonder het antwoord af te wachten gaat mijn mond naar haar tepel. Als ik die voorzichtig met mijn mond beroer weet ik nog even niet wat haar reactie zal zijn. Maar gelijk hoor ik hhhmmmm, das lekker !! Meer aanmoediging heb ik niet nodig. Ik begin haar helemaal af te likken en sabbel uitgebreid op haar stijve tepels. Na een minuut of twee til ik haar op. Met mijn handen onder haar billen neem ik haar mee naar de tafel. Ze is vederlicht en het kost me geen enkele moeite om haar net voor de tafel neer te zetten. In één beweging trek ik haar legging en string naar beneden. Meteen plaatst zij haar naakte billen op tafel en biedt mij zo de mogelijkheid de legging en string geheel uit te doen, samen met haar schoentjes.

Ik pak haar enkels en druk deze omhoog waardoor zij gedwongen wordt achterover te gaan liggen, plat op tafel. Langzaam ga ik nu met mijn tong over haar benen. Ik wil genieten van het moois wat hier voor me openligt en ga dan ook zo langzaam mogelijk verder. De drang om me gelijk aan haar te vergrijpen weet ik binnen te houden met de gedachten dat dit zometeen op het menu staat. Ik wil deze meid gek van verlangen maken en daarmee voor straks mijn genot garanderen. Uiteindelijk bereik ik haar liefdesgrotje en begin dat te verwennen. Met mijn tong sabbel ik op haar klitje dat eigenwijs stijf staat alsof het een mini pik is. Dit wordt goed ontvangen want al snel begint ze te kreunen en even later komt ze schokkend klaar. Ze smaakt heerlijk en ik wil hier nog wel even van genieten en ga dus door met haar te verwennen. Ook haar prachtige strakke kontje neem ik mee. Ik zoen haar billen en laat mijn tong langs haar sterretje gaan. Heel voorzichtig druk ik mijn tong een beetje naar binnen. Ook dit valt in goede aarde. Lekker hoor ik haar kreunen.

Nog een paar keer weet ik haar naar een hoogtepunt te likken en met mijn vingers te verwennen. Als ze na een orgasme bijna slap op tafel ligt til ik haar op en draag haar naar de bank. Daar leg ik haar neer, ze is nog half verdoofd lijkt het. Ondertussen kleed ik mezelf uit. Als ze dat ziet draait ze haar benen naar me toe, opent ze wijd en kreunt ooo ja neem me.

Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en ik laat me op mijn knieën zakken tussen haar benen. Terwijl ik haar aankijk weet mijn paal zelf zijn weg te vinden. Zonder enige hulp glijdt hij langzaam naar binnen. Als ik er half in zit kijkt ze verschrikt naar beneden. Ooo er is nog meer kreunt ze verbaast uit, je bent echt groot!! (nou valt dat best mee, het is maar wat je gewend bent)

Dit belooft nog een hete avond te worden.

Gelezen: 3389 x Gestemt: 15 x Cijfer: 8 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 29-06-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
admin

Klopt, lijkt meer op een tiener verhaal

Eric

reeds hieronder gegeven

Eric

ik zie niet goed wat er incest aan is, verkeerde verhalengroep? wel goed opgeschreven, fijn om te lezen.