Mijn buurmeisje

Het begon allemaal erg onschuldig. Mijn vrouw en ik hebben altijd al een hele goeie band gehad met onze buren; elke week spraken we wel 2 tot 3 keer af om samen te komen voor een wijntje of biertje. Zo ook de dochter van onze buren. Tania was haar naam, een echt knap ding van 17. Ik ben een man, ok, dus zal ik niet ontkennen dat ze er super lekker voorkomt. Voor haar leeftijd is ze al mooi voorzien van alles, een lekker lijfje, met grote, lekkere tieten. Natuurlijk heb ik al eens geloerd. Als ze weer eens in de tuin ligt, in d'r strakke bikini, dat mooie lijf laten bruinen, dan kijk ik wel eens uit mijn raam. Dat heeft perfect zicht op de tuin. Soms ligt ze met haar tieten bloot en dan sta ik daar met een stijve te loeren. Aftrekken is niet zo m'n ding, behalve eergister, dan trok ik me keihard af op der lekkere lijf. Anders ga ik naar m'n vrouw en neuk ik haar lekker , met als fantasie dat Tania ligt te genieten.

M'n vrouw moest eens weten.

Gisteren waren we uitgenodigd bij onze lieve buren voor een glaasje en een knabbeltje. Ook Tania was weer van de partij, misschien beeld ik het me in, maar ze kijkt me aan met der mooie ogen, en ik voel hoe de geilheid eruit stroomt. Ook van mijn kant krijg ik het moeilijk. Ze gaat even naar boven , ik kan afkoelen, niet vergeten, mijn vrouw zit naast me. Wanneer ze terug naar beneden komt, krijg ik het zowat. Ze heeft helemaal iets anders aangetrokken, iets ongelofelijks geil in mijn ogen. Een superstrak rokje, met een mini topje die der borsten extra accentueren. Ik kan zien dat ze geen ondergoed draagt. Direct voel ik mijn lul keihard worden. Dit doet ze expres, dat kan niet anders. Der tepels priemen door haar topje. Ook zij staat zo geil als boter. Komaan Jos, dit kan je niet maken, het is je buurmeisje van 17.. Maar god, wat ziet ze er geil uit, ik wil ze neuken. Ik wil je neuken Tania, nu. Dat wil ik liefst van al uitschreeuwen. "ik ga wat hapjes maken in de keuken, kan iemand me effe helpen?" vraagt ze bijna ontdeugend. Nog voor haar ouders of mijn vrouw kunnen antwoorden, roep ik bijna IK! Samen wandelen we naar de keuken. Daar staan we wat onwennig te lachen en kan ik mijn ogen niet van haar afhouden, dat moet ze ook gemerkt hebben. "Geil dat je me zo staat aan te kijken, vind je het mooi wat ik voor je heb aangetrokken?" Oh mijn god, ze doet dit voor mij, ook zij wil me. "Heel mooi", stamel ik wat.

"Ik wil dat je me neukt Jos, nu meteen",

Die woorden bezorgen me in no time weer die stijve lul van daarnet. Zonder na te denken kus ik haar vol op de mond en begin haar lekker te tongen. Zij kust me volmondig terug. Ze haalt m'n lul uit mijn broek en zakt op haar knieën. Ze zet haar mond rond mijn eikel en begint er zachtjes aan te likken en te zuigen. Dan neemt ze hem volledig in haar mondje en begint me te pijpen. Dit is ZO lekker. Ik hou het bijna niet meer. Ik til haar op en zet haar op het kook eiland. Ik schuif alles opzij en kus haar weer. "Ik ga je neuken Tania" fluister ik hijgend. "Neem me nu". Met deze woorden zet ik mijn lul tegen haar druip natte kutje en steek hem er in 1 keer in. Tania kreunt van genot. "OH GOD wat is hij groot" en ze kreunt luid verder. Gelukkig is de keuken ver van het terras waar iedereen gezellig zat te drinken. Ik neuk haar keihard en man wat is dit lekker. Haar kutje is ongeloofelijk strak, ook al is ze geen maagd meer. Ik zie hoe mijn lul in en uit haar kutje gaat n bekijk haar prachtige lijf. Haar tieten bungelen op en neer op het ritme van mijn stoten. Dit is de lekkerste seks die ik ooit al gehad heb. Dit moet blijven duren. Ik haal mijn lul eventjes uit haar kut en draai haar om, nu ligt ze met haar prachtige volle kont naar mij. Weer schuif ik mijn lul diep in haar kutje en begin weer te stoten. Wat neuk ik deze tiener lekker. Dat maakt me ontzettend geil, het feit dat ik mijn tiener buurmeisje sta te neuken. Ik blijf stoten en zij blijft lekker kreunen en vraagt om meer.

Enkele tellen later kom ik zo lekker klaar in haar kutje, het druipt er uit. Ik haal mijn lul uit der kut en ze blijft hijgend liggen, terwijl het sap uit der lipjes vloeit. We kleedden ons samen aan, pakten de hapjes en gingen terug naar buiten, een beetje uitgewaaid. Niemand stelde vragen en maar goed ook. Daar kon ik me denk ik niet uitpraten, ik was helemaal van de kaart. Tot nu gluur ik nog altijd naar mijn prachtige buurmeisje, en als ze me knipoogt, steek ik even over om haar lekker te neuken. 

Gelezen: 5479 x Gestemt: 14 x Cijfer: 8 schrijver: Onbekend Datum: 29-04-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet