Onverwacht op de fiets

Ik ben Jan, een 16-jarige jongen woonachtig in zuid-Groningen.

Ik zit in Vwo 5 en moet dus nog elke dag naar school fietsen.

Aangezien dit een rit is van 10 kilometer heen en 10 kilometer terug door het nogal eentonige Groningse landschap, is het een tamelijk saaie bezigheid geworden. Daardoor heeft dit zich op den duur tot een dagelijkse bron van ergenis gevormd.

Zo ook dus de morgen waarop dit verhaal zich afspeelt.

Ik werd gewekt door het klokkengeluid dat de wekker op mijn iPhone maakte. Het was tijd om uit bed te gaan. Chagrijnig liep ik naar de badkamer, sprong onder de douche om er verfrist weer onder vandaan te komen. Als ontbijt nam ik cornflakes met wat yoghurt. Nadat ik klaar was met eten, was het tijd om de tanden te poetsen, het haar te fatsoeneren en op de fiets te springen. Tot dan toe was het dus nog een gewone dag geweest, maar er zou iets gebeuren dat van deze schijnbaar normale dag een unieke zou maken.

Het gebeurde dat, toen ik ongeveer op tweederde van mijn fietstocht was, een hardlopene vrouw mij van ver naderde.

Ze was tussen de 35 en 40 jaar en zag er zeer strak uit voor haar leeftijd. Toen ik dichterbij kwam, gebeurde er iets dat mijn ogen aan haar vast deed kluisteren. Ze had namelijk een paar prachtig mooie borsten, die groot waren en dus bij elke stap heerlijk op en neer deinden. Een gevoel van geilheid overviel mij en mijn jongeheer begon in rap tempo te groeien.

Blijkbaar had zij dit ook door, want toen ik haar bijna passeerde zei ze: 'Kan je het zien?' Ik antwoordde brutaal: 'Jahoor en wat ik zie bevalt me zeer.' Toen stopte ze met lopen, waarna ik ook vaart minderde, en terwijl ze haar blik strak op mijn kruis gericht hield, zei ze terug: 'Dat is goed te zien, ja.' Enigszins beschaamd hield ik mijn hand voor mijn kruis, waarop zij geruststellend toevoegde: 'Je hoeft je niet te schamen, hoor. Ik vind het wel geil dat een jonge jongen zo hard van me wordt.' Ze keek vervolgens weer naar de overduidelijke bobbel in mijn broek en bewoog haar hand ernaartoe. Met het hart bonzend in de keel voelde ik hoe haar hand over mijn piemel wreef. Ze zei zwoel: 'Ik wil hem eigenlijk best wel beter zien.' 'Hhh...hier buiten?', stotterde ik van verbazing. 'Ja, hier in de bosjes. Door de begroeiing kan niemand je zien.', zei ze. Voordat ik kon reageren pakte ze mijn hand en nam me mee naar de begroeiing en hoewel ik er niet geheel van overtuigd was dat niemand ons zou kunnen zien, deed mijn geilheid, die inmiddels de overhand had genomen, mij mijn broek en onderbroek omlaag doen. Ze pakte hem beet, knikte goedkeurend en ging door haar kniën om mijn keiharde lul in haar mond te nemen. Heerlijk ging ze te werk. Ze wisselde korte en lange halen af en zoog af en toe op mijn ballen. Toen ik bijna kwam, waarschuwde ik haar en zij stopte met pijpen en kwam weer omhoog. Zwoel kuste ze me en al snel waren onze tongen zich in een vurig spel verwikkeld. Al zoenend ontdeed ik haar van haar kleren en streelde ik haar ontblote lichaam. Ik bewoog langzaam naar haar prachtige borsten en daar aangekomen begon ik ze te kneden en nam ik beide tepels afwisselend in mijn mond. Ze begon zachtjes te kreunen. Na nog even met haar borsten gespeeld te hebben, daalde ik al kussend verder af naar haar natte kutje. Ik begon eerst haar lipjes te strelen en daarna streelde ik haar clitoris, wat een luide kreun opleverde. Toen ik mijn tong over haar klitje liet gaan, duwde ze mijn gezicht hard tegen haar poesje. Toen stak ik een vinger in haar natte kutje. Dat ging zo eenvoudig dat ik besloot er nog een bij te doen. Toen hield ze het niet meer. Ze riep luid kreunend uit: 'Ah! Oh! Ik gaaa kooommmmmmeeen.' Nadat ze bijgekomen was van dit geweldige orgasme, zei ze zacht tegen me: 'Ik wil je in me voelen.' Dit liet ik me geen twee keer zeggen en ik stopte mijn keiharde lul in haar doorweekte grotje. Hard ramde ik heen en weer en steeds harder kreunde je en steeds sneller ramde ik en toen kwamen we bijna gelijktijdig klaar. Het was zoveel zaad dat het uit je kutje droop. Tot mijn schrik ontdekte ik dat de eerste les over 5 minuten zou beginnen. Snel trok ik mijn kleren aan en kuste de vrouw gedag. Ik kwam veel te laat en moest nablijven, maar toch was het een dag om nooit te vergeten.

Gelezen: 2872 x Gestemt: 7 x Cijfer: 7 lengte: kort schrijver: pixel Datum: 29-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet