Plopper


De bel gaat. Ik heb mijn huiswerk al af, dus gezeur van mijn moeder hoef ik niet te vrezen. Ik hoor dat moeder naar de deur loopt en opendoet. Ik hoor geroezemoes in de gang. Dan roept moeder naar boven."Tommy, kun je even beneden komen? Vlug, er is haast bij!"Shit, denk ik, net lekker bezig en dan dit weer. Ik loop snel naar beneden. Onze jonge buurvrouw staat met moeder te kletsen in de hal. Die buurvrouw, dat is nou juist de vrouw die de laatste tijd een voorname rol speelt in mijn fantasieën: volle heupen, smalle taille, grote borsten met een spannend gleufje ertussen. Nu heeft ze een korte rok aan en een laag uitgesneden bloesje, Mmmm, wat een tieten..."Hoi, buurvrouw". "Hoi Tom".Mijn moeder: "Buurvrouw heeft een probleem en ik denk dat jij haar wel kunt helpen. Ze heeft een verstopping in de keuken en het water uit haar gootsteen loopt niet weg. Kun jij kijken of je er snel iets aan kunt doen?""Oké, ik zal meteen wel even kijken". Snel lopen buurvrouw en ik naar haar huis en lopen haar keuken in. De bak staat inderdaad vol met vuil afwaswater en loopt niet meer door. Er zit zeker afval in de zwanenhals."Heb je een ontstopper?" Een wazige blik. "Ontstopper?""Ja, zo'n rubber zuignap aan een steel...""Oh, ik noem dat altijd een plopper, haha... ja die heb ik, maar dat heb ik al geprobeerd, maar het helpt niet.""Hm, dan moet ik de afvoer maar openschroeven. Heb je een emmer, om het water op te vangen, als ie gaat lopen?""Ik pak hem even."

Ik kijk haar na, als ze heupwiegend de keuken uitloopt. Tjonge, wat een billen heeft ze. Ik ga op mijn rug liggen, met mijn hoofd in het aanrechtkastje en kijk hoe ik die afvoer kan open maken. Het is heel simpel, gewoon wat ringen losdraaien. Buurvrouw komt de keuken weer in en ik zie nu alleen haar benen."Heb je die emmer?"Ze geeft me een emmer aan, die ik onder de afvoer zet. Ik schroef voorzichtig de ringen los en plotseling begint het vieze water te stromen."Als ik ja zeg, moet je de afvoerstop erin drukken, oké?""Ja, oke, ik heb hem, zeg het maar."Ze staat tussen mijn benen en ik kan, zonder dat zij het merkt, helemaal langs haar benen omhoog kijken, onder haar rokje zie ik haar slipje. Hier kan ik niet goed tegen, want ik voel mijn piemel omhoog komen. Shit."Ja, stop hem er maar in!"Ze lacht en drukt de stop in de afvoer. Dan knielt ze tussen mijn benen maar ze verliest haar evenwicht. Ze steunt zich af op mijn buik. Ik kan wel kreunen, haar hand zit net naast mijn stijve..."Oh, sorry, ik verloor...""Geeft niet... pak je dit maar aan". Ik geef haar de halfvolle emmer. Ze strekt haar benen, als ze weer gaat staan. Oh die benen..."Geef me die emmer nog even, er komt nog wat uit".

Ze zakt weer door haar knieën, wijdbeens over mijn benen heen... alsof ze me... nou ja... ze geeft me de emmer en ik laat het laatste restje er uit lopen. Ik geef haar de emmer terug en laat haar de vervuilde sifon zien: "kijk eens, deze zit vol met groentenafval"."Ik maak hem wel even schoon in de douche", zegt ze.Als ie schoon is, ga ik weer op mijn rug."Kijk, eigenlijk kun je dit zelf doen, het is heel simpel, gewoon deze ringen even losdraaien." Buurvrouw komt op haar hurken tussen mijn benen zitten. Ik kan in haar bloesje kijken, geen BH zo te zien. Ze zet haar handen naast mijn dijen en leunt voorover. Haar borsten komen heel dichtbij, ik kan ze bijna aanraken..."Oh ja ik zie het al, maar, haha, het is veel handiger als ik jou vraag om het te doen", grijnst ze."Ik doe het graag voor je, geen probleem hoor", zeg ik poeslief. Ik kom omhoog. En ik stoot mijn hoofd flink tegen de rand."Godsamme.. eeaaaaa""Oei, dat doet zeer!", zegt ze bezorgd.

Ik val terug en mijn been komt omhoog. Tussen haar benen, tegen haar kruis. Ze ontwijkt me niet. Drukt ze haar dijen even tegen mijn been? Ik kom onder het aanrecht vandaan en ga overeind zitten. Buurvrouw hurkt tegenover me."Gaat het een beetje?", zegt ze en streelt me lief en zachtjes over mijn voorhoofd."Ja hoor... het gaat alweer beter", grijns ik schaapachtig. Ik kan mijn ogen niet van haar borsten afhouden. En zij ziet het. Ze volgt mijn blik en ziet waarnaar ik kijk... en ik zie haar tepels stijf worden en priemen door de dunne stof."En?" zegt ze met een uitnodigende glimlach. Ik trek mijn stoute schoenen aan: "Mooi uitzicht", zeg ik. We staan op. "Ik maak de boel wel even schoon", zegt buurvrouw.

Ze laat heet water in de bak lopen en draait zich naar het aanrecht om de rommel door te spoelen. Die billen, die heupen... Buurvrouw keert haar hoofd om en kijkt me guitig en uitdagend aan. Ik denk niet verder na en leg mijn handen op haar heupen. Meteen reageert ze door haar kont tegen me aan te drukken. Ze lacht: "Hé Tom, wat doe je nu?" Maar haar woorden en haar bewegingen stemmen niet met elkaar overeen. Ik wrijf mijn buik tegen haar billen aan en zeg: "Ik heb zo’n zin om je aan te raken, buurvrouw... ik vind je kei-tof." Mijn handen willen meer en ze gaan vanzelf omhoog, ze glijden om haar heen, tasten naar haar borsten. "Hé Tom, wat doe j? Hé, niet doen..." Maar ze drukt haar billen nog steviger naar achteren tegen mijn kruis... Wel doen, bedoelt ze dus..."Buuf?" Ze kijkt vragend achterom. "Mag ik even knuffelen met je?”"Maar Tom, ik ben toch je buurvrouw!", zegt ze lachend. En dat betekent “Pak me maar”, of niet soms?

Mijn hand glijdt onder haar rokje, mijn zoekende vingers vinden schaamhaar, een vochtig spleetje! Met beide handen stroop ik dan haar slipje over haar vlezige heupen. Ik maak mijn eigen broek los en die zakt op mijn enkels. Mijn piemel is hard. Ik wrijf ermee tegen haar blote billen, het voelt lekker aan, tegen haar warme lijf. Ik hoor buurvrouw's ademhaling dieper en sneller worden. Ik trek haar bloesje omhoog. Ze steunt nu met haar beide handen op de rand van de aanrecht, en steekt haar kont nog verder naar me toe. "Hé Tom, wat ben je allemaal aan het doen? Dit kan toch niet? Hé, wat doe je nou?""Het is zo lekker om jou te knuffelen, buuf, je voelt zo lekker aan!""Nou vooruit dan maar, heel eventjes, Tom, als je er zo’n zin in hebt" Ik zoen haar in haar hals... het maakt haar nog histigere..."Mag ik mijn plopper even tussen jouw benen steken, buurvrouw?" Buurvrouw drukt nu haar billen nog steviger tegen me aan... Ik pak mijn piemel en steek hem tussen haar benen. Omdat ie zo hard is, drukt hij meteen omhoog, tegen haar kutje aan. Ik maak langzame bewegingen, langs haar schaamlippen... oh, wat is ze nat... nat genoeg om haar te neuken.

"Nou vooruit maar, Tommy, doe mijn zwanenhalsje ook maar even met die plopper van je..."Ik pak mijn pik in mijn rechterhand en geleid mijn eikel tussen haar kutlippen... ik voel waar ik moet wezen en duw dan met een grom mijn lul naar binnen. Buurvrouw kermt van verrukking. Mijn ballen kletsen tegen haar billen. Ik voel dat haar tepels keihard zijn. Ik knijp er in en merk dat haar adem stokt. Dan begin ik ritmisch te bewegen. Mijn handen zijn overal, in haar hals, op haar tieten, dan pak ik haar middel vast, om me af te kunnen zetten bij het stoten, en haar kutje lekker over mijn pik te stulpen. Buurvrouw geniet, dat is duidelijk door haar gekreun, en de manier waarop ze haar kutje terug stoot op mijn paal. Ineens stoot ze een gilletje uit: "Oooo wat lekker Tom, Oh ik kom! ik kom!, ja, jaaaa!" Mijn pik stoot diep in haar en ik voel haar kutje knijpen om mijn pik."Is het lekker, buurvrouw? Doe ik het goed?""Hmmm ooo Tom, jaaaaa, oh, ga door!"

Mijn lul wordt heerlijk gemasseerd door het kutspieren van de buurvrouw. Het genot stijgt op in me. Ik stoot in en uit, nog eens stoot ik diep in haar en zij moedigt me aan met haar gekreun."Oh buurvrouw, ik ga klaarkomen, moet ik terugtrekken?”"Oooo Tommy, doe maar... doe maar wat je het lekker vindt, alles is goed!""Dan spuit ik het lekker in je kutje, lekker buufje..."."Spuit maar, lieverd, toe maar!"Nog een paar heel diepe stoten, en dan ik kom klaar. Een, twee, drie dikke stralen sperma razen gloeiend door mijn lul en vinden hun doel diep in het geile neukholletje van mijn buurvrouw. Ik grom van genot als ik me in haar leegspuit. Mijn pik klopt en buurvrouw's heupen draaien lekker tegen me aan. Dan laat ik me voorover vallen, over de rug van buurvrouw, die voorover gebogen staat boven het aanrecht, hijgend en voldaan. Ik blijf nog even mijn paal in haar kutje. Ik wil er nog niet uit... Het voelt zo goddelijk. Maar ze draait zich om. Mijn pik floept eruit. Ze drukt haar blote borsten tegen me aan, pakt mijn pik beet en knijpt er nog een keertje lekker in, terwijl ze me vol op mijn mond zoent. Haar tong vecht met de mijne... Het is net neuken zo, met die twee tongen. We rapen onze kleren op en doen die weer aan."Dank je wel, Tom, voor je hulp... je bent erg... erg handig, veel handiger dan mijn man”, zegt de buurvrouw met een schuine blik op de gootsteen. Ik lach: "Ja, en ik heb mijn plopper altijd bij me..." We schieten allebei in de lach. We nemen afscheid met een laatste zoenpartij en ik ga terug naar huis. Als ik de kamer binnen kom, kijkt moeder me op een heel speciale manier aan. "Hé, Tom, je gulp staat open..." Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, rits ik hem dicht.
 

Gelezen: 4008 x Gestemt: 26 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Meester.T Datum: 03-07-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet