Primark

Om te beginnen zou ik me even voor stellen. Ik heet Bram, ben 23 en kom uit een klein dorpje.

Af en toe mag ik het busje van mij vader lenen om me te vervoeren. En omdat ik mijn kleren koop bij de Primark, doe ik dat ook met het busje. Om het gezellig te houden zette ik het deze keer op blablacar, zodat mensen met me mee kunnen rijden.

Al snel kreeg ik reactie van 3 vriendinnen, Marieke, Roos en Femke alle drie 17, die graag mee reden. Dus zo gezegd zo gedaan. Bij het oppikken veel me al snel op dat deze meiden en wel mochten wezen. Marieke had niet een heel bijzonder lichaam, dacht ik, maar een heel lief gezicht en ze zag eruit alsof ze nog nooit iets met mannen had gedaan.. Roos had een kont waar je u tegen zegt en Femke had de grootste borsten van het stel en zag er uit alsof ze al veel ervaring met mannen had.

Tijdens het rijden naar de stad was het al gezellig. Omdat deze 3 meiden gingen voor het shop till you drop en ik alleen, stelde ik voor elkaar op toe te voegen.

Bij de Pismark aangekomen waren de meiden haast niet tegen te houden. Ik ging naar de mannenafdeling om daar voor mezelf te kijken. Al snel had ik gevonden wat ik wilde hebben. 1 Broek, wat shirts en overhemden en wat onderbroeken. Omdat ik alleen was stuurde ik wat foto's van mij kleding. De meiden vonden het mooi, zeiden ze. Dus ik was snel klaar. De meiden waren nog lang niet klaar. Daarom ging ik ergens lekker koffie drinken. Tijdens de koffie zag ik een hoop kleren voorbij komen op de chat. Niet alles was even netjes als ik verwacht had.

De dames waren na de kledingafdeling naar de lingerie afdeling gegaan en waarschijnlijk vergeten dat ik de foto's ook kon zien. Eerst kwam een foto Femke, waarna Roos en later Marieke volgden. Ik zag de mooiste setjes voorbij komen en dat wond me enorm op. Ik kon mooi het verschil van lichaam zien. Na een poosje had ik pas de ballen om te reageren en advies te geven. Helaas kwamen er daarna geen foto's meer.

De eerste foto die ik weer kreeg was van de meiden voor de kassa. Dus ik ging terug naar de winkel en samen liepen we terug naar het busje. In het begin was de sfeer om te snijden. Gelukkig sloeg die in de auto weer een beetje om. Ondertussen was het bijna lunchtijd, dus ik wilde wel stoppen bij de Mac. De meiden eigenlijk niet want daar werden ze dik van, zeiden ze. Voor ik het wist zei ik: Dat is nergens voor nodig, jullie zien er allemaal lekker uit. Dit was het eerste wat over de pikante foto's werd gezegd en ik had het er uit gegooid, dus hadden we alle vier een rode kop. Met rode wangetjes besloten we toch maar te stoppen bij de Mac.

Tijdens het eten was het echt gezellig. Omdat de meiden heel veel gepast hadden maar ook veel tassen bij zich hadden, vroeg ik wat ze allemaal gekocht hadden. De meiden waren ook wel benieuwd wat ik had gekocht. Waarop Roos zei: 'thuis doen we altijd modeshow na het shoppen'. Marieke en Femke vonden dit een goed idee, ik ook maar hield me even stil. Helaas kwam als snel de conclusie dat het bij niemand thuis omdat bij iedereen wel iemand thuis was. Omdat moment bedacht ik me dat het busje geblindeerde ramen heeft en achter de bestuurder kan heel makkelijk dicht, zodat niemand naar binnen kijken. Toen ik dit voorstelde was het enthousiasme niet direct heel groot maar gebrek aan een beter alternatief hadden we weinig keuzes.

Ik kon amper wachten en werd al een beetje opgewonden. 5 minuten later waren alle menu's op en liepen we terug naar het busje. Nadat ik voor ons wat privacy had geregeld, kwamen de rode wangetjes weer terug. Dit was ook voor de meiden wel spannend. Ik deed net of ik het niet zag en deed zonder enige gêne mijn shirt uit en pakte daarna pas een nieuw shirt. Terwijl ik dat deed zag ik de ogen van de 3 over mijn bovenlichaam gaan. De meiden hadden al wel nieuwe kleding gepakt maar nog niet aan. En nadat ik complimenten kreeg voor het nieuwe shirt deed Femke als eerste haar shirt uit en ik ga haar grote borsten goed zitten, haar nieuwe shirt had een mooi decolleté. Marieke en Roos waren nog erg verlegen dus deed ik maar het tweede shirt. Roos durfde toen ook, helaas had zij nog een hemd aan, dus veel er nog niet veel te zien. Na Roos durfde Marieke eindelijk ook, op de had ik al gezien dat Marieke een mooi figuur had maar in het echt zag het er nog mooier uit. Als snel had ik geen shirt meer over, dus ging mijn broek maar showen en deed mijn broek uit. Hoewel ik al flink opgewonden was en dat moet te zien zijn geweest, leek het net of de meiden het niet gezien hadden. Ook bij hun waren de hempjes en shirt op, dus was het ook bij hun tijd voor broeken en rokken. Dit keer was het Marieke die zonder enige gêne haar broek uit deed en haar shirt, dus ze stond daar in een bhtje en een super geile string. Heel langzaam aan deed ze haar nieuwe jurk aan, mijn lul ontplofte bijna. Ondertussen stond ook Femke in haar string, deze was minder spannend dan die van Marieke. Nadat iedereen de nieuwe broek van Femke had bekeken was het tijd voor Roos. Roos deed haar broek uit en haar heerlijke billen kwamen te voorschijn in een lekkere boxer, waar ze nog beter uitkwamen. Nadat we bij iedereen de jurken, rokken en broeken bekeken hadden werd het een beetje stil en de spanning was om te snijden.

Ik wist dat ze lingerie hadden gepast, vroeg ik of ze ook iets gekocht hadden. Alle drie moesten ze verlegen liggen. Ik vertelde dat ik nieuwe onderbroeken had gekocht. Die wilde de meiden wel zien. Dus ik deed mijn broek uit waardoor de paal in mijn onderbroek vrij speel had. De meiden zagen het dit keer wel en moesten giechelen. Toen mijn onderbroek uit was, waren ze helemaal verbaast. Door mijn stijve zatten mijn nieuwe boxer niet heel mooi, maar dat gaf niet zoveel. Van de meiden moest ik in mijn boxer blijven zitten. In de tussentijd deden ze hun kleding uit. Bij Roos zag ik een natte plek in haar boxer. In de stringetje van Marieke en Femke kon ik het niet zien. Eerste kon ik hun bewonderen in hun oude lingerie. Waarop Marieke alles uit doet. Ze staat voor me helemaal naakt, mijn lul stijgend nog een paar keer, wat Marieke doet glimlachen. Haar nieuwe lingerie staat haar super goed. Omdat mijn nieuwe onderbroek bijna scheurt doe ik die nu toch maar uit. Ik zit dus met een enorm stijve lul tussen 3 meiden met in hun lingerie. Marieke vroeg: Vind je me zo aantrekkelijk? En zonder te wachten neemt ze mijn lul in haar mond en begint mij heerlijk af te zuigen. Roos en Femke staan gechoqueerd toe te kijken, waarop vraag wie ik kan helpen. Bijna direct trekt Femke haar string uit en duwt haar poes in mijn gezicht en ik begin haar te likken. Roos staat ondanks haar natte plek zielig toe te kijken, dus wenk haar na mij toe en begin haar te vingeren. Al snel komen zowel Femke als ik. Femke en Marieke wisselen van plek. Dus ik bef Marieke en Femke pijpt mij. In de tussentijd is Roos ook klaar gekomen. Femke vraagt daarna of Roos haar wilt beffen terwijl zij mij pijpt en Roos stemt toe. Roos is Femke dus aan het beffen, die mij pijpt. Terwijl ik Marieke weer bef. Dit idee en beeld is zo geil dat ik al snel weer kom, net als Marieke.

Terwijl we alle vier uit hijgen, gaat er een telefoon af. We schrikken allemaal omdat het al heel laat is. Helaas kan de modeshow niet meer af gemaakt worden omdat de meiden naar huis moesten. Het laatste stukje rijden, zei ik teleurgesteld dat ik nog niet alles had gezien. De meiden beloofde de foto's te sturen wanneer ze iets aan hadden.

Sindsdien krijg ik eens in de zoveel tijd een geile foto van Roos, Marieke of Femke. Winkelen was nog nooit zo leuk geweest.
 

Gelezen: 3911 x Gestemt: 14 x Cijfer: 7 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 12-02-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet