Voormij bewaart

Ik had mijn moeder beloofd om mijn zusje en een vriendinnetje van haar op te halen bij de disco, waar ze die avond geweest waren. Mijn zusje en haar vriendin waren allebei bijna 14 jaar. Daar aangekomen, stond ik even raar te kijken. Het was al donker, en tot mijn verbazing zag ik sneeuw op de grond liggen. Dit is wel heel plaatselijk, dacht ik.. Toen zag ik dat het uit de disco kwam, schuimparty dus. Na een tijdje wachten kwam mijn zusje naar buiten, met haar vriendin, Josine. Het schuim moet tot hun hoofd hebben gestaan, want ze waren tot op het haar nat. Ze begroetten me beiden, en ik vroeg ze hoe ze het hadden gehad. Ze hadden het allebei leuk gehad, maar ze waren ook blij dat het nu tijd was om naar huis te gaan, want ze hadden het onderhand wel gehad. Ik keek naar Jozine, en zag dat ze een wit shirt aan had, maar wel belangrijker, door het schuim was haar shirt gaan doorschijnen, en kon ik meer zien dan dat de bedoeling voor haar was. Voor haar leeftijd had ze erg mooie en grote borstens, en ik bewonderde haar al een tijd. Ik zei tegen haar dat ze er goed uitzag, maar wel zo, dat mijn zusje dit niet kon horen. Ze bedankte me, en liep met een blos op haar wangen verder. 
Thuis aangekomen, hoorde ik dat Jozine zou blijven logeren vannacht. Het was te laat voor haar om nog terug naar huis te rijden, volgens mijn ouders. Ik moest voor haar een slaapplaats klaarmaken, op de kamer van mijn zusje. Ik was net klaar, toen ze naar boven kwamen. Ik vroeg haar of ze geen andere kleren bij had, en dit ontkende ze. Ik zei haar dat ze wel een shirt van mij mocht lenen om in te slapen, en dit sloeg ze niet af. 
Ik liep naar mijn kamer, die een deur verder was, en Jozine liep achter mij aan. Ik deed mijn kast open, en liet haar zien wat er beschikbaar was. Ze pakte een blauw shirt, wat voor mij eigenlijk te groot was, en zei dat die wel goed was. Ze vouwde hem open, en toen kwam het 'mastercard' logo tevoorschijn, maar in plaats van 'mastercard' stond er op het shirt 'misterhard'. Hier moesten we allebei even om lachen. Ze bedankte me met een kus op mijn wang, en liep terug naar mijn zusje haar kamer. 
Ik kleedde me om, en ging in mijn boxer in bed liggen. Nog even ging ik wat lezen, en ik hoorde in de kamer naast mij nog wat gechiegel, maar dat stopte na een tijdje. 
Ik was van plan om te gaan slapen, en had mijn licht al uit gedaan. Toen hoorde ik mijn deur open gaan, en daar stond Jozine in mijn shirt. Ik lachte weer een beetje, om het shirt, maar realiseerde me toen ook hoe geil ze eruit zag in dat te grote shirt. Ze liep op me af, en zei: 'Je zusje ligt al te slapen. Ze is nogal moe van het feest. Ze heeft de hele tijd gedanst.' daarop vroeg ik haar of zij niet had meegedanst, en Jozine antwoordde: 'jawel, maar niet de hele tijd. Ik ben niet zo'n geweldige danser.' 'Volgens mij kun je heel goed dansen hoor' zei ik. Ze vroeg me waarom ik dat dacht, en ik antwoordde dat de meeste meisjes met een mooi lichaam uit zichzelf goed kunnen dansen. Hierop moest ze even lachen, en ze vroeg of ze bij me mocht komen liggen. Ik zei natuurlijk dat ik daar helemaal geen problemen mee had. Ze kwam in mijn bed liggen, en we praatten wat verder, ze vertelde me nog wat over het feest. 
Op een gegeven moment vroeg ze me of ik haar echt mooi vond. Ik antwoorde dat ze er perfect uitzag. Dit meende ik ook, normaal val ik op meisjes met blonde haren, maar Jozine had die niet. Ze had haar haren geverfd, en deze hadden een beetje een roodpaasige kleur, maar je zag goed dat haar haar voor het verfen bruin was geweest. Ze had mooie bruine ogen, die altijd heel onschuldig keken. 
Ze zei dat ze mij ook knap vond. Hierop vroeg ik haar of ze wel is ooit een vriendje gehad had. ze zei dat ze die wel had gehad. 'Wat heb je daar allemaal mee gedaan dan?' vroeg ik haar. 'Niet zo veel, ik heb met ze gezoend. Maar ik wou niet dat ze verder gingen.' zei ze. 
'Waarom niet dat?' vroeg ik haar. 'Omdat ik ze wel lief vond, maar ik wilde het voor iemand anders bewaren.' 'voor wie dan?' vroeg ik haar. 'Om eerlijk te zijn.. Wilde ik het voor jou bewaren.' 
Ik geloofde mijn oren niet! Blijkbaar vond ze mij minstens zo speciaal, als dat ik haar speciaal vond! Ik aaide haar door haar haar, en ze bracht haar hoofd dichter bij het mijne. We begonnen te zoenen. Ik merkte dat ze dit wel vaker had gedaan. Ze deed het erg goed. Ik aaide met mijn hand over haar lichaam. Van haar schouders tot haar dijen, die onder mijn shirt uit kwamen. Ik voelde hoe zacht haar huid was, en kon gewoon niet geloven dat ze zich volledig aan mij wou geven. We stopten met zoenen, en ze keek me diep aan. Ze zei dat ik erg lekker zoende, en dat ze de hele nacht wel door zou willen gaan. Ik beaamde dit, en ik liet mijn hand onder haar shirt naar haar borstjes gaan. Ze keek me nog steeds aan, en toen zei ze me 'Je mag alles met me doen wat je wilt.' 
Dit was voor mij het teken om haar borstjes vast te grijpen, en ze lekker te masseren. Ze begon wat zwaarder te ademen, en ik zag dat ze een hand onder de deken liet glijden, en die naar haar kutje leidde. Ze begon zichzelf te vingeren. Door dit alles voelde ik dat mijn pik stijf begon te worden, en dat voelde Jozine ook. Ze vroeg me wat er gebeurde, en ik vertelde haar dat dat door haar kwam. Ze keek raar op. Ze vroeg me wat ze moest doen. Ik zei haar dat ik het lekker zou vinden als ze hem vast zou pakken, en dan met haar hand op en neer zou gaan. Ik voelde haar hand onder mijn boxer door gaan, en ik voelde haar hand over mijn pik gaan.Ze sloot haar hand, en ik greep die hand vast. Ik liet hem op en neer gaan, en na een tijdje had Jozine volledig begrepen wat ze moest doen. 
Ondertussen liet ik mijn hand tussen haar benen glijden, en ik voelde hoe lekker warm het daar was. Ze voelde mijn hand tussen haar benen komen, en ze deed haar benen iets verder van elkaar. Nu kon ik goed bij haar kutje, en ik voelde hoe nat deze al was. Ik liet mijn hand even tussen haar schaamlipjes doorgaan, en liet wat geil van haar op mijn vingers komen. Ik liet mijn hand weer boven de dekens komen, en ik likte mijn vingers af. Ik proefde haar heerlijke geil, en ik vertelde haar dat het heerlijk smaakte. Ze zei dat ze zelf nog nooit haar geil had geproefd. Ik liet mijn hand weer onder de deken gaan, en ik ging weer met een paar vingers tussen haar lipjes. Mijn vingers waren weer nat van het geil, en ik leide mijn hand weer naar boven. Ik stopte en vinger in haar mond, en liet haar haar eigen geil proeven. 
Ze zei me dat ze het ook lekker vond smaken, en dat ze zichzelf dom vond dat ze het niet eerder had geproefd. Ondertussen was ze nog steeds mijn pik aan het trekken, en deze was ondertussen op volle grootte gekomen. Jozine deed haar werk zo goed, dat ik het niet lang zou uithouden, als ze door bleef gaan. Ik haald ehaar hand van mijn pik af. Ze keek me vragend aan, en ze vroeg: 'wat heb ik verkeerd gedaan?' Ik zei: 'Niets! Je doet het veel te goed, om eerlijk te zijn!' Hierom moest ze lachen. 
Toen vroeg ik haar, of ik nog is van haar geil mocht proeven. Natuurlijk mag dat, zei ze me. 
Ik sloeg de deken van ons af, en ik duwde een kussen in haar rug, zodat ze alles goed kon zien. Ik kroop naar beneden, en positioneerde me tussen haar benen. Ik liet mijn hoofd naar haar kutje gaan, en ik bekeek haar is goed. Want niet alleen voor haar was dit de eerste keer, dit was voor mij ook de eerste keer dat ik verder ging dat vingeren. Ik liet mijn tong tussen haar lipjes gaan, en ik proefde haar overheerlijke geil weer. Ze begon te kreunen, en liet haar handen op mijn hoofd rusten. 
Na een tijdje begon ze echter ook met haar honden mijn hoofd tegen haar kutje aan te duwen, en ik moest doorgaan met likken. 
Ik veolde dat haar lichaam begon te verkrampen, en het duurde dan ook niet lang voor ze klaar kwam. Ze duwde mijn heefd toen extra hard tegen haar poesje aan, en ik kon niets anders dat haar geil oplikken. 
Toen ze was bijgekomen keek ze me dankbaar aan, en ze vertrouwde me toe dat ze nog nooit zo lekker was klaargekomen. 
Ze vroeg of ze mij ook zo kon verwennen, en ik zei haar dat ze dan mijn pik in haar mondje moest nemen. Ze kroop al naar mijn pik toe, maar ik stond op, en ging naast het bed staan. 
Ik zei haar dat ze voor me moest gaan zitten. 
Toen ze hier mee bezig was, deed ik mijn boxer uit. Toen ze dat zag, deed ze spontaan ook haar shirt uit, en ik zag haar hele lichaam nu naakt voor me. Ik voelde mijn pik nog stijver worden, en ik kon mijn ogen niet van haar af houden. 
Ze ging weer voor me zitten, en ze vroeg me wat ze nu moest doen. Ik zei haar dat ze maar moest beginnen met kusjes geven op mijn pik. dit deed ze met alle plezier, en na een tijdje begon ze vanzelf aan mijn 16-jarige eikel te likken. Ze keek me ondertussen een paar keer aan, om te kijen hoe de uitwerking was. Dit maakte mij nog geiler, en ik voelde dat mijn pik nog wat groter werd. Zo groot had ik hem nog nooit gezien. 
Toen zei ik dat ze mijn pik in haar mond moest nemen, en er op moest zuigen. Dit deed ze, en hoe! 
Als ze het me niet zo eerlijk had verteld dat ze nog nooit verder was gegaan dan zoenen, had ik haar nooit geloofd! Het duurde dan ook niet lang voor ik het zaad voelde borrelen, en mijn pik uit haar mond trok. Ik begon te trekken, en het zaad vloog uit mijn eikel. De eerste straal was op haar borstjes. Ik richtte wat meer omhoog, en de tweede straal kwam recht in haar mond. Ik stoopte hem er weer in, en liet mijn zaad in haar mond terecht komen. Ze slikte het allemaal door. 
Toen ik bij was gekomen zei ze me dat mijn zaad heel lekker smaakte. We gingen weer terug in bed liggen, en vielen allebei gauw in slaap.. 
Mocht het zo zijn dat jullie het verhaal goed vonden, dan lees ik dat graag terug in de reacties. 
Wellicht schrijf ik aan de hand van de reacties een vervolg.Al vanaf dat ik ongeveer 15 jaar ben speel ik al met de gedachte om sex met mijn moeder te hebben. 
Op zich is dat niet zo vreemd denk ik, want op die leeftijd is iedere gezonde jongen van 15 met niks anders bezig dan met sex en toen ik 15 was, was mijn moeder 34, slank en had een paar flinke borsten, ik schat het op een flinke c-cup, maar wat me het meeste aan haar opwond, was dat ze hele grote tepels heeft en daar word ik altijd verschrikkelijk geil van. 
Mijn ouders zijn altijd heel makkelijk geweest wat bloot betreft, naaktstrand in de zomer, vakantie op nudistencampings enz enz. Nu hebben ze sinds een paar jaar een hele grote stacaravan gekocht op een nudistencamping, het is bijna een compleet woonhuis, grote slaapkamer, 2 logeerkamers, een grote douche, keuken en een grote woonkamer, en sinds mijn vader vorig jaar met vervroegd pensioen is gegaan op z'n 55-ste zijn ze er voor vast gaan wonen. 
Toen ik 15 jaar was zag ik dus regelmatig mijn moeder naakt en hoe vaker ik dat heerlijke naakte lichaam zag, hoe brutaler ik werd in mijn pogingen om mijn moeder uit te testen in hoever ik kon gaan. Ik begon met gluren vanaf de slaapkamer op de eerste verdieping als ze in de tuin naakt lag te zonnen en trok me dan altijd af terwijl ik naar haar keek, vooral als ze op haar rug lag en ik goed uitzicht had op haar heerlijke tieten met die grote dikke tepels die altijd flink vooruit stonden alsof ze altijd hard waren, en ik zo tussen haar benen kon kijken in haar toen nog flink behaarde kut. Later werd ik steeds brutaler, eerst gluren tot ik een keiharde lul had en dan naar beneden en in een tuinstoel tegenover haar gaan zitten en hopen dat ze mijn stijve lul zag in mijn zwembroek en misschien liet merken dat ze er geil van werd zodat ik verder kon gaan. Soms lag ze met haar ogen dicht te zonnen en zat ik nog geen 2 meter van haar vandaan te kijken naar die heerlijke tieten, tepels en behaarde spleet en haalde dan stiekem mn lul uit mn zwembroek en begon me af te trekken zonder dat ze het zag. Dit was altijd superspannend want als ze haar ogen open zou doen dan zag ze haar eigen zoon, nog geen 2 meter van haar vandaan ze eigen zien aftrekken terwijl ik op haar naakte lichaam zat te geilen. Op die manier kwam ik altijd supersnel en lekker klaar, want aan de ene kant hoopte ik dat ze haar ogen open zou doen en mij met m'n stijve lul in m'n hand zou zien zitten, aan de andere kant was ik als de dood dat ze me zag en de hel zou losbreken. Die spanning maakte het wel altijd super lekker. 
In ieder geval is het toen nooit verder gekomen dan gluren, af en toe langs een borst of tepel strijken bij het langslopen, en zo vaak mogelijk aan m'n moeder laten zien dat ik een stijve lul had, zoals met een stijve lul de douche uitlopen als ik wist dat ze op de overloop de was aan het ophangen was, of s-morgens als ik uit bed kwam tegenover haar gaan zitten met een keiharde lul die een stukje uit mn boxershort stak, maar jammer genoeg liet ze nooit merken dat ze wat zag. Kortom, ik werd ouder, kreeg een vriendin, kindjes enz. enz. en jarenlang heb ik niet meer aan mijn moeder gedacht op die manier, tot een tijdje geleden...... 3 jaar geleden ben ik gescheiden en sindsdien komen die gedachte dubbel terug. 
Zoals ik al zei zijn mijn ouders al hun leven lang fanatieke naturisten en zijn verleden jaar voor vast gaan wonen op een nudistencamping. Ik ben nu 31 jaar en mijn moeder is net 50 geworden maar ziet er nog steeds bijna net zo lekker uit als 15 jaar geleden, nog steeds slank, beetje stevige kont die niet meer superstrak is maar nog heerlijk om naar te kijken, maar vooral har borsten, die zijn nog groter dan vroeger, nog heel stevig ook al hangen ze een beetje door het gewicht en de leeftijd, maar dat vind ik juist een fantastisch geil gezicht, vooral als ze voorover gebukt staat en ze hangen naar beneden. Maar het mooiste is toch die verschrikkelijk lekkere tepels, die zijn echt super, je kunt ze vergelijken met de bovenkant van je duim, zeker 2, 5 cm lang en zo dik als je duim, wat ze ook aan hebt, ze prikken altijd door ieder bloesje of truitje heen en ik word daar altijd supergeil van. 
Nu mijn ouders daar dus permanent zijn gaan wonen ga ik een paar keer per jaar daar een weekje heen, soms in de zomer en soms in de winter maar ze lopen het hele jaar door gewoon naakt door het huis heen, dus als ik daar ben loop ik bijna de hele dag naar mn naakte moeder te staren. Als ze net uit bed komt, staat te koken, zit te lezen maakt niet uit, altijd zijn die heerlijke tieten en stevige kont vlak voor mijn neus, dus de hele dag liep ik met een keiharde lul rond. Nu ben ikzelf niet zo vrij als mijn ouders dus zelf loop ik bijna nooit naakt als ik daar ben, al was het maar om te verbergen dat ik de hele dag met een keiharde lul rondloop van de aanblik van mn eigen moeder, maar alle fantasieën over vroeger kwamen weer boven en de drang om mijn moeder eens goed te neuken werd iedere keer dat ik daar kwam sterker. Maar helaas liet mijn moeder nooit iets merken dat ze ook zulke gedachten had dus was het veels te riskant om er echt iets mee te doen. 
Tot een maand geleden... toen kreeg ik de kans van mijn leven. Mijn moeder belde op om te vragen of ik zin had om een weekje langs te komen, want mijn vader, die vroeger op de sleepvaart heeft gezeten, ging een week met een bevriende schipper mee op de binnenvaart en mijn moeder vond het wel gezellig als ik die week kwam logeren zodat ze niet alleen zat. Ik wist niet hoe snel ik alles moest regelen op mn werk om een week vrij te nemen, eindelijk de kans om een hele week alleen met mijn moeder te zijn die de hele dag naakt dor de caravan zou lopen. Alleen bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gebeuren werd ik al bloedgeil en talloze ideeën gingen door mijn hoofd over hoe ik mijn moeder zou kunnen verleiden. Uiteindelijk besloot ik maar gewoon om heen te gaan en kijken hoe alles zou lopen maar 1 ding stond voor mij vast: voor de week om was zou ik een serieuze poging wagen om mijn moeder te neuken, hoe gevaarlijk het misschien ook zou zijn, het risico van een verschrikkelijke ruzie moest ik nemen want dit zou de beste kans worden die ik ooit heb gehad. 
2 weken later was het zover, ik pakte mijn tas en stapte op de trein richting camping. Daar aangekomen stond mijn moeder klaar bij het station om mij op te halen. Ik was verschrikkelijk gespannen want ik wou het liefst meteen de eerste dag mn geluk testen want als dat goed uit zou pakken dan had ik een hele week om mijn dromen waar te maken. Ze zag er heerlijk uit, ze had een lange zomerjurk aan met een diepe decolletè en haar tepels staken weer duidelijk af door de stof, ik kreeg meteen een stijve lul en ging gauw in de auto zitten. 
Na een klein ritje kwamen we op de camping aan, het was lekker weer ong. 20 graden en het zou de hele week redelijk weer blijven dus het zag er goed uit voor me. Zodra we binnen waren, ging mijn moeder koffie zetten en wat voor haar heel normaal was, ze trok ook meteen haar kleren uit, dit klinkt misschien vreemd voor een buitenstaander maar voor een naturist is het de normaalste zaak van de wereld. Zelf trok ik ook mn kleren uit, maar haalde wel een korte broek uit mn tas en trok die aan want we zaten buiten op het terras en de kans was groot dat er allerlei kennissen een praatje kwamen maken en dan hoefde ik niet zo nodig in mn blote snikkel te zitten. Mijn moeder schoot in de lach dat ze dat zag en vroeg plagend of ik me soms schaamde voor iets wat helemaal niet nodig was want zelf schaamde ze zich ook nergens voor. Jij hoeft je ook nergens voor te schamen zei ik, je ziet er nog prachtig uit in je blootje daar zal menige vrouw hier van jou leeftijd nog flink jaloers op zijn denk ik, en beloofde dat ik later misschien ook alles zou uittrekken. Zoals ik al verwacht had werd het een gezellige middag buiten op het terras, kennissen die langskwamen, biertje erbij, koetjes en kalfjes, maar ik had het verschrikkelijk zwaar, de hele tijd liep mijn moeder met haar heerlijke dikke tieten voor mn neus langs en ik heb me die middag 2 keer teruggetrokken op de wc om me af te trekken want ik zat de hele tijd met een keiharde lul en dan voel je je niet echt gemakkelijk met die mensen om je heen. 
Het werd later en iedereen ging naar zijn eigen plekje om te eten en wij gingen ook naar binnen en mijn moeder ging eten maken. Nu moest het toch gebeuren hoopte ik en ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en terwijl mijn moeder ging koken nam ik een douche en besloot om dan nu ook maar helemaal naakt te blijven. Ik liep de kamer in en mijn moeder stond bij het aanrecht en ik ging op de bank zitten en wat naar de tv te kijken. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden, o wat zag ze er verschrikkelijk lekker uit. Ze bukte om wat uit het aanrechtkastje te halen en ik keek recht haar geile kut in, wouw wat een geil gezicht, haar dikke lippen van haar heerlijk geschoren poes staken tussen haar benen naar buiten en toen ze weer overeind stond had ik weer ene keiharde lul ook al had ik me al 2 x afgetrokken die middag. Dat ze een kale kut had verbaasde me wel, dit was de eerste keer dat ik dat bij haar zag, voorheen had ze altijd een flinke bos haar gehad maar uitgerekend nu had ze een mooi geschoren kutje en ik vroeg me af of dat toeval was, juist nu ik een week op visite kwam had ze voor het eerst een geschoren kutje. Ik ging gauw zo zitten dat ze niet mijn stijve lul kon zien want ze kwam mijn kant op om de tafel te dekken. Ze zag dat ik nu ook helemaal naakt was en gaf me een compliment dat ik eindelijk het durf had om ook gewoon zonder kleren rond te lopen. Terwijl ze de tafel aan het dekken was begon het zowat te draaien voor mijn ogen, wat een geil gezicht was dat, ik was helemaal alleen met mijn moeder, die naakt voor me heen en weer liep en steeds over tafel bukte zodat ik afwisselend haar kale kut en als ze aan de andere kant stond, haar zware tieten over de tafel heen zag hangen, ik kwam al bijna klaar bij die supergeile aanblik. Lag het nu aan mij of zag ik wat ik wilde zien, maar het leek er verdraaid veel op dat ze langer dan nodig was haar kont naar achter stak bij het neerzetten van de spullen op tafel en haar tepels lekken ook dikker en groter dan normaal. Het eten was klaar en snel ging ik aan tafel zitten terwijl ze met haar rug naar me toe stond want anders had ze zeker mijn keiharde paal gezien en dat leek me nog niet echt verstandig, ik wou het juiste moment afwachten. 
Nadat we gegeten hadden was mn lul gelukkig weer tot normale omvang teruggekomen en ik hielp mijn moer met afruimen en met de afwas. De keuken is niet echt groot dus het was een beetje behelpen met z'n tweeën in die kleine ruimte en steeds als ik wat in de kastjes moest zetten moest ik achter mijn moeder langs schuiven om erbij te kunnen. Hierdoor schoof ik steeds expres een beetje langs haar billen, maar ze deed net alsof dat heel normaal was, en dus werd ik steeds iets brutaler. De derde keer dat ik er langs moest legde ik 1 hand op haar bil terwijl in langs haar heen schoof en ook dit liet ze toe Terwijl we gezellig aan het kletsen waren over van alles en nog wat ging ik steeds een stapje verder, mijn hand bleef steeds langer op haar bil als ik er langs moest en ik maakte een strelende beweging als ik hem er weer vanaf haalde. Ook mijn lul kon niet goed tegen die spanning en begon toch licht op te stijven, maar ik probeerde hoe moeilijk het ook was om geen knalharde pik te krijgen want dan zou het wel eens verkeerd kunnen aflopen ik was toch bang dat ze opeens zou zegen, wat ben je nu aan het doen, voel jij je wel lekker, een beetje op je moeder lopen te geilen, maar gelukkig wees alles er meer op dat ze het wel goed vond zo. Het leek er zelfs op dat ze haar kont express een stukje naar achter stak als ik er langs moest zodat ik of ik wou of niet op een gegeven moment toch met mn lul langs haar billen streelde toen ik een pan ging wegzetten in een kastje. Eerst schrok ik even, maar ik zag dat mijn moeder nog steeds deed alsof er niks aan de hand was en op de terugweg legde ik 2 handen op haar billen en schoof zo achter haar langs naar de andere kant van de keuken, ondertussen met mijn pik van links naar rechts over haar billen over haar billen wrijvend En nu wist ik het toch bijna zeker, ze deed alsof ze niks merkte mar dat was onmogelijk, dus of ze vond het niet erg, of ze wist niet wat ze er van moest denken, maar het leek er erg veel op dat ze er totaal geen moeite mee had dat ik met mijn half stijve lul over haar billen schoof en dat maakte de kansen op een leuke week een stuk groter. Gelukkig was de afwas klaar en ging ik gauw weer naar de bank om tv te kijken want mn pik begon weer keihard te worden en zo kon ik hem weer uit het zicht houden. Mijn moeder had koffie gezet en kwam naast me op de bank zitten tv kijken en we kletsten nog wat over koetjes en kalfjes en ik kon mn ogen niet van haar heerlijke tieten afhouden die vlak voor mijn neus hingen met die heerlijke grote tepels. Er begon een speelfilm en mijn moeder ging languit op de bank liggen met haar hoofd op mn benen, en ik wist niet hoe ik het had, gelukkig had ik mn lul tussen mn benen gestopt zodat het niet opviel, maar hij was zo hard dat het gewoon zeer deed, en ik kon hem niet omhoog laten springen want dan had ze hem zo in haar nek gehad en dat leek me gen goed idee. Maar doordat ze zo lag en naar de tv keek, kon ik dus op mn dooie gemak haar helemaal bestuderen, haar heerlijke grote borsten op 30 cm van mn ogen, even lager haar kale spleet wat een heerlijk gezicht, ik werd er bloedgeil van en moest nu echt mijn gok gaan wagen, dus ik legde een arm over de zijkant van de bank en zorgde ervoor dat mijn vingertoppen op haar buik kwamen, heel lichtjes raakte ik haar naakte lijf aan net onder haar heerlijke borsten, ik hield mijn adem in maar mijn moeder maakte geen aanstalten om er wat van te zegen dus begon ik heel zachtjes over haar naakte huis te strelen. Het leek erop dat ze het lekker vond want ze ging een beetje verliggen, en trok een been op en kroelde een beetje met haar hoofd over mn schoot waaruit ik duidelijk kon merken dat ze het lekker vond. Nu was het moment aangekomen dat ik de grote gok moest wagen, het was nu alles of niets, dus langzaam gleed ik met mijn vingers verder op haar lichaam zodat ik de onderkant van haar borsten aanraakte, en werd niks gezegd, maar aan de bewegingen van haar hoofd kon ik duidelijk merken dat ik door kon gaan. Een verschrikkelijke spanning ging er door me heen, zou ik echt dit heerlijke lichaam van mn moeder kunnen neuken vanavond? Het leek er wel op. Steeds verder gleed mn hand naar haar borst en even later zat is gewoon duidelijk de onderkant van haar borst te strelen. Mn moeder duwde haar borsten omhoof tegen mn hand aan en ik kon me niet meer inhouden en pakte haar ene borst vol in mn hand en begon hem te kneden. Mijn moeder draaide haar hoofd en keek me recht in mn ogen. Ze had een speciale blik in haar ogen die ik nog nooit eerder gezien had maar ik wist nu zeker dat ik door kon gaan. Ik boog voorover en begon haar te zoenen, eerst op haar voorhoofd, ondertussen die heerlijke tepel met mijn vingers bewerkend, wat een heerlijk speen is dat toch ik voelde hem onder mn vingers nog groter en harder worden. Toen kuste ik haar op haar mond en ze begon wild terug te zoenen en stak haar tong in mn mond. Wild begonnen we te tongen en ik pakte haar andere borst ook beet en begon die heerlijke grote tieten te kneden. Mijn pik liet ik vrijschieten en die kon ze nu duidelijk voelen tegen haar rug aan en ze begon draaiende bewegingen te maken tegen mij keiharde lul. Met 1 hand zakte ik naar beneden richting haar kale kut en gleed met een vinger door haar schaamlippen wat makkelijk ging want ze lag nog steeds met 1 been opgetrokken. Ik was prettig verrast want ik voelde dat ze goed nat was en ik gleed zo met een vinger naar binnen en begon haar te vingeren. Ze kreunde en begon nog harder te tongen en ik stak nog een vinger naar binnen en begon mijn moeder stevig te vingeren, ze werd steeds natter en al snel kwam ze voor de eerste keer klaar. Snel schoot ze van de bank af en ging op haar knieën voor de bank zitten en pakte mijn keiharde lul vast. Ze begon er echt mee te spelen alsof het iets heel leuks was, ze bekeek hem aan alle kanten, trok er langzaam aan en gaf af en toe een kusje op mijn eikel. Alleen die aanblik al van mijn moeder die voor me geknield zat met mijn stijve lul in haar handen maakte me bijna klaarkomen. Ze begon met haar tong over mijn eikel te likken en ging langs mn pik naar beneden, lekker nat likken tot ze bij mijn ballen was en zoog mijn ballen 1 voor 1 in haar mond. Toen likte ze weer omhoog en liet haar open mond over mijn pik zakken, ik wist niet wat me overkwam, wat ze bleef zakken tot ze mn hele 25 cm in haar keel had zitten, nog nooit was ik zo diep gepijpt en terwijl ze mn hele pik in haar mond had begon ze te zuigen en kwam ze weer omhoog. Dit deed ze een paar keer en iedere keer als ze hem bijna uit haar mond liet schieten likte ze met haar tong over mn hele eikel die op knappen stond. Het duurde ook maar heel even voor ik voelde dat ik klaar ging komen, mijn pik werd steeds dikker en harder en mijn moeder voelde dat ook en nam alleen mijn eikel in haar mond en begon te zuigen en ondertussen met haar tong rondjes te draaien en keek me daarbij recht ik mijn ogen aan. Dit was te veel voor mij en ik kwam verschrikkelijk klaar, nog nooit ben ik zo heftig klaargekomen, straal na straal spoot ik in mijn moeder mond, de eerste slikte ze door daarna liet ze mn eikel uit haar mond glippen en de laatste stralen spoten over haar gezicht terwijl ze me recht aan bleef kijken. Wat een supergeil gezicht was dat, mijn eigen moeder die me recht aankeek met een geile blik in haar ogen terwijl het sperma in haar gezicht spatte. Mijn pik bleef gewoon half stijf zo geil was het om mijn moeder te zien met die klodders sperma van haar eigen zoon op haar gezicht en nu was het mijn beurt o haar eens goed te verwennen. Nog steeds werd er geen woord gezegd, ik denk dat dat toch een soort schaamte was tussen ons maar het was ook helemaal niet nodig, mijn moeder had duidelijk de keuze gemaakt om al haar remmen los te gooien en gewoon te geniet dat was me wel duidelijk. Ik ging zoenend naar haar borsten, richting haar tepels, eindelijk kon ik die dikke tepels in mijn mond nemen, ze waren groter dan ooit en keihard en ik likte er met mijn tong rondjes omheen en mijn moeder begon zachtjes te kreunen. Het werd tijd om wat minder terughoudend te worden vond ik, het ijs was toch allang gebroken en nu wou ik kijken hoe ver ik kon gaan, al mijn fantasieën wou ik uit laten komen en dat zijn er genoeg. Zachtjes begon ik op haar tepel te bijten, steeds een beetje harder, mijn moeder begon steeds harder te kreunen en steeds als ik wat harder in haar tepel beet kwam er een kreuntje. Weer iets harder bijten, weer een hardere kreun, maar ze liet me gaan dus moest ze het lekker vinden. Nu was haar andere tepel aan de beurt, weer begon ik er eerst aan te zuigen, ik nam hem in mijn mond en trok hem nog groter dan hij als was en begon er weer in te bijten, eerst zachtjes, maar steeds een beetje harder, tot ik kon merken dat het echt zeer ging doen maar nog liet ze me gewoon gaan. Langzaam zakte ik verder naar beneden richting haar heerlijke kale kutje, steeds likkend met mijn tong over haar buik tot ik bij haar klitje aankwam. Met mijn vingers deed ik haar schaamlippen van elkaar en kon haar klit duidelijk uit zien steken. Net als met haar tepels begon ik ook die eerst te likken toen erop te zuigen en toen weer steeds harder erin te bijten. Ik nam haar klit tussen mn tanden en trok er zachtjes aan ondertussen met mn toch over het puntje heen likkend. Als snel pakte mijn moeder mijn hoofd beet en drukte hem tegen haar natte kut aan ten teken dat ik door moest gaan. Ik begon haar nu met lange halen te likken, met mijn tong door haar hele natte spleet, van haar klit tot aan haar kontgaatje. Iedere keer als ik met mijn tong over haar kontgaatje ging verkrampte mijn moeder ene beetje en kwam er een flinke kreun. Een van mijn fantasieën was mijn moeder een lekker ruig in haar kont te neuken, talloze keren ben ik met dat beeld voor me klaargekomen als ik me aftrok en nu ging het eindelijk gebeuren. Ik concentreerde me nu helemaal op haar strakke gaatje en ging steeds sneller met mijn toch over haar sluitspier. Mijn moeder duwde haar kont helemaal naar achter, het was bijna of ze probeerde mijn tong te neuken met haar kont en ik maakte een puntje van mijn tong en perste hem in haar kontgaatje. Om de buurt een lik en dan weer mijn tong er zover mogelijk in proberen te steken, steeds makelijker ging mijn tong naar binnen en steeds wilder begon mijn moeder op en neer te bewegen, tot ze echt gewoon mijn tong met haar kont aan het neuken was. Bloedgeil geworden kroop mijn moeder van de bank en ging zonder wat te zeggen op haar knieën op de grond zitten met haar bovenlichaam over de salontafel en haar kont omhoog. Snel ging ik achter haar zitten en likte nog een paar keer flink nat over haar al een beetje openstaande sterretje en liet en nog een paar flinke klodders speeksel op druipen. Ik nam mijn inmiddels keiharde lul in mn hand in langzaam zette ik mijn eikel tegen haar kontgaatje. Wat een supergeil gezicht mijn moeder op haar knieën voor me op de grond, haar heerlijke kont vlak voor me in de lucht gestoken met een glimmend kontgaatje, helemaal klaar om de keiharde lul van haar eigen zoon diep in haar kont te krijgen. Haar grote borsten hingen op de glazen plaat van de salontafel, echt een supergeil gezicht. Langzaam drukte ik mijn eikel tegen haar gaatje en zonder veel moeite gleed mijn eikel bij haar naar binnen. Even verstijfde mijn moeder maar al snel begon ze tegendruk te geven ten teken dat ze meer van mijn lul naar binnen wou voelen. Steeds verder duwde ik mij pik in haar gaatje, wat een supergeil gevoel, zo heerlijk strak en lekker, ik voelde het zaad al weer in mn ballen borrelen. Terwijl ik steeds verder mijn pik in de kont van mijn moeder duwde begon zij steeds meer tegendruk te geven tot mijn hele lul tot aan mn ballen in haar kont zat. Even hield ik stil genietend van het gevoel en het uitzicht, ik kon mijn moeder met gesloten ogen en een geile blik zien in de weerspiegeling van de glazen tafel en toen begon mijn moeder met haar kont in mn pik te knijpen, wat een heerlijk gevoel, mijn lul zat tot aan mijn ballen in haar strakke kont en ze begon me echt te melken met haar kontspieren, mijn pik werd harder en harder en ik kon me maar met moeite inhouden om niet meteen al mijn zaad in die heerlijke kont te spuiten. Langzaam trok ik mijn pik tot aan mijn eikel uit haar strakke kontje en toen weer tot aan mijn ballen naar binnen. Na dit een paar keer gedaan te hebben begon mijn moeder haar geduld te verliezen en begon ze zelf voor en achteruit te bewegen. Iedere keer als ik naar voren ging, ging zij naar achter, steeds harder en harder, en na een tijdje neukte ik haar echt keihard in haar kont, volle halen van tot aan mijn ballen tot het puntje van mijn eikel, in een tempo dat nooit lang goed kon gaan, mijn pik werd harder en harder en steeds wilder stootte mijn moeder haar kont op mijn stijve paal, wild ramde ze haar kont op mijn pik en ik voelde haar kont steeds harder in mijn pik knijpen tot ze steeds harder begon te kreunen en verschrikkelijk klaarkwam, nog nooit had ik iemand zo heftig zien klaarkomen en ook ik kwam daardoor verschrikkelijk klaar. De ene straal na de andere spoot in haar kont en ze bleef maar knijpen, het leek wel of ze iedere druppel uit mn pik wilde zuigen met haar kont. Uitgeput trok ik mijn lul uit haar kont en terwijl ik mijn eikel eruit trok kwam er een golf sperma mee naar buiten die uit haar kont, over haar schaamlippen droop, weer bleef ik even kijken naar als dat moois. Mijn moeder krabbelde overeind en draaide zich om. 
Wat zag ze er verschrikkelijk geil uit, rooie wangen van de inspanning, haar haren nat van het zweet haar heerlijke tepels stijf overeind, wat een mooie week zou dit worden. Met een bevredigde glimlach keek mijn moeder me aan en kroop naar mijn half stijve lul toe en nam hem weer in haar mond om het schoon te zuigen, wat een geil ding was mijn moeder, net zat mijn pik nog in haar kont en nu zat ze hem heerlijk schoon te likken. Nu was ik even aan een kleine pauze toe want ik had geen zaad meer over en samen klommen we moe op de bank en lagen in elkaars armen. Heerlijk met haar tieten en tepels spelend ben ik toen even in slaap gesukkeld en wat we verder hebben meegemaakt toen ik weer wakker werd schrijf ik de volgende keer als jullie dat willen. Laat het me even weten als er een vervolg moet komen...

Gelezen: 2188 x Gestemt: 2 x Cijfer: 8 lengte: zeer lang schrijver: pixel Datum: 29-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet