Weggelopen

Boos liep Ramona stampend het huis uit, de straat uit, het dorp uit, en huilend liep ze over de eenzame landweg, weer had ze ruzie met haar moeder gehad, weer was ze boos weggelopen, en weer was ze van plan nooit meer terug te gaan.
Maar dat dacht ze deze week al voor de vierde keer, en steeds ging ze terug als ze honger kreeg, en het puberende meisje besefte niet dat het voornamelijk door haar zelf en haar gedrag kwam dat ze steeds ruzie had.
In gedachten liep ze verder dan normaal en ineens zag ze een dure glimmende auto staan op de verlaten parkeerplaats, naast de auto stond een vlotte jonge man in een mooi kostuum te bellen, en aandachtig keek Ramona naar de knappe jonge man.
De man keek nu ook naar het naderende meisje en de ervaren versierder zag direct dat het jonge meisje verdrietig was, huilde!, en hij besefte dat dit meisje nu kwetsbaar was, dat dit meisje nu makkelijk te verleiden was, en natuurlijk wilde Cor haar wel “troosten”.
Cor keek nog een keer aandachtig naar het jonge, verdrietige, eenzame meisje en besefte dat dit eindelijk weer een kans was een meisje te versieren.
Wat is er knap meisje?, begon Cor vriendelijk terwijl hij snel het telefoongesprek afbrak, en aarzelend liep Ramona naar de man toe.
Zacht huilend vertelde Ramona haar verhaal over haar vervelende en heersende ouders en voelde de begripvolle troostende handen van de man al om haar heen komen, de man streelde zacht haar schouders, troostte haar, stelde haar op haar gemak, en al snel vroeg Cor; zullen we even in de auto gaan zitten schatje?
Aarzelend stapte Ramona in de dure auto en zag hoe Cor lenig naast haar kwam zitten, handig vroeg Cor allerlei dingen zoals; hoe laat moet je weer thuis zijn?, en of ze een vriendje had, of ze ervaring met jongens had, en al snel wist Cor dat ze alle tijd hadden, en dat Ramona nog echt helemaal onervaren was, eenzaam, en dat hij vandaag zeker een kans had haar te veroveren.
Zijn hand streelde al pratend ervaren liefkozend over haar rug en hij probeerde hoever hij kon gaan, Ramona raakte erg onder de indruk van deze ervaren knappe rijke versierder, en het maagdelijke meisje besefte niet dat deze ervaren versierder maar één ding van haar wilde; één lange hete avond met haar!

Lief veegde Cor voorzichtig met een vinger een traan weg, zacht streelde de vinger haar wang en gleed daarna over haar lippen, en zo stelde Cor haar steeds meer op haar gemak.
De hand van Cor streelde nu liefkozend haar gezicht, zijn vinger gleed weer over haar lippen en blozend keek Ramona verlegen de aardige man aan.
Ondertussen bekeken de taxerende ogen van Cor van achter de dure spiegelende zonnebril snel het slanke lijfje van het meisje en dat was zeker de moeite waard!, Ramona had een erg slank lijfje, nog erg kleine stevige borstjes, een echt tienerkontje, ze droeg een strak shirtje en een kort rokje.
Cor vond ze wel wat erg jong, z’n zestien of zeventien jaar, maar hij was al dagen voor zijn werk ver van huis, hij sliep al dagen alleen in zijn hotelkamer, en dit meisje was wel erg jong, maar toch wilde hij haar graag versieren.
Zacht pratend en strelend kwam Cor met zijn lippen steeds dichter bij de mond van Ramona, en al snel drukte Cor zacht een kusje op haar lippen.
Ik mag je toch wel een kusje geven schatje?, fluisterde Cor daarna opwindend in haar oor, en verbaast knikte blozend Ramona ja!
De hand op haar rug trok haar wat dichter naar de opwindende man toe, zijn armen gleden verder om haar heen, de sfeer in de auto werd steeds spannender, en Cor fluisterde; wat ben jij een lief, knap, mooi meisje!, mag ik je nog een kusje geven?
Aarzelend knikte Ramona weer “ja” en voelde direct weer die zachte lippen op haar mond komen, zijn tong gleed nu opwindend over haar lippen en zijn handen kwamen strelend nog verder om haar heen.
Ramona smolt weg voor deze lieve betoverende man, Ramona’s lijfje leek wel bevroren van genot, van spanning!, deze man maakte haar moeiteloos willoos en met haar ogen dicht voelde ze voor het eerst een tong lokkend over haar lippen glijden.
Heerlijk, mooi meisje!, fluisterde de man in haar oor, langzaam gleed zijn tong tussen haar lippen door, zijn tong kwam in haar mond, uitdagend daagde zijn tong haar tong uit voor een gevecht, en streelde zijn handen steeds openlijker haar jonge lijfje.
Heerlijk schatje!, wat kan jij al lekker zoenen!, fluisterde de ervaren man zacht tussen twee hete kussen door, je wil voorlopig niet naar huis hé!, ik snap dat wel hoor!, en je hoeft voorlopig ook niet naar huis schatje, thuis heb je toch steeds ruzie!, zullen we samen een plekje zoeken waar we samen even kunnen praten?, en even heerlijk rustig een poosje kunnen zoenen?, en Ramona besefte dat deze man meer van haar wilde, ze aarzelde, en knikte verbaast over zichzelf toch ja!

Deze man luisterde tenminste naar haar, deze man gaf haar wel aandacht, deze man behandelde haar niet als kind!, en het pubermeisje besefte niet dat deze geile man heel bewust haar hoofd op hol bracht.
Deze man wilde maximaal gebruik maken van de omstandigheden en haar verleiden, gebruiken, en hij bekeek nog één keer haar lange slanke benen.
Cor startte de auto de reed langzaam van de parkeerplaats af, zijn strelende hand lag hoog op haar bovenbeen tegen de rand van haar korte rokje en Ramona besefte ineens dat ze in de auto zat bij een oudere ervaren man, dat die man vast meer van haar wilde dan alleen een kusje, en toch ging ze mee uit boosheid tegen haar moeder, en voor de spanning.
De hand brandde op haar bovenbeen, langzaam gleed hij van haar knie naar boven, gleed bijna onder haar korte rokje, gleed weer terug naar haar knie, en natuurlijk wist Ramona dat die hand onder haar rokje zou eindigen, die hand wilde in haar slipje, en het maagdelijke meisje huiverde bij die gedachte.
Stil maar meisje, van je moeder mag je niets, maar van mij mag je best een avondje echt genieten, vanavond vergeten we jouw moeder, en rebels dacht Ramona dat de oudere man gelijk had, dat Cor haar hielp tegen haar moeder, en ze besefte niet dat Cor alleen maar van haar jonge prille lijfje wilde genieten!
Cor stopte bij een groot hotel, samen liepen ze naar binnen en stapte in de lift, weer kwamen de warme lippen op de mond van het onervaren meisje en liet Ramona zich in de lift weer tongen, en ze liep gewillig mee naar de deur van Cor, s hotelkamer.
De deur viel achter hun dicht en Ramona was nu alleen met deze opgewonden man in deze mooie hotelkamer! Cor ging achter Ramona staan en de armen van Cor gleden om haar heen, hij likte aan haar oor, hij streelde opwindend haar heupen, haar buik, en Ramona huiverde van ongekend genot.
De handen gleden al snel over haar buik en zijn handen zochten al snel haar kleine prille borstjes, en verschrikt probeerde het meisje de handen weg te drukken.
Nee schatje!, fluisterde Cor, je gaat vrijwillig met me mee naar mijn hotelkamer en je weet best wel wat er dan gaat gebeuren, en weer lagen zijn handen strelend op haar prille borstjes.
Ramona huiverde, ze wilde graag meer ervaring, ze wilde graag dingen doen die niet mochten van haar ouders, maar nu ze de handen van deze oudere man brandend op haar borstjes voelde glijden twijfelde ze toch ineens, en ze voelde zich vreemd warm worden, vreemd onrustig, hetzelfde gevoel als ze zich in bed vingerde!

Zacht draaide Cor het meisje om, hun buiken drukte tegen elkaar en zijn tong zocht weer haar mond, en verdoofd liet Ramona zich weer door de oudere man tongen.
Ze voelde nu hoe de man zacht maar dwingend haar shirt omhoog trok, steeds hoger, even stopte Cor met tongen en trok snel haar shirt over haar hoofd, automatisch deed ze haar armen omhoog en zijn tong zocht daarna direct haar tong weer op.
Ramona bloosde fel, haar shirt was ineens weg!, een bh droeg ze niet, de handen van Cor streelde nu heel haar naakte rug en haar kleine blote prille borstjes drukte tegen het overhemd van Cor, en er drukte duidelijk iets hands tegen haar grotje, en het maagdelijke meisje besefte eindelijk dat dit helemaal uit de hand ging lopen.
Haar hoofd tolde, haar hersenen maakte overuren, en het leek wel of ze verlamd was!
Langzaam gleden de handen van Cor over haar rug omlaag, ze gleden over haar korte rokje, over haar billen, en langzaam kwamen de handen van Cor onder haar rokje op haar slipje.
Dwingend streelde de begerige handen van Cor over het slipje, over haar billen, dwingend trok hij haar onderlijfje stevig tegen hem aan en Ramona voelde nog duidelijker dat harde ding schurend tegen haar grotje duwen, Cor bewoog ritmisch zijn onderlijf en het harde ding gleed langs haar grotje, en Ramona huiverde nog meer.
Voel je hem schatje?, hij is wakker!, hij wil met jou spelen!, hij wil diep in jou spelen!, lief geil sletje!, vanavond ben je voor mij!, vanavond leer ik je alles!
Snel deed Cor zijn overhemd uit en hun naakte bovenlichamen raakte elkaar, haar prille borstjes gleden langs zijn brede behaarde borst, en zacht duwde Cor haar verder de hotelkamer in.
Ikke….eeee….ik…..stotterde Ramona, maar Cor zei resoluut: stil maar meisje, stil maar, ik weet wat jij graag wilt!, je moeder is er niet bij, eindelijk kan je genieten zonder dat je moeder zeurt, geniet nou eindelijk eens!
Ramona aarzelde, ze vond het erg spannend, ze vond de man erg lief, maar wat wilde hij allemaal nog meer van haar?, hoe ver ging hij?, en zacht liet ze zich verder de hotelkamer induwen.

Ben je weleens in een hotelkamer geweest schatje?, fluisterde Cor zacht in haar oor en klikte gelijk handig het knoopje van haar korte rokje open.
Nee, zei Ramona eerlijk, en voelde hoe Cor nu ook het ritsje naar beneden trok, en het rokje gleed langzaam naar beneden.
Alleen haar slipje had Ramona nu nog aan, en ze keek met haar handen voor haar borstjes nieuwsgierig de grote kamer in, ze wist best wel wat Cor hier van haar wilde, ze huiverde, ze bloosde, maar toch rende ze niet voor hem weg.
Eindelijk sprong ze een keer uit de band, eindelijk deed ze iets wat haar moeder niet wist, eindelijk voelde ze zich volwassen!, en ze keek nog eens rond.
Wat is daar?, vroeg Ramona aarzelend terwijl ze naar een deur wees, en Cor fluisterde; de badkamer schatje, kijk maar even.
In haar slipje liep Ramona naar de deur en opgewonden bekeek Cor het bijna naakte meisje, Ramona bekeek de grote badkamer, ze bekeek de douchecabine, ze zag het grote brede bad, de mooie sfeerverlichting, en lachte naïef; dat bad is toch veel te groot?, daar kunnen wel twee mensen in!
Cor streelde zacht haar naakte rug en zette het bad aan, het lauwe water stroomde in het grote bad en Cor zei; doe er maar veel badschuim in schatje, dan gaan we eens proberen of we er samen in kunnen!
Ramona bloosde, Cor wilde samen met haar in dit grote bad!, ze rilde, maar toch deed ze een grote scheut badschuim in het grote lokkende bad.
Ze had geen idee wat er nu ging gebeuren, maar ze besefte dat Cor dingen met haar wilde doen waar de meisjes op school stiekem over praten, over vingeren, pijpen, likken, en…….neuken!
De meeste meisjes uit haar klas hadden nog niets meegemaakt, maar er werd veel over gepraat, en de twee meisjes uit haar klas die “het” wel gedaan hadden kregen veel belangstelling.
Langzaam liep het bad vol water, het schuim kwam omhoog en rook heerlijk, en onrustig stond Ramona verlegen naast Cor
Cor deed ondertussen rustig al zijn kleren uit en verbaast zag Ramona dat grote, harde, naakte ding tussen zijn benen, en ze besefte duidelijk dat zij die pik straks vast moest houden, dat Cor haar met die pik wilde ontmaagden, en Ramona duizelde van alle gedachten.
Moest ze nu wegrennen?, zou ze bij Cor in bad durven stappen?, zou ze het goed vinden dat Cor haar zou ontmaagden?, en hevig twijfelend zag Ramona dat Cor naakt in het grote bad tussen het schuim ging liggen.

Kom maar schatje, lokte Cor, kom maar, het water is heerlijk, en nog steeds twijfelde Ramona, en ineens dacht ze weer aan de ruzie met haar moeder en dacht; wat kan mij het schelen?, ik doe het gewoon!, ik wil ook wel eens gek doen!, ik wil ook wel eens echt genieten!
Met haar rug naar Cor toe deed ze haar slipje uit en keek helemaal naakt aarzelend naar de naakte oudere man in het bad, en met haar hand voor haar maagdelijke kutje stapte ze in het grote bad.
Terwijl ze in het bad stapte zag Cor nog net een glimp van haar jonge kutje, hij zag haar donshaartjes en voelde het meisje bevend naast hem komen liggen.
Hij voelde haar jonge soepele lijfje, hij voelde haar warmte, en zacht vroeg hij; gebruik je de pil schatje?
Blozend schudde Ramona haar hoofd, en Cor ging verder; jammer, dan zullen we hier in bad alleen maar met elkaar spelen, lekker voelen, elkaar verkennen, een beetje vingeren, wat met mijn pik spelen, en straks op bed doe ik wel een condoom om, je wilt toch zeker niet zwanger worden?
Ramona huiverde van deze woorden, ze wist nu zeker dat Cor haar echt ging strelen, verwennen, likken, en……..neuken!
Lang lagen ze genietend strelend, zoenend, en verkennend tegen elkaar, ze stoeiden, ze streelden, en steeds voelde Ramona dat harde ding tegen haar lijfje komen.
Soms lagen ze naast elkaar, soms lag Ramona stoeiend op Cor, soms lag Cor strelend op Ramona, en toen Cor zoenend op het jonge meisje lag voelde Ramona het harde ding ineens tegen haar kutje drukken.
Haar lipjes gingen uit elkaar, het harde ding gleed iets verder, en het maagdelijke meisje kreunde.
Lekker hé sletje, lachte Cor terwijl hij zijn eikel weer terug trok, straks krijg je hem echt in je!, met een condoom!, eerst zal ik je een voorproefje geven.
De sterke man zette het jonge meisje ineens moeiteloos met haar billen op de badrand, haar voeten waren nog in het water en haar rug leunde tegen een wandje.
Het water liep met druppeltjes over haar naakte velletje, en haar jonge borstjes dropen van het water, en zacht drukte Cor haar benen uitelkaar.
Haar ongerepte kutje werd zichtbaar en Cor streelde haar donshaartjes, zijn vinger verkende haar maagdelijke spleetje en zijn mond kwam tegen haar lipjes.
Een bliksemflits schoot door het jonge meisjeslichaam, ongekend lekker bewerkte de tong haar klitje, heerlijk bewerkte één hand haar borstje, en verschrikt voelde ze hoe een vinger het gaatje van haar kontje bevoelde!

Steeds feller likte Cor het kreunende meisje, steeds dieper schoof zijn vinger in haar kontje, steeds heftiger kreunde het pubermeisje, en glimlachend wist de oudere man dat dit meisje vannacht helemaal voor hem was!
Ramona kreunde harder, ze begon te schokken, en met een hese, hoge, harde gil kwam ze ongekend heftig klaar!
Rustig wachtte Cor tot het meisje weer bijgekomen was en keek naar het meisje dat suf op de badrand zat, met zijn stijve pik in zijn hand ging hij trekkend voor haar staan en fluisterde; kijk eens schatje, een echt pik, heerlijk stijf, en helemaal schoon, doe je mondje maar eens open!
Verbaast keek Ramona naar de grote stijve pik, en ze hoorde Cor zeggen; pak hem maar eens vast schatje!, doe je lippen er maar eens omheen!, pijp me maar eens lekker klaar, en aarzelend stak Ramona haar hand uit.
Ze voelde het warme vlees in haar hand komen, ze voelde iedere ader, en Cor stuurde de grote knop richting haar mond.
Ramona huiverde, de eikel raakte haar lippen en het meisje twijfelde, ze wilde iets zeggen en toen schoof de eikel al tussen haar lippen, de pik schoof in haar mond, haar achterhoofd drukte tegen het wandje en Cor drukte door.
Gevangen tussen het wandje en de hete pik moest Ramona de hele pik verwerken en ruw bewoog Cor zijn heupen heen en weer, soms was de eikel bijna uit haar mond, dan schoof de grote pik weer diep in haar mond, en Ramona moest een paar keer bijna overgeven als de dikke lul tegen haar keel kwam.
De grote man hijgde, hij kreunde, en toen ging alles heel snel; en grote klodder sperma schoot diep in de mond van het onervaren meisje, snel haalde Cor zijn pik uit haar mond en trekkend richtte hij zijn eikel op haar gezicht, grote klodders wit zaad schoten in haar gezicht en verbaast voelde Ramona het sperma over haar gezicht lopen.
Haar voorhoofd, haar ogen, haar wangen, haar kin, alles droop van het romige zaad en glimlachend bekeek Cor het verwarde meisje.
Maak je maar schoon schatje, droog je dan af en kom naar het bed, dan zal ik je daar eens echt verwennen!, fluisterde Cor en hij liep vast naar het grote wachtende bed.
Verward maakte Ramona haar gezicht schoon en droogde zich af, naakt stond ze in de badkamer en aarzelde, op het bed lag Cor opgewonden te wachten, hij wilde haar nu zeker ontmaagden besefte ze, en het jonge meisje huiverde.
Toen ging de telefoon van Ramona af en ze zag dat haar moeder belde, Ramona werd kwaad!, weer haar moeder die haar plezier probeerde te doorbreken, ze liet de telefoon rinkelen en liep aarzelend naakt naar Cor.

Hé schatje, goed dat je geen beeldtelefoon heb!, dan zou jou moeder echt schrikken!, plaagde Cor het onzekere meisje, en Ramona ging bij Cor staan.
Ze zag zijn gefascineerd zijn pik langzaam weer hard werd, ze zag hoe Cor handig een condoom om zijn pik deed en Cor zei; kom maar bij mij op bed liggen schatje, en aarzelend keek het onervaren meisje naar de harde pik met het condoom er al om.
Toch ging ze huiverend naast de knappe versierder liggen op het brede hotelbed en voelde direct zijn strelende handen dominant over haar lijfje glijden.
De ervaren vingers gleden over haar gezicht, over haar nek, speelde een poosje met haar tintelende tepeltjes, en gleden toen tussen haar benen.
Moeiteloos wist de man de lekkerste plekjes te vinden en gewillig deed Ramona har benen verder uit elkaar en voelde de vinger diep in haar glijden.
Oooooo…..kreunde Ramona opgewonden en voelde haar kutje tintelen, en zacht fluisterde Cor in haar oor; lekker schatje?
Ja!...hijgde het jonge slanke ongerepte meisje, en zag niet hoe de man daarna geil en zelfverzekerd glimlachte.
Dit is nog lekkerder liefje!, fluisterde Cor nu zacht in haar oor en zonder aarzelen ging hij op het jonge meisje liggen.
Direct voelde Ramona iets hards langs haar vochtige kutje schuren en wist dat dit zijn pik was die weer tegen haar ongerepte grotje drukte.
Cor bewoog zijn heupen en verstard voelde Ramona hoe de dikke eikel haar kutje opendrukte.
Haar lipjes gingen uit elkaar en de eikel kwam ertussen, en het lichaam van Cor drukte zwaar op haar lijfje.
Lief geil sletje, kreunde Cor zacht in haar oor, toen ik je zag staan dacht ik direct al dat ik je kon neuken, dat je rijp was voor mijn harde lul, dat je klaar was voor een hete nacht, en dat gaat nu echt gebeuren sletje!
Bij elke stoot gleed de dikke lul dieper in haar jonge grotje en heel het lijfje van Ramona gloeide van spanning, van lust, van onzekerheid, en van genot.
Haar ongerepte grotje klemde om de dikke schacht en ze voelde het lichaam van de man zwaar op haar drukken.
Ineens stootte Cor wild met zijn heupen en zijn pik verdween diep in Ramona, en Cor voelde haar nagels pijnlijk in zijn rug verdwijnen.
Ramona was geen maagd meer!, het meisje voelde de harde pik diep in haar jonge lijfje bewegen en kreunde even, en zacht fluisterde Cor; ja!, ik was de eerste!

Met haar slanke benen ver uit elkaar voelde ze de dikke lul diep in haar bewegen, ze voelde de adem van Cor in haar gezicht, ze voelde zijn zware lichaam op haar drukken en dacht met een glimlacht aan haar moeder.
Als haar moeder wist dat haar jonge dochtertje op dit moment heerlijk geneukt werd door een knappe zakenman in een dure hotelkamer zou ze verbaast zijn!
Het bijna haarloze kutje van Ramona sopte van het vele vocht, langzaam gleed de dikke pik in en uit haar, en het grotje van Ramona begon te tintelen.
Oooooo Cor….het…..het voelt zo vreemd…..mijn kutje…..kreunde het jonge meisje.
Je komt bijna klaar geil meisje, je komt bijna klaar, laat je maar gaan!
Direct daarna leek het of haar grotje ontplofte, schoten van genot schoten door haar heen en met een hoge gil kwam Ramona klaar.
Even leek het of ze bewusteloos was, even was ze alles vergeten, en toen ze weer kon denken zat ze ineens op haar knieën op het bed.
Haar hoofd lag op het kussen en haar kontje stak omhoog, Cor zat achter haar en direct voelde Ramona de eikel weer tussen haar lipjes komen.
Met haar hoofd liggend op het kussen en haar kontje uitdagend omhoog schoof Cor zijn lul weer in haar natte kutje en weer kreunde het jonge meisje.
Ze was nu gek van geilheid, de pik gleed weer door haar kutje en de handen van Cor bewerkte haar klitje, speelde met haar borstjes, en ze voelde al heel snel dat ze alweer klaar ging komen.
Oooooo Cor, ik kom alweer klaar, gilde het schokkende meisje, en slap lag haar hoofd half bewusteloos op het kussen.
Twee keer was het jonge meisje heerlijk klaargekomen en langzaam kon ze weer denken, toen schrok ze!
De stompe eikel van Cor zat niet meer in haar tintelende kutje maar drukte tegen haar kontje!
Cor!...riep ze snel…..je zit verkeerd!...je zit tegen mijn kontje!
Ja sletje, lachte de oudere man gemeen, je mondje heeft mijn pik al bewerkt, in je kutje heeft hij al gezeten, en nu is je kontje aan de beurt!
Ramona worstelde om de pik uit haar kontje te houden maar de man was veel sterker, met twee handen hield hij haar heupen stevig vast en drukte zijn eikel door.
Machteloos voelde Ramona de dikke indringer in haar kontje schuiven en eerst voelde het vreemd, maar al snel wende ook dit standje en verbaast merkte het meisje dat ze ook hiervan erg heet werd.

Rustig neukte Cor het kreunende meisje op zijn hondjes in haar aarsje en sloeg soms met zijn vlakke hand op haar blanke billen.
Lekkere snol!, riep Cor hard, lekker pijpsletje!, geil sletje!, ik neuk je suf!, en bij ieder woord tikte zijn vlakke hand tegen haar kleine billetjes.
Ramona wist niet dat dit lekker kon zijn, maar de ruwe woorden, de tikken tegen haar billen, de dikke pik in haar kontje maakte haar gek.
Ja, sneller!...lekker…..auwww…..jaaaa……ooooo….hijgde het versufte meisje, en ruw neukte Cor verder.
Met één hand bewerkte ze haar klitje, met haar andere hand bewerkte ze haar tepeltjes, en bij iedere tik kreunde ze geil.
Cor!!!...gilde ze….ik kom bijna weer!...ik kan niet stoppen met klaarkomen…..ooooo.
Voor je klaarkomt sletje,……. zei Cor hees, waar wil je mijn zaad?, ……in je kontje?...in je kut?...in je mond?...of….weer in je gezicht?
Even dacht Ramona na en hijgde toen; ik wil het proeven!, ik wil het doorslikken!
Direct toen ze dit gezegd had kwam ze weer klaar en schokkend verwerkte ze ook dit orgasme.
Slap voelde ze hoe Cor haar optilde en haar op het bed met haar rug tegen een wandje zette, ze zag de dikke pik naar haar mond komen en gewillig deed ze haar mond open, en de paal gleed weer in haar mond.
Diep drukte Cor door, bijna heel de pik verdween in haar mond en de eikel raakte haar keel, hoestend probeerde ze haar hoofd anders te houden en de lul verdween helemaal in haar mond.
Wild bewoog de geile man zijn heupen en neukte haar wild tussen haar lippen.
Eindelijk kreunde hij nog harder en Ramona voelde haar mond vullen met vers zaad.
Een deel van het sperma slikte ze door en een deel liep over haar kin, maar met een vinger duwde Cor lachend het ontsnapte sperma weer in haar mond en netjes slikte Ramona alles door.
Uitgeput deed ze haar kleren aan en vroeg; wil je me nu thuisbrengen?
Gul gaf Cor haar een groot bedrag en zei; natuurlijk schatje, wil je echt weer naar huis?, en Ramona fluisterde ja.
In de auto keek Ramona steeds naar het geld in haar handen en keek Cor verlieft aan en zei, ja!, als mijn moeder nu weer zeurt denk ik aan jou en luister ik niet naar haar.
Goed zo liefje, lachte Cor, volgende maand ben ik weer een paar dagen hier, kom je dan weer op visite?, en tot opluchting van Cor zei het lieve meisje; graag!
 

Gelezen: 3947 x Gestemt: 15 x Cijfer: 9 lengte: lang schrijver: Onbekend Datum: 22-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet