Incest op zijn Marokkaans

Nadia ligt op haar buik op bed en slaat vermoeid nog een bladzij in het wiskundeboek om. Ze valt bijna is slaap maar ze moet door, overmorgen beginnen haar hers al en ze heeft nog niets geleerd. Het is ook niet eerlijk, haar ouders zijn gisteren met de andere kinderen vertrokken naar Casablanca, maar Nadia kon niet mee vanwege haar hertentamens en deze keer mag ze het niet verknallen, anders blijft ze zitten of moet ze misschien wel van school af en dat zou een ramp zijn. Het was nog een heel gedoe om haar vader te overtuigen om haar in Nederland te laten, een Marokkaans meisje van net veertien jaar oud, zonder haar ouders om op te letten, dat is een risico voor de familie-eer. Maar ze heeft hem samen met haar moeder uiteindelijk weten te overtuigen en de afspraak is dat Nadia een week later, als de hertentamens zijn afgelopen, alsnog op het vliegtuig naar Marokko wordt gezet door haar oudere broer, die al op zichzelf woont met zijn Nederlandse vriendin.

Tot die tijd logeert ze ook bij hen in huis en kunnen Ismael en Marian in de gaten houden dat alls goed gaat. Nadia zucht nog eens diep, het is hartstikke warm op de logeerkamer, ze trekt haar T-shirt uit en ligt alleen nog in een BH en onderbroekje op bed. Voor haar leeftijd ziet ze er al behoorlijk ontwikkeld uit: ze is vrij lang, met lange slanke benen, een plat buikje en mooie grote borsten. Ze heeft een prachtig bol kontje en haar lichtbruine huidskleur en een bos wilde zwarte krullen maken het geheel af. Verder heeft Nadia een knap gezichtje met grote sprekende ogen en volle, wellustige lippen. Maar anders dan haar Nederlandse of Surinaamse klasgenotes heeft ze nog geen enkele ervaring met jongens en seks, al droomt ze er stiekem heel vaak van. Maar ze weet welke straf erop zou staan als zij de eer van de familie op die manier op het spel zou zetten.

Op hete zomeravonden zoals deze wordt ze echter wel geregeld overvallen door een gevoel van lust waar ze zich niet goed raad mee weet. Ook nu is dat weer het geval, Nadia sluit haar ogen en laat haar lange vingers over haar lichaam dwalen. Bij haar borsten stoppen ze, door de stof van de BH knijpt ze zachtjes in haar tepeltjes, voelt hoe deze knoerhard worden en overeind komen te staan. Aarzelend maakt ze haar BH los en masseert nu met beide handen haar borsten. Wow, dat is lekker zeg, ze pakt wat bodylotion en smeert haar handpalmen ermee in. Ze knijpt in haar linkertepel, eerst zachtjes, dan wat harder, dan zo hard als ze kan. Oh, een stroomstoot van genot vliegt via haar navel naar beneden richting haar kruis. Nu neemt ze haar tepel tussen de toppen van haar duim en wijsvinger en boort haar lange nagels er zo diep en hard ze kan in. Ah, heerlijk, zoiets lekkers heeft ze nog nooit gevoeld!

Al gauw is Nadia bezig haar beide tepeltjes met haar nagels hardhandig te bewerken en ze gaat zo op in haar nieuwe spelletje dat ze niet door heeft dat ze steeds hardere kreten van genot begint uit te stoten, die niet onopgemerkt blijven. Opeens schrikt ze op als haar polsen hardhandig worden vastgegrepen en ruw naar achteren worden geduwd. Het is Ismael, haar broer, die haar gekreun en gegil heeft gehoord en zachtjes de kamer binnen is gekomen. "Wat doe je nou, ben je helemaal gek geworden, je lijkt wel een hoer!" Hij kijkt ontzettend kwaad en Nadia krimpt in elkaar, dit is het einde, nu is het afgelopen voor haar... Ismael haalt uit en slaat zijn zusje hard in haar gezicht. "Als ik dit aan baba vertel weet je wat er gaat gebeuren, dan mag je terug naar Marokko om met een ouwe boer van vijftig te trouwen!" dreigt hij. Nadia is wanhopig, ze weet niet wat ze moet doen. "Alsjeblief, alsjeblieft, zeg het niet tegen baba, hij maakt me af, alsjeblieft, geef me een kans!" smeekt ze. Ismael geeft haar nog een flinke klap, dit keer op haar andere wang. "Wat, een vuile slet als jij verdient geen kans meer, je bent nog maar veertien en nu al verdorven!

Oh, dat dit onze familie moet overkomen.

Ismael kijkt nog eens goed naar zijn zus, eigenlijk kent hij haar niet eens zo goed, hij is bijna vijftien jaar ouder dan haar en toen hij uit huis ging was ze nog maar een klein meisje. Dat is nu wel anders, ziet hij, terwijl ze alleen in haar slipje in volle glorie voor hem op bed ligt te beven. Hij voelt de begeerte in zich opkomen, zijn pik wordt langzaam stijf in zijn broek en hij schraapt zijn keel. "Okee, ik zal je nog een kans geven, maar dan doe je precies wat ik zeg en niks anders, en je houdt je bek erover!" Nadia kijkt, een beetje hoopvoller nu, naar haar grote broer op. Misschien kan ze toch nog aan haar noodlot ontsnappen. "Ja, ik zal het doen, alles wat je zegt!" "Goed dan, blijf zo liggen en beweeg niet. Begrepen? Absoluut niet bewegen, ik ben zo terug!" Ismael snelt de kamer uit en laat Nadia verdwaasd achter. Ai, die klappen waren hard aangekomen zeg, haar wangen gloeien na en ze voelt zich helemaal suf.

Wat zou hij van plan zijn?

Ze heeft geen idee maar wat maakt het uit, als hij maar niet tegen haar vader vertelt hoe schandelijk ze met zichzelf lag te spelen. Even later gaat de deur weer open en Ismael komt met zijn handen vol de kamer weer binnen. Nadia kan niet precies zien wat hij bij zich heeft, ze komt een beetje overeind maar voor ze het weet heeft ze alweer een keiharde klap te pakken en vliegt ze terug op het bed. "Ik had toch gezegd: niet bewegen, vuile slet! Nou krijg je helemaal straf, ik zal je niet sparen." Hij grijpt haar armen weer vast maar dit maal trekt hij ze nog verder naar achteren, tegen de spijlen van het hoofdeinde aan. Ze hoort een snerpend geluid en voelt dan hoe er een paar strakke banden haar polsen boven haar hoofd aan het bed vastsnoeren. Au, dat knelt, wat gaat hij toch doen? "Zo, hoer, jij houdt toch zo van pijn, ik zag wel hoe je met je tepels speelde." zei Ismael gemeen.

Shit, dat heeft ie dus gezien, nu schaam ik me helemaal kapot, dacht Nadia. Ik zal nu wel een flink pak slaag van hem krijgen, nou ja, daar kom ik wel weer overheen, even tanden op elkaar en doorzetten. Maar haar broer had andere plannen met het mooie lichaam van zijn kleine zusje. Opeens hield hij iets vlak voor haar ogen, ze kon niet zo gauw thuisbrengen wat het was. "Weet je wat dit is?" fluisterde hij hees. "Eh, een eh, een soort tang?" vroeg Nadia, want daar leek het het meeste op. "Heel goed, een leertang om precies te zijn, die worden gebruikt om gaten in ceintuurs enzo te maken." Goh, wat zou hij daarmee moeten. "Je kunt er grotere en kleinere gaten mee maken, kijk, dit is de dikste pin, die is zo'n anderhalve centimeter breed." Ismael haalde iets anders te voorschijn, het was een opgerolde theedoek zag Nadia. Hij bond die om de onderkant van haar hoofd heen, tussen haar lippen door, het voelde droog aan in haar mond. "Zo, nou kun je niet meer zo hard schreeuwen, en dat zou ik ook maar niet proberen als ik jou was." beet Ismael haar toe.

Zie je wel, ze kreeg een ongenadig pak op haar donder, maar wat hij nu met die leertang moest? Ondertussen voelde Nadia dat haar broekje, dat ze al die tijd nog aan had gehouden, ruw naar beneden werd getrokken zodat ze poedelnaakt op bed lag. Zo onbeschaamd had ze zich nog nooit gevoeld, maar lang om daar over na te denken had ze niet, want haar benen werden wijd uit elkaar getrokken en ook aan het bed vastgemaakt, zodat ze hulpeloos en zonder zich te kunnen verroeren lag vastgebonden. Ze hoorde haar broer goedkeurend mompelen: "Zo hee, wat een lekker kontje, je bent echt niet mis, zus. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven." Op het zelfde moment zag ze dat Ismael zich haastig begon uit te kleden tot hij ook helemaal naakt was. Zijn enorme stijve besneden pik ontging haar ook niet, ze had nog nooit een mannelijk lid in het echt gezien, wel eens op een plaatje op de computer maar dit was wel even anders. Hij was gewoon ... heel mooi, vond Nadia. Haar broer mocht er sowieso wezen, met zijn gespierde armen, brede behaarde borst en wasbordbuik. "Ja, daar kijk je van op, hè, zusje" spotte Ismael, die Nadia! 's nieuwsgierige blik wel gezien had. "Je bent echt een geil sletje zeg, niet te geloven. Als je het weten wil, hij is 25 centimeter lang en zeven centimeter dik, maar dat zul je snel genoeg merken." Op het zelfde moment boog hij zich over haar heen en ze voelde iets hards en warms tegen haar onderlichaam duwen. "Eerst wat smeermiddel erop!" en hij greep dezelfde fles lotion waarmee Nadia haar eigen borsten had ingesmeerd.

Dat leek haar nu alweer zo lang geleden, terwijl er in feite nog geen twintig minuten verstreken waren inmiddels. "Wees maar niet bang hoor, ik zal je je maagdelijkheid niet ontnemen, niet voor jezelf maar voor onze familie-eer. Maar gelukkig heb je nog een pachtig klein gaatje daaronder waarmee je mij meer dan genoeg van dienst kunt zijn!" Op hetzelfde moment duwde de harde pik weer tegen haar aan en Nadia voelde hoe haar broers handen haar billen uit elkaar trokken. Zijn grote eikel duwde door en door en verdween langzaam in het kontje van het jonge meisje. Ze slikte van de hevige pijn, tranen stroomden over haar wangen terwijl de enorme pik centimeter voor centimeter dieper in haar anus gleed.

Het leek wel een eeuwigheid te duren, steeds als ze dacht dat hij niet verder kon en dat ze uit elkaar zou scheuren als dat wel gebeurde, ging hij er met een stootje weer dieper in. Toen haar aarsje helemaal was opgevuld en ze lag te hijgen om bij te komen, trok haar broer zijn pik er opeens met een ruk uit. Een golf van pijn ging door haar kontje, maar het genot was minstens net zo groot. Dit ging een paar keer zo heen en weer, maar toen Nadia weer begon te kreunen van geilheid stopte haar broer abrupt. "Ik had toch gezegd dat je stil moest zijn!" schreeuwde hij en weer kreeg ze een paar keiharde klappen in haar gezicht. "Maar nu heb ik echt iets voor je wat je je geilheid wel zal afleren, hoertje." Ismael pakte de leertang van het nachtkastje en hield hem nog een keer vlak voor haar ogen. "Kijk, slet, de grootste stand, deze maakt gaten van anderhalve centimeter breed!" Nadia voelde hoe haar broer zijn pik weer hard in haar kontgaatje verdween, hij leek nog wel stijver en harder dan daarvoor. Hij pakte tegelijkertijd de linkerborst van zijn zusje in zijn hand en kneep keihard in het jonge tepeltje. "Dit vind je toch zo lekker hè? Nou, dan zul je hier wel van klaarkomen!" Nadia gilde het uit toen de leertang haar eerst haar linkertepel doorboorde en toen de rechter. De pijn was zo overweldigend dat ze niet voelde hoe haar broer zijn hete zaad in haar kontje leegspoot. Ze was al niet meer bij kennis toen hij door de gaten in haar beide tepels de beugels van twee zware hangsloten wurmde en deze met een ketting aan elkaar verbond. Ook had ze niet gemerkt dat ze voor de eerste keer in haar jonge leventje was klaargekomen. 

Gelezen: 2239 x Gestemt: 25 x Cijfer: 2 schrijver: Onbekend Datum: 03-04-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet