Verlangen

Op mijn rug lig ik op bed, mijn ogen dwalen langs het plafond. Dan via de muur naar beneden, als mijn benen in beeld komen zie ik de nylonkousen die rond mijn enkels zitten. De andere kant van de nylon zit rond de poot van het bed gebonden, beide benen liggen zo ver gespreid op het bed. Mijn armen zijn schuin boven mijn hoofd met nylons vastgemaakt aan de spijlen van het hoofdeinde. Mijn gedacht dwalen terug naar het moment dat we dit bespraken, ik kende je al en poos nooit hadden we het over bondage of Sm gehad. Een aantal weken geleden zaten we een film te kijken op de tv, het was een heel gewone Aktie film waar de hoofdrolspeler gevangen was genomen en vastgebonden op een bed lag. Hij had wel aan zijn kleren nog aan, ik hoorde je toen heel zachtjes even kreunen: “is er iets?”, vroeg ik direct. Je ogen stonden een beetje troebel en op een bepaalde manier erg opgewonden: “nee, er is niets moest alleen even denken aan die man daar op het bed. Elke vrouw zou zo best eens met een man willen spelen denk ik”, was jou antwoord. Ik begreep jou antwoord niet zo erg omdat ik heel erg in de film zat, later toen de film was afgelopen hebben we nog iets gedronken. “Wat bedoelde jij nu precies met die opmerking over de gebonden man?”, stelde ik de vraag terwijl ik je strak aankeek. Er waren na de film wat ideeën bij mij naar boven gekomen wat jij misschien wel zou willen doen. Heel even kijk je mij strak aan: “het lijkt mij zalig om eens een man te mogen bezitten, gewoon dat hij doet wat ik wil. Als hij dan vastgebonden op bed ligt kan ik doen wat ik wil met hem en voor mezelf”, gaf je als antwoord. “Moet dat met een andere man? Mag ik daar niet voor zijn?”. “Zou jij mijn slaafje willen zijn?”, Vroeg je glinsterend. “Je weet schatje dat ik alles voor jou wil doen, dus als jij een slaafje wilt hebben dan ben ik je slaafje”, fluisterde ik je toe. Je ogen straalde mij aan: “lieve schat dank je dat je dat wilt doen voor mij, ik zal je vertellen waar en wanneer ik het wil”. Er is later niet echt meer over gesproken, ik wilde wel maar durfde eigenlijk niets te vragen want dan zou het net lijken of ik het heel graag zou willen. Nu is dat ook wel zo maar soms moet je niet alles weggeven.

Vanmorgen was je opgestaan met een heerlijke verlangende blik in je ogen, na de koffie was je gaan winkelen je had gezegd dat ik niet mee mocht omdat je een plannetje had. Toen je in de middag weer thuis was gekomen had je mij aangekeken: “wil je nog steeds mijn slaafje zijn?”, was je vraag geweest. “Ja, schat dat wil ik nog steeds heel graag”, had ik je geantwoord zonder twijfels. “Oke dan ben je vanavond mijn slaafje, ik wil dat je na het eten gaat douchen. Dan ga je naakt op bed liggen en doet deze blinddoek om. Daarna wacht je tot er iets gebeurt”. Met die woorden was je glimlachend naar de slaapkamer gelopen. Na de douche was ik naakt op bed gaan liggen. Met de blinddoek om was ik liggend gaan wachten op de dingen die zouden komen. Na een poosje voelde ik dat er iets om mijn polsen werd gedaan, even later ook rond mijn enkels. Toen was het weer helemaal stil, de blinddoek werd van mijn hoofd afgehaald, het was in de kamer helemaal donker ik zag je niet staan. De deur ging open en je verdween door de opening de gang op. Na een poosje ging er aan de zijkant van het bed een paar kleine lampjes aan, ik zag dat je de tijdschakelaar er tussen had gezet. Er hing een lekkere erotische sfeer in de kamer. Langzaam dwalen mijn ogen over mijn lichaam, ik zie dat mijn lul op mijn buik ligt in slappe toestand. Ik voel wel een soort van opwinding maar die is niet zo erg dat mijn pik stijf wordt. In de gang zie ik dat het licht uitgaat, er komt een klein lampje voor terug waardoor daar ook een erotisch sfeertje ontstaat. Je komt de slaapkamer binnen in een mooi setje lingerie, een slipje wat jou mooie vormen net bedekt, de bh is van dezelfde stof je borsten komen er aan de bovenzijde een stukje bovenuit. In je hand heb je een schaaltje en een handdoek, je legt het tussen mijn benen neer en kijkt mij heel geil aan: “zo jongen ik ga eerst eens zorgen dat je lekker glad bent”. Met die woorden voel ik trilling door mijn onderbuik gaan, je hebt een draadloos scheerapparaat bij je. Met heel zachte halen verdwijnt er steeds meer haar rond mijn pik en ballen en ook vanuit mijn bilnaad. Dan stoppen de trillingen en komt er een zacht iets over mijn lul en ballen heen, het is de scheerschuim die je met zorg erover heen smeert. Met een scheermesje haal je heel voorzichtig alle haren weg rond en op mijn lul en ballen, mijn bilnaad wordt ook helemaal netjes door jou ontdaan van de haren. Je pakt een washandje en maakt je werk af door al het scheerschuim weg te halen, met de handdoek wrijf je het weer droog en bekijkt je werk even. Met een tevreden glimlach sta je op van het bed en loopt de kamer weer uit.

Ik blijf stil op het bed liggen, in spanning wacht ik af wat er nog meer gaat gebeuren. Je komt de kamer weer in en gaat op het bed naast mij zitten, in je hand heb je een veer. Hiermee ga je langzaam over mijn borst en zakt dan af naar mijn zij, de lichte kitteling neemt sterk toe. Het is een zalig gevoel wat je teweeg brengt met die veer, dan zak je een stukje naar onderen en geeft mijn benen en lul een zelfde behandeling. De opwinding stijgt hierdoor erg snel in mijn buik, dan geef je mijn lul een lichte tik met je vingers: “ik had niet gezegd dat je een stijve mocht krijgen”, komt er grommend over je lippen. Je gaat verzitten aan beide zijden van mijn lichaam zet je een knie neer. Dan zak je langzaam op mijn buik neer met je heerlijk warme billen, door het slipje heen voel ik de gloed die in jou lichaam aanwezig is. In het slipje is een vochtig plekje te zien, je schuift langzaam met je billen omhoog en komt steeds dichter bij mijn gezicht. Je wipt een stukje op en plats je billen op mijn gezicht, ik hoor je zuchten dan schuif je iets terug en drukt je warme poesje tegen mijn mond aan: “kom slaafje doe je best eens voor mij, laat je mond mij eens verwennen”. Ik open mijn mond en lat mijn lippen en tong over je zijdeachtige broekje glijden, het natte plekje wordt steeds een stukje groter. Mijn mond en jou sappen vermengen zich in het slipje, ik hoor je kreunen en je handen pakken mijn hoofd beet: “oooo slaafje dit doe je erg goed mmmm ga door jongen”. Het is jammer dat ik mijn handen niet kan gebruiken, met je eigen hand streel je de harde tepels. Ineens kom je met een harde diepe zucht tot een ontlading, ik voel je schokken en knijpen met je benen rond mijn hoofd. Dan zak je langzaam een beetje onderuit en ontspannen je benen een beetje zodat ik weer rustig adem kan halen. Ja staat op van het bed en verlaat de slaapkamer even, als je terug komt heb je een schaaltje met een paar ijsklontjes bij je. Met een erotisch gebaar druk je een klontje in je mond en likt er met je tong langs. Dan haal je hem weer uit je mond en laat een paar druppels op mijn borst vallen, het klontje laat je op mijn buik vallen waardoor er een schok door mij heen gaat. Het is erg koud en trekt direct een spoor langs mijn lichaam naar het bed toe. Daar laat je het even liggen en pakt hem dan weer op, langzaam leg je hem tegen mijn lul aan. Ik hou mij in om niet weg te trekken, je wrijft het klontje langs mijn lul en ballen. Het geeft een heel vreemd gevoel maar het is ook erg lekker, de druppels water die van het klontje af smelten lopen door mijn bilnaad op het bed, ook dit geeft mij een vreemde maar ozo prettig gevoel.

Je zakt iets voorover en neemt mijn half harde lul tussen je lippen: “mmm hij is lief weet je dat?”, hoor ik je mompelen. Door het koude ijsklontje heb ik de neiging om te gaan plassen. Hij zit in je mond, dat wil ik je niet aandoen. Ik probeer me te concentreren op iets anders. “Is het moeilijk om je in te houden jongen?”, Vraag je als je mijn lul uit je mond laat glippen. “ik moet nodig plassen meesteres”, geef ik als antwoord. “dan moet je dat maar gewoon doen slaafje. Ik zal hem wel richten kan jij plassen”, komt er lachend over je lippen. Met je hand houdt je mijn lul vast, richt hem op mijn buik. Het bed is belegd met een aantal handdoeken waar het laken weer op licht, je wist dus al wat er ging of kon gebeuren. Ik kan mij niet meer inhouden en begin te plassen, met een zacht kletterend geluid valt de warme straal op mijn buik en druipt dan op het bed. Je blijft mijn lul sturen tot ik helemaal ben uitgeplast, dan laat je hem los en pakt een ijsklontje, zachtjes streel je er mee over mijn blanke eikel. Er schieten allerlei heerlijke gevoelens door mijn lichaam heen, je lippen sluiten zich weer rond mijn groeiende lul, je tong streelt elk stukje van het steeds harder wordende vlees. Mijn genot word ook met sprongen groter en ik merk dat ik niet lang nodig heb om klaar te komen. Jij merkt het ook en laat mijn lul met rust. Je begint mij te strelen en komt weer omhoog, je lippen druk je op die van mij en bijt zachtjes ik mijn tong. Dan voel ik je warme grotje weer tegen mijn been aankomen, je lichaam zorgt er goed voor dat je niet mijn op springen staande lul raakt. Heel traag kom je omhoog gekropen je tong raakt mij overal, dan voel ik je ademhaling langs mijn gezicht strelen. Je tong gaat via mijn wang naar mijn oor en likt er zachtjes aan, heel even komt je tong een stukje in mijn oor. Net zo snel is je tong weer weg, met je nagels schraap je over mijn borst: “ik zou eigenlijk ook al deze haren er af moeten halen”, grom je dan terwijl je mijn borsthaar beet pakt. Het bed waar ik op lig is aardig nat geworden, het wordt ook een beetje kouder aan mijn rug.

Ik voel je been tussen mijn benen omhoog komen, je knie raakt mijn ballen zachtjes. Je wrijft met je knie stevig langs mijn ballen, heel even doet het een beetje pijn. Toch is de pijn zeker niet erg, met een verplaatsing van je been komt er direct een zalig gevoel voor in de plaats. Je draait je langzaam om en plaatst je knieën naast mijn hoofd, je heerlijke warme grotje komt weer naar beneden. Ik ruik je opwinding en zie op je lipjes een glimmend laagje van je vocht zitten. Als je lipjes mijn mond raken hoor ik je heel diep grommen. Mijn tong gaat door je poesje en raakt je klitje, je veert een stukje omhoog: “pas je op slaafje anders kom ik weer klaar, en dan weet je wat er na gebeurt met mij”, kreun je zachtjes. Als wij lekker elkaar verwennen en jij bent voor de tweede maal gekomen moet je altijd vrij snel naar het toilet. Ik zeg niets en laat mijn lippen je grotje weer verkennen, langzaam gaat je kutje verder open, er stroomt een kleine hoeveelheid vocht naar buiten. Met mijn tong vang ik alles op en slik het snel in. Als mijn tong je harde klitje raakt druk je met een snelle beweging je poesje strak op mijn mond: “ooo wat is dit lekker mmmm ik ga komen dit is te lekker open je mond ik kommmmmmmmm”, kreunend kom je met veel vocht in mijn mond klaar. Je hand heb je strak rond mijn harde paal gelegd, zachtjes trek je eraan. Ik moet alles bijzetten om niet klaar te komen. Door de knijpende bewegingen van je hand wordt mijn opwinding alleen maar groter. Dan laat je mijn lul los en tilt je natte grotje van mijn gezicht, je draait je om en geeft mij een zoen: “dat was lekker schat, mmmm ik ben echt zalig klaargekomen”. Dan sta je op ven het bed en loopt de slaapkamer uit, het genot in mijn lichaam neemt een beetje af. Al snel kom je weer terug, je hebt in je handen een grot veer. Langzaam laat je die over mijn lichaam gaan, de tintelingen geven een uiterst zalig gevoel wat zich weer langzaam ophoopt in mijn onderlichaam. Je trekt de veer terug en gooit hem op de grond, je pakt het schaaltje waar de ijsklontjes op lagen van de grond. Met je vinger ga je door het water wat op het schaaltje ligt. Met een rustige beweging laat je het schaaltje leeg lopen op mijn stijve pik en ballen. De druk erin neemt door dit koude water een heel stuk af, ook de stijfheid neemt iets af. Je komt weer op het bed zitten en legt je hand op mijn lichaam, overal waar je met je hand komt knijp je even redelijk hard in mijn lichaam.

Ik geniet van elke aanraking en probeer mezelf zo te draaien dat je de plekken neemt waar ik het meeste van geniet. Je hebt het in de gaten en gaat iedere keer de andere kant op als ik naar je toe draai. Heel langzaam komen je vingers weer over mijn buik richting mijn lul, ik houd mijn adem in en hoop dat je de vingers op mijn stijve legt. Je vingers gaan met een bocht naar mijn been, daar trek je speels aan de haren die erop staan. Je vingers komen via de binnen zijde van mijn been weer omhoog, langzaam voel ik je nagels door mijn kale bilnaad kruipen. Het gevoel is zalig, ik kan niet meer stil liggen en wil het liefste de boeien af gooien. Je hebt de kousen zo vast gezet dat ik me er niet uit kan draaien, als ik echt zou willen lukt het wel maar dat wil ik niet. Je vingers blijven een poosje in en rond mijn bilnaad draaien dan komen ze omhoog, vlak langs mijn lul komen ze weer naar mijn buik. Je wrijf even strak over mijn buik en komt dan weer omhoog, je gaat op mijn buik zitten en schuift langzaam verder naar beneden toe. Ik voel mijn lul tegen je billen aan komen, je tilt je billen iets op en laat je weer zakken. Mijn stijve zit gevangen onder je zalige billen, met je billen beweeg je langzaam heen en weer waardoor mijn genot weer erg toeneemt. Ik merk dat je iets bent gaan verzitten waardoor mijn lul bijna vanzelf in je warme grotje wordt gezogen. Je laat je zakken en mijn lul verdwijnt helemaal in je lichaam: “dat is lekker, nu kan ik jou eens neuken en het tempo bepalen mmmm zalig is dat”, grom je zachtjes. Ik voel de warmte van je lichaam om mijn lul heen en dat zorgt ervoor dat het genot steeds groter wordt. Langzaam til jij je billen op en mijn lul komt weer tevoorschijn uit je grotje, hij glimt van je vocht. Mijn eikel blijft in je grotje zitten, dan laat jij je weer langzaam zakken, je knijpt gelijk zachtjes met je kutspieren in mijn harde lul. Het zaad begint te koken in mijn ballen, ik probeer zo gewoon mogelijk te doen want het genot wat ik nu voel wil ik vasthouden en als het zover is, wil ik ook klaarkomen. Je verhoogt het tempo een beetje en kreunt zachtjes, met je ene hand streel je het harde klitje. Je begint steeds sneller te bewegen en ik merk dat het jou ook weer hoog zit. “Oooo ik ga komen schat ik houd het niet meer jaaaa ik kommmm”, roep ik ineens. Met krachtige schokken spuit ik mijn zaad hard in je grotje, je vingers gaan sneller over je klitje en je andere hand bewerkt je harde tepels: “oooojaaaa ik ga ook weer komen mmmm dit is echt lekker mmmm ik kommm”, je zucht diep en ik voel mijn zaad vermengd met jou vocht tussen mijn verslapende lul en je kutwandjes uit kopen. Er komt een plasje op mijn ballen te liggen, je laat je van mij afvallen en komt naast mij liggen, je vingers dwalen over mijn borst heen: “vond je het lekker?”, vraag je dan. Ik draai mijn hoofd iets naar je toe en druk een zoen op je wang: “dit was het mooiste wat je mij vandaag kon geven, en ik hoop dat het jou ook is bevallen zodat we het nog vaak mogen herhalen”, geef ik dan als antwoord. Je blijft nog even liggen en staat dan op, ik hoor even later het water van de douche vallen, ik blijf rustig liggen en wacht tot jij mij weer losmaakt.

Ronald.

Gelezen: 2298 x Gestemt: 7 x Cijfer: 9 lengte: lang schrijver: Ronald Datum: 19-03-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet