Brandon een handje helpen

Nancy en Tamara lagen in de tuin van Tamara te zonnen, de tuin was beschut en had eigenlijk geen inkijk dus beide dames lagen er enkel in hun bikinibroekje en eerlijk is eerlijk de dames mochten er zijn. De twee dames hadden elkaar jaren geleden leren kennen op het werk, ze werkten allebei bij de zelfde zorginstelling en waren in de loop van de tijd dikke vriendinnen geworden en de overeenkomsten hielden niet op bij het werk alleen, beide waren getrouwd, half de veertig en hadden elk twee kinderen, Nancy twee zoons en Tamara twee dochters en beiden hadden halflang blond haar, verschillen waren er ook, Nancy was wat langer en slanker dan Tamara maar leken toch nog wel zoveel op elkaar dat tijdens het uitgaan ze voor zussen aangezien werden.

Nu zo heerlijk in het voorjaarszonnetje genoten ze allebei van de warme zonnestralen op hun nog wat bleke huid wetende dat ze voorlopig niet gestoord zouden worden, Henk de man van Nancy was aan het werk, haar oudste zoon studeerde en woonde op kamers en de jongste zat op school en zou pas eind van de middag thuiskomen, een lekker koel sapje binnen handbereik maakte het kleine geluk compleet.

De zonnestralen en de beschutte ligging van de tuin zorgde ervoor dat de temperatuur voor het gevoel hoger was dan werkelijk maar het voelde aangenaam aan na het koude begin van het voorjaar en ja die zweetdruppeltjes die zich vormden hoorden daar ook bij.

Nancy hoorde de hordeur klappen en keek even op, eigenlijk wist ze al wie het was en dat bleek dus ook zo te zijn, het was hun anderhalf jaar ouder herdershond Brandon en liet zich weer achterover zakken.

Na een minuut of vijf hoorde ze Tamara giechelen en keek weer op, Brandon was het been van Tamara aan het likken “is het weer zover?” vroeg ze aan Tamara “laat hem maar, het kietelt maar is niet vervelend”.

Nancy dacht terug aan een paar maanden geleden, toen had hij dit bij Tamara ook gedaan toen ze in de woonkamer aan de thee zaten en begon even later tegen haar been op te rijden, ze had zich dood geschaamd toen het gebeurde, hakkelend had ze haar excuses aangeboden maar Tamara had ze lachend afgewezen en gezegd dat het zijn hormonen waren, een puber met niets anders in zijn gedachten dan…………………

Ze had er nog vaak aan gedacht dat dit gebeurt was en de woorden van haar vriendin dat hij maar één ding in gedachten had, Tamara was de eerste geweest waar hij tegenop reed maar niet de laatste, haar man, zoons en zijzelf waren ook het slachtoffer geweest net zo goed als de bank en een fauteuil. Ze probeerden het hem af te leren, iets wat de ene keer beter ging dan de andere en voor een deel hadden ze er zich bij neergelegd dat het een fase was waar ze doorheen moesten.

Het vreemde was dat ze het op een heel aparte manier opwindend vond, de energie, de drang van Brandon, ze wist natuurlijk dat het niet hoorde maar ze kon gebiologeerd kijken naar het rode geslacht wat dan tevoorschijn kwam en ze vond het zelfs voor zichzelf moeilijk om toe te geven maar ze werd er opgewonden van en afgelopen week had ze aan deze gevoelens toegegeven en op internet gezocht en ontdekt dat ze niet de enige was met deze fantasieën en dat sommige zelfs nog verder gingen dan fantasie.

“Geile donder” Tamara lachte luid en Nancy werd uit haar overpeinzingen gerukt en zag Brandon op het been van Tamara bezig, het rode glimmende puntje duidelijk zichtbaar en glijdend over haar huid. “Hij ziet mij als een teefje” lachte ze terwijl Nancy gebiologeerd naar het schouwspel keek “als het niet snel stopt laat Henk hem castreren, iets wat ik zielig vindt” en Tamara keek op “hoeveel tijd heeft hij nog?” en Nancy schudde haar hoofd “ik denk niet lang meer” en ze bleef stil.

Tamara was de eerste die weer wat zie “hij heeft een teefje nodig of……………….hij moet zijn lusten op een andere manier botvieren” Nancy kreeg het warm en het kon niet anders dan dat ze rood werd en dit kwam niet door het zonnetje en Tamara zag het “ben jij ondeugend geweest en heb jij…………” en ze maakte een op en neer gaande beweging met haar hand, Nancy schudde haar hoofd ontkennend “eraan gedacht? Ondeugd” maar Nancy hield haar hoofd stil.

“Je weet mij kun je alles maar dan ook echt alles vertellen” ze sprak nu zacht en had haar hoofd dichter bij haar hoofd gebracht “ik zie dat je opgewonden bent” fluisterde ze “ben je nog ondeugender dan ik dacht?” Nancy knikte bijna niet zichtbaar “hoe ondeugend?” klonk het zacht maar dwingend.

Nancy voelde hoe haar keel dichtgeknepen werd en haar stem nauwelijks verstaanbaar was “ik heb op internet gekeken” ze liet een pauze vallen “je zei het zelf, hij heeft een teefje nodig, mij” het hoge woord was eruit en Tamara keek haar met grote ogen aan “wil jij er bij zijn?”, Tamara bleef stil, keek even naar Nancy en vervolgens naar Brandon en eigenlijk wel naar een specifiek deel van hem, dat deel wat onder zijn buik hing en ze knikte haar hoofd langzaam.

Nancy voelde de kriebel in haar buik, niet enkel van opwinding maar ook van de zenuwen, ze stond snel op en liep naar het huis en halverwege draaide ze zich om “kom je ook?, van uitstel komt……” riep Brandon en liep de woonkamer in en Tamara volgde snel.

Binnen trekt Nancy gelijk haar bikinibroekje uit, Tamara heeft haar al vaak genoeg naakt gezien, een paar keer per jaar gaan ze naar de sauna en toch voelt het nu anders, ze voelde zo ongeveer de ogen van Tamara op haar huid branden, haar ogen leken groter dan normaal maar glommen ook, nieuwsgierigheid? Opwinding? Nee eigenlijk wilde ze het niet weten.

Tamara had geraden dat ze met de gedachten speelde om Brandon te helpen, alleen de manier waarop had niet helemaal de juiste geweest, de afgelopen twee weken was ze serieus met de gedachte bezig geweest maar nog niet beslist of ze het zou doen maar wel informatie opgezocht over het hoe en wat, de reactie van Tamara had haar spontaan doen beslissen.

Uit haar tas pakte ze twee dingen en bevestigde die met klittenband om de voorpoten van Brandon, krassen van zijn nagels op haar lichaam vielen niet uit te leggen en wilde ze dus persé voorkomen. Brandon liep onwennig en schudde met zijn voorpoten om zichzelf van die vreemde dingen te verlossen terwijl Nancy op de bank plaatsnam, ze rilde even toen de warme huid van haar billen het koude leer raakten, spreidde haar dijen en voelde even en was verbaast hoe vochtig ze al was. Ze riep Brandon en zag hoe Tamara met grote ogen toekeek, ze hield haar nog vochtige vingers voor zijn neus en na even snuffelen likte hij haar vingers, ze liet hem even zijn gang gaan en trok hem toen zachtjes naar hem toe, zijn snuit verder tussen haar gespreide dijen, ze rilde toen de koude neus haar warme schaamlippen raakte en slaakte een kreet, een warme ruwe tong likte haar, niet lekkerder maar anders dan dat haar man het deed maar heerlijk en ze besefte dat ze een grens gepasseerd was die de meeste mensen niet acceptabel zouden vinden.

Zachtjes moedigde ze hem aan, zijn sterke tong drong tussen haar gezwollen schaamlippen, likte ruw haar o zo gevoelige knopje terwijl hij haar sappen oplikte, ze kwam in de verleiding om hem door te laten gaan, haar een orgasme te laten bezorgen maar…………………………..het excuus voor dit was zijn aandrang, het redden van zijn ballen en ze reikte naar zijn voorpoten en trok hem omhoog.

Vreemd maar lekker, zijn zachte harige vacht op haar huid, zijn kop vlak bij haar gezicht, zijn hete adem en tegen haar dij voelde ze iets warms en glibberigs, ze had het deze keer niet gezien, misschien wel bewust niet op gelet maar ze besefte maar al te goed wat het was, dat glimmende rode puntje van zijn lul, hij was ook opgewonden besefte ze, in haar hoofd was er nog even de twijfel maar haar hand twijfelde niet, hij reed al tegen haar op terwijl haar hand even zocht en hem leidde. Even maakte de warme lul contact met haar gezwollen schaamlippen, tijd voor twijfel was er niet meer in een oogwenk reageerde Brandon, zijn dunne warme lul drong in haar, glipte er even uit en drong ruw weer in haar.

Al snel voelde ze zijn warmte in haar en ze was verbaast over hoe snel hij in haar groeide, dit zowel in de lengte als breedte, oké ze had wel foto’s gezien maar toch verraste het haar, hij stootte in een hoog tempo, veel sneller dan een man en voelde groter aan dan die van Henk die toch echt niet klein bedeeld was.

Ze had genoeg filmpjes gezien maar nu ze het zelf ervoer besefte ze pas hoe hoog zijn tempo was en alles bij elkaar voelde ze hoe de spanning in haar lichaam opliep en haar vingers klauwden om de riem om zijn nek, van genot maar ook om te zorgen dat hij er niet vandoor kon, hij voelde nu zo groot en dan bedoelde ze vooral dik en zijn stoten waren nu kort.

Zijn ademhaling was zwaar, kwijl lekte uit zijn bek en zijn stoten stopte en ze voelde hoe hij meer in haar pompte en zelf had ze niet veel meer nodig, met haar hand hielp ze zichzelf over het randje en hoorde en voelde hoe Brandon reageerde op haar krampende grotje rond zijn gezwollen lul.

Het duurde even voordat Nancy weer helemaal bij haar positieven was, de grote gezwollen lul in haar kon ze niet negeren en toen ze opkeek zag ze Tamara die met haar ene hand in haar broekje zat en de andere haar borst verwende en ze glimlachte. Brandon werd wat onrustiger maar had weinig bewegingsruimte, ze gaf hem iets ruimte om te zien………………ze kreunde, haar lipjes rekten en even dacht ze dat het niet lukte maar plotseling……………….opluchting, een slurpend geluid en een leeg gevoel en ze liet Brandon los, ze kon het eigenlijk nog nauwelijks geloven maar ze had het echt gedaan iets waar ze al zo lang over fantaseerde.

Ze zag het plasje wat zich op de bank gevormd had, gelukkig was het leer, een doekje erover en er zou niets meer er op wijzen dat hier…………….

Tamara en Nancy keken elkaar zwijgend een tijdje aan terwijl Brandon zichzelf tussen hen in schoon ligt te likken “Opwindend hé” begint Nancy, Tamara knikt, “wil jij ook met hem…………?”, Tamara kleurt rood maar knikt wel gelijk “maar dan op z’n hondjes” zegt ze zacht “als een hond met een hond” lacht Nancy.

Ze blijven zo nog even zitten, nagenietend van wat er is gebeurt, Brandon heeft zichzelf schoon gelikt en is in zijn mand gaan liggen “zou hij……” vraagt Tamara, “maar één manier om daar achter te komen” zegt Nancy met een glimlach “proberen, kijken jij zijn teefje mag zijn” Tamara kijkt even met een paar felle ogen naar Nancy en zegt lachend “zegt diegene die zijn zaad lekt, jij bent al zijn teefje” en ze trekt haar bikinibroekje uit.

“Brandon” roept Nancy en slaat met haar hand een paar keer op de bank, na een tweede keer komt Brandon op zijn gemak uit zijn mand terwijl Tamara op de tegelvloer plaats neemt, ze steunt op haar knieën en ellenbogen en kijkt achterom naar de plek waar Brandon vandaan moet komen “help je ons zo?” en Nancy knikt bevestigend maar blijft nog zitten terwijl Brandon dichterbij komt, hij begint duidelijk te snuffelen en komt eerst bij Nancy maar die houd haar knieën bij elkaar en duwt hem weg al zou ze dat liever niet gedaan hebben en komt nu bij Tamara maar bij de andere kant dan ze verwacht had en ze krijgt een lik over haar gezicht maar het duurt niet lang of hij loopt langs haar en draait zijn kop als hij bij haar billen komt.

Tamara ziet het niet maar Nancy vanaf de bank wel, onder de buik van Brandon verschijnt alweer het rode puntje “wat een geile dondersteen” bedenkt Nancy en staat op en loopt naar het stel terwijl Brandon nu achter Tamara staat en zijn snuit tussen haar billen duwt.

“Oooooo wat is dit heerlijk” haar stem was hoog en Nancy glimlachte toen ze het hoorde, beide dames werden verrast door Brandon, onverwachts besprong hij haar “oef oef” slaakte Tamara, Brandon zocht stotend zijn doel maar miste net, snel greep Nancy in “o yes hij heeft mij” gilde Tamara bijna toen Brandon met zijn puntige lul tussen haar glibberige en gezwollen schaamlippen drong en dieper in haar stootte.

Nancy zag dat Brandon haar goed had en nam enige afstand, Brandon stootte in een hoog tempo, de borsten en billen van Tamara trilden terwijl Brandon haar stevig vasthield met zijn voorpoten rond haar heupen, dit zag er zo opwindend uit, zoveel beter dan de filmpjes die ze gezien had, de geur van opwinding en seks maakten het plaatje compleet.

“Oh god hij voelt zo groot en zo dik” kreunde Tamara, de stoten van Brandon waren nu een stuk korter en feller, “je bent nu echt zijn teefje” sprak Nancy en ze kon het niet laten om Tamara aan te raken terwijl ze elkaar aankeken “wij zijn de teefjes van Brandon” kreunde ze “en ik geniet ervan” kreunde ze opnieuw terwijl ze haar hoofd achterover gooide “ik ga komen” klonk het hoog en zacht en haar lichaam schokte “o god ik kom” en tussen haar benen vormde zich een plasje op de grond, paringssappen die uit haar lekten.

Luid hijgend bleef Brandon stil liggen op haar rug, Nancy zag de balzak ritmisch bewegen terwijl hij zijn teefje volpompte met zijn zaad. Tamara genoot nog van de golven van genot die wegebden en merkte nauwelijks dat Brandon ook zijn hoogtepunt had bereikt of dat hij kwijlde op haar schouder.

Het duurt even voordat Tamara weer wat zegt “god wat was ik daar aan toe” haar stem klinkt hijgerig terwijl Brandon van haar rug glijd en Nancy zijn halsband pakt een voorzichtige ruk bevestigd dat hij vast in haar zit en ze blijven zo staan “Karel besteed tegenwoordig steeds meer tijd aan zichzelf” verteld Tamara nog nahijgend “en vergeet mij, maar in bed………………..ik heb hem al een paar keer geweigerd”, Nancy kijkt hier van op en kijkt Tamara begrijpend aan maar zegt niets. Brandon blijft rustig staan, schijnbaar beseffend dat hij nergens heen kan maar na vijf minuten geeft hij een rukje “oh………………..oh god” kreunt en Nancy zag een deel van de bol terwijl Brandon nog een keer trok “OH GOD” klonk het luid en met een luide plop schoot de gezwollen lul van tussen de strak staande schaamlippen en lekte Tamara.

Twee uur later trof Henk zijn vrouw en haar vriendin in de tuin aan, Brandon lag in de schaduw te slapen “zo dames, Brandon, lekker niets gedaan en ik maar werken” zei hij lachend en liep naar binnen voor een koud biertje.

Gelezen: 3854 x Gestemt: 27 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 22-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet