Karin zoekt verder

Karin zat op de bank, het tweede glas rode wijn in haar hand, haar ogen staarden naar het knapperende hout in de kachel, de warme gloed verwarmde haar huid die nog nagloeide van het warme bad wat ze eerder deze avond had genomen.

Haar dochters waren beiden uit logeren bij vriendinnen, haar man had nachtdienst en was zelfs eerder begonnen, overwerk vanwege ziekte van een collega en nu, nu zat ze op zaterdagavond alleen thuis, nou ja niet helemaal alleen, Makker was er ook nog.

Haar gedachten dwaalden af naar Makker, een huisdier maar voor haar meer dan dat, niemand wist het behalve zij en Makker, het was maar één keer gebeurt maar ze had zich laten nemen door Makker, een opwindende ervaring maar één die eigenlijk niet kon besefte ze maar al te goed.

Het was twee maanden ervoor gebeurt en nee ze had er geen spijt van gehad, ze had er naar verlangd, er over gedroomd en toen de gelegenheid zich voordeed…………..

Het was er sindsdien niet meer van gekomen, niet dat ze niet gewild had, ze had naar hem verlangd, droomde ervan dat hij haar weer zou nemen maar deze keer op z’n hondjes maar het was er niet van gekomen. Werk, het huishouden en met z’n vieren in één huis, tijd en het risico om betrapt te worden hadden het onmogelijk gemaakt.

Ze had er eerder op de dag nog niet aan gedacht, ze had gehoopt samen met haar man hier op de bank te zitten, niet gestoord door hun dochters en ze had ervan gebaald dat hij moest overwerken maar nu, nu zag ze een mogelijkheid, ze had de hele avond en nacht alleen, nou ja alleen………..zij en Makker en ze wierp een blik op hem terwijl ze haar eigen vuurtje aan het opstoken was terwijl haar hand onder haar kleding gleed en haar volle zachte borst streelde, haar tepel deed verharden.

Eigenlijk ongemerkt zakte haar hand naar beneden, een vinger glipte tussen haar gezwollen schaamlippen, ze was vochtig, nou eigenlijk al nat en ze speelde even met haar gevoelige knopje voordat ze verschikt opkeek, ze besefte ineens dat de gordijnen nog niet dicht waren en dat ze misschien wel ongemerkt een show weggaf. Snel stond ze op en trok de gordijnen dicht, nu kon ze in dat opzicht niet betrapt worden en voelde zich vrij, nam nog een slok van haar glas wijn en keek naar Makker, ja dacht ze, ze wilde hem, wilde door hem gedekt worden als een loops teefje.

Ze zette haar glas weg en trok zonder aarzeling haar huispak uit, niet elegant maar wel lekker makkelijk en warm, ze stond nu slecht gekleed in haar slip in de woonkamer en keek naar de haar hond, haar minnaar en trekt haar slipje uit voordat op haar knieën zakt. Ze voelt zich vreemd, niet vanwege haar opwinding of haar dierlijke minnaar maar meer omdat ze naakt is in haar woonkamer.

Ze kruipt langzaam richting Makker, zijn goud blonde vacht, zijn rustige ademhaling, hij lijkt zo rustig maar ze weet hoe energiek hij kan zijn en hoopt dat hij ook deze keer wil en streelt zijn zachte buik. Makker kijkt even op en laat haar, hij geniet van de warmte van de kachel en nu ook van haar aanrakingen.

Van zeer dichtbij ziet Karin de gevolgen van haar strelingen, een rood glimmend puntje verschijnt tussen de blonde haren vlak voor haar ogen, ze ruikt zijn geur, iets muskusachtig en ze voelt haar eigen opwinding toenemen, ze voelt de rilling door zijn lichaam zodra haar tong het puntige uiteinde likt. Ze voelt zijn onrust en opwinding, hij laat al enkele centimeters meer zien, dun, warm en glimmend terwijl hij onrustig beweegt en opstaat, liefst zou ze hem pijpen, zijn zaad proeven maar dat is duidelijk niet zijn bedoeling en beseft plotseling dat ze zichzelf al heeft aangeboden als een teefje. Ze steunt op haar ellenbogen en knieën sinds ze naar hem toe gekropen is en nu besnuffelt hij haar, ze besluit niet te bewegen behalve dan dat ze haar benen iets uit elkaar doet en wacht af benieuwd of hij haar als een teefje gaat zien en haar zal bespringen, ze weet dat zij er klaar voor is, ze is opgewonden en het kan niet anders dan dat haar gleufje al wat lekt.

Ze rilt, de koude neus, zijn warme ademhaling op haar huid en de spanning of……….., ze kreunt als hij zijn neus tussen haar billen duwt en zijn tong over haar gezwollen schaamlippen gaat, “o ja” hijgt ze “niet stoppen Makker” en geniet van zijn verwennerij en hoopt, smeekt in haar gedachten dat…..

Toch schrikt ze als Makker haar plotseling bespringt, niet helemaal goed maar een beetje scheef en ze voelt zijn glibberige lul tegen haar bil maar toch is ze blij, “HIJ ZIET MIJ ALS EEN TEEFJE” giert het door haar hoofd terwijl hij van haar afglijdt, snuffelt even aan haar zij, loopt een rondje en bespringt haar weer.

Ze kan wel juichen maar slaakt een gil, Makker zoekt naar zijn doel en stoot zoekend maar raakt haar pijnlijk, na de tweede stoot steunt ze nog maar op één ellenboog en leid hem met haar hand en voelt de dunne warme lul tussen haar schaamlippen, ook Makker merkt het en springt naar voren, een lange dunne lul dringt diep in haar en zijn voorpoten klemmen zich om haar, ze wordt nu gedekt als een echt teefje.

Makker neemt haar in een hoog tempo met krachtige stoten, ze voelt hoe haar grote borsten en haar billen schudden terwijl ze voelt hoe hij zwelt in haar en daardoor nog dieper in haar dringt. Ze merkt nog iets anders, iets waar ze niet op gerekend had, de nagels van zijn voorpoten krassen haar dijen, sporen die haar kunnen verraden maar er is geen weg terug, Makker neemt haar en heeft de controle en eigenlijk kan het haar op dit moment niet schelen en geniet van het moment.

Karin kreunde luid, gooide haar hoofd achterover en kromde haar rug van genot, zo veel energie, zoveel genot, dit had ze gemist.

Zijn stoten werden korter, hij zat vast in haar, nu was de samensmelting echt compleet en of ze nu wilde of niet hij zou zijn zaad in haar pompen, iets wat ze maar al te graag wilde, ze verlangde er naar.

Ze voelde hoe hij verder in haar opzwol, zijn greep verstevigde, zachtjes jankte en zijn zaad in haar pompte, de extra zwelling was ook voor haar genoeg, de extra druk hielp haar over de rand en ze gaf zich helemaal over aan de golven van genot die door haar lichaam trokken terwijl Makker meer zaad in haar pompte wat er ook zachtjes uit haar lekte en een plasje op de houten vloer vormde.

Zwaar hijgend zat ze zo daar, nog nagenietend van haar orgasme en Makker nog nahijgend op haar rug en zijn maximaal gezwollen lid nog vast en diep in haar, zijn lid sloot haar niet volledig af, ze lekte, een mengsel van haar eigen geil en zijn zaad terwijl ze op haar rug de beweging voelde en hij gleed van haar af en draaide zich om.

“Neeeeeee Makker” ze schrok meer van de ruk dan dat het pijnlijk was en graaide naar zijn poot zodat hij niet weg kon, geduldig zouden ze moeten wachten tot hij haar kon verlaten.

Met het zich op de klok wacht Karin rustig af, na een klein kwartier wordt Makker onrustig en laat zijn poot los, ze denkt dat het nu wel zal gaan. “Shit” roept ze bij de eerste ruk en kreunt bij de tweede als ze een luide plop hoort en zich ineens leeg voelt.

Op de houten vloer ziet ze het plasje snel groter worden, ze lekt, ze lekt zijn zaad terwijl hij iets verderop gaat liggen, met haar huispak laat ze het plasje verdwijnen, het bewijs wat zich hier afgespeeld heeft verdwijnt op deze manier en laat ook zo geen sporen achter op de houten vloer en ze richt zich weer op Makker.

Wijdbeens ligt hij zichzelf te likken, Karin likt voorzichtig zijn nog gezwollen lid en vraagt zich tegelijkertijd af hoeveel groter deze in haar is geweest, Makker laat het toe dat ze hem likt en nu neemt ze hem zonder aarzeling tussen haar lippen en ook dat staat hij toe en streelt daarbij zijn zachte vacht.

Ze genoot ervan om hem zachtjes te pijpen, ook hij leek ervan te genieten al slonk zijn eens zo machtige lul wel tot een dunne lange lul zoals hij die in haar had gedreven, voor nu liet ze hem even met rust en nam die zelf ook door lekker naast hem te gaan liggen. Ze voelde de warmte van hem maar ook van de nog brandende kachel en keek nu voor het eerst naar haar dijen, ze zag de rode krassen van zijn nagels, eentje had er iets gebloed, “de bewijzen van haar paring met Makker, van haar vreemd gaan” sprak ze tegen zichzelf, ze zou de komende dagen even voorzichtig moeten zijn en voorkomen dat iemand ze zou zien, ze had geen antwoord als iemand er naar zou vragen en streelde de zachte vacht van makker.

Karin lag tegen Makker aan, de warmte van de kachel maar vooral de warmte van Makkers lichaam verwarmden haar, de zachte vacht voelde heerlijk aan zo op haar huid en de gedachte dat Makker haar als een teefje had genomen verwarmde haar ook, de vorige keer was niet éénmalig geweest, de krassen op haar dijen en zijn zaad diep in haar waren het bewijs en ze glimlachte bij de gedachte.

Zijn ademhaling was rustig en ze begon hem weer te strelen, nee deze keer wilde ze niet door hem gedekt worden, ze wilde hem verwennen en was nieuwsgierig naar………………….

Zijn glimmende rode lul kwam weer tevoorschijn, haar strelingen hadden effect, ze zat zelfs even aan zijn ballen voor ze haar lippen opende voor het puntje van zijn lul, deze keer wilde ze hem echt proeven, niet alleen zijn machtige lul maar ook zijn zaad. Makker werd wat onrustig, hij wilde haar dekken maar met haar hand duwde ze hem omlaag en sprak hem rustgevend toe en ging verder. Hij stootte een klein beetje nu zijn lul groeide in haar mond, ze zoog, likte en streelde hem en zijn lul leek maar te blijven groeien zowel in de lengte als de breedte en voor haar ogen zag ze de bal aan de basis van zijn lul groeien.

Ze proefde zijn overvloedige voorvocht en tenslotte zijn zaad, waterig vergeleken met haar man en een veelvoud ervan slikte ze het door en liet uiteindelijk zijn nog harde lul uit haar mond glippen en met grote ogen keek ze naar zijn gezwollen lul, vol ongeloof keek ze ernaar, ze kon nauwelijks geloven dat ze dat al twee keer in haar had gehad, geen wonder dat ze zich gevuld had gevoeld en dat hij vast in haar zat.

Ze werd wakker omdat haar billen en haar rug koud aanvoelden, ze lag samen met Makker op zijn kleed, zij opgekruld op haar zij, hij daarbinnen opgerold en zo haar voorkant warm houdend, ze keek schuin naar achteren en zag dat het bijna één uur was, ze hadden nog even tijd en voelde hoe haar verlangen alweer toenam, ja ze verlangde naar hem, ze verlangde om gedekt te worden, gedekt worden als een loopse teefje en ze begon hem weer te strelen.

Makker reageert na enige tijd op haar aanrakingen, staat op en schud met zijn kop en snuift duidelijk, onder zijn buik ziet ze heel minimaal het rode puntje en hij begint aan haar te snuffelen.

Karin speelt zelf met haar borsten en voelt haar opwinding toenemen terwijl ze naar Makker kijkt, onrustig loopt hij te snuffelen en uitnodigend doet ze haar dijen uit elkaar, de geur die vrijkomt trekt de aandacht van Makker en zonder enige aarzeling begint hij haar te likken.

Karin genoot van zijn heerlijke tong die tussen haar gezwollen schaamlippen drong, echt in haar drong en haar klitje ongenadig verwende terwijl ze zelf haar borsten kneedde en haar harde gevoelige tepels verwende, haar lichaam kronkelde van genot.

Haar orgasme naderde maar ze kon zijn signalen niet negeren, voor de zoveelste keer tikte hij overduidelijk met zijn poot, hij wilde zijn teefje, hij wilde haar dekken en hoewel ze naar haar orgasme verlangde, verlangde ze nog meer naar hem of eigenlijk om door hem genomen te worden, een dierlijke paring en ze draaide zich om.

Ze steunde nog maar net op haar ellenbogen en knieën toen Makker haar besprong, zacht stotend met zijn heupen zocht zijn puntige dunne lul zijn doel, bij de derde poging vind Makker zijn doel, Karin kreunt als hij hard naar voren komt en zijn dunne lange lul diep in haar drijft en zijn voorpoten zich om haar klemmen “OOOOOO ja” slaakt ze als hij in een hoog tempo en heel energiek in haar stoot.

De harde, snelle stoten laten haar billen trillen, haar borsten schudden, hard en beestachtig word ze genomen en ze geniet ervan. De opzwellende lul prikkelt haar meest gevoelige plekjes, ze kromt haar rug en gooit haar hoofd achterover als de opgebouwde spanning zich ontlaad en de golven van genot door haar lichaam trekken.

Makker jankt zacht maar stoot fanatiek door in zijn gewillige teefje, haar strakke grotje rond zijn gezwollen lul knijpt herhaaldelijk samen terwijl zij onverstaanbare kreten slaakt.

Haar lichaam gloeit en glimt van het zweet terwijl ze bij haar positieven komt, dat Makker haar heeft volgespoten met zijn zaad heeft ze gemist in de roes van haar genot, dat hij nu van haar rug afglijd dringt nog nauwelijks door maar deze keer blijft hij rustig staan.

In het zwarte hoogglanskast ziet ze de weerspiegeling van haar en Makker, een vreemd gezicht om zichzelf zo te zien en tegelijkertijd………………..ze geniet nog van zijn grote lul diep in haar en kan niets anders doen dan wachten.

Het warme water van de douche stroomt heerlijk over haar lichaam, de zeep bijt iets in de krassen aan de binnenkant van haar dijen, ze moet beneden nog even de sporen uitwissen en daarna kan ze nog enkele uren slapen voordat haar man thuiskomt van zijn nachtdienst.

Gelezen: 4183 x Gestemt: 24 x Cijfer: 8 schrijver: Onbekend Datum: 02-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet