Dankzij Nieuwe Baan

Ik ben casandra van 25 en ben sinds kort lerares van een kleuterschool. In mijn klas zit echt een ongevelijk lief meisje genaamd sarina. Het schatje is echt erg schichtig soms en komt moeilijk los volgens haar ouders is haar oom haar enige toeverlaat naast hun. Mij vind ze erg lief heeft ze gezegd en ik krijg dan ook altijd een knuffel van het mini schatje. Dit gebeurde deze week toen haar oom haar ophaalde. 

De moeders haalde hun kroost al op en daar zat sarina te spelen met de enige barbie die nog niet opgeborgen was en zei "kijk juf barbie is mooi". Ik bukte voorover en zei tegen haar "zo die barbie is echt heel erg mooi" en toen zei ze "net als u". Ik blooste een beetje door deze opmerking van haar en toen liet ze de barbie vallen en rende naar de deur. Daar stond haar oom in de deuropening en ik kon mijn ogen niet geloven. Het kleine meisje liet haar oom niet los en zei "lieve oom ga met u nu mee naar huis". "ja ja lieverd laat oompje nu maar even los ok dan kunnen we naar huis" zei hij en ik voelde de vlinders in mijn buik flink tekeer gaan. Hij was niet de mooiste man maar toch kon ik mijn ogen niet van hem afhouden en liep naar hem toe. "en juf is ze een beetje lief geweest want anders krijgt ze billenkoek" zei hij en ik zei ja ze is erg lief geweest net als altijd". "ikke lekker lief geweest dus ikke geen billenkoek" zei sarina en ik zag een lach op het gezicht van haar oom verschijnen en die zei "nou ren maar als nog want anders krijg je het nog". Sarina rende door het lokaal met haar oom die speels achter haar aan rende en sarina's gelach was door het lokaal te horen. Ik keek naar de 2 en vond het heerlijk om te zien hoe lief en schattig de 2 met elkaar speelden. Na een paar minuten pakten hij haar op en draaide een paar rondje met haar en gaf haar een kus. "zo ukkie nou gaan we dus zeg dag tegen de juf" en sarina gaf me een knuffel en zei "dag tante juf". Haar oom en ik keken elkaar aan en ik zei "dat heeft ze nog nooit gezegd "en sarina zei zielig "ikke niet dat wou zeggen". Haar oom gaf haar een knuffel en zei "is goed schatje". Hij tilde haar op en ze legde haar kleine hoofdje op zijn schouder en hij zei "nou we gaan maar eens want anders komt u ook nooit thuis". ik lachte zachtjes en zei "is goed ze is namelijk mijn lieveling van de klas". "dat zal ik mijn broertje zeggen, zal hij vast leuk vinden" zei hij en ik zei gelijk er achter aan "hoe heet je". Ik kon mezelf wel voor mijn kop schieten met zoeen wanhopige zin zoals dat maar hij zei toen "ik heet *****". 

We wisselde telefoonnummers uit en ik dacht dat het zeker weken zal duren voordat hij me zal bellen of zelfs nooit maar na 2 dagen ging de telefoon en daar zag ik op het scherm dat hij het was. We spraken af dat hij me op zou halen de volgende dag er dan een hele leuke middag tot avond van zouden maken. Daar stond hij om 12 uur in de middag voor de school en sarina rende alweer naar buiten. Als dat meisje iets wil dan is er niks dat haar tegen houd. Haar oom tilde haar weer op en gaf haar weer een knuffel en een kus. Ik liep in mijn nette kledij naar hun toe en ik zei "klaar voor onze date". Hij zetten sarina neer en zei "natuurlijk". Hij zei iets tegen sarina en die rende vrolijk terug naar de klas. Nu gingen we samen naar een plek om samen te gaan lunchen en na een half uur zaten we lekker samen in een restaurant lekker met elkaar te praten. Door dit gesprek werd ik steeds meer verliefd op hem en zonder dat ik het door had begon ik met hem te voetjevrijen. Toen ik het door had werd ik knalrood en zei "zulen we maar afrekenen". Hij betaalde voor de lunch en we gingen weer naar de auto. Nu kwamen we in scheveningen uit en gingen we lekker lopen over het stukje strand dat open was voor het publiek. 

We praten wat en later pakten ik zijn hand en legden mijn hoofd op zijn schouders en zijn toen nog tot 17:15 gaan lopen over het strand. Nu gingen we naar een chique tentje dicht bij het strand en we werden naar een tafel voor 2 geleid. Man wat voelde ik me speciaal door a dit. Ik ben altijd al gepest en was nooit geliefd door mijn ouders of broer en zus dus had ik dit nooit verwacht. we hadden alles op en hij bracht me nu naar huis. Eenmaal bij mij thuis dacht ik "nee hij moet bij me blijven voor altijd". We gingen de auto uit en ik zei "wil je me naar de deur begeleiden". Hij pakten mijn hand en we liepen samen naar de deur. Nu stonden we samen voor de deur en ik kon niks meer ut mijn mond krijgen van verliefdheid en toen kuste hij me en ik sloot mijn ogen. Wat was dit geweldig voor een eerste liefdeskus. Mijn armen deed ik om zijn nek en toen gleed zijn tong in mijn mond. Wat was dit ongelovelijk. Ik heb me tot op de dag van vandaag nog nooit zo gevoeld en liet me helemaal gaan. Zijn handen vonden hun weg naar mijn kont en ik voelde hij die heerlijk bevredigden. Soms ging 1 van vingers over mijn bekleden kutje maar dan nog werd ik enorm geil. Ik deed de deur open en zei "blijf alsjeblieft bij me slapen". Al zoenend en knuffelend gingen we naar mijn kamer op de beneden verdiepingen ik trok zo snel als ik kon al mijn kleren uit. 

Hij deed hetzelfde en ik zag zijn bierbuikje maar dat intereseerde me helemaal niks meer. Ik was zo verliefd door de persoon die hij was dat het me helemaal niks meer uitmaakte hoe hij eruit zag en ik keek in zijn ogen. Mijn god wat heeft hij mooie blauwe ogen en ik bezweek nu helemaal voor hem. Mijn tietjes werden flink gelikt door hem en ik werd gek van geilheid. Ik heb nog steeds kleine tieten vanwege het feit dat ik herstellende annorexia patient ben. Hij kuste me nu op mijn mond en ging nu langzaam naar beneden met zijn overheerlijke tong. Hij draaide zich nu zo dat zijn stijve lekkere pik nu voor mijn mond zat en ik nam die zonder er zelfs bij na te denken in mijn mond. Zijn tong ging heerlijk over mijn clit en ik werd steeds geiler. Ik kon niet geloven dat dit nu eindelijk gebeurde en ik kreeg voor het eerst in mijn leven een orgasme. Ik moet eerlijk zeggen dat ik doodsbang was toen ik mijn eerste orgasme kreeg omdat ik dacht dat ik dood ging. Het voelde alsof alles uit mijn lichaam in "overdrive" gingen en ik helemaal geen controle meer had over mijn eigen lichaam. Zijn pik ging dieper achter in mijn keel en met moeite voorkwam ik dat ik moest kotsen want ik wou dat hij me wou als vriendin en zelfs als vrouw. "o shit ik kom klaar" zei hij en hij haalde zijn pik uit mijn mond en gelijk spoot de sperma in mijn gezicht. Wat was dit heerlijk om me te maken en ik kwam nu ook klaar. Na en tijdje lagen we op elkaar en ik zei "ik vond dat erg lekker". Hij lachte naar me en zei "dat vond ik ook". 

Ik bleef op mijn bed liggen en trok hem naar me toe en zei "ik houd van je". Hij lachten zo lief en zei "misschien ik ook wel van jou" en hij knipoogden. Zachtjes gaf ik hem een tik tegen zijn schouder en we lachten naar elkaar. We hebben die avond bij elkaar geslapen en zijn ook samen wakker geworden. Toen ik naast hem wakker werd wist ik dat ik de perfecte man voor mij had gevonden. Hij zetten me af op school en zei "kom eens hier". Ik liep naar hem toe en toen gaf hij me een tongzoen. "ik whatsapp je nog wel vandaag lieveling". Tranen schoten me bijna in mijn ogen want dit was de eerste keer dat ik zoveel liefde voelde in mijn leven. Ik hield het niet meer en gaf hem een zoen en gooide mijn armen om hem heen. "laat me nooit alleen alsjblieft nooit meer alleen" fluisterde ik hopend dat hij het niet zal horen maar hij hoorden het en zei "ik zie je na het werk schatje". Sarina kwam nu rennend op ons af en zei "oom en tante". Als juf moet ik natuurlijk rustig blijven met dat soort dingen maar op moment voelde het alsof ik alsof ik een nieuw nichtje erbij had. 

Hij heeft sindsdien constant bij me geslapen en heeft zelfs op zijn vrije dag ontbijt voor mijn gemaakt met en spiegelei in de vorm van een hart (ben nog steeds benieuwd hoe hij dat gedaan heeft) en heeft me eigenlijk laten denken over later. 

Gelezen: 2103 x Gestemt: 6 x Cijfer: 9 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 16-02-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet