De eerste parkeerplaatsontmoeting

Ik reed voor mijn werk vanuit het westen naar het oosten. Tegen een uur of 17:00 kwam ik langs de beruchte parkeerplaats bruggelen.
Ik dacht laten we daar eens een cola'tje drinken. Ik had een flesje cola gekocht bij een tankstation.
Ik was op klantbezoek geweest en zag er dus netjes uit, pantolon blouse en stropdas.
Ik kwam aan op de parkeerplaats en het was erg druk. Ik kan alleen aan het eind van de parkeerplaats parkeren.
Er zat een man op een bankje en er stonden mannen aan de rand van het bos. Iemand die er al eens geweest is snapt wat ik bedoel
Er is namelijk een strook met gras van een meter of 20 denk ik waarna de bosrand begint. In de grasstrook staan bankjes.
Dat is allemaal te zien vanaf de parkeerplaatsen. De zandstroken verklappen dat er veel gelopen wordt op het gras in de richting van de bosrand en eroverheen.
Afijn ik pak mijn flesje cola en ga op de stoep staan om hem leeg te drinken. Ik voek de ogen prikken in mijn rug,
Er zit een oudere man op een bankje rechtsachter me, hij zegt me gedag. Aardige man dacht ik nog....
Na een aantal tellen komt de man op me afgelopen en stelt zich voor als Henk. Hij zegt dat dit een parkeerplaats is voor homo's.
Oh, zeg ik en doe onnozel. Hij kijkt me aan en vraagt hoe ik heet. Jan zeg ik, hoi Jan. Hij zegt direct dat ik wel wist wat voor parkeerplaats dit is.
Ik doe opnieuw onnozel en geef aan dat ik geen idee heb en mijn cola'tje hier opdrink. Zonder dat hij dat weet bruis ik van binnen van geilheid.
Mijn pik begint te kloppen in mijn broek. Zo aardig als hij is vertelt hij dat dit dus een homoplaats is waarbij de mannen elkaar verwennen.
Ik vertrek geen spier en hij ziet aan me dat ik dit eigenlijk wel wist. Slim als hij is zegt hij dat er achter de bosrand een bankje staat en vraagt of ik zin heb om ff te kletsen.
Ik denk ach.... wat kan het kwaad. Ik stem in en loop met hem mee. Hij loopt voor me uit, alle andere mannen langs de bosrand kijken op. Blijkbaar doordat ik als onbekende die met een oudere meegaat.
Bij de bosrand aangekomen zie ik geen bankje, hij zegt rustig maar iets verder in het bos staat er een.
Ik loop verder met hem mee, ik zie in mijn ooghoek dat er een man tegen een boom staat met zijn broek op de knieen. Ik blijf even staan.
Ineens voel ik een hand op mijn bovenbeen ik kijk terug en zie Henk pal voor me staan. Kom nu mee zegt hij.
Nog een stuk verder het bos in staat een bankje, tussen dichte bebossing.
Henk zegt tegen me, jij schrok niet van mijn hand. Ik glimlach en Henk ook. Henk komt tegen me aan staan en fluisterd in mijn oor: Ik ken jouw soort.
Ik denk oh.... en hij gaat verder: je mag je handen op je rug houden, je hoeft verder niets te doen. Zo gezegd zo gedaan.
Henk gaat door zijn knien en begint met losmaken van mijn pantalon, ik zie hem helemaal opbloeien. Hij geilt op mannen in pak, dat zie je zo.
Mijn pantalon is inmiddels als op mijn enkels, hij wrijft over mijn pik. Mijn boxer is bijna te klein, Henk krijgt hem ook nauwelijks over mijn heup.
Mijn pik springt omhoog nadat de boxer uit ging. Hmmm kreunde Henk. Direct neenmt hij hem in zijn mond en begint me te pijpen alsof zijn leven ervan afhangt.
Echt zo'n pijpbeurt heb ik nog nooit meegemaakt. Zo soepel en zacht en heerlijk. Lekker veel speeksel, ik begin al snel voorvocht te geven.
Hij geniet ervan, hij kreunt alleen een beetje, meer niet. Soms kijkt hij me aan en zie dan echt ijn pretoogjes.
Ik zeg hem dat ik op knappen sta, Henk kreunt en zegt geef me die lading maar. Laat je gaan!
Okay, ik laat me volledig gaan, Henk likt ook mijn ballen helemaal nat, daar wordt ik pas echt geil van. Wat een pijpgast die Henk.
Na een aantal minuten voel ik mijn zaad komen, Henk voelt mijn pik wat harder worden en druk hem diep in zijn keel. Het zaad loopt in zijn keel.
Tot de laatste druppel slinkt Henk alles weg. Hij likt me verder netjes schoon doet mijn boxer weer aan en mijn pantalon.
En zegt tegen me: Je deed het goed voor de eerste keer. Blijkbaar had hij gemerkt dat ik zenuwachtig was.
Kom de volgende keer terug zei Henk, dan kunnen we wat meer doen samen.
Ik draai me om om weg te lopen zie ik nog drie mannen met hun pik in hun hand....
De boefjes hadden staan gluren. Wat een geile bende!
Iedereen knipoogte, ik liep langs ze heen. De een gaf me een tik op mijn billen.
Terug in de auto besefte ik pas echt goed wat er was gebeurd.
Bij thuiskomst was ik alvoor zo geil dat ik opnieuw mijn zaad moest lozen.
Dat was mijn eerste parkeerplaatservaring.
HEERLIJK.

Gelezen: 2186 x Gestemt: 6 x Cijfer: 8 schrijver: Onbekend Datum: 07-04-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet