Een gigantische orgasme

Ik ken geen jongen die zóveel van seks houdt als Sander. Hij is meestal nog geiler dan ik en houdt gelukkig van het echte werk. Hij wil door me geneukt worden en ik doe niets liever dan dat. Eén keer per week gaan we met elkaar naar bed, bij mij thuis, als mijn ouders er niet zijn. De dagen daarvoor bestoken we elkaar met geile sms-jes. En als we bij elkaar in de buurt zijn proberen we altijd een geile opmerking te maken. 'Staat hij al stijf?' vroeg hij laatst. 'Is hij al nat?' antwoordde ik.

Gisteren hadden we weer afgesproken. We hadden elkaar alweer zo geil gemaakt dat we meteen naar mijn kamer gingen en ons uitkleedden. Ik lag als eerste naakt op mijn bed en kon nog net zien hoe Sander zijn geile blauwe boxer uittrok. Ik ging met mijn hand langs mijn eikel en likte het voorvocht van mijn vingers. Toen Sander mijn natte paal zag ging hij meteen tot aktie over. Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en nam mijn lul stevig in zijn hand. Ik schokte helemaal. Wat voelt dat toch altijd heerlijk, de hand van een ander om je stijve paal. Vreemd maar lekker. En het werd nog lekkerder want even later voelde ik Sanders geile tong over mijn lul gaan. Hij likte over mijn eikel alsof hij een Twister in zijn hand had. De tinteling in de top van mijn pik was bijna onverdraaglijk. Als hij nog even doorging zou ik zo zijn gezicht onderspuiten. Misschien was hij daar wel op uit....

Toen liet hij mijn lul plotseling los en duwde mijn benen uit elkaar. Sanders hoofd verdween tussen mijn bovenbenen. Even later voelde ik zijn zachte lippen aan mijn zak. Ik had het niet meer. Mijn ballen werden één voor een Sanders mond binnengezogen en door zijn tong flink nat gemaakt. Het duurde niet lang of mijn zak droop van zijn speeksel. Sander dook nog dieper naar beneden. Zijn hete tong volgde de weg van mijn ballen naar mijn kont. Hij begon daar uitgebreid te likken. Lange halen door mijn spleet naar mijn zak en terug. Ik kreunde van genot en kon amper stil blijven liggen. Ik tilde mijn kont wat op van het bed zodat hij gemakkelijker bij mijn gaatje kon. Toen hij dat begon te likken en zijn tong zelfs naar binnen liet gaan voelde ik een golf voorvocht uit mijn eikel komen. Minutenlang lag Sander mijn kut te likken totdat ik bijna gek werd van geilheid. Omdat ik steeds wilder lag te kronkelen en harder begon te kreunen ging hij opnieuw met zijn tong naar boven. Hij likte de dikke wortel van mijn paal onder mijn zak, daarna mijn ballen en tenslotte te volle lengte van mijn lul. Ik zag zijn tong mijn hele staaf natlikken. Af en toe nam hij hem in zijn mond en zoog hem diep naar binnen. Alleen al van het kijken werd in bloedjegeil.

Toen mijn pik drijfnat was van het speeksel en het voorvocht ging Sander over me heen zitten. 'Ik wil hem IN me' zei hij met een hese stem. Ik was wel de laatste die hem zou willen tegenhouden en riep: 'Kom op dan met die geile reet van je'. Sander greep mijn lat vast en bracht zijn kont ter hoogte van mijn eikel. Ik voelde hoe de top van mijn lul zijn hete gaatje raakte. Mijn natte eikel glipte soepel naar binnen. Daarna liet Sander zich steeds verder over mijn lul zakken. Het gevoel in mijn paal valt amper te beschrijven. We kreunden allebei hard en diep. Langzaam zoog zijn geile kont mijn paal naar binnen. Zijn hete kut maakte mijn staaf nog gloeiender dan hij al was. Ik kon nu ook de lul van Sander goed bekijken. Zoals altijd genoot ik van dat forse apparaat, dat ook nu weer keihard voor me stond. Zijn eikel glansde van het voorvocht waarvan een lange sliert op mijn buik terechtgekomen was. Zijn volle zak raakte voortdurend het schaamhaar boven mijn lul.

Ook Sander genoot zichtbaar van de harde tamp tussen zijn benen. Hij begon hem vol overgave te berijden. De constante beweging van zijn kont over mijn pik zorgde er voor dat er steeds een nieuwe druppel voorvocht zijn kutje inliep. Steeds sneller ging zijn lichaam heen en weer. Zijn prachtige paal bewoog mee op zijn ritmische bewegingen. Het leek wel of hij nog dikker en harder werd dan hij al was. Sander hijgde nu met open mond. Hij had zijn ogen gesloten. Ik hield die van mij juist open omdat ik van het kijken naar Sander rijdend op mijn lul steeds geiler werd. Vooral het zien van mijn natte paal die steeds opnieuw zijn kont in ging wond me enorm op.

We raakten samen in een flow van totale geilheid. Sander ging steeds wilder op en neer en liet mijn lul almaar verder zijn kut instoten. Ook ik begon met mijn lichaam te schokken zodat het leek alsof ik HEM aan het neuken was. Maar in werkelijkheid was het natuurlijk andersom en werd IK genomen door Sander, de geilste jongen die ik ken. Ik kon niet meer van hem afblijven. Ik streelde zijn borst, zijn buik, zijn bovenbenen en zette mijn nagels in zijn strakke kont. Sander slaakte een kreet van geilheid en pijn. 'M'n lul' schreeuwde hij: 'Pak m'n lul'. Ik had het lang uitgesteld en zijn pik nog steeds niet aangeraakt, maar nu smeekte hij er om. Met twee handen omvatte ik zijn hete staaf. Ik voelde hem trillen tussen mijn vingers.

Ons steeds luider wordende gekreun kondigde een gigantisch orgasme aan. Aan de natte pik en de steeds vochtiger wordende kut van Sander had ik al gemerkt ik dat het bij hem niet lang meer zou duren. Mijn keiharde lat gleed steeds soepeler tussen zijn billen heen en weer. Ook ik voelde dat ik zou gaan komen. Mijn handen rukten steeds wilder aan Sanders harde lat. Ik trok hem naar mij toe, ik wilde dat hij al zijn zaad over me heen spoot. Schokkend en kreunend naderden we het hoogtepunt, de explosie die ons even van de wereld zou knallen. Mijn hele lichaam spande zich en werd één gloeiende geile pik. Op hetzelfde moment voelde ik om mijn lul dat de kut van Sander zich samentrok. In een golf van warm vocht spoot ik mijn pik in hem leeg. Ik voelde de kracht waarmee het zaad uit mijn kloten kwam. Ook Sander begon te spuiten. Grote stralen sperma vlogen uit zijn lul en kwamen in mijn gezicht terecht. We kwamen klaar zoals we allebei nog nooit waren klaargekomen. Kreunend, schreeuwend, brullend en bovenal met een onwijs lekker gevoel.

Doodmoe liet Sander zich op me vallen. Ik had zijn hete pik nog steeds in mijn hand. We drukten onze monden op elkaar en begonnen heerlijk te tongen. Minutenlang. Ik voelde mijn lul in zijn kont opnieuw hard worden. 

Gelezen: 3831 x Gestemt: 20 x Cijfer: 9 lengte: kort schrijver: pixel Datum: 28-11-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet