Sunny Beach Bitch

Tijdens de zomer van 2015 ben ik met 4 vrienden naar sunny beach op vakantie geweest. Wij als vier 19 jarige jongens hadden de tijd van ons leven. Wat mijn vrienden niet wisten dat ik homo was, zo'n vakantie is leuk maar wel wennen voor mij. Heel de dag door kwam je in de verleiding van mooie mannen/jongens. Zo liep iedereen regelmatig naakt door het appartement van de badkamer naar de slaapkamer en omgekeerd. Verder werd er vaak 'gestoeid'. Zo werd er vaak voor de grap op elkaars gezicht gezeten met je blote kont of gaven we elkaar een stoot in de ballen. Zo hadden we de eerste paar dagen de tijd van ons leven. Na een paar dagen kwamen er nieuwe buren. Een groep van 3 wat oudere jongens ( rond de 21). Me vrienden vonden dit best wel balen want die hadden liever mooie meiden gezien.

Echter waren de buren goede kerels en we raakte al snel met zijn alle bevriend. Ze kwamen regelmatig wat drinken in ons appartement. De tweede avond besloten we dan ook met zijn achten op stap te gaan. De dag daarna zijn we met zijn alle ook naar het waterpark geweest wat daar in de buurt lag. En ook hier 'stoeide' wij wat aan en de buren deden hier (gelukkig) ook aan mee.

Het begon anders te worden toen Sjors (een vriend van mij) naakt uit de badkamer kwam toen de buren er waren, beschaam haastte hij zich naar de slaapkamer. Na een tijdje kwam hij vuurrood terug. De buren zijden dat ze het niet uit maakte en ze zelf ook wel een naakt door het appartement liepen. Uit het niets zei Pepijn dat hij ook zo zijn lul zou laten zien (Pepijn was een van de buren). We hadden al wat gedronken en zeide dat hij blufte, daarna liet hij zijn zwembroek in een keer zakken en kwam er de beste lul uit die ik nog had gezien. Hij was best groot geschapen en in een perfecte vorm.

De dag er na waren wij bij hun in het appartement en zoals ze zijden stond ook Jan (een van de andere buren) naakt in de slaapkamer. Toen hij hij zag dat we het zagen deed hij expres met zijn toch mooie pik een dansje. Je kan geloven dat ik dacht dat de buren niet beter konden.

Na het samen avond eten kwamen we terug en dronken in op het balkon, rond 12 uur wouden mijn toch al dronken vrienden opstap gaan. Ik had hier nog geen zin in en bleef met de buren op hun balkon. De laatste buurman was Winston (een bruine jongen) was ook al flink aangeschoten en volgens mij geil. Dit merkte je aan de seksuele opmerkingen en ook groeide er iets in zijn broek wat duidelijk werd toen hij binnen iets ging halen en we alle 3 lachend riepen dat hij een tent had opgezet. Lachend antwoorden hij dat het goed was als de tent vanavond maar geleegd werd.

Wanneer de avond vorderde kwam Winston mee om een potje poker te doen. Het spelletje werd eerst uit gelegd en na een tijdje had ik het onder de knie en won ik ook een af en toe een potje. De avond vorderde en we waren allemaal flink aangeschoten. Een van de buren kwam er mee om strippoker te spelen en de andere stemde snel mee in en haalde mij over. Het spelletje vorderde en Winston zat als eerste in zijn iets te strakke boxer, waarin trouwens de leuze van groot geschapen bruine mannen was te zien. Daarna ik en Pepijn volgde snel. Drie potjes later zaten ook wij alle 3 naakt op het balkon en het spel zou eigenlijk over zijn. Jan kwam er mee dat de gene die verloor telkens een opdracht moest doen of hij een kledingstuk uit. Ook hier gingen we mee akkoord. Echter verloor Jan de eerste 4 potjes en zat hij zo naakt. Dat rondje daarna won Pepijn en gaf mij als opdracht over de boxer van Jan te likken bij zijn penis. Eerst wilde ik niet maar ze lieten me geen andere keus en voor ik het wist zat ik op mijn knieeen voor jan en likte een lange haal over zijn boxer en zijn zijn half harde penis.

De opdrachten gingen verder en het werd steeds heftiger, echter ben ik een ding te zeggen. ik had toen namelijk nog nooit echt seks gehad, wel eens hand en mond dingen maar echt seks niet. Ik gaf Winston de opdracht Jan te zwaffelen (die ondertussen ook compleet naakt was), onder tussen ontnuchterde ik weer een beetje en zag dat we allemaal een beetje onze harde lullen verborgen. De volgende opdracht was voor mij. Ik moest Winston '' mannenkutje kletsnat likken'' even dacht ik aan weg lopen maar ik werd tegen gehouden. Ze vertelde mij dit tussen ons bleef. Voor ik het wist zat ik weer achter winston en likte zo goed mogelijk zijn sterretje nat.

Het deel daarna ging erg snel, allemaal geil als hel belande we in het twee persoonsbed. Echter waren deze oudere en grotere jongens toch wel van de harde hand. Dat bleek wel toen Winston in me oor fluisterde dat hij me vanavond kei hard ging palen. Voor ik het wist was eerst Pepijn heerlijk mijn sterretje aan het likken en met zijn vingers aan het oprekken En pijpte ik de dikke paal van Winston stijf en trok hij Jan rustig af. Daarna kwam Winston achter me me staan en begon met zijn grote lul en handen klappen op mijn billen te geven die gruwelijk pijn deden. Even dacht ik aan weg komen maar voor ik het wist werd mijn sterretje ingesmeerd met glijmiddel en ramde Winston serieus zijn harde paal kei hard naar binnen. Het enige wat ik kon doen was schreeuwen maar Jan stopte zijn naar pis stinkende ballenknijper in mijn mond. Onder tussen lag Jan lekker de lul van pepijn af te zuigen. Maar kort daarna hadden alle 3 de mannen alleen nog maar aandacht voor mij. Winston met zijn dikke lul bleef maar pompen en de pijn ging steeds meer over in genot van voren propte Pepijn zijn machtige lul in mijn mond en begon en bleef maar stoten. Jan kneep telkens snoei hard in mijn tepels en pijpte me zalig. De drie wisselde geregeld en we wisselde geregeld van positie. Eerst op zijn hondjes en daarna lag ik op mijn rug op het bed. Wanneer Winston bijna klaar kwam spoot hij over Jan zijn sterretje heen en ik moest dit op likken terwijl nu Pepijn als een malloot tekeer ging op mijn sterretje en ook die kwam op het sterretje van Jan en daarbij ook moes ik het oplikken. Als laatste kwam jan achter mij staan een neukte me nog een paar langen halen. En spoot me hele borst en gezicht vol zijn warme zaad. De drie jongens staan om en kijken van een afstandje naar mij hoe ik gebruikt op het bed lig. Mijn sterretje brand van de drie lullen die het te verwerken heeft gehad. Ze lachen een beetje en ik hoor ze zeggen aan dit sletje gaan we nog veel plezier hebben.

Met al mijn moed vraag ik of ik ook iemand van hun mag neuken, want ondertussen ben ik zo geil dat ik bijna op knappen sta. Lachen reageren ze waarna Winston naar mij loopt en kruipt ruw boven op me en pakt mijn stijve pik en ballen vast en trekt er kei hard aan en dan niet op de goede manier. tegelijk fluister hij in mijn oor 'luister eens sletje wanneer je beter je best doet kan je misschien geluk hebben. Daarna besluiten we stiekem een duik in het zwembad gaan nemen.

Het lopen na het zwembad gaat moeilijk, dit omdat mijn vers opgerekte sterretje nog er zeer doet. Een maal bij het zwembad zwemt Winston naar mij toe en begint in mijn pijnlijke billen te knijpen en vingert onderwater mijn sterretje. Binnen no time zitten er 3 dikke bruine vingers in mijn sterretje. Daarna roept hij Pepijn en beveelt hem mij te pijpen aan de zwembadrand. Na wat tegenstribbelen komt hij me pijpen en na no time kom ik dikke stralen in zijn mond. Hij trekt me van de zwembadrand en zoent me.

Hierna gaan we naar boven, de buren kleden zich om en gaan op stap. Ik blijf achter een avontuur rijker maar wel met een brandend mannenkutje.

Gelezen: 2313 x Gestemt: 8 x Cijfer: 9 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 03-01-2017
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet