Alleen thuis met mijn broertje

Hoi ik ben Renate en ben 15 jaar oud. Ik ben niet al te groot, zo'n 1,60 en heb een kleine cup C. Ik heb lang donkerblond haar en een lekker kontje. Dit verhaal gaat over mij en mijn broertje. Zijn naam is Dennis en hij is 12 jaar oud.

Bij ons thuis is het normaal als je boven tussen de badkamer en je eigen kamer naakt rond loopt en naakt bent op je eigen kamer. Het is dus niet apart dat ik en mijn broertje elkaar in ons blootje zien. Zijn plasser is niet zo heel groot en hangt meestal als ik hem zie slap naar beneden. Onze ouders gingen een weekend weg en ik en mijn broertje zouden dus alleen thuis zijn.

Ik zat in mijn blootje op mijn kamer een beetje op mijn pc rond te neuzen. Onze ouders gingen over een uurtje weg en ik wou de tijd dat hun weg waren beneden eigenlijk ook bloot rond lopen. Ik besloot om dit maar eens met mijn broertje af te spreken en stond op. Ik liep mijn kamer uit naar de kamer van mijn broertje en liep naar binnen. Dennis zat in zijn blootje tv te kijken en ik ging bij hem staan. Luister onze ouders gaan straks weg en ik wil eigenlijk de rest van het weekend bloot zijn, zei ik tegen hem, dus zullen we afspreken dat we gewoon ook beneden en in de tuin zonder kleren rond lopen komende paar dagen? Dennis keek me aan en stemde hiermee in, ik liep de kamer weer uit terug naar mijn kamer. Ik ging weer zitten achter de pc en ineens zag ik dat Dennis achter me aan was gelopen. Kunnen we dan nog wat anders doen, vroeg Dennis aan mij. Zoals wat dan antwoordde ik. Nou uhm, stamelde hij, zullen we dan ook in de tuin plassen in plaats van op de pc? Dat lijkt me best wel leuk, zei hij. Ik dacht even na maar stemde dan toch in.

Het was ondertussen een paar uur later en onze ouders hadden net gezegd dat ze ervan door gingen. Ik hoorde de auto beneden weg rijden en stond op. Ik liep mijn kamer uit naar beneden en voelde een fijne spanning. Ik was nog nooit in mijn blootje beneden geweest en al helemaal niet buiten in de tuin. Ik liep naar de achterdeur en gooide deze open en liep naar buiten. Ik liep een klein rondje door de tuin en voelde me opgewonden worden. Ineens kwam mijn broertje ook bloot naar buiten lopen. Hij zij niets en kwam naast me staan. Ik keek eens naar zijn plasser en zag ineens een gele straal naar buiten komen. Hij pakte zijn plasser vast en richtte hem wat omhoog en sproeide nu een straal plas door de lucht. Het zien van dit wond me nog meer op en ik voelde dat ik ook moest. Ik hurkte neer en spreidde mijn benen en liet ook mijn plas lopen. Dennis keek geïnteresseerd naar hoe ik aan het plassen was.

Ik was klaar met plassen en stond weer op en keek naar Dennis. Hij keek naar mij alsof hij betrapt was en rende snel naar binnen toe. Ik liep achter hem aan en liep naar boven. Ik liep meteen door naar zijn kamer en liep naar binnen. Hij zat weer tv te kijken. Ik ging naast hem zitten op de grond en vroeg wat hij allemaal al deed met zijn plasser. Hij keek mij verbaast aan en zei dat hij ermee plaste. Wat moest hij er anders mee doen zei hij. Dus je trekt jezelf nooit af, vroeg ik hem? Uhm ik weet niet eens wat aftrekken is, antwoordde hij en waarom zou ik dat doen? Uhm, omdat het lekker is? Ik leg wel uit hoe het moet, zei ik tegen hem. Ik kan het ook voor doen als je dat liever wilt? Doe dat maar dan zei hij terug. Dit liet ik me geen 2 keer zeggen. Hij had geen idee wat hij allemaal met zijn plasser kon doen en ik kon mijn gang gaan zonder dat hij argwaan had. Ik pakte zijn plasser beet en kneep er wat in. Ik masseerde zijn slappe plasser een beetje en langzaam aan begon hij te groeien. He wat doe je riep Dennis uit. Ik maak je plasser stijf, antwoordde ik. Af en toe als ik onder de douche sta gebeurt dat ook zei hij ineens, het duurt altijd zo lang voordat hij weer klein word. Rustig maar zei ik, kijk en leer. Zijn plasser was ondertussen stijf en stond recht omhoog naar zijn navel. Ik schatte hem op zo'n 11 cm in. Niet supergroot ofzo. Ik pakte hem weer beet en begon hem langzaam af te trekken. Langzaam bewoog ik mijn hand heen en weer en ik ging steeds sneller. Dennis trilde en beetje en zei dat ik moest stoppen omdat hij ineens heel nodig moest plassen. Ik negeerde hem volledig en bleef doorgaan met aftrekken. Ineens duwde hij me weg en schoot zijn plasser uit mijn hand.

Luister Dennis, zei ik, dat gevoel dat je moet plasser krijg je als je bijna klaar komt. Je zult zien dat als ik doorga er geen plas uitkomt maar wit plakkerig spul. Je mag ook zelf verder gaan als je dat soms wilt. Hij zat gespannen op de grond en pakte toen zelf zijn plasser vast en begon nu zichzelf af te trekken. BLijf maar gewoon doorgaan met aftrekken, zei ik, het komt vanzelf. Zo ging hij even door en ineens kwam hij klaar. Er kwam een grote spuit sperma uit zijn plasser en omdat hij zijn plasser recht omhoog had gericht spoot hij zijn sperma recht in zijn gezicht. Hij schrok zich dood en duwde zijn plasser van zich af en hierdoor spoot hij de rest over mij heen. Mijne hele borsten en haar zaten onder de sperma. Hij zat nog rustig uit te hijgen en ik schoof naar hem toe. Dat was lekker of niet, zei ik tegen hem met een knipoog terwijl ik met een vinger wat sperma van mijn borst af haalde en in mijn mondje stopte. Ik slikte het door en boog vervolgens voorover. Ik pakte zijn ondertussen weer slappe plasser vast en bewoog deze naar mijn mond. Net voordat ik hem in mijn mond nam zei ik dat hij het moest laten gebeuren. Ik sloot mijn mondje om zijn plasser heen en zoog al het sperma uit zijn plasser. Ik begon hem nu ijverig te pijpen en het duurde niet lang of zijn plasser stond alweer stijf omhoog. Ik ging zo rustig door en niet veel later kwam hij nogmaals klaar. Dit keer in mijn mond. Omdat hij net ook al klaar was gekomen kwam er maar een beetje sperma uit zijn plasser. Ik zoog alles op en likte de rest van zijn plasser af. Ik stond op en liep naar de douche om mezelf even af te spoelen. De rest van de dag gebeurde er niets meer en ik besloot om morgen nog maar eens wat te doen.

Het was ondertussen de dag nadat Dennis voor het eerst was klaar gekomen en ik hoorde gerommel op zijn kamer. Ik stond op en liep mijn kamer uit richting Dennis. Daar zat hij op de grond zichzelf af te trekken. Stop eens even zei ik tegen hem. Je weet dat je nog meer met je plasser kunt hea. Hij keek mij verbaast aan en ik ging voor hem op de grond zitten. Ik spreidde mijn benen en hij kon volop mijn kut zien. Kijk dit is mijn kutje, zoals je misschien wel kunt zien kan jij je plasser in mijn kutje steken. Op die manier kan je ook nog klaarkomen en kun je mij ook verwennen. Mag dat nu stammelde hij. Voor deze keer wel antwoordde ik terwijl ik opstond. Ik ging op mijn rug op zijn bed liggen met mijn benen gespreid omhoog. Hij kwam op zijn knieën voor het bed zitten en positioneerde zijn plasser voor mijn kutje. Duw hem maar gewoon naar binnen zei ik tegen hem. Dit liet hij zich geen 2 keer zeggen en hij duwde snel zijn plasser naar binnen. Ik gaf een harde kreun en Dennis bleef even diep in mij zitten. Je moet wel heen en weer gaan hea, zei ik tegen hem. Hij begon nu rustig heen en weer te bewegen. Dit voelde echt geweldig en na een paar minuten zei Dennis ineens dat hij al klaar ging komen. Ik drukte hem van me af en zei dat hij zich nu moest aftrekken en daarna gewoon op mijn buik klaar moest komen. Ik drukte ondertussen een vinger in mijn eigen kutje en begon mezelf verder te vingeren terwijl Dennis tussen mijn benen zichzelf zat af te trekken. Ik voelde dat ik ging komen en op het moment dat ik een harde kreun gaf om klaar te komen spoten er een aantal krachtige stralen sperma uit Dennis zijn plasser. Grote klodders sperma lagen op mijn buik en tegen mijn borstjes aan. We lagen zo even uit te hijgen en besloten om maar even te gaan douchen.

Eenmaal uit de douche gingen we weer naar Dennis zijn kamer. Zin om nog eens klaar te komen zei ik tegen hem met een knipoog. Hij knikte en ik zakte door mijn knieën en nam zijn plasser weer in mijn mond en begon hem te pijpen. Na een paar minuten voelde ik zijn plasser samen trekken en kwam hij klaar diep in mijn mond. Ik slikte alles door en likte de rest van zijn plasser af. Zo bleven we schoon net nadat we gedouched hadden. Ik stond weer op en zei tegen Dennis dat we dit wel vaker konden doen als hij dat wilde. Alleen als onze ouders terug waren konden we het niet zo luidruchtig doen. Hij stemde hiermee in en ik liet hem verder met rust. Later die avond hoorde ik hem weer kreunen en wist ik dat hij zichzelf weer aan het aftrekken was. Ik besloot hem dit keer maar zijn gang te laten gaan en ben mezelf toen maar rustig gaan vingeren tot een heerlijk orgasme.

Einde van het verhaaltje

Gelezen: 13983 x Gestemt: 77 x Cijfer: 8 lengte: gemiddeld schrijver: Onbekend Datum: 20-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet

Meer Incest verhalen
Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter 2 Vader is een dictator voor zijn vrouw en dochter 1 Het geile kutje van mijn zusje scheren Onze dochter haar kontje Ongehoorzame dochter Het Altaargenootschap Vastgebonden De notarisdochter Karin-2 Marokkaanse slet verkracht door familie Moeder verleidt zoon Betrapt met mijn favoriete dildo door mijn zoon Dildo kopen voor mijn zus Mijn zoon met zijn lange lul Ik neuk mijn moeder met carnaval Haar tuintje is weer gesnoeid en besproeid! Mijn pik in de kut van mijn zus Zonsopkomst Mama stond onderaan de trap Hoe ik met mijn zus speelde Gefeliciteerd met je verjaardag Mams! Ik wilde altijd al mijn zus neuken Ik heb seks met mijn moeder Zomervakantie met mijn zus Pap zou jij je dochter durven neuken Toen Mijn Zoon Ging Studeren Belevenissen van een puber Alleen thuis met mijn broertje Stiekem met mijn zusje van 18 geneukt Jong zwanger van mijn broer Standje 69 met moeder Knakworst in dochter Mijn Moeder Mijn zus is zwanger Zusje wil niet trekken Avond op stap met mijn zoon Mijn broer komt seks tekort Ik neuk mijn moeder in haar kont Het kerkdorp 2 Het kerkdorp 1 - moeder en zoon Moeder stopt haar zoon toe in bed Mijn moeder betrapt, of werd ik betrapt? Mijn vader heeft me ontmaagd Papa heeft een ochtendstijve Ruiken tussen de billen van mijn zuster In het donker Sex in het openbaar met zus Strippoker met mijn broer Verslaafd geraakt aan mijn zoon Bart Mijn zusje van 19 heeft mij afgetrokken Het slipje van Suzan Halfbloedje geneukt door vader Verleid door mijn zoon Ontmaagding van zijn geile dochter Isis weddenschap met haar vader Betrapt door mijn zusje In de sauna met mijn dochter Eerste keer met mama