Lesbisch huwelijk met de dubbele dildo

Els was uit Amerika gekomen om met haar vriendin te kunnen trouwen. Haar vriendin Fiona was een Nederlandse en ze waren al jaren samen gelukkig en toen ze daadwerkelijk getrouwd waren, gaven ze een klein feestje, om daarna een heel erg uitgebreide huwelijksreis te kunnen maken van het geld dat ze overhielden. Ze reisden haast de hele wereld rond. Op hun eerste nacht, in een hotel in Antwerpen, waar ze een suite gehuurd hadden, zouden ze de huwelijksnacht gaan consumeren, zoals dat zo netjes heet. Het kwam er op neer dat ze lekker gingen vrijen, lesbische stijl.

Els had wat dildo’s uit Amerika meegenomen. Een voorbinddildo, een Tarzan, dat soort speeltjes. Ook en dubbele dildo was van de partij, waarmee de dames tezamen een heerlijk orgasme zouden kunnen gaan beleven. Fiona had er die nacht dan ook helemaal zin in, ze kon niet wachten tot ze bovenop haar Amerikaanse vrouwtje kon gaan liggen, haar borsten en kutje te strelen, haar in haar bek zoenen en haar tong bij haar mond naar binnen te laten dringen, terwijl ze lang en intiem zouden gaan zoenen. De kleren waren dan ook al gauw uit op de hotelkamer en de twee vrouwen lagen heerlijk te strelen, zoenen en knuffelen.

Het voelde allemaal heerlijk aan, alsof het een tweede natuur was om zo met elkaar bezig te zijn, Alsof ze zonder elkaar eigenlijk geen geheel konden zijn. Zo voelde het voor de twee vrouwen ook. NA verloop van tijd werd het wat intiemer en kroop Fiona tussen Els’s benen, drukte deze zachtjes van elkaar en begon aan haar kutje te likken. Ze ging snel daarna omgekeerd op haar vrouw liggen, zodat die ook aan haar kutje likken kon. De twee vrouwen gingen er helemaal in op. Ze genoten van de smaak, ze voelden elkaar feilloos aan, wisten precies welke plekken ze aan moesten raken, waar ze iets zachter en net dat beetje harder moesten likken of draaien met hun tongen.

NA verloop van tijd stond Fiona op en pakte de dubbele dildo uit de tas. Al die andere speeltjes wilden ze ook nog wel gaan gebruiken op hun huwelijksreis, maar eerst die dubbele dildo, daar had ze zo enorm naar uitgekeken sinds ze gezien had dat Els die mee had genomen uit de Verenigde Staten. Het was een behoorlijk kort maar dik apparaat. Op die manier kregen ze voldoende opvulling en konden hun kutjes de hele dildo opzuigen, zodat hun poesjes elkaar ook nog aan konden raken. Het beste van twee werelden als het ware. Ze stopte de dildo heel voorzichtig in de kut van haar kersverse en sletterige Amerikaanse vrouw en begon hem langzaam in en uit haar kutje te bewegen.

Ze zag hoe de schaamlippen opengingen en hoe haar kutje aan het oprekken was, terwijl ze zelf alsmaar natter en natter werd door dat geile spel. Ze ging met haar kutje richting de dildo liggen en stopte het andere eind in haar poesje en zo begonnen de twee lesbische vrouwen heen en weer te bewegen, terwijl ze hun klitjes aan het bewerken waren. Daarna lieten ze die klitjes even voor wat het was en drukten ze de dildo aan beide kanten zo diep mogelijk in hun kutjes, zodat ze uiteindelijk het hele speeltje in zich op hadden genomen en hun klitjes elkaar raakten.

Zo bewogen ze heen en weer en schoven ze met hun klitjes en schaamlippen over elkaar heen terwijl ze hun hoofden optilden om elkaar diep in de ogen aan te kijken, waardoor de hele ervaring een stuk intenser beleefd werd. Beide vrouwen voelden hun huwelijksnacht orgasme al op komen zetten. Ze begonnen beiden te hijgen, te kreunen en zagen aan elkaars ogen dat ze het niet heel lang meer vol zouden houden en kwamen haast spuitend tegen elkaars kutjes klaar. Dat was nog eens een intensief en vochtig consumeren van hun lesbische huwelijk.

De twee zijn daarna nog heel vaak van het speeltje gebruik gaan maken, want het was echt iets dat ze heel graag deden, speeltjes in het geheel toevoegen. Dat gaf toch net dat beetje extra aan het geheel en zo hoefden ze er ook geen derde partij bij, waar ze zo nu en dan wel eens over na hadden gedacht. Ze zijn nog steeds heel erg gelukkig en ze hopen dan ook jarenlang zo gelukkig met elkaar te blijven, dat is natuurlijk ook logisch. Ik hoop dat dit verhaal een beetje leuk was om te lezen, het was mijn eerste poging tot het schrijven van een verhaaltje.

Ik vind het heel leuk om te doen en schrijf er graag nog meer, die ik dan hier zal gaan posten, want ik vind dit een heel erg leuke site om sexverhalen, of erotische verhalen te lezen. Lekker kort en krachtig, daar houd ik in het echte leven ook van. Nou ja, niet kort, als je begrijpt wat ik bedoel. Nou, tot gauw dan maar weer. Ik ga nu nog even wat andere sexverhalen lezen om wat inspiratie op te doen. Ik hoop jullie snel weer te zien, vriendelijke en lieve geile groetjes van Karen uit Hoofddorp

Gelezen: 1796 x Gestemt: 2 x Cijfer: 7 lengte: kort schrijver: Onbekend Datum: 19-12-2016
Uw waardering:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Er is nog geen reactie gegeven op dit verhaal, wilt u de eerste worden die het doet